Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kako se daleko vec otislo , a turnir jako u drugoj nedjelji.
Ja sam misljenja da Rafa ne moze do finala,cisto jer njegov nivo igre nije dovoljan.Previse oscilacija,nemas onu vjeru u njegove udarce i odluke.Cak sam siguran da i on sam zeli nekako se dokopati polu finalala a tamo sta bude.
Kada sr spominje los matchup ,onda se mora uzeti mnogo faktora da bi se dala prognoza,u ovom slucaju sam gotovo siguran da bi Stan rasuo Nadala.Stan je najopasniji igrac na Touru,ima svaki udarac ultra kvalitetan,njegova agresivna igra nekada je za divljenja.Stan je psihicka gromada postao u odnosu na onog midgeta do prije 3-4 godine.Njegova igra na GS je za koplje nepredvidivija nego na turnirima Masters serije.Strasno tempira formu kroz sam turnir,dozira protivnike a onda kada u zavrsnici dodje na centralni teren ,izvuce svu artiljeriju i roka ko' budala.
Nadal ako hoce da ga ne prizeljkuju ,mora obrisati beton sa Gaelom.
Ja sam misljenja da Rafa ne moze do finala,cisto jer njegov nivo igre nije dovoljan.Previse oscilacija,nemas onu vjeru u njegove udarce i odluke.Cak sam siguran da i on sam zeli nekako se dokopati polu finalala a tamo sta bude.
Kada sr spominje los matchup ,onda se mora uzeti mnogo faktora da bi se dala prognoza,u ovom slucaju sam gotovo siguran da bi Stan rasuo Nadala.Stan je najopasniji igrac na Touru,ima svaki udarac ultra kvalitetan,njegova agresivna igra nekada je za divljenja.Stan je psihicka gromada postao u odnosu na onog midgeta do prije 3-4 godine.Njegova igra na GS je za koplje nepredvidivija nego na turnirima Masters serije.Strasno tempira formu kroz sam turnir,dozira protivnike a onda kada u zavrsnici dodje na centralni teren ,izvuce svu artiljeriju i roka ko' budala.
Nadal ako hoce da ga ne prizeljkuju ,mora obrisati beton sa Gaelom.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gotovo je ovo. Agut se po neiskorištenim break loptama bukvalno raspao. Raonićev return na break lopti =
.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šta se desilo sa Monfilsovim forehandom? Jednom "raspali", a onda deset puta miluje lopticu i šalje balone.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Crnogorac prolazi.Fanovi Nadala na aparatima 

