Prije ce ti njegov neki dici glas protiv njega nego BosnjakVirtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:50EastMadness je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:4312 godina crnila u fudbalu. Za tih 12 godina ce ubrzo i glava pasti
Vidjećemo. Izmjene i dopune Statuta ne mogu bez Bošnjaka, za usvajanje su potrebne 3/4.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja 3 trofeja ste osvojili zahvaljujuci njemu.Shategabri je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:59Znaš kako ja vidim, daće Vico u nekom momentu nešto i Sarajevu i Želji ili bar postaviti stvari tako da izgleda kao da je dao.Virtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:54Shategabri je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:49I mi smi bili izbili Zrinji, al eto vi pokupiste slavu sa Borcem![]()
Ja ovo potenciram sa razlogom, da se demistifikuje da famozna povezanost Vice i Željezničara. Zbog toga je ta pobjeda protiv Borca izuzetno važna. Ogromne pare smo im izbili.
1. Korona titula 2020.
2. Kup 2021, Borac u kombinovanom sastavu, kadeti pucali penale
3. Kup 2025, i vlastiti navijaci su vas prozvali.
Malo li je?
Teško, previše para je u igri tako da sumnjam da tu ima bilo kakve milosti.Shategabri je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:59Znaš kako ja vidim, daće Vico u nekom momentu nešto i Sarajevu i Želji ili bar postaviti stvari tako da izgleda kao da je dao.
Jasno, sve sa ciljem da se prikaže kako je eto svima isto, samo eto kako ko zna plivati u tome.
Zašto bi on recimo vama "dozvolio" da osvojite titulu pa rizikovao da se plasirate u grupe i napravite dream team ove lige kojem ni sudije ne mogu ništa?
Nama ovakvima možeš svirati penal svaku utakmicu, dakle 33 penala i opet je ne bi osvojili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što se tiče Vice, uvijek ukalkulišite i Dodika, pad njega i SNSD-a automatski znači kraj Vice Zeljkovića. Hoće li Milorad trajati još 8 godina, vidjećemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čekaj i u slučaju da mi danas osvojimo ovaj mikimaus superkup to ćemo računati kao nekakav "ozbiljan" trofej?Shategabri je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:518+3=11, 7+8+1=16Rigoletto je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:37Osvajali smo i to, športski pozdravRokitansky je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:46
Netačno
Kup vam je itekako bitan, da nije izveli bi rotaciju i drugu ekipu, pa izvolite odmarajte igrače za prvu postavu, jer zašto rizikovati povrede prvog tima za neko nebitno takmičenje.
Tipičan izgovor svake ekipe koja ispadne u kupu
"Svakako nije bitan, bolje se na ligu fokusirati", a duboko svi bi voljeli da ga osvoje, i tu famoznu duplu krunu .
Fakt: Zrinjski ima više šampionata, a Sarajevo kupova. Ostavimo nekom drugom da procijeni što je vrijednije. Svakako se prestanite se drogirati.
11<16
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
15>13>10
- Shategabri
- Kontakt:
To sam i napisaoVorovus je napisao/la: ↑22 maj 2025, 14:11Zadnja 3 trofeja ste osvojili zahvaljujuci njemu.Shategabri je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:59Znaš kako ja vidim, daće Vico u nekom momentu nešto i Sarajevu i Želji ili bar postaviti stvari tako da izgleda kao da je dao.
1. Korona titula 2020.
2. Kup 2021, Borac u kombinovanom sastavu, kadeti pucali penale
3. Kup 2025, i vlastiti navijaci su vas prozvali.
Malo li je?

Dočim je svaka vaša titula čista kao suza, jel tako?
Tako je.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Pa dobijaš kantu.Rigoletto je napisao/la: ↑22 maj 2025, 14:17Čekaj i u slučaju da mi danas osvojimo ovaj mikimaus superkup to ćemo računati kao nekakav "ozbiljan" trofej?
Svi klubovi računaju superkup u trofej.
Superkup državni.
Superkup evropski.
Sve se računa.
Eto vas onda na -4. Pardon, nakon titule i na - 3.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Rekao sam nešto, titulu teško.Virtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2025, 14:11Teško, previše para je u igri tako da sumnjam da tu ima bilo kakve milosti.Shategabri je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:59Znaš kako ja vidim, daće Vico u nekom momentu nešto i Sarajevu i Želji ili bar postaviti stvari tako da izgleda kao da je dao.
Jasno, sve sa ciljem da se prikaže kako je eto svima isto, samo eto kako ko zna plivati u tome.
Zašto bi on recimo vama "dozvolio" da osvojite titulu pa rizikovao da se plasirate u grupe i napravite dream team ove lige kojem ni sudije ne mogu ništa?
Nama ovakvima možeš svirati penal svaku utakmicu, dakle 33 penala i opet je ne bi osvojili.
Pa vidi, mi smo uzeli onu titulu (koju ste mogli i vi uzeti da ne bi poraza od Veleža), poenta da taj Borac nije bio u prilici u kojoj je danas, nego je odgovaralo i Evropa. Njima onakvim je to tad odgovaralo. Danas je druga priča.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Bez kokica ne ulazite na temu Zeljescara
Ko im je ovo slozio pricu da ih Mamici hoce?

