Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kimbo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la kimbo » 30 avg 2011, 19:08

@VanBasten

Ma ne to je tebi od googlanja za WhiteRussia :lol: :lol: ili bjese BelaRussia :lol: ... Sad bi im pisao da smijem, da ih pitam sta preferiraju, al znam onaj njihov predsjednik zafrkan tip zabranjuje internet i te cake :D ...
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 30 avg 2011, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 avg 2011, 19:10

kimbo je napisao/la:@VanBasten

Ma ne to je tebi od googlanja za WhiteRussia :lol: :lol: ili bjese BelaRussia :lol: ...
:lol:

google mi za historiju ne treba, **** pasija :ugeek:
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 30 avg 2011, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 avg 2011, 19:10

VanBasten je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:sta vam ja ba svima, tripujete mi nesto, frajeru nesto "palo" na pamet iz njegove posvijesti i vi se redate ko meleci i pogadjate :? mislim ono... brinem se za vas :D

To mi je prvo palo na pamet da ih MOZAK lozi :D :D :lol:
Jes mene danas teško naĆerat da tripujem, haluciniram od jutros zbog nedostatka sna... :mrgreen:
isti sam ti, i ja tripujem neke hurije vidim oko sebe, a ustvari sve neki gabori :D i ja sam spavao 45 minuta :D zato veceras spavanac bubana, ima da spavam 15 sati :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 avg 2011, 19:14

sinoc, legao oko 1 h u noci, slusao muziku do jedno pola 3, i taman kad mi je sekund falio da zaspem, posrani ker je poceo lajat...izasao na balkon, gadjao ga stipaljkom, prestade lajat jedno 5-10 min, reko evo ga, ljepota...kad ponovo podje urlikat...i tako nisam skoro nikako spavao, dodje jutro, pola 7 , valja ustat...al et, odma sam ustao, i nisam danas nikako spavao :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 avg 2011, 19:25

Sad bi im pisao da smijem, da ih pitam sta preferiraju, al znam onaj njihov predsjednik zafrkan tip zabranjuje internet i te cake
Zavisi koga pitaš. Etnički Rusi će ti sa osmijehom dočekatisvaku direktnu vezu s Rusijom kazujući kako su Bjeolorusi ustvari Rusi koji su se odmetli malo - zvuči poznato? :mrgreen: Pa i neki prosurski Bjelorus isto tako. Dok ćeš od bjeloruskih poljaka, ukrajinaca i nacionalno osviještenih bjelorusa dobit kilometarski post u kojem će ti pokušati dokazati da oni nisu Rusi i da su poseban narod i odbaciti svaku direktnu vezu s Rusijom kao i taj engleski termin. Biće tu svega od dolaska Slavena do Viknga, Pape Pia IV, Kijevskog vojvode, Moskobskog vojvode itd... :mrgreen: uglavnom sve zavisi, radio sam s jednim Bjelorusom i on se grozi te povezanosti, kao i predjednika Lukašenka kojeg smatra izdajnikom...

Helem, dosta offtopica ba :mrgreen:

http://www.talksport.co.uk/sports-news/" onclick="window.open(this.href);return false; ... g-man-city

Edinov intervju za Talksport, ko nije slušao/čitao

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 avg 2011, 19:35

VanBasten je napisao/la:
Sad bi im pisao da smijem, da ih pitam sta preferiraju, al znam onaj njihov predsjednik zafrkan tip zabranjuje internet i te cake
Zavisi koga pitaš. Etnički Rusi će ti sa osmijehom dočekatisvaku direktnu vezu s Rusijom kazujući kako su Bjeolorusi ustvari Rusi koji su se odmetli malo - zvuči poznato? :mrgreen: Pa i neki prosurski Bjelorus isto tako. Dok ćeš od bjeloruskih poljaka, ukrajinaca i nacionalno osviještenih bjelorusa dobit kilometarski post u kojem će ti pokušati dokazati da oni nisu Rusi i da su poseban narod i odbaciti svaku direktnu vezu s Rusijom kao i taj engleski termin. Biće tu svega od dolaska Slavena do Viknga, Pape Pia IV, Kijevskog vojvode, Moskobskog vojvode itd... :mrgreen: uglavnom sve zavisi, radio sam s jednim Bjelorusom i on se grozi te povezanosti, kao i predjednika Lukašenka kojeg smatra izdajnikom...

