Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Prvo, nije Caca nego Caco. Drugo, krvario je on za sve osim za domovinu, al ti valjda bolje znaš iz Beča, nego ja iz matične opštine pomenutog.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sjedi mali tu je tvoj domRamsey16 je napisao/la:Dje dodje taj Bec? Koliko je udaljeno od Sarajeva?
Daleko su Istanbul i Beč
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Besic je sramota za bošnjake. 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Nikad mi neće biti jasno što sam mislio da si ti on... Ili da si ti arma sarma..Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja sam samo sramota za svoju porodicu.DANTES je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno što sam mislio da si ti on... Ili da si ti arma sarma..Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Bože moj nismo li svi...Sarmelino je napisao/la:Ja sam samo sramota za svoju porodicu.DANTES je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno što sam mislio da si ti on... Ili da si ti arma sarma..Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Senilnost.DANTES je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno što sam mislio da si ti on... Ili da si ti arma sarma..Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.
Zayebava se sa stvarima s kojima se ne treba zayebavati.kobe24 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.
Za planetu.kobe24 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kanta godine bi bio da nema PLkobe24 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
đe ćeš onakav kvalitet poredit s sarmomDANTES je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno što sam mislio da si ti on... Ili da si ti arma sarma..Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Izmijenili su, takodjer bez mog pristanka, al sam se i ja sam zatekao prije koju godinu kad mi je trebala kopija rodnog lista i imao samo taj originalni kad ono mali rodjeni JugoslavenDANTES je napisao/la:Pa ti jbt ne postojiš više.Signore je napisao/la:Meni u rodnom listu pise Jugoslaven, al to su mi nametnulituzlak1987 je napisao/la: Sta znamo mi Jugoslaveni ko su Hrvati

Mogli bi ga i oni pogurati. Da malo zaborave gluposti oko kojih se prepucavaju.Sarmelino je napisao/la:Kanta godine bi bio da nema PLkobe24 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.
Eto te ko Čović.Signore je napisao/la:Izmijenili su, takodjer bez mog pristanka, al sam se i ja sam zatekao prije koju godinu kad mi je trebala kopija rodnog lista i imao samo taj originalni kad ono mali rodjeni JugoslavenDANTES je napisao/la: Pa ti jbt ne postojiš više.

Pa ni bolji shitposter nijeLillard je napisao/la:đe ćeš onakav kvalitet poredit s sarmomDANTES je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno što sam mislio da si ti on... Ili da si ti arma sarma..Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja sam se do danas dvoumio i nisam donio konacan sud o njemu kao licnosti, ali nakon onog jednog posta, u potpunosti mi je olaksan posao.Kawhi je napisao/la: Zayebava se sa stvarima s kojima se ne treba zayebavati.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
To sam pripisao pubertetu..Lillard je napisao/la:đe ćeš onakav kvalitet poredit s sarmomDANTES je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno što sam mislio da si ti on... Ili da si ti arma sarma..Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jedini shitposter na planeti je Donald. Glupo je ikog porediti s njim. Jesi vidio šta uradi Nancy i Chucku?Sarmelino je napisao/la: Pa ni bolji shitposter nije

Nesto se usutise svi kad poče ozbiljno raditi i biti bolji od ObameKawhi je napisao/la:Jedini shitposter na planeti je Donald. Glupo je ikog porediti s njim. Jesi vidio šta uradi Nancy i Chucku?Sarmelino je napisao/la: Pa ni bolji shitposter nije

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman i 7 gostiju.