Safet Sušić - Pape

crvenocrni
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la crvenocrni » 07 feb 2014, 18:00

adal je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne znam cemu ovakve kritike na racun Vrsajevica. Covjek uvijek daje sve od sebe i trazili su ga mnogi klubovi u januaru, ali covjek voli Hajduk i Dalmaciju. Uvijek gine na terenu i imam iz prve ruke da ga Inter dovodi na ljeto.
Da ti nije sejo sapno taj info ili neki safetov povjerljiv covjek .. :lol: :lol:
Jedini Inter koji bi njega doveo je Zapresicki ;)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 feb 2014, 18:29

TMovac je napisao/la: Znaci po tebi to sto nema platu kao recimo selektor Njemacke, daju mu za pravo da bude aljkav, da ne radi svoj posao najbolje sto zna, da bude nemotivisan? ili recimo da li meni daje za pravo da budem aljkav, nemotivisan na svome poslu, samo zato sto imam manju platu nego radnik u Njemackoj koji radi isti posao kao ja, i ima iste kvalifikacije kao ja? Ili uporedimo Dzeku i Ibisevica. Da li Ibisevic ima pravo da bude aljkav i nemotivian, samo zato sto Dzeko ima vecu platu od njega, iako obojica rade isti posao?
Ko kaze da ne radi sto najbolje sto zna. Ovo za Dzeku i Ibisevica nigdje veze. Kakav ba isti posao?!
Ako hoces kvalitet trebas platiti. Ovi iz Man City su platili za Dzeku onoliko novaca zato sto je imao dvije godine preko 20 golova u BL.
Ovi neki spominju Vahida ovdje, Obala Slonovace ga je placala 10 puta vise neg sto bi ovi nasi. Onda je pustio Mamica da mu tamo diriguje radi love al kad treba u BiH onda ne moze ko fol.
Ne moze radi placanja.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 feb 2014, 19:30

soko je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Haha...citati komentare o Susicu i njegovom nepotizmu po raznim bh portalima-neprocjenjivo..skoro svi su ga provalili, cak upotrebljavaju ruzan rijecnik...
Ostalo je jos par slijepaca koji ne mogu sjeb.at tezu koju su furali cijelo vrijeme, ali znaju o kakvom se liku radi.

Safet Susic je kao vlast u BiH...nepismeni, a draga fotelja i iskoristava se polozaj za svoju korist!
Ne moze normalan um braniti Susica i njegove poteze!

Fuj,.fuj, i fuj...opet prolazimo kroz isto kao pod Munibom i ostalom gamadi!
Samo sto je on sa ovim igraci sto je on pozvao otisao na SP. Eh kad bi vlast odvela BiH medju bolje u Europi sa ovim svojim potezima.
Da malo razjasnimo o cemu se radi. Kolasinac, Arslanagic, Gudelj, Hajrovic itd su nedavno postali profesionalni fudbaleri. Imali smo dosta povreda tipa Mujdza(Maluda nas je kostao EP), Vranjes, Sejo, Lulic, Zukanovic. Mladi igraci koji su pozvani slabo napredovali Zaha, Stevanovic, Visca, Vranjes. Pokradeni u Portugalu, Zahirovic napravi faul na sredini terena i nekako Lulic dobi crveni koji nije bio blizu tog prekrsaja. Igrali smo sa igracima koji su dosta puta bili na klupama Dzeko, Pjanic, Miske(pa onda Kina). Rahimic nije igrao godinama, Medo se izgubio u Izraleu pa onda nije igrao mjesecima. Radi povreda su nam igrali Maletic, Vrsajevic i slicni.
Susic normalno grijesi, slabo to sve ide sto se tice probavanja novi igraca. Igrali smo protiv Irske i Meksika sa sva stopera. Lik je tek poslije skontao da treba zvati vise igraca, poslije dolazi Zuka, Sunjic, Ermin. Al on opet grijesi, protiv Argentine je mogao probati jos igraca. Ko fol nije znao da ce se Lulic i Sejo povrijediti, pa zato pozoves vise igraca. Mogao je povesti Besica, Grahovca, Husejinovic itd.
Ali uglavnon sve je to dobro koliko on love zaradjuje. Neki 50000 eura godisnje a npr ostali za SP2010
1. Fabio Capello, England: 8.800.000 €
2. Marcelo Lippi, Italy : 3.000.000 €
3. Joachim Loew, Germany :2.500.000 €
4. Berter Van Marwijk, Netherlands :1.800.000 €
5. Ottmar Hitzfeld, Switzerland: 1.750.000 €
6. Vicente Del Bosque, Spain :1.500.000 €
7. Carlos Queiroz, Portugal :1.350.000 €
8. Pim Verbeek, Australia :1.200.000 €
9. Carlos Parreira, South Africa: 1.200.000 €
10. Javier Aguirre, Mexico : 1.200.000 €
11. Carlos Dunga, Brazil : 800.000 €
12. Diego Maradona, Argentina : 800.000 €
13. Takeshi Okada, Japan : 800.000 €
14. Ricki Herbert, New Zealand : 800.000 €
15. Otto Rehhagel, Greece : 750.000 €
16. Paul Le Guen, Cameroon : 650.000 €
17. Marcelo Bielsa, Chile : 575.000 €
18. Raymond Domenech, France : 560.000 €
19. Vahdi Halilhodzic, Ivory Coast : 505.000 €
20. Huh Jung Moo, South Korea: 405.000 €
21. Morten Olsen, Denmark : 390.000 €
22. Milovan Rajevac, Ghana : 365.000 €
23. Radomir Antic, Serbia : 305.000 €
24. Bob Bradley, USA : 275.000 €
25. Matjaz Kek, Slovenia : 245.000 €
26. Gerardo Martino, Paraguay : 245.000
27. Rabah Saadane, Algeria : 245.000 €
28. Reinaldo Rueda, Honduras : 240.000 €
29. Vladimir Weiss, Slovakia : 215.000 €
30. Oscar Tabarez, Uruguay : 205.000 €
31. Kim Jong Hun, North Korea: 170.000 €
32. Shaibu Amodu, Nigeria : 125.000 €
Nisam toliko bogat da kupujem tako jeftine stvari "Rockefeller"
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2014, 23:10