Helem, dosta offtopica ba :mrgreen:

http://www.talksport.co.uk/sports-news/" onclick="window.open(this.href);return false; ... g-man-city

Edinov intervju za Talksport, ko nije slušao/čitao
haj ti nama Van, postavi lik ponovo ...
Postovanje treba zaraditi.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 avg 2011, 19:36

moja greška, pardoniram

http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... g-man-city" onclick="window.open(this.href);return false;

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 30 avg 2011, 19:38

Papastathopoulos je napisao/la:sinoc, legao oko 1 h u noci, slusao muziku do jedno pola 3, i taman kad mi je sekund falio da zaspem, posrani ker je poceo lajat...izasao na balkon, gadjao ga stipaljkom, prestade lajat jedno 5-10 min, reko evo ga, ljepota...kad ponovo podje urlikat...i tako nisam skoro nikako spavao, dodje jutro, pola 7 , valja ustat...al et, odma sam ustao, i nisam danas nikako spavao :D

:o
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 avg 2011, 19:40

VanBasten je napisao/la:moja greška, pardoniram

http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... g-man-city" onclick="window.open(this.href);return false;
zahvaljivam ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 avg 2011, 20:18

kad_kako je napisao/la:

zahvaljivam ;)
popravio se drama sto se tice engleskog, tu i tamo ali odlican (silva i aguero ne znaju nikako) :D uglavnom nema njemackih rijeci tipa ziel i sl. :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 avg 2011, 20:26

Bosniacum Lilium je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:

zahvaljivam ;)
popravio se drama sto se tice engleskog, tu i tamo ali odlican (silva i aguero ne znaju nikako) :D uglavnom nema njemackih rijeci tipa ziel i sl. :D
Kako je tamo tek nesto manje od godine, odlicno spika Eng. Tevez je u Eng. vec koliko, sigurno vise od 4 godine, pa opet mu treba prevodilac.

Ja znam licno neke ljude koji zive u Americi vise od 40 godina,i jedva natucaju Eng. Tako da je Dzekin Eng. ko profesorski. :D

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 30 avg 2011, 21:58

I know a guy whose mother's uncle used to be neighbor of Dzeko's sister's previous boyfriend, and he showed me the place where Dzeko used to take a piss in young age. I made a little stonehhouse there, which I live in, hoping one day he'll return as he gets nostalgic.

However, a neighbor of the guy who sells tomatoes to the teacher of Dzeko's mother's friend's kids, told me that Dzeko was seen pissing on a hill over Sarajevo called Trebević. I guess I'll just build another house for the weekends.
Jadni ovi englezi s bluemoon-a :roll:
Zasto jednostavno na onoj Dzekinoj temi na bluemoon-u ne pocnu pisati na bosanski -.-'',stvarno je previse bosnja na tom forumu .

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 avg 2011, 22:12

H.I.M je napisao/la:
I know a guy whose mother's uncle used to be neighbor of Dzeko's sister's previous boyfriend, and he showed me the place where Dzeko used to take a piss in young age. I made a little stonehhouse there, which I live in, hoping one day he'll return as he gets nostalgic.

However, a neighbor of the guy who sells tomatoes to the teacher of Dzeko's mother's friend's kids, told me that Dzeko was seen pissing on a hill over Sarajevo called Trebević. I guess I'll just build another house for the weekends.
Zasto jednostavno na onoj Dzekinoj temi na bluemoon-u ne pocnu pisati na bosanski -.-'',stvarno je previse bosnja na tom forumu .
tek mi je sad drago sto neznam Engleski uopste,,bar me nemoze biti sramota mene samog kad citam !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 avg 2011, 22:13

Najjace je kad hoce da napisu 'oj nano, nanice' na engleskom :oops: :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 30 avg 2011, 22:17

H.I.M je napisao/la:

Ne znam sta kolutas, ocito nisi shvatio poentu tog posta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 avg 2011, 22:20

vrebac86 je napisao/la:
H.I.M je napisao/la:

Trebam pitati ovog "komsiju" kolko je paradajz :lol: Treba mi paradajza :lol: Ako ga neko zna nek javi :mrgreen: :mrgreen: E svakakvih ludaka na forumu-ko vas pusti iz ludnice crko nije li??? :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 avg 2011, 23:22

[youtube][/youtube]

Ludilo :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 avg 2011, 23:29

VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]

Prezahebano. :D
Taj tip je vec jedanput pravio strasan video o Dzeki. Stvarno ima smisao za to.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 30 avg 2011, 23:30

Principatus je napisao/la:

Prezahebano. :D
Taj tip je vec jedanput pravio strasan video o Dzeki. Stvarno ima smisao za to.
kakav li ce tek film biti. U junu 2012 ga treba ocekivati... :)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 30 avg 2011, 23:30

Jako, samo tako :mrgreen: Najjače kad odgurne onog pacova Andersona...
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.