FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa gledaj ti koliko je iskrivljena kamera bolan ne bio. Koliko im je trebalo da namjeste ovo i ovaj ugao. A linija je za plakat od sege. Jebu nas posteno svaka im cast. U srijedu fin o zaprijetit istupanjem iz lige, a i zanima me navijaci da li se razmislja o nekim protestima mozda. Da se malo da podrska ili nista od toga?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Mrtve im ****, fuj šta se radi !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Čak i ovu namještaljku nekako razumijem, ali ovaj pokušaj mazanja očiju je čisti bezobrazluk, jednostavno nemam riječi za ovo. Ovo crtanje linije mi je još gore i od same sudijske odluke.
-
- Kontakt:
Samo kod nas offside snima kamera iz ugla, a zanemari se normalan snimak, na kojem kamera prati zadnjeg igrača. Drugo, na snimku moja tv se vidi da sudija nije uopšte u liniji sa zadnjim igračem Širokog...Almir9 je napisao/la:Hajd sve to, toliko se trudili da nadju ugao u kojem je Brazilac bliži golu od njihovog stopera da su zaboravili na ovu 7.Po liniji i on u ofsajduFCZ Stari Grad je napisao/la:Upoređujem snimke i nesto mi je skroz čudno. Potpuno je drugi raspored igraca u toku upucivanja lopte.
Zadnja izmjena: FCZ Stari Grad, dana/u 18 avg 2015, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Red je da se izvinemo savezu, uz izvinjenje poslat jedan bon od 500km u zdravoj vodi da gosp Prolic se dobro najede, ne valja razmisljat praznog stomaka.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- anonymousHD
- Kontakt:
Sramota da je ovako odgovorio savez, ni govoro o ofsajdu.
Sad sam jos ubjedjeniji da sa ovim treba ici do kraja i upetljati Platinija i kompaniju.
Ovi se igraju sa nasom inteligencijom i prave nas budalama i slijepim pored vlastitih ociju.
Da su se usutili lakse bi bilo od ove presmjesne linije koju ni djete nebi na ovaj nacin povlacilo
Ovi se igraju sa nasom inteligencijom i prave nas budalama i slijepim pored vlastitih ociju.
Da su se usutili lakse bi bilo od ove presmjesne linije koju ni djete nebi na ovaj nacin povlacilo

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ja pisao poruku ss.ba da oni pregledaju sta su objavili i da ucine nesto da isprave to i zaustave ovaj kriminal i pljacke od strane sudija i saveza. Pisite i vi i portalima i savezu ako se ima gdje, fifi, uefi... Jbm mu mater ja ne mogu dozvoliti da nas ovako prave ovcama i da im to prodje.
Evo baš je dečko na orgu uporedio njihovu liniju sa linijom sredine terena i 16-ercem... strašno je kakvu su liniju nacrtali i koliko su promašili 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- harisbokii
- Kontakt:
Po prvi put se javljam ovdje na temi ali sigurno je citam vec dvije godine.
Na utakmice idem u skladu sa vremenom, volim Zeljeznicar od malena tako sam naucen da volim univerzalne vrijednosti i stvari koje se ne kupuju, a to je nas Zeljo.
Naime javio sam se zbog svega sto se desilo na Pecari, naime kako i rece neko ne treba nas praviti ovcama i ne treba dozvoliti da ovo prodje jer ako vide da neka otpora onda sta nam je za sljedece očekivati.
Hajmo organizovati par smisljenih i konkretnih poruka sa nekim dokaznim materijalom i poslati na odredjene adrese, ovakve stvari moraju stati ne samo zbog Zelje nego zbog boljeg sutra, zbog lige i svega.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Na utakmice idem u skladu sa vremenom, volim Zeljeznicar od malena tako sam naucen da volim univerzalne vrijednosti i stvari koje se ne kupuju, a to je nas Zeljo.
Naime javio sam se zbog svega sto se desilo na Pecari, naime kako i rece neko ne treba nas praviti ovcama i ne treba dozvoliti da ovo prodje jer ako vide da neka otpora onda sta nam je za sljedece očekivati.