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Vidim još se pecate na komentare ovog plaćenika pod nickom velez_mostar, inače mi je na ignore, ali vidim šta piše kad ga neko citira. Još jedan u nizu žalosnih komentara, optužbe bez ikakve osnove, ali jbg to mu je izgleda posao. Uglavnom godinama piše iste rečenice, samo ponekad promijeni njihov redoslijed. Pazi poređenja sa Munibom :lol:
Cuj placenika, ko ga to placa? I je li se dobro placaju ti komentari na forumu? Mogao sam zaradit hiljade do sada. :lol:
Ma zeznuo se @Virtual dodao onako slucajno slovo l.......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 07 feb 2014, 23:51

slika

:? :roll:

Kako covjek (ne) svjesno moze provaliti.

Pozive konstantno salje za igrace koji su na pragu turske druge lige ili su u drugoj turskoj ligi pa sada ovi iz HNL, Austrijeske Bundesliga, ima njih jos.
Uredu je sto Bicackic dobije poziv igra i abd. napravi transfer na ljeto ali eto Bicackic igra za jak klub jednom nogom u drugoj..

Momak tek napuno 20g, igra seniorski nogomet tj. profi nogomet u Ligi Petice eto Sašo slab klub a kladim se da bih isti bih sutra isti tuku Hajduk.
Igra za mladu rep. pa ne moze za A rep. na SP jer kao da U-21 igra neko prv. EP ili SP :roll:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/sanji ... 25783.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Odigrao 17tekmi u prvoj ligi jedan period bio povr. vratio se opet i igra, reci da nije standardan :roll:

Sto Tino Sven nije prosao U - 21 rep. BIH ?
Sto Tino Sven u Belgiji nije zaigrao MINUTE u seniorskom nogometu ?
Neka se skrasio u HNL sa 22 godine sa 19 tekmi u Hajduku sazrio za rep. BIH ala aferim.
Amidzino zlato.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 07 feb 2014, 23:53

Del Boske glupan kad kaze da ce pozvati Jesea na SP ako nastavi ovako :? trenutno U-21 rep. Spanije..

Spanija nema igraca :?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2014, 01:52

Pa Del Bosque je glup, Hitzfeld moron, a Hamren je motivisani debil.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2014, 02:07

Sto se tice placenika, ne vjerum u to. Takve internet kampanje izgledaju drugacije i masivnije su vec u pocetku, ono...malo se razumijem u to. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 feb 2014, 12:19

Mozambik je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: A ko garantuje da Savez i selektor ne kontaktiraju igrace? Ovdje se mjesecima pisalo kako nismo zainteresovani za Hajrovica, kako ga Pape ignorise, kako ga Savez ignorise, pa onda bez imalo buke Hajrovic postade nas igrac ;) . Isti slucaj je bio i sa Kolasincem. Dok on sa ocem nije odlucio da igra za nas, dzaba svi kontakti, ali izgleda to odredjeni broj forumasa ne konta.

Savez, a ni selektor, nikome se ne moraju pravdati, niti iznositi u medije imena koja kontaktiraju. Mnogo se prica protiv Saveza i selektora, a ne vidi se srz problema, a to su glave pojedinih igraca koji uopste ne zele da igraju za nas.
Vidi se da ne pratis nogomet. Vrati se ti na NBA ;)

Cuj bez imalo buke, prosle godine zamalo nije mrtva glava pala u slucaju Hajrovic :mrgreen:
Ocigledno moram nacrtati, jer Hajrovic se odlucio za Svicarsku, a onda kada su mu se najebavali matere, a i Savezu, bez ikakvih istupa po medijima, daleko od ociju javnosti, Hajrovic predaje zahtjev za dobijanje dokumentacije i u kratkom vremenu dobija istu. Rat je bio kada je Hajrovic izabrao Svicarsku, a nakon toga su svi odustali od njega, pa i ja sam isto tako. Nakon toga, ocigledno je da ga je Savez i dalje kontaktirao i da je on odlucio da promijeni svoju odluku. Ne mora se uvijek nacrtati da bi se razumjela poenta ;) .