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prvo to je pravo glupa prica.IMResurrected je napisao/la: ↑22 maj 2025, 15:57Pa istina je. Dugo im se Mamici motaju oko kluba. Da je ostao Badzak u UO vec bili bi tu i oni. Petljali su sa Igmanom ove sezone. Pokusali su i u par drugih klubova da udju, ali nece ih niko.
Mamići mogu uci u svaki klub u Bosni osim Sarajeva. Kad god hoce. Čuj niko ih neće , ovi bi se sad naguzili da im udje u klub cevabdzinica Zmaj a ne Mamići
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
100% provjereno da su pokusavali i u Zeljeznicar i par drugih klubova. Pa trener Igmana, ovaj Hrvat, je njihov covjek, a tu je ovaj Badzak spona. Normalno da ih nece ljudi kad su presudjeni kriminalci i bjegunci. I da razjasnim, ne zele oni nigdje formalno da udju u UO ili nesto tako, nego da varijantisu sa igracima i nekim svojim semama.jurisicduska je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:01Prvo to je pravo glupa prica.IMResurrected je napisao/la: ↑22 maj 2025, 15:57Pa istina je. Dugo im se Mamici motaju oko kluba. Da je ostao Badzak u UO vec bili bi tu i oni. Petljali su sa Igmanom ove sezone. Pokusali su i u par drugih klubova da udju, ali nece ih niko.
Mamići mogu uci u svaki klub u Bosni osim Sarajeva. Kad god hoce. Čuj niko ih neće , ovi bi se sad naguzili da im udje u klub cevabdzinica Zmaj a ne Mamići
Zadnja izmjena: IMResurrected, dana/u 22 maj 2025, 16:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Mamić je lijepo rekao na temu klubova iz BiH kod Senada..NE ŽELI NI U JEDAN KLUB!
Moram reći da sam imao ponude od najvećih klubova iz BiH. I to ne samo od jednog. Imate primjer nebeskog rivaliteta između Želje i Sarajeva. U Mostaru je nebeski rivalitet između Veleža i Zrinjskog.
Kud da se guram u to? Dobar sam sa svim rukovodstvima klubova, bivši, sadašnji, budući – jer su to sportaši. Hoću vam reći, gdje god bi se ja aktivirao to bi bio meni problem. Onda druga strana mi bi se zamjerila. To ne želim.”
Moram reći da sam imao ponude od najvećih klubova iz BiH. I to ne samo od jednog. Imate primjer nebeskog rivaliteta između Želje i Sarajeva. U Mostaru je nebeski rivalitet između Veleža i Zrinjskog.
Kud da se guram u to? Dobar sam sa svim rukovodstvima klubova, bivši, sadašnji, budući – jer su to sportaši. Hoću vam reći, gdje god bi se ja aktivirao to bi bio meni problem. Onda druga strana mi bi se zamjerila. To ne želim.”
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Al traže da se banuje čovjek koji im je uslikao članske i bunt karata, ne odgovara im, ide na utakmice

MNON
-
- Kontakt:
Molim vas, ne pišite gluposti.IMResurrected je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:03100% provjereno da su pokusavali i u Zeljeznicar i par drugih klubova. Pa trener Igmana, ovaj Hrvat, je njihov covjek, a tu je ovaj Badzak spona. Normalno da ih nece ljudi kad su presudjeni kriminalci i bjegunci. I da razjasnim, ne zele oni nigdje formalno da udju u UO ili nesto tako, nego da varijantisu sa igracima i nekim svojim semama.jurisicduska je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:01Prvo to je pravo glupa prica.IMResurrected je napisao/la: ↑22 maj 2025, 15:57
Pa istina je. Dugo im se Mamici motaju oko kluba. Da je ostao Badzak u UO vec bili bi tu i oni. Petljali su sa Igmanom ove sezone. Pokusali su i u par drugih klubova da udju, ali nece ih niko.
Mamići mogu preporučiti trenera Igmanu, preporučili su i Posušju dva igrača, preporučili su i Gosku, čak su i nama preporučili. Al to je daleko od ulaska u klub.
Znas šta znaci uci u klub. Postat predsjednik klub, investitor, nešto. Nije ulazak u klub gurnut dva igrača ili trenera.
Ulazak u klub se plaća milionima. Pogotovo u nas klub.
Željezničar nema ni pravni osnov da im neko udje u klub. Morali bi statut izmijenit. A drugo oni mogu tako igrača dovest na grbaču klubu i uzimat dio Plate - to je Maximum.
-
- Kontakt:
Ne valja im. Govori da namještaju utakmice.
Gdje će oni

A ima desetogodišnju, godišnji,mnoštvo ulaznica koje ne mora ni kupovati jer ima desetogodišnju, i godišnju, i članske manijaka i kluba. I opet mu govore da je ubačeni element.
A zna se ko glumi tamo poglavicujurisicduska je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:14
Ne valja im. Govori da namještaju utakmice.
Gdje će oni![]()
A ima desetogodišnju, godišnji,mnoštvo ulaznica koje ne mora ni kupovati jer ima desetogodišnju, i godišnju, i članske manijaka i kluba. I opet mu govore da je ubačeni element.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, benko21, Bordo10 i 36 gostiju.