BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Sta li bmw radi ? Nije ovde nesto aktivan vise
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pokvario se BMW, čekaj dok kupi novo auto.grgr je napisao/la:Sta li bmw radi ? Nije ovde nesto aktivan vise

Zamislite Damir pobjedi Federeram, koja bi to euforija bila. Ali ljudski i sportski je se nadati, jest da su mu šanse male, skoro pa nikakve ali bile su Stakhovskom na Wimbledonu (možda čak i manje, zbog turnira) pa je uspio nekako. U jednu ruku bi i volio da pobjedi ali u drugu i ne bi, volio bih kad bi Federer prošao u finale i osvojio još jedan GS ali, opet, ne mogu protiv svog zemljaka. Teška situacija, sa navijačkog aspekta.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Doći će BMW, ništa se ne brinite, kad neki Rublev Damira nabije 
Pojavit će se i poslije meča sa Federerom mnogi koji sad šute ili pričaju budalaštine

Pojavit će se i poslije meča sa Federerom mnogi koji sad šute ili pričaju budalaštine

Što se mene tiče, očekujem samo da ne spusti gaće kao većina gubitnika na touru, nego da odigra hrabro i požrtvovano, čak i drsko da se tako izrazim. Naravno da su mu šanse za senzaciju minimalne, ali definitivno se vrijedi potruditi i pružiti što bolji otpor Federeru. To je jedini pravi put.
PC je zeznut teren za igrati, to kažu svi sem Rafe...ogroman, najveći protivnik, nervoza, milioni pred TVom...valjda će brzo da se izbori sa svim tim
Očekujem meč sličan onom sa Ferrerom, da igra sve bolje kako meč odmiče...u ovom trenutku protiv Federera ne može do seta
Bitno je da ovo iskustvo upotrijebi za što bolje rezultate poslije RGa
Očekujem meč sličan onom sa Ferrerom, da igra sve bolje kako meč odmiče...u ovom trenutku protiv Federera ne može do seta
Bitno je da ovo iskustvo upotrijebi za što bolje rezultate poslije RGa
Pa ako ćemo se dotaći igre, ne bi to trebala biti klasična igra mačke i miša. Roger ne voli da trči, a protiv Damira se mora trčati, dropovima je danas izludio Baghdatisa, bio dobar sa krila i mnogo je miksao. Bilo ga je izuzetno teško čitati. Roger je gledao meč i kasnije je izjavio da mu u meču protiv Džumhura treba 'different approach', to nam valjda sve govori.Claus je napisao/la:Što se mene tiče, očekujem samo da ne spusti gaće kao većina gubitnika na touru, nego da odigra hrabro i požrtvovano, čak i drsko da se tako izrazim. Naravno da su mu šanse za senzaciju minimalne, ali definitivno se vrijedi potruditi i pružiti što bolji otpor Federeru. To je jedini pravi put.
Servis će praviti ogromnu razliku u korist Federera, a Damirova druga serva će vjerovatno biti festival Federerovih vinera. Tu je i Rogerov bekend, na kojem će se sigurno zasnivati Damirova taktika za ovaj meč.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mora biti agresivan, kao što je i Švartzman recimo bio u svojih par mečeva sa Federerom...forsiranje samo Rogerovog BHa neće sigurno donijeti rezultat...na reternu će biti baš teško...dok Roger na reternu može raditi šta hoće...C&C, kao i izvlačenje na FH
Možda obori Rafin rekord pozicije iza osnovne linije na reternu
:D:D
Možda obori Rafin rekord pozicije iza osnovne linije na reternu