To je njegova igra, i ako bude igrao na taj nacin(premekano i predefanzivno) nema sanse sa Rafom, on je taj koji mora napasti Rafu i brze rijesavati poene, ovako ce se samo iscrpiti i doci ce do obracuna fizicke spreme gdje je Rafa 10 puta jaci.Monolog je napisao/la:Šta se desilo sa Monfilsovim forehandom? Jednom "raspali", a onda deset puta miluje lopticu i šalje balone.
Ali bit ce ovo dobar mec, mnogo lijepih poena u najavi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad mu počne publika zviždat i kad bude gubio 2-0 u setovima, tad će da šalje bombe iz fh-a.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ga gledao na ovom AO-u, al' nije on prije slao ovako mekane lopte. Ok, srljao je i griješio i upravo zbog toga je često gubio poene (i mečeve), al' ovo je baš smrt za njega u najavi. Monfils nema defanzivu kojom može računati na pobjedu protiv Nadala i jedino ga ofanzivnim pristupom i može dobiti. No, ovo je baš neka "kočnica". Usput, nije baš tolika razlika u spremi kao ranije. Prije je Monfils padao ulaskom u četvrti set, sad može igrat i peti.bodi123 je napisao/la:To je njegova igra, i ako bude igrao na taj nacin(premekano i predefanzivno) nema sanse sa Rafom, on je taj koji mora napasti Rafu i brze rijesavati poene, ovako ce se samo iscrpiti i doci ce do obracuna fizicke spreme gdje je Rafa 10 puta jaci.
- Nail for Real
- Kontakt:
Covjek bi ocekivao od ovog Monfilsa da grize od prvog udarca on igra ko na nekom celendzeru
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dobro, barem si priznao da ga nisi gledao pa cu ti oprostiti ono da bi ga Gael mogao dobiti. Ovo je jedan veliki klaun koji se nikada nece opametiti. I da, prije je bio koliko toliko ofanzivniji, ovo sto igra zadnje dvije godine je zalosno, naravno to prolazi, da napomenem, protiv Kolschreibera i slicnih tenisera koji ga ne mogu slomiti tempom i inicijativom, medjutim sa Nadalom, Rogerom i Novakom ova igra nece nikada proci, jednostavno nije fizicki spreman da cijeli mec provede u defanzivi i da pritom uzme 3 velika seta nekom od ove trojke. S toga ukoliko se ne opameti i ne pocne igrati ofanzivnije pod hitno, mogli bi gledati vrlo lagan mec za Rafu, za sto ja svakako navijam jer Milos ceka spreman i naostren u QFu.Monolog je napisao/la:Nisam ga gledao na ovom AO-u, al' nije on prije slao ovako mekane lopte. Ok, srljao je i griješio i upravo zbog toga je često gubio poene (i mečeve), al' ovo je baš smrt za njega u najavi. Monfils nema defanzivu kojom može računati na pobjedu protiv Nadala i jedino ga ofanzivnim pristupom i može dobiti. No, ovo je baš neka "kočnica". Usput, nije baš tolika razlika u spremi kao ranije. Prije je Monfils padao ulaskom u četvrti set, sad može igrat i peti.bodi123 je napisao/la:To je njegova igra, i ako bude igrao na taj nacin(premekano i predefanzivno) nema sanse sa Rafom, on je taj koji mora napasti Rafu i brze rijesavati poene, ovako ce se samo iscrpiti i doci ce do obracuna fizicke spreme gdje je Rafa 10 puta jaci.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma očekivao sam naoštrenog i napaljenog Monfilsa, nekog kome će publika (gle čuda) dati prijeko potreban vjetar u krila i da na osnovu toga pokaže šta zna i umije. No, na teren je izašao igrač koji izgleda k'o da mu je mrsko držati reket u rukama, kamoli trčati i igrati tenis. Ako ovako nastavi, ne bi me iznenadilo da na kraju bude klasični sakupljač poena i gameova u ova tri seta. A, šteta da se to desi, jer svojim ubojitim forehandom i energijom te lucidnošću, sigurno da može naštetiti Nadalu.
Ma kakav Monfils ba.Ocekujem od njega da uzme jedan set i to ce vjerovatno bit ovaj treci,jer ce se tad napalit na publiku.Poslije ce naravno po obicaju lagano izgubit cetvrti set i tu je kraj 

Zadnja izmjena: darker10, dana/u 23 jan 2017, 16:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja se patim ovih cca. 40 min.
Nadal je toliko mlak na forhendu ,imam osjecaj da mu ne daju da jede kako treba.
Gaela ne treba komentarisati , frajer je ocaj.
Nadal je toliko mlak na forhendu ,imam osjecaj da mu ne daju da jede kako treba.
Gaela ne treba komentarisati , frajer je ocaj.
Opet ova mraka crnacka hega kad gubi. Yebo majku kako kad pobjedjuje nikad niko ne hega i ne trazi MTO.
Ovo ce Rafa laganini.
Ovo ce Rafa laganini.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Joj frajera ,odigrao no-look drop shot

Forehand na visini zadatka. Pogotovo ovaj DTL.
Poklon gem bas, nemoj sad usrati bezveze ovaj set i igrati dodatno sat vremena jbo ga ti
Ma tako je, **** glupana
Poklon gem bas, nemoj sad usrati bezveze ovaj set i igrati dodatno sat vremena jbo ga ti
Ma tako je, **** glupana

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 23 jan 2017, 12:03, ukupno mijenjano 2 puta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Monfils vrlo loš, šalje balone i lagane loptice po sredini terena, a i ono što jače udari ide opet po sredini terena. On mora ići na sve ili ništa, gađati linije i jako udarati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Malo sta u sportu mi je draze nego vidjeti napaljenog Rafu
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sve je ovo manje vise ocekivano, Monfils nema kondicije da igra drugu heftu turnira, to sam kod njega cesto primjetio. Ne znam sta radi da li pusi po 10 dzointa na dan, ali lik je zadihan i bas nema kuveta. Malo se trza ali Rafa ima potpunu kontrolu 95% trajanja meca.
Nego ljudi sta je ono s Rafom pa se onako topi ko sladoled???
Nego ljudi sta je ono s Rafom pa se onako topi ko sladoled???
Coronados de gloria vivamos,
- Nail for Real
- Kontakt:
Od silnih droga koje koristiEffenberg je napisao/la: Nego ljudi sta je ono s Rafom pa se onako topi ko sladoled???

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.