FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Meni je draze ovako ostro saopstenje nego 2 boda iz Sirokog,mislim da cemo imati mnogo manje gresaka na nas racun i mislim da je trebalo mnogo ranije ovo uraditi...
Posta ce te da se stima i Velezu da ispadne.Jok necemo se zalit nego cemo se naguzit.Pitarluk dismr.
Znam ljudi da nam je ovo sve tesko palo ali ova utakmica mora da nas raduje jer prosle sezone smo bili autsajderi protiv svake ekipe iz vrha ove godine nismo zadovoljni bodom na gostovanju sa igracem manje to dovoljno govori koliko smo napredovali Odovic radi pravo dobar posao
ja sam ponosan na nase momke protiv Veleza cemo imati 5 mozda cak i 6 igraca Veca,Memija,Sadikovic,Beganovic,hadziahmetovic i Zeric iz omladinskog pogona mlađih od 21 godinu koji ginu i igraju lijep fudbal ljudi u klubu trebaju da urade sve kako bi ove momke zadrzali na okupu mi ne smijemo propustiti ovu generaciju.

ja sam ponosan na nase momke protiv Veleza cemo imati 5 mozda cak i 6 igraca Veca,Memija,Sadikovic,Beganovic,hadziahmetovic i Zeric iz omladinskog pogona mlađih od 21 godinu koji ginu i igraju lijep fudbal ljudi u klubu trebaju da urade sve kako bi ove momke zadrzali na okupu mi ne smijemo propustiti ovu generaciju.

igra definitivno ohrabruje, blago rečeno.
Igra je stvarno dobra , taktički je ova ekipa skoro pa savršena i u tom segmentu smo uz Zrinjski najbolja ekipa u ligi.
Igra bez lopte također odlična, pogotovo na sredini terena, tu je baš vidan napredak u odnosu na prošlu sezonu.
Igra bez lopte također odlična, pogotovo na sredini terena, tu je baš vidan napredak u odnosu na prošlu sezonu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Antolovicu oprosti drag si mi momak ali mali Veca mora braniti
Po meni bi Tiago trebao poceti protiv Veleza, Joco dosad nista nije pokazao ovo sto je odigrao dosad u nasem dresu, niti kao krilo a ni kao spic ( koliko su ga pojedini hvalili ja sam mislio da je bolji od Baje duplo)pa se nadam da ce Oda od prve minute stavti Tiaga.
- storm_raider
- Kontakt:
Danas uplacene 3 godisnje. Ma ne brinem se ja, ova uprava odlicno radi, a na nama je da je podrzimo. Hajde braco, uzimajmo ove godisnje karte, evo ja cu podrzati ako nekome fali, neka mi se javi u PP. Ne treba ni ime ostavljati ni nikakve podatke, samo mi je bitno da ide Zeljkanu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- JoseMourinho
- Kontakt:
nije iskljuceno da ce otic davno je to bilo kad sam cuo da se ceka pristojna ponuda, al izgleda da jos ništa zadovoljavajuce nije stigloCARSON je napisao/la:Antolovicu oprosti drag si mi momak ali mali Veca mora braniti

kako god imamo aBd Vecu majstora

sa odom produziti dozivotno, kako jasa i aco samo mirno lopte iznose(sa njima pod hitno produziti ) , odavno ljepse nismo igrali .... nekako vjerujem u ove momke kao niakda do sada a sve se promjenilo dolaskom Ode svaka cast majstore....
Napokon uprava da reaguje,savez nam moze samo saugati pa svake godine jedna te ista prica.Neka nas ako treba izbace iz lige ali nemoj nas praviti budalama.
Pojedinci ovdje cim se sta kaze u vezi sudija ,saveza itd odma pocnu srati kao nismo pitari nemoj te kukati,halo ljudi zar vi ne vidite sta nam se radi iz godine u godinu. To najbolje govore Europske tekme gdje sudenje znatno bolje, smetamo pojedinim klubovima koji imaju svoje ljude u savezu I tacka.
Podrska za upravu samo tako nastavi!
Crveni nije bio,100 faula nekih nigdje veze I sjeckanje igre. Ponisten cist gol,ne znam kad su nam zadnji put svirali penal a bilo ih je za svirati u mnogim tekmama ne mislim na ovu zadnju.
Jednostavno mi smo broj 1 I klubovi sto seljacki sto lopovski sto vjestacki se nabriju protiv nas
Zeljo je nasa famijlija I kad ko dira u familju zna se sta se radi!
Pojedinci ovdje cim se sta kaze u vezi sudija ,saveza itd odma pocnu srati kao nismo pitari nemoj te kukati,halo ljudi zar vi ne vidite sta nam se radi iz godine u godinu. To najbolje govore Europske tekme gdje sudenje znatno bolje, smetamo pojedinim klubovima koji imaju svoje ljude u savezu I tacka.
Podrska za upravu samo tako nastavi!
Crveni nije bio,100 faula nekih nigdje veze I sjeckanje igre. Ponisten cist gol,ne znam kad su nam zadnji put svirali penal a bilo ih je za svirati u mnogim tekmama ne mislim na ovu zadnju.
Jednostavno mi smo broj 1 I klubovi sto seljacki sto lopovski sto vjestacki se nabriju protiv nas