Odakle ti to da ga je gledao kad su istovremeno igrali, a Fed zavrsio malo prije!? Covjek, uostalom, izjavio malo poslije na presici da Damira nikad nije gledao!Virtu4l je napisao/la:Pa ako ćemo se dotaći igre, ne bi to trebala biti klasična igra mačke i miša. Roger ne voli da trči, a protiv Damira se mora trčati, dropovima je danas izludio Baghdatisa, bio dobar sa krila i mnogo je miksao. Bilo ga je izuzetno teško čitati. Roger je gledao meč i kasnije je izjavio da mu u meču protiv Džumhura treba 'different approach', to nam valjda sve govori.Claus je napisao/la:Što se mene tiče, očekujem samo da ne spusti gaće kao većina gubitnika na touru, nego da odigra hrabro i požrtvovano, čak i drsko da se tako izrazim. Naravno da su mu šanse za senzaciju minimalne, ali definitivno se vrijedi potruditi i pružiti što bolji otpor Federeru. To je jedini pravi put.
Servis će praviti ogromnu razliku u korist Federera, a Damirova druga serva će vjerovatno biti festival Federerovih vinera. Tu je i Rogerov bekend, na kojem će se sigurno zasnivati Damirova taktika za ovaj meč.
Dobra stvar je to što Roger kaže da ga nikad prije nije gledao kako igra, tako da praktično ne zna šta ga očekuje od jednog relativno nepoznatog momka iz Bosne. Tu je možda najveća Damirova šansa, mada treba biti realan i reći da je eventualno osvajanje seta jednako osvajanju meča. Poznato je da se Federerove mane najlakše eksploatišu na šljaci, a njegovom protivniku je to najdraža podloga, tako da... Slažem se da će Damir najviše pokazati kada se oslobodi pritiska, koji će naravno u velikoj mjeri biti prisutan. Eh, sad, za šta će to biti dovoljno, možemo samo pretpostavljati. Sve zavisi hoće li Roger odigrati pod ručnom i podcijeniti protivnika, ili će nastojati da odradi posao što je brže moguće.
Ne znam ni koliko je pametno forsirati Rogerov BH do iznemoglosti, obzirom da je Švicarac u velikoj mjeri stabilizovao isti prelaskom na novi reket. Ono u čemu sigurno neće pogriješiti je da ga pokuša tjerati da trči što je moguće više.
Bilo kako bilo, niko nam ne može zabraniti da se nadamo, ali opet ponavljam da je ovo do sada ogroman uspjeh i da mu niko ne bi trebao uputiti ružnu riječ kako god da se meč s RF-om završi.
Ne znam ni koliko je pametno forsirati Rogerov BH do iznemoglosti, obzirom da je Švicarac u velikoj mjeri stabilizovao isti prelaskom na novi reket. Ono u čemu sigurno neće pogriješiti je da ga pokuša tjerati da trči što je moguće više.
Bilo kako bilo, niko nam ne može zabraniti da se nadamo, ali opet ponavljam da je ovo do sada ogroman uspjeh i da mu niko ne bi trebao uputiti ružnu riječ kako god da se meč s RF-om završi.
shminka je napisao/la:Možda obori Rafin rekord pozicije iza osnovne linije na reternu:D:D

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma obara to Damir rutinski 
Mora se Federer šetati po terenu, tako da bi BH paralela mogla biti ključan udarac za Damira, taj udarac sve otvara...naravno, ključna u smislu da pruži što bolji otpor
Do seta ne može, sve je to divno i krasno...nije ga nikada Federer gledao, ali nema ga čime Damir iznenaditi

Mora se Federer šetati po terenu, tako da bi BH paralela mogla biti ključan udarac za Damira, taj udarac sve otvara...naravno, ključna u smislu da pruži što bolji otpor
Do seta ne može, sve je to divno i krasno...nije ga nikada Federer gledao, ali nema ga čime Damir iznenaditi
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 27 maj 2015, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Gdje je vedator?
To je taj čuveni BMW styleshminka je napisao/la:Do seta ne može, sve je to divno i krasno...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odvadi malo, Novak se nece roditi dugo i on je izuzetak u svakoj prici o tenisu. Damira treba porediti s Viktorom, recimo, jer uz malo vise rada, dobro investiranog novca u naredne dvije godine, kao i srece, da ne bude povreda, Dzumi moze ostvariti karijeru blizu Troickog.ulinsky je napisao/la:Tek kad vidim čemu se vi radujete, kad vidim gdje je bio i šta je Đoković uradio u svojoj 23 godini (koliko ih Džumhur sad ima).. Tek onda skontam koliko je Novak veliki.
Džumhuru srećno, igra protiv svog uzora na neki način i ostvarenje sna ali samo drsko i obrukati se sigurno neće. Tako se iskustvo kupi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imate pozdrav od @Kaunasa s pitanjem gdje se u gradu, Sarajevu, može pogledat meč? 
Damir može napravit karijeru Troickog ili u najboljem slučaju Čilića. Daj Bože da se Borna približi Novaku, načekat će se ovi prostori da dobiju novog Novaka.

Damir može napravit karijeru Troickog ili u najboljem slučaju Čilića. Daj Bože da se Borna približi Novaku, načekat će se ovi prostori da dobiju novog Novaka.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 27 maj 2015, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo Džumi.
Tek sad pogledah samo zadnji set (onaj koji je RTRS prenosio) i oduševljen sam igrom. Zaista je sjajno miksao, izlasci na mrežu, drop shotovi, koji su bili ubitačni ovaj put te sasvim solidan servis. U jednom mi je trenutku bilo žao Marcosa zaista.
Sada uživanje i meč protiv Rogera pa šta Bog da. Damir jednostavno nema šta izgubiti.

Tek sad pogledah samo zadnji set (onaj koji je RTRS prenosio) i oduševljen sam igrom. Zaista je sjajno miksao, izlasci na mrežu, drop shotovi, koji su bili ubitačni ovaj put te sasvim solidan servis. U jednom mi je trenutku bilo žao Marcosa zaista.

Sada uživanje i meč protiv Rogera pa šta Bog da. Damir jednostavno nema šta izgubiti.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nakon Rogera ide na Monfils-a (ako ovaj pobjedi Cuevasa), pa onda dolazi Wawrinka, a polufinalu Nishikori pa finale sa Novakom

Čestitke Damire!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
imal snimak gdje ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.