Hajmo organizovati par smisljenih i konkretnih poruka sa nekim dokaznim materijalom i poslati na odredjene adrese, ovakve stvari moraju stati ne samo zbog Zelje nego zbog boljeg sutra, zbog lige i svega.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ja se samo nadam da će i navijači imati svoju "liniju"
Daj neka mi se neko javi u PP da mu dostavim najmjerodavniju sliku koju treba objaviti. Meni ne dozvoljava objavu sliku nikako
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Nista mi kao navijaci tu ne mozemo, klub treba u uefu sa ovim. Postoje tamo ljudi zaduzeni upravo za ovakve stvari.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Gdje živimo.. Fujjj.. Željo ti si najveći klub na svijetu.. I krv svoju za plavu boju.. Volim te Željooo . A u srijedu samo jakoo.. Da ih pomnozimo sa nulom .. Dosta je nase tisine ..
Brkica
Trpajte im Facebook stranicu sa ovom slikom, to bar svi možemo.

Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 18 avg 2015, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kakvo je suđenje ne bi me čudilo da ova liga bude kao prije, domaćinska. Ne znam kako naša uprava može stati ovome u kraj. Željo je najveći klub u državi, a ovako ga kradu. Izgleda da i ove sudije mogu raditi šta hoće, jer im to savez dopuša. Želosno je što smo mi, a i ostali klubovi bespomoćni u ovoj situaciji. Ako se ovo nastvi radikaliniji potezi se moraju povući ( jednostavno prekineš utakmicu pa neka nas kazne). Trebaju nam se pridružiti i drugi klubovi u borbi protiv saveza. Potrebno je udruženje premjerligaša.
-
- Kontakt:
To je to. Nakon remija u Prijedoru, titulu je mogao osvojiti bilo ko samo ne Željo. Ko bi objasnio u šta su pare otišle kad Željo kokuz opet prvak.bojamora je napisao/la:Treba na presici otvoreno i bez uvijanja i argumentovano pokazati da su zadnje dvije sezone bile neregunalne a i ova sada i žaliti se uefi Veoma je lako to dokazati na osnovu snimaka poništenih gólova nedosudenih penala i drugog što je direktno uticalo na tabelu na primjer igranje očito dupovca u kaznenom prostoru rukom kada jakupovhć nije htjeo da svira te je sezone primarni cilj saveza i pitara u njemu bio ne dozvoliti želji da bude prvak a zrinski je tu samo slučajno upao jer sarajevo nikako nije moglo. E onda prošle sezone cilj istog lobija na čelu sa selimovičem utrpanim proličem i ostalim je bio da sarajevo mora biti prvak i to su postigli sudijskim namještanjima a kao dokaz priložiti snimke njihovih utakmica protiv slavije olimpika travnika širokog i sve jasno ko dan to je jedini način jer sa seljacima se ne može drugačije
Ovaj levat što spominje kako je oštećen Široki se pravi lud. Nije Široki oštećen zbog Želje već da ostane remi. Želji niko nije davao gram šanse za titulu već se priželjkivao raspad. Jedini konkurent je bio Široki i cilj je bio samo njih zaustaviti.
Remi sinoć ne odgovara ni Želji ni Širokom već hibridima. Sad će Želju popustiti, a slijedeća žrtva je Zrinjski. Pokušao ih je Jakupović već odraditi, ali pitari su toliko loši da im pomoći nije bilo. Ono je lakrdija bila da se više nije moglo gledati. Ubili su Mešanovića, a ne znam je li faula dobio. S druge strane pitarima izmišljo faulove, ne bi ni Salem bolje.
Kad se samo sjetim Pušininog Saveza.Tad je Salem glavni sudija bio, derbije sudio. Čovječe to je isto ko kad bi ja derbi sudio. Šta smo mi sve trpili dok im Amar nije je.bo majku svima. Nikad ih ta trauma neće proći. Vratiće se Amar ****.će im mater.
Jel pilav zaslužan za ovu liniju da i njemu koju poruku napisem?
Evo je,Minhi je napisao/la:Daj neka mi se neko javi u PP da mu dostavim najmjerodavniju sliku koju treba objaviti. Meni ne dozvoljava objavu sliku nikako
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 59 gostiju.