FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Semir bvb
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Semir bvb » 25 okt 2011, 23:52

Saurman je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ko god dođe biće veliko pojačanje a u paketu bi volio Gotza i Farfana što je izvedivo jer prvi bi koštao oko 20-25 mil
Ako želite da dovedete Gotzea mislim da bi morali oborit klupski rekord koji drži transfer Gomeza ako se ne varam.
Mada nema ništa od toga i kad bi ponudili velike novce.

Al ne mogu nikom zabranit da sanjari ;)
Izvini ali po kojem osnovu BvB može tražiti neke astronomske cifre za Gotzea talenat jest i...?
Zašto prihvatit 20 mil od Bayerna kad možemo uzet puno više novca od nekog drugog tima?

Ili zašto ga prodavat ispod njegove tržišne cijene koja se kreće oko 30 mil? http://www.transfermarkt.de/de/mario-go ... 74842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji bi to glupan uradio?
To je isto kad bi ja reko dovest ćemo Mullera za 20, a momak vrijedi 33.
http://www.transfermarkt.de/de/thomas-m ... 58358.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Niđe veze. Neg to su samo provokacije i podcjenjivanje BvB kao velikana njemačkog fudbala, koji se na sreću svih ljubitelja bundeslige ponovo vraća u tračnice. Samo ti to još nisi shvatio.

Ili zašto uopšte prodavat svog ponajboljeg igrača kad je on izrazio želju da ostane. I to da ga prodamo ljutom rivalu. Da smo u nekoj finansijskoj krizi ( a nismo) ili da stojimo loše u ligi bez šanse da napredujemo (a ne stojimo uopšte lose, čak nam se smiješi opet Lp), onda da, ali trenutno ne.

Sam je Ulli rekao da će vrijeme pokazat šta se može uradit oko Gotzea. Znači ako ne produži ugovor ili BVB 2 ili 3 godine zaredom ne uspije da se plasira u Lp.

Mislim glupo je sad raspravljat kad trenutno ne postoji ni 0,001 % da ide igdje a kamoli u Bayern. ;)

Vrijeme će pokazat.... Veoma se radujem tome, pa ću pitat tebe i @Omerabavarca "šta bi"? :D ;), a čestitat @effeu na fer, korektnim i prije svega realnim tekstovima i razmišljanjima u vezi Gotze i mogućeg transfera u Bayern (kad smo o tome pisali) ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 okt 2011, 23:57

Vrijeme je pokazalo i za Sahina a isto ce se to desiti i sa Gotzeom. ;)

Da ne palamudim vise, pozdrav do transfera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 okt 2011, 00:11

Omerbavarac je napisao/la:Vrijeme je pokazalo i za Sahina a isto ce se to desiti i sa Gotzeom. ;)
Da je Bayern u Španiji pa i strahovao bih malo od mogućeg transfera, a ovako :lol: :lol: :lol:
Drugo je Real. Već smo pisali Real je Real. To ne bi odbio ni jedan igrač pa čak ni iz Bayerna.

Postoje mi 3 logična objašnjenja u vezi vaših tekstova o Gotzeu:

- ili ste umišljeni Bayernovci koji misle da postoji samo Bayern (provokatori pa omalovažavate moj klub i samim tim sve BvB navijače)
- ili ste previše površni pa pišete neobjektivno, bez puno razmišljanja.
- ili volite igrat FootballManager pa ste malo pomiješali virtualni i stvarni svijet :lol:
Omerbavarac je napisao/la:
Ako budemo čekali taj transfer, mislim da nećemo nikad više raspravljat jer jednostavno do tog neće doći. ;)

Peace ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 okt 2011, 00:26

Sve tri tačke stoje (ili crtice, kako hoćeš) ali...
Semir bvb je napisao/la: Ako budemo čekali taj transfer, mislim da nećemo nikad više raspravljat jer jednostavno do tog neće doći. ;)
Pretjeruješ Sema, samo tako. ;)
Puno se uzdaš u izjave vašeg šefa, a treba da znaš da to isto može biti prosipanje iz šupljeg u prazno.
Isto onako kako ti želiš da predstaviš izjave Bayernovih navijača sa ovog foruma.
Vom Jäger zum Gejagten

edis707
Kontakt:

Post Postao/la edis707 » 26 okt 2011, 15:38

Semir bvb je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Vrijeme je pokazalo i za Sahina a isto ce se to desiti i sa Gotzeom. ;)
Da je Bayern u Španiji pa i strahovao bih malo od mogućeg transfera, a ovako :lol: :lol: :lol:
Drugo je Real. Već smo pisali Real je Real. To ne bi odbio ni jedan igrač pa čak ni iz Bayerna.