Zeljo je nasa famijlija I kad ko dira u familju zna se sta se radi!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Volio bih da je u današnjim medijima glavna tema bila naša dobra igra s igračem manje, da sam vidio koju Vecinu sliku i pročitao neki tekst i novom Zeljinom dragulju...
Na žalost,neki ljudi su se potrudili sa se piše i.prica o njima.
Da li baš zaslužuju toliku pažnju?
Nisam siguran...bez obzira na sve.
mene raduje činjenica da igramo dobro i da smo fizički napokon spremni a ovo ostalo ,valjda naši znaju šta rade....
Tacno tako ja vise puta skrecem paznju kakve dragulje imamo u ekipi bojim se da nismo ni svjesni tako bi volio da svih 6 igraca zaigraju protiv Veleza.FKZ1921 je napisao/la:Volio bih da je u današnjim medijima glavna tema bila naša dobra igra s igračem manje, da sam vidio koju Vecinu sliku i pročitao neki tekst i novom Zeljinom dragulju...
Veca,Memija,Kosoric,Bogdanovic.mladenovic,Hadziahmetovic,Zeric,Sadikovic,Djelmic,Kokot i Beganovic taman da malo odmori blagojevic

jel protiv veleža subota ili nedjelja
- Jaozinho22
- Kontakt:
Iako će svi u Olimpicu žele što prije zaboraviti ovaj meč, on će sigurno ostati u posebnom sjećanju Srđanu Staniću.
Naime ovaj fudbaler se nakon tačno 330 dana odsustva vratio na fudbalske terene. Iako nije ulazio u igru Stanić se po prvi put nakon 20. septembra i meča Sloboda-Željezničar, koju su Plavi dobili sa 2:1 na Tušnju a on upisao dvije asistencije, našao u zapisniku za utakmicu Premijer lige BiH.
Svoj debi u dresu Olimpica Stanić bi mogao imati već za vikend kada njegov tim gostuje ekipi Borca iz Banja Luke. Prije dolaska u Olimpic Stanić je u periodu od 2008. pa do 2014. godine odigrao 200 utakmica za Željezničar i postigao je deset golova.
Teek sad.......
Naime ovaj fudbaler se nakon tačno 330 dana odsustva vratio na fudbalske terene. Iako nije ulazio u igru Stanić se po prvi put nakon 20. septembra i meča Sloboda-Željezničar, koju su Plavi dobili sa 2:1 na Tušnju a on upisao dvije asistencije, našao u zapisniku za utakmicu Premijer lige BiH.
Svoj debi u dresu Olimpica Stanić bi mogao imati već za vikend kada njegov tim gostuje ekipi Borca iz Banja Luke. Prije dolaska u Olimpic Stanić je u periodu od 2008. pa do 2014. godine odigrao 200 utakmica za Željezničar i postigao je deset golova.
Teek sad.......
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Nedjelja u 5
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Jaozinho22
- Kontakt:
Na **** piše da je u nedjelju 23.08.struja je napisao/la:jel protiv veleža subota ili nedjelja
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
hvala,
moram se onda organizovat
moram se onda organizovat
ali brazil je brazil.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, Amidzaa, Argentina, AVNOJ, b00t, bablaz1, bvsic, DobriBosnjanin, ebi46, ELDIABLO20, GIBRA, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, knoa, Lokomotifa, mamonelafo, mnon46, MokraKifla, Napaceni87, perodeformero, Rauber33, Skojevska, Vanja8, WeekendOffender, zaostrog, Zaxon i 224 gosta.