Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Gdje si nasao ovu informaciju? I jel ovo sigurnonno9 je napisao/la:Ekskluziva:Tv1 otkupila prava primere , dakle prenosit cemo sve utakmice primere osim el clasica (2 utakmice) jer se te 2 utakmice trnutno nemogu otkupiti bit ce ponudjene za otkup mjesec dana prije el calsica.ovo je preglupo sto spanci rade jesu Real i Barca predobre momcadi al sad da zezaju raju hoce li ili nece dat prenos to je bezobrazno podigli su se previse.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- legenda reala
- Kontakt:
Ma kruži po forumima u posljednje vrijeme ,informacije kako je TV1 otkupila špansku ligu i da pregovara za italijansku danas sam provjeravo od Tv1 nema još nikakvih zvanični informacija pa ćemo vidjeti u narednim danima dali će šta bitiRaul7 je napisao/la:Gdje si nasao ovu informaciju? I jel ovo sigurnonno9 je napisao/la:Ekskluziva:Tv1 otkupila prava primere , dakle prenosit cemo sve utakmice primere osim el clasica (2 utakmice) jer se te 2 utakmice trnutno nemogu otkupiti bit ce ponudjene za otkup mjesec dana prije el calsica.ovo je preglupo sto spanci rade jesu Real i Barca predobre momcadi al sad da zezaju raju hoce li ili nece dat prenos to je bezobrazno podigli su se previse.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
daj Boze da je istina ovo sto pricate, to jest da nije suplja nekalegenda reala je napisao/la:Ma kruži po forumima u posljednje vrijeme ,informacije kako je TV1 otkupila špansku ligu i da pregovara za italijansku danas sam provjeravo od Tv1 nema još nikakvih zvanični informacija pa ćemo vidjeti u narednim danima dali će šta bitiRaul7 je napisao/la:Gdje si nasao ovu informaciju? I jel ovo sigurnonno9 je napisao/la:Ekskluziva:Tv1 otkupila prava primere , dakle prenosit cemo sve utakmice primere osim el clasica (2 utakmice) jer se te 2 utakmice trnutno nemogu otkupiti bit ce ponudjene za otkup mjesec dana prije el calsica.ovo je preglupo sto spanci rade jesu Real i Barca predobre momcadi al sad da zezaju raju hoce li ili nece dat prenos to je bezobrazno podigli su se previse.
Za zivot cijeli!
Budimo realni , nema šanse da će otkupiti dvije lige.legenda reala je napisao/la:Ma kruži po forumima u posljednje vrijeme ,informacije kako je TV1 otkupila špansku ligu i da pregovara za italijansku danas sam provjeravo od Tv1 nema još nikakvih zvanični informacija pa ćemo vidjeti u narednim danima dali će šta biti
Možemo se udariti nogom u pakaš ako dobijemo barem jednu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- raul-zakon
- Kontakt:
Nisam dobro upratio ovo sve u zadnje vrijeme,gdje je Altintop i sto ga nema na pripremama? 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Imao je operaciju čim je došao u klub, ne znam kad bi se trebao vratiti.raul-zakon je napisao/la:Nisam dobro upratio ovo sve u zadnje vrijeme,gdje je Altintop i sto ga nema na pripremama?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Alaj sam se tad isplako, sjecam se ko jucer toga. Inace, ja prije uopce nisam mrzio Barcu obzirom da su bili prosjecan Primeraski klub, nesto kao danas Sevilla
Valenciju i Depor sam mnogo vise mrzio, ali nakon te utakmice, iako je ona krmeca glava bila prekretenica (sezonu prije toga) pocelo je.
Razbili ih, cijelu utakmicu dominirali, i onda Xavi u zadnjoj minuti... Al' aj, u istoj sezoni smo i mi njih pobjedili na njihovom stadionu, istim rezultatom. Mada je meni najbolji klasiko koji sam gledao onaj sto se zavrsio 3-3.
Razbili ih, cijelu utakmicu dominirali, i onda Xavi u zadnjoj minuti... Al' aj, u istoj sezoni smo i mi njih pobjedili na njihovom stadionu, istim rezultatom. Mada je meni najbolji klasiko koji sam gledao onaj sto se zavrsio 3-3.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ja sam ih zamrzio sa krmećom glavom do tada mi nisu uopšte bili bitni znam Depor i Valencia glavni konkurenti.I ima tamo jedna ekipa sa crveno plavim dresovima odakle smo uzeli FigaPortillo je napisao/la:Alaj sam se tad isplako, sjecam se ko jucer toga. Inace, ja prije uopce nisam mrzio Barcu obzirom da su bili prosjecan Primeraski klub, nesto kao danas SevillaValenciju i Depor sam mnogo vise mrzio, ali nakon te utakmice, iako je ona krmeca glava bila prekretenica (sezonu prije toga) pocelo je.
Meni je najdraži taj derbi sa krmećom glavom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- čUVAR GRADA
- Kontakt:
Španski maestro Xabi Alonso rekao je kako osvajač kupa Španije Real Madrid misli samo o sebi a ne i o svom rivalu Barceloni...
Xabi Alonso je kazao kako momci Jose Mourinha ne misle o Barceloni i insistira da su njegovi suigrači usmjereni isključivo ka svome napretku. Od kako je Guardiola preuzeo Barcelonu 2008. godine, katalonci su osvojili tri uzastopne titule u Primeri i iako je Real mogao prošle sezone prekinuti taj niz, Barcelona ih je takođe izbacila iz polufinala Lige prvaka prošle sezone.
Govoreći na press konferenciji u Kini uoči Realove mini turneje, Xabi Alonso je rekao: "Mi ne mislimo o Barceloni. Imamo dobar temelj i sada ćemo pokušati što bolje uklopiti pojačanja kako bi unaprijedili kolektivnu igru i osvojili naslove."
Alonso je također govorio i o izvlačenju grupa za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, gdje je svjetski prvak Španija zajedno u grupi sa Francuskom, Bjelorusijom, Gruzijom i Finskom. On je rekao: "Ovo nije laka grupa budući da su tu ekipe poput Francuske i drugih teških protivnika i nama neće biti nimalo lako. Nadam se da ćemo se kvalificirati i braniti titulu sa ponosom."
Xabi Alonso je bio ključni igrač u veznom redu Real Madrida prošle sezone, i prikupio je 52 nastupa u svim takmičenjima.
Xabi Alonso je kazao kako momci Jose Mourinha ne misle o Barceloni i insistira da su njegovi suigrači usmjereni isključivo ka svome napretku. Od kako je Guardiola preuzeo Barcelonu 2008. godine, katalonci su osvojili tri uzastopne titule u Primeri i iako je Real mogao prošle sezone prekinuti taj niz, Barcelona ih je takođe izbacila iz polufinala Lige prvaka prošle sezone.
Govoreći na press konferenciji u Kini uoči Realove mini turneje, Xabi Alonso je rekao: "Mi ne mislimo o Barceloni. Imamo dobar temelj i sada ćemo pokušati što bolje uklopiti pojačanja kako bi unaprijedili kolektivnu igru i osvojili naslove."
Alonso je također govorio i o izvlačenju grupa za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, gdje je svjetski prvak Španija zajedno u grupi sa Francuskom, Bjelorusijom, Gruzijom i Finskom. On je rekao: "Ovo nije laka grupa budući da su tu ekipe poput Francuske i drugih teških protivnika i nama neće biti nimalo lako. Nadam se da ćemo se kvalificirati i braniti titulu sa ponosom."
Xabi Alonso je bio ključni igrač u veznom redu Real Madrida prošle sezone, i prikupio je 52 nastupa u svim takmičenjima.
- anonymousHD
- Kontakt:
Još ovaj desni da uđe u formu i to je to. Neće nam niko trebat narednih 10 godina.

I ne treba nam ja sam još davno govorio da imamo najjači tandem u napadu za narednih 10 godinaanonymousHD je napisao/la:Još ovaj desni da uđe u formu i to je to. Neće nam niko trebat narednih 10 godina.![]()
Samo mi se čini da kad je jedan u formi da ovaj drugi nije no i to nije loše onda je uvijek jedan u formi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Galijani i Perez danas na ručku, Kaka na meniju?
Dva izuzetno uticajna čoveka imaće danas sastanak kako bi razgovarali o potencijalnom Kakinom transferu.
Potpredsednik Milana, Adrijano Galijani, srešće se danas sa prvim čovekom Real Madrida, Florentinom Perezom, tvrde dobro upućeni izvori iz Italije.
Njih dvojica bi prema pisanju medija trebalo da razgovaraju oko budućnosti Rikarda Kake.
I Galijani i Berluskoni žele da dovedu Kaku, ali njegova plata je visoka za poljuljane standarde italijanskog fudbala.
''Italijanski fudbal se iz luksuznog restorana pretvorio u piceriju. Glavni problem ostaju stadioni. Ako ovako nastavimo, posle Nemaca, preteći će nas i Francuzi'', rekao je Galijani.
Algeri želi Kaku, ali ne vidi da će se on rastati sa Realom.
''Kaka je sjajan fudbaler, ali trenutno igra za Real. Toliko igrača je povezano sa imenom ''Mister Iks''. Kaka je poslednji, videćemo'', rekao je Alegri.
Milan je odbio ponudu Čelsija za Alešandrea Pata, koja je iznosila 25 miliona evra, plus izbor između Nikolasa Anelke i Solomona Kalua.
Dva izuzetno uticajna čoveka imaće danas sastanak kako bi razgovarali o potencijalnom Kakinom transferu.
Potpredsednik Milana, Adrijano Galijani, srešće se danas sa prvim čovekom Real Madrida, Florentinom Perezom, tvrde dobro upućeni izvori iz Italije.
Njih dvojica bi prema pisanju medija trebalo da razgovaraju oko budućnosti Rikarda Kake.
I Galijani i Berluskoni žele da dovedu Kaku, ali njegova plata je visoka za poljuljane standarde italijanskog fudbala.
''Italijanski fudbal se iz luksuznog restorana pretvorio u piceriju. Glavni problem ostaju stadioni. Ako ovako nastavimo, posle Nemaca, preteći će nas i Francuzi'', rekao je Galijani.
Algeri želi Kaku, ali ne vidi da će se on rastati sa Realom.
''Kaka je sjajan fudbaler, ali trenutno igra za Real. Toliko igrača je povezano sa imenom ''Mister Iks''. Kaka je poslednji, videćemo'', rekao je Alegri.
Milan je odbio ponudu Čelsija za Alešandrea Pata, koja je iznosila 25 miliona evra, plus izbor između Nikolasa Anelke i Solomona Kalua.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Air Marshal
- Kontakt:
Ludnica u (Tianjin) Kini

-
Madridista18
- Kontakt:
A Kineza budaletina 
- Air Marshal
- Kontakt:
Figooooooo Online
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.