Postoje mi 3 logična objašnjenja u vezi vaših tekstova o Gotzeu:

- ili ste umišljeni Bayernovci koji misle da postoji samo Bayern (provokatori pa omalovažavate moj klub i samim tim sve BvB navijače)
- ili ste previše površni pa pišete neobjektivno, bez puno razmišljanja.
- ili volite igrat FootballManager pa ste malo pomiješali virtualni i stvarni svijet :lol:
Omerbavarac je napisao/la:
Ako budemo čekali taj transfer, mislim da nećemo nikad više raspravljat jer jednostavno do tog neće doći. ;)

semire idi na forum prosjecnih ekipa i pusti prave navijace da diskutuju o bayernu. ja sam navijac barcelone ali tvoji komentari su smijesni :lol: :lol: za goetzea ce se vidjet....da nema bayerna u njemackoj, njemacka liga u evropi bi bila rupica (sto je pokazala borusia i ove i prosle sezone) :D :D :D :D :D :D :D

Peace ;)

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 26 okt 2011, 20:26

Imal neko link kakav dobar?
Nema veze koju konekciju zahtijeva, ako ima HD...
Samo da ne stopa.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 okt 2011, 23:17

Ubjedljiva pobjeda Bayerna. Čestitam :D
Alaba odličan, Petersen se zaželio golova ;)
Usami razvaljuje :D

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 okt 2011, 23:42

geronimo je napisao/la:Sve tri tačke stoje (ili crtice, kako hoćeš) ali...
Semir bvb je napisao/la: Ako budemo čekali taj transfer, mislim da nećemo nikad više raspravljat jer jednostavno do tog neće doći. ;)
Pretjeruješ Sema, samo tako. ;)
Puno se uzdaš u izjave vašeg šefa, a treba da znaš da to isto može biti prosipanje iz šupljeg u prazno.
Isto onako kako ti želiš da predstaviš izjave Bayernovih navijača sa ovog foruma.
Tacno da Dortmund jos uvijek nije pokazao ozbiljnost. Izgubili su najboljeg igraca, a doveli neka manje - vise neafirmisane zamjene. Blize sam misljenju da predsjednik Dortmunda prosipa suplju nego da je ozbiljan u svojim namjerama. Al' vidjet cemo, nista se ne moze tvrditi.

Sto se tice Gecea, Bajern tu mora cekati u redu iza Barse, Reala, Sitija, Junateda, Celsija, pa mozda jos nekog EPL giganta ili cak nekog od zabara. Svi ovi klubovi mogu/zele ponuditi vecu lovu i Dortmundu i Geceu. Jedina nada za Bajern je da Gece zeli ultimativno prelazak u Bajern (kao Nojer). Rado bi Bavarci doveli Ozila, Kediru i Sahina (za onako male pare, pred istek ugovora), al' se nisu htjeli brukati kada su vidjeli da im je konkurencija Real Madrid. Bajin monopol na najbolje igrace Bundeslige polako jenjava kako su spanci/englezi poceli bacati oci na najbolje igrace Bundeslige. To je realnost.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 okt 2011, 00:11

Valencia je napisao/la:Bajin monopol na najbolje igrace Bundeslige polako jenjava kako su spanci/englezi poceli bacati oci na najbolje igrace Bundeslige. To je realnost.
Ne bih se slozio oko ovog ni u kom slucaju , ja bih rekao da Bayernov monopol jenjava jedino i iskljucivo jer su celnici ostalih bundesligaskih klubova "dosli sebi" i shvatili da je bolje da prodaju igrace u inostranstvo a ne Bayernu kako su prije imali obicaj jer na taj nacin ne pojacavaju najveci njemacki klub. A sto se tice ovoga da Bayern nije mogao da dovede te gore nabrojane igrace zbog novca ne bih se ni s tim slozio jer nijedan od tih igraca nije kostao ni blizu 30 miliona eura (mozda i 35 je kostao Gomez) i ne vidim razlog zasto Bayern po tom finansijskom dijelu nije mogao da kupi Oezila,Khediru,Sahina... Jedini i iskljucivi razlog je kako sam vec naveo odluka bundesligaskih klubova da ne prodaju igrace Bayernu kako bi bili konkurenti za naslov , imamo takodje primjer Vidala koji je otisao u Juventus samo zato da se Bayern ne bi dodatno ojacavao. 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 okt 2011, 00:18

I sa kombiniranim sastavom smo veoma lako dosli do pobjede nad Ingolstadtom sa 6:0. Igraci koji rjedje dobijaju priliku, veceras su opravdali ukazano povjerenje i odlicno odradili svoj posao. veoma ma raduje sto sam ponovo vidio Usamia u igri i momak je pokazao o kakvom talentu se radi. Alaba jos jednom potvrdio klasu i postigao svoj drugi gol u zadnje dvije utakmice. Petersen "zedan i gladan" igre, veceras bio odlican i to krunisao sa 2 pogotka. Nadam se da smo veceras zapoceli novi niz utakmica bez primljenog gola.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 okt 2011, 00:21

[youtube][/youtube] 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 okt 2011, 00:54

Ekipa sa malo jačom drugom postavom odigrala uvjerljivo i sigurno. Petersen pored 2 gola bio inače dobar, Alaba i Muller pogodili i bili razigrani. Usami je u finišu konačno dobio priliku i pokazao koliki je potencijal i talenat, učestovavao je kod jednog a zadnji 6. gol je i sam zabio. Usami je tehnički sjajno potkovan i mora dobiti više prilike za igru, nedavno je razmišljao