Ma ne mora bit za Modricu samo neka bude za Velez spreman.sajo10 je napisao/la:Hoceli biti Mesanovic spreman za Modricu??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
pitanje je i ako bude spreman, da li ce to biti onaj stari mesanovic, ipak je dug period van pogona. ne treba previse ocekivati od njega, realno...kalimero je napisao/la:Ma ne mora bit za Modricu samo neka bude za Velez spreman.sajo10 je napisao/la:Hoceli biti Mesanovic spreman za Modricu??
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
pa pretpostavio sam ja da ima negdje al aljd ti to pronađi, kod vas za sat vremena se ispiše 256 000 stranicazlaya_tm87 je napisao/la:jeste ba, pogledajte nekoliko stranica prije, ustvari malo vise od nekoliko, jer se ovdje pise brzinom svjetlosti" je napisao/la:" ' "blablabla je napisao/la:je li neko uploadovo utakmicu sa borcem??

"" ПУТ ""
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Eto pogledaj prethodnu stranicu, ne moras traziti, sad sam ti stavio xD. Jedini problem je sto je bandwith prekoracen, tako da ces moci downloadati tek za 9 dana, tj. kad krene novi mjesec. Tako stavi negdje napomenu cim dodje prvi, ti udari po downloadu" je napisao/la: pa pretpostavio sam ja da ima negdje al aljd ti to pronađi, kod vas za sat vremena se ispiše 256 000 stranica

jbg i ovo se moralo desiti...idemo dalje nista jos nije ni blizu a kamol i gotovo...NAPRJED ZELJO LJUBAVI MOJA
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
kad bi taj link radio...

- plavimomak
- Kontakt:
Jbg nema veze mi i kad izgubimo opet smo prvi

Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
- zlaya_tm87
- Kontakt:
objasnjenje imas 3 posta iznadblablabla je napisao/la:kad bi taj link radio...

Rekoh ti ja danas bez sekiracijeSeyo_TM je napisao/la:Ma sve je poslozenonakon borca ne brinem se sekunde

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jao 9 dana... hvala na odgovoruzlaya_tm87 je napisao/la:objasnjenje imas 3 posta iznadblablabla je napisao/la:kad bi taj link radio...

aaaaaa još 9 dana, pa oteliću se do tadazlaya_tm87 je napisao/la:Eto pogledaj prethodnu stranicu, ne moras traziti, sad sam ti stavio xD. Jedini problem je sto je bandwith prekoracen, tako da ces moci downloadati tek za 9 dana, tj. kad krene novi mjesec. Tako stavi negdje napomenu cim dodje prvi, ti udari po downloadu" je napisao/la: pa pretpostavio sam ja da ima negdje al aljd ti to pronađi, kod vas za sat vremena se ispiše 256 000 stranica

bolje da ste ovo stavili na torent brže bi išlo

"" ПУТ ""
Grehota je ovo velika za derbi. Minimalna kazna bez gledalaca je 2 utakmice, ako ih ne kazne novčano. Obzirom da je Zrinjski dobio 6.000, ni to me ne bi čudilo. U svakom slučaju je velika šteta za sam grad da se utakmica odigra bez gledalaca. Zna se ko je kriv, ako se to desi. Još im fino ljudi izađu ususret i iznajme stadion, a oni ga demolirajuEsii TM87 je napisao/la:Sad ako kazne pitare 2-3 tekme pred praznim tribinama jeli znaci da cemo gledati derby u dolini na platnu...

Evo sad će pregled na BHT.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ako i bude suspendovan stadion,zar imalo sumnjate da Nijaz neće sredit da nas puste na stadionŽeljovac je napisao/la:Grehota je ovo velika za derbi. Minimalna kazna bez gledalaca je 2 utakmice, ako ih ne kazne novčano. Obzirom da je Zrinjski dobio 6.000, ni to me ne bi čudilo. U svakom slučaju je velika šteta za sam grad da se utakmica odigra bez gledalaca. Zna se ko je kriv, ako se to desi. Još im fino ljudi izađu ususret i iznajme stadion, a oni ga demolirajuEsii TM87 je napisao/la:Sad ako kazne pitare 2-3 tekme pred praznim tribinama jeli znaci da cemo gledati derby u dolini na platnu...
Evo sad će pregled na BHT.

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
MaliMemo je napisao/la:Derbi bez publike
nemoj da nas furas

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Ma hebiga mora i derby bez publike,da ostane upamcen kroz historiju
i kako smo na kraju mi osvojili duplu krunu ostace upamceno
ma nista zato svi u dolinu kao i onda kad smo bojkotovali,kad ga je Kajtaz uvalio...mada nesto nevjerujem kakve su kazne,da ce i kitice kazniti praznim tribinama.Sve je moguce,jer mogu kompenzovati sa ona tri boda.Svakako slijedi "zanimljiv"kraj PL...
P.S kud ce zanimljiviji od ovoga sto sad gledamo
ovo nema nigdje...

P.S kud ce zanimljiviji od ovoga sto sad gledamo

1921-2011
Ovo je BosnaEsii TM87 je napisao/la:Ma hebiga mora i derby bez publike,da ostane upamcen kroz historijui kako smo na kraju mi osvojili duplu krunu ostace upamceno
ma nista zato svi u dolinu kao i onda kad smo bojkotovali,kad ga je Kajtaz uvalio...mada nesto nevjerujem kakve su kazne,da ce i kitice kazniti praznim tribinama.Sve je moguce,jer mogu kompenzovati sa ona tri boda.Svakako slijedi "zanimljiv"kraj PL...
P.S kud ce zanimljiviji od ovoga sto sad gledamoovo nema nigdje...
Zadnja izmjena: MaliMemo, dana/u 21 apr 2010, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
× Plava krv ispod koze ×
-
- Kontakt:
Čak Noris uzeo Slobodi bod u Tuzli !!!

ma prepali se pitari ...da chemo ih oderat i na terenu i u navijanju...
nema veze sad cemo samo na terenu

nema veze sad cemo samo na terenu

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Mislis Zlatna dolinaMaliMemo je napisao/la:Ovo je BosnaEsii TM87 je napisao/la:Ma hebiga mora i derby bez publike,da ostane upamcen kroz historijui kako smo na kraju mi osvojili duplu krunu ostace upamceno
P.S kud ce zanimljiviji od ovoga sto sad gledamoovo nema nigdje...

1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, TefalTava i 50 gostiju.