Jbga.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne znam sto se pravis englez kad su ti vec objasnili u postovima ranije. Nemas cime zadrzati igraca koji ima puno bolju ponudu i koji hoce da ide. To ne mogu puno kvalitetniji klubovi od nas.
haj dobro spanacGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 11:25Ne znam sto se pravis englez kad su ti vec objasnili u postovima ranije. Nemas cime zadrzati igraca koji ima puno bolju ponudu i koji hoce da ide. To ne mogu puno kvalitetniji klubovi od nas.
Aegon the ConquerorVarijantas8 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 10:54Evo neka objava na instagramu Threads, dosla mi notifikacija, pa ko ima taj threads nek otvori pa nek nam javi sta je, makedonska zastivica je, samo ne znam jel u vezi Riste ili Agona Targaryena.
Ali matematicki nisu logicne ove cijene. Kad neko kupuje sezonsku treba da ustedi u odnosu na one koji kupuju pojedinacne karte za svaku utakmicu. A da ne pricamo o uslovima na stadionu i kisi koja pada svaku drugu utakmicu. Mislim da su ispali glupi s ovim cijenama.
Slazem se, vjerovatno ce poskupit pojedinacneTatamata1946 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 11:41Ali matematicki nisu logicne ove cijene. Kad neko kupuje sezonsku treba da ustedi u odnosu na one koji kupuju pojedinacne karte za svaku utakmicu. A da ne pricamo o uslovima na stadionu i kisi koja pada svaku drugu utakmicu. Mislim da su ispali glupi s ovim cijenama.
Pa ovaj Pasalic stroj igrac sto je igrao za Rijeku,ode lik u MLS ili Australiju zaboravio sam,uglavnom olata veca jedno 7 puta,na koji nacin odbiti taj transfer nemoze covjek pametan biti,to nam je sad problem jer imamo kvalitet,dovodimo dobre igrace koji postaju trazeni. Pogledas sta ovaj Borac dovede ili Zrinjski i opet nasi nisu zadovoljni. Iz Borca nor odlaze kad pozele,golman dva puta ode za dzaba,bitni igraci u sred sezone itd
Al je prosjecna plata u Orenburgu bila 210k € imaju budzet od oko 10-15 mil eura, Basic je imao oko 300k €, sto ga nisu produzili? Oke mozda nisu znali da Torpedo nece uci u ligu, ides u ekipu koja vrlo vjerovatno ce opet ispasti iz lige jer su prosle godine bili prelosi, imaju talove sa hrvatima i sin od Sliskovica im je trener, (pomocni trener je npr lik koji ima 3 sezone u FK Krajina Cazin, 6 utk kao glavni trener Jedinstva i 4 utk kao pomocnik u21 repke Irfin potrcko)jurisicduska je napisao/la: ↑15 jul 2025, 11:18Prosječna godišnja plata fudbalera u Rusiji je oko 750 k eura.
Jbga.
![]()
Da ih hoce trajno izbaciti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jul 2025, 11:56Ma imat ce Bubanja tamo 50-60k sigurno ruska liga je odlicna,bezveze ih izbacili debili yebala ih ukrajina.Recimo da je kod nas imao 15k to je 3x vise.Ti ga ne pustis da ode on popusi za godinu dana preko pola miliona eura i egzistenciju.Dobar je lik ne treba mu to raditi.Krivo i meni sto ide jer je najbolji DM lige deceniju unazad ali bol je blaza jer imamo drugog najboljeg DM lige Jattu i Mamasa.Da nemamo nikoga bio bi problem.Hvala njemu za sve milina je bilo gledati i uvijek mu ostaviti vrata sirom otvorena.