Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako je on nama smijesan 

Vama je sezona uspješna ako budete ispred Sarajeva.let3 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 17:13Nidje veze. Ni za kojeg qrca nam ne treba pobjeda na pijacarima. Zeljo otkako je ispao iz Kupa igra samo revijalne utakmice do kraja.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 16:40
Trenutnim igracima Želje ako citaju ovaj forum
Tri puta su nas uzeli prošle sezone
Ima i Vi sutra da ih uzmete po treci put u ovoj sezoni

- Combattente87
- Kontakt:
Mogu igrati na gradskom u BL, jer teren u Laktašima ne ispunjava uslove, e sad šta je plan to niko ne zna...
BSK već igra cijelu sezonu na gradskom i pomoćnom a njihov teren na Čairama se renovira...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Je li ziv onaj brat sto pjeva ono nesto pobicemo zaklacemoCombattente87 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 19:31Mogu igrati na gradskom u BL, jer teren u Laktašima ne ispunjava uslove, e sad šta je plan to niko ne zna...
BSK već igra cijelu sezonu na gradskom i pomoćnom a njihov teren na Čairama se renovira...

-
- Kontakt:
I Borik i Laus i komplet Petricevceeeee
Nažalost nije živ.
Nažalost nije živ.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nego gdje vi u novom saopstenju HZ vidite da su ljudi rekli nesto sto bi pobilo prvo saopstenje? Ne znam cemu prozivanje da su se prodali i slicne gluposti.
Nisu ljudi htjeli slaviti namjesten kup i to je sve, a igracima i strucnom stabu su dali podrsku i nakon prvog saopstenja. Ovo je samo bila poruka upravi da se vise ne igraju sa imenom kluba, i da se smire tenzije izmedju tribina na Kosevu.
Nisu ljudi htjeli slaviti namjesten kup i to je sve, a igracima i strucnom stabu su dali podrsku i nakon prvog saopstenja. Ovo je samo bila poruka upravi da se vise ne igraju sa imenom kluba, i da se smire tenzije izmedju tribina na Kosevu.
Bratjurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 19:42I Borik i Laus i komplet Petricevceeeee
Nažalost nije živ.

Laka mu zemlja Bosanska
Hoće li biti utakmica odgođena ?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:18Veleža dobit i treci put ove sezone sad u nedjelju
I oni su nas prošle dobili tri puta
Moramo paziti na te stvari

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Dodik im urucio pehar

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
U ponedjeljak imaju sastanak u Sarajevu u vezi licenciranja. Igrace ipak oni i to u Laktasima. Stadion ima skoro sve uslove, od prilaza, parkinga, natkrivene tribine, odvojene tribine za goste.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:13Dodik im urucio peharNema sanse da ne dobiju
Mozda samo trebaju da dorade svlacionice, a ako su reflektori uslov, mogu se brzo srediti. Gradonacelnik im je direktno ukljucen u rad kluba.
Deket u Željezničaru 

-
- Kontakt:
Jos jedan veliki njihov problem.Ja ne znam zasto oni misle da su mamac za bilo koga a pogotovo ovu djecu kojoj bas nista osim imena ne mogu ponuditi.Svaki rok lupaju neke skroz nerealne igrace na kraju se zadovoljavaju sa Sukilovicem,Karamarkom,Karjasevicem,Vukojom,Djoricem,Lagumdzijom itd
I nasi bas pretjeruju nekada ali znamo i iznenaditi,oni su trenutno na trzistu u rangu Sirokog/Veleza ako i to.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Provalla koju samo oni mogu izvaliti, mali već sada ima ozbiljne ponude.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:13Jos jedan veliki njihov problem.Ja ne znam zasto oni misle da su mamac za bilo koga a pogotovo ovu djecu kojoj bas nista osim imena ne mogu ponuditi.Svaki rok lupaju neke skroz nerealne igrace na kraju se zadovoljavaju sa Sukilovicem,Karamarkom,Karjasevicem,Vukojom,Djoricem,Lagumdzijom itd
-
- Kontakt:
Sad ce oni pocet da prizivaju nase bivse igrace,to rade svake sezone i to im je fetis od Ikica pa do ostalih bez obzira sto su ih doticni pi.sali gdje su stigli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:13Jos jedan veliki njihov problem.Ja ne znam zasto oni misle da su mamac za bilo koga a pogotovo ovu djecu kojoj bas nista osim imena ne mogu ponuditi.Svaki rok lupaju neke skroz nerealne igrace na kraju se zadovoljavaju sa Sukilovicem,Karamarkom,Karjasevicem,Vukojom,Djoricem,Lagumdzijom itd
I nasi bas pretjeruju nekada ali znamo i iznenaditi,oni su trenutno na trzistu u rangu Sirokog/Veleza ako i to.
I vi uzmete pisanje hulahopke za tog malog kao ozbiljnim. Pokušavate to da ismijavate, a znate ko ga je spomenuo. Baš su vam loši pokušaji.
- PeppermintSA
- Kontakt:
GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:051921boy je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:40Po njega je Sevilla dolazila da ne spominjem ove regionalne ekipe Zvezda Maribor Dinamo Celje Partizan. Andy Bara ga hoce u svojoj agenciji. Nemamo mi njemu sta ponuditi. Treba biti realan.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:29Zasto to mislis? Dijete je kadet, uz dobre uslove roditelji ce pristati vjeruj mi !
Pricas sad vec nebuloze, za agencije ne znam , uz dobre uslove ja garantujem da bi pristao
ovi su potpuno prsli

- Riquelme1921
- Kontakt:
Šta tebe boli briga. Imaš Banoviće za vikend. Pusti se ti Želje i Veleža to je premijer liga.avenija je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:10Hoće li biti utakmica odgođena ?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:18Veleža dobit i treci put ove sezone sad u nedjelju
I oni su nas prošle dobili tri puta
Moramo paziti na te stvari![]()
![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Danas su sve dogovorili sa Kacunkom i golmanom Alenom Kenjarom...jurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:44Ko za Graovca. Fol se spominje frajer porpisao za FCSB![]()
Ipak Kacunko nije propao još.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.