Edit: ponavljam, potrebno je da igrac cvrsto odluci da zeli igrati za BiH, a ne izvlaciti se na papirologiju, jer ima mnogo primjera gdje se papiri dobiju jako brzo nakon sto igrac odluci da obuce nas sveti dres.

Pokusavas nesto ispasti pametan, cuj ne pratim nogomet, ne znam sta se desavalo oko Hajrovica :lol: . Itekako znam sta se desavalo, itekako znam da su svi odustali nakon ispoljenih frustacija, ali takodjer znam da je isti na kraju zaigrao za nas, sto dovodi do jednog zakljucka, a to je da SAVEZ I SELEKTOR ITEKAKO RADE SVOJ POSAO, ALI NE MORAJU PROVLACITI SVE SVOJE POTEZE KROZ MEDIJE.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 feb 2014, 13:47

Safet Sušić: Trening centar u Zenici je odličan, ali nemam namjeru išta mijenjati pred ovako važan turnir! :shock: :shock: :shock: :o :o
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2014, 13:51

Naravno. Po planu i programu, od narednog ciklusa se selimo u Zenicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 feb 2014, 14:02

Virtu4l je napisao/la:Naravno. Po planu i programu, od narednog ciklusa se selimo u Zenicu.
Od utakmice sa Grckom ponavljate stalno od sljedece utakmice se pripremamo u Zenici i nikad nista.Necemo se nikad pripremati u trening centru u Zenici dok je Susic selektor,to je jasno kao dan.Ilidzanske i sarajevske kafane su razlog za to a bogami i da Budnjo zaradi jos koji pinku,mozda nesto od toga bude i selektoru.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 feb 2014, 14:07

Mozda sam 2 3 puta pisao kritike na racun susica , imam sta da mu zamjerim ali sveukupno zadovoljan sam njegovim radom ispunio je svoj cilj idemo na SP meni je dosta. ALI OVO SA OVIM TRENING CENTROM JE VRHUNAC DEBILNOSTI , nemam sta drugo da napisem pa ljudi nam naprave vrhunski centar sa sobama svime, ono je raj za fudbalere ni njemci se onim ne bi postidili. Al mi opet idemo na livadu. Eto to je jedino sto mu zamjerim , uz ignorisanje deficita na poziciji DM i nista vise , al ovo sa ovim centrom me tako nervira da bi mogo razbit monitor....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2014, 14:26

drummer je napisao/la:Od utakmice sa Grckom ponavljate stalno od sljedece utakmice se pripremamo u Zenici i nikad nista.Necemo se nikad pripremati u trening centru u Zenici dok je Susic selektor,to je jasno kao dan.Ilidzanske i sarajevske kafane su razlog za to a bogami i da Budnjo zaradi jos koji pinku,mozda nesto od toga bude i selektoru.
Još jedna neistina. Rečeno je da od narednog ciklusa reprezentacija ide u Zenicu. I kao što vidimo, od tog plana se ne odstupa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2014, 14:56

Virtu4l je napisao/la:
drummer je napisao/la:Od utakmice sa Grckom ponavljate stalno od sljedece utakmice se pripremamo u Zenici i nikad nista.Necemo se nikad pripremati u trening centru u Zenici dok je Susic selektor,to je jasno kao dan.Ilidzanske i sarajevske kafane su razlog za to a bogami i da Budnjo zaradi jos koji pinku,mozda nesto od toga bude i selektoru.
Još jedna neistina. Rečeno je da od narednog ciklusa reprezentacija ide u Zenicu. I kao što vidimo, od tog plana se ne odstupa.
A sta ocekivati drugo od bubnjara.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 feb 2014, 15:26

Ne izmisljajte i ne branite neodbranjivo,prvo se odgadjalo sa otvaranjem centra a kad je otvoren poceli su drugi izgovori,niko nije budala.Kakva je to debilna prica da se ne remeti atmosfera,kako ce se atmosfera poremetiti kad iz uzasnih uslova odes u vrhunske.Ponovo,kafane,sijela,Budnjo a sve se nema para.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 feb 2014, 00:32

Čudi me da još niko nije Papeta optužio za proteste i nemire. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 feb 2014, 00:59

Henderson je napisao/la:Čudi me da još niko nije Papeta optužio za proteste i nemire. :mrgreen:
On je na onoj drugoj strani!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 09 feb 2014, 01:26

Ponos Torina je napisao/la:Safet Sušić: Trening centar u Zenici je odličan, ali nemam namjeru išta mijenjati pred ovako važan turnir! :shock: :shock: :shock: :o :o
:lol: zna ga izvaliti.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 feb 2014, 01:30

Virtu4l je napisao/la:
A inace trenutno je u modi "stanovati" u ovom:
slika

A godini je iz Milanske modne kuce najavljena ova moda:
slika

Braco moja :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.