Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Al pate kone u pm,Mirvic im je bolna tacka,idemo jos jace,jos bolje igrace a kone nek filozofiraju,nije im se ostvarila zelja da ode Mirvic,nek i dalje slusaju magarca iz CG,tik tak,da se raspadamo,dovodimo anonimuse jer nemamo para hahah lik sve slago i sve fulio,jedan je magarac iz CG svi ostali su kopije.
-
- Kontakt:
Teško je podnijeti da je Velež i Olimpic i Radnik i Siroki vas rang i da ste 5-6 ekipa lige s povremenim bljeskom kad vam neko osigura Europu. Znam šta ćeš ali proći će.let3 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:58Znamo i kako ste osvajalijurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:53Vidi kralju
U posljednjih 10 sezona + ova ako ostane ovako
Sarajevo 3 titule 3 kupa
Zrinjski 6 titula 2 kupa
Borac 2 titule
Siroki 1 kup
Radnik 1 kup
Olimpic 1 kup
Velež 1 kup
Željezničar 1 kup
Cini mi se da ste vi u društvu Olimpica i Radnika. Mi ne.
Mi trofeje redovno osvajamo.
Treba istaći i da vam je ti jedino finale kupa a mi smo ih odigrali 5.
Bogami drastična je razlika.Horde zla su najbolje objasnile
![]()
Još jedno 10-20 godina stabilizacije i onda vizija.
Olimpic ima bolju perspektivu od vas a gasili se pa se ponovo oformili i vi isto trofeja ko oni imate u tom periodu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 24 maj 2025, 15:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Joj navijaca Zeljeznicara, imaju obraza nesto pricati umjesto da se usute i jos zahvale sto ce igrati Evropu zbog nas. Ekipa vam je ove godine protiv top 3 tima u ligi upisala JEDNU pobjedu u DEVET utakmica. I to se nalozili na kraju da Borcu titulu otkinete (i cestitke na tome). Sarajevo je i Borac i Zrinjski izbacilo iz kupa, a onda u finalu uzelo Siroki koji je vas otreso 3 puta ove sezone. Doduse mozda smo kupili sve to 

Zadnja izmjena: broj6, dana/u 24 maj 2025, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:
I dan danas pjene ljudi,nevjerovatno.
Samo po forumima mogu biti u rangu nas a u stvarnosti palite tiktok da čujemo ocekivanja trenera, zaprati tapkaj doniraj...
Samo po forumima mogu biti u rangu nas a u stvarnosti palite tiktok da čujemo ocekivanja trenera, zaprati tapkaj doniraj...
Zrinjski vam bjezi 20 bodova, al vi i dalje drobite samo o komsijamajurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 15:01
Teško je podnijeti da je Velež i Olimpic i Radnik i Siroki vas rang i da ste 5-6 ekipa lige s povremenim bljeskom kad vam neko osigura Europu. Znam šta ćeš ali proći će.
Još jedno 10-20 godina stabilizacije i onda vizija.

To je to o cemu pricamo.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta se Horde gube, piskit cemo kakit cemo
Jel se prodaje il ne prodaje?
-
- Kontakt:
Znat ce se kao i delegiranje,5 do 12RobertHrkac555 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:59Jel se zna termin razigravanja za popunu Premijer lige?
Samo ovdje se superkup igra sa zakasnjenjem od godinu dana,finale 2 utakmice itd
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Olimpic se ugasio i napravio ispočetka i ima isto trofeja ko vi u 10 godina. Velež igrao druge lige ima isto trofeja i veće uspjehe u Europi. Siroki vas ponižava gdje vas vidi.let3 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 15:03Zrinjski vam bjezi 20 bodova, al vi i dalje drobite samo o komsijamajurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 15:01
Teško je podnijeti da je Velež i Olimpic i Radnik i Siroki vas rang i da ste 5-6 ekipa lige s povremenim bljeskom kad vam neko osigura Europu. Znam šta ćeš ali proći će.
Još jedno 10-20 godina stabilizacije i onda vizija.![]()
To je to o cemu pricamo.
Radnik kao i vi ima kup i pobijedio Borca u borbi za titulu.
I ti opet o Sarajevu. Nerealno.
O vama niko ne drobi ovo je realna situacija i presjekt trofeja zadnjih 10 godina.
Pričam i o Olimpicu.
Uskoro nećete bit ni u konverzaciji za zadnjih 10 godina.
Tik-tok.
- feniksptica
- Kontakt:
Kakva su sad ovo obavjestenja
Ne ide na ruku Virti i co majku mu
Kad ce vise taj financijski da nas tu zakuca
Ne ide na ruku Virti i co majku mu
Kad ce vise taj financijski da nas tu zakuca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sad ide veliko pitanje ko je iz HZ to jest iz CF dobio americke dolare za ovu izjavu . Jedne sedmicu prozivaju klub da su izdali pokojnog Vedrana a druge sedmice govore kako klub nije namjestio .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Jesu li priložili dokaze? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne dokazuje se da je neko nevin nego da je neko kriv.
Npr ko sto su vama dokazali da ste krivi za namještanje kao jedini klub u historiji bh fudbala i suspendovali vam upravu i 2 legende kluba.
Iz tog primjera npr možeš shvatiti šta se treba a šta ne treba dokazivati.
Npr ko sto su vama dokazali da ste krivi za namještanje kao jedini klub u historiji bh fudbala i suspendovali vam upravu i 2 legende kluba.
Iz tog primjera npr možeš shvatiti šta se treba a šta ne treba dokazivati.
Samo o Zeljeznicaru pisete
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Za sve se mora imati dokaz! A niko nije ponudio dokaz,nego je kao i na forumu,neko napisao da sumnja,bez ikakvog dokaza... Što bi Mamić rekao u onoj emisiji novinaru : Ja sam čuo da vi pušite jedan drugom ispod stola u redakciji

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Glupi su oni da to shvate,sve pokusavaju od prvog dana da oblate Mirvica i nas klub,znaju kakvi su nam potrncijali i za njih najveci uspjeh bi bio da im je ovo sve proslo al kao i uvijek mogu se samo sagnuti. Hvala Bogu pa i ovdje mnogi od nas nisu nasjeli na ovu suplju o namjestanju
Simpatizer si Sarajeva, a pišeš ovakve stvari. Dogovori se ti sam sa sobom ili promijeni potpis.
-
- Kontakt:
Mirvic im dao koju markicu i sad se odjednom okrenula prica za 180°tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 15:03Sta se Horde gube, piskit cemo kakit cemo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
I ako je tako to bi bio cilj od početka da mu uzmu koju markicu a ne fkt sto su imali nešto konkretno. Tako da… zao mi je19vendetta87 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 15:39Mirvic im dao koju markicu i sad se odjednom okrenula prica za 180°tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 15:03Sta se Horde gube, piskit cemo kakit cemo
U koliko sati Adzem pali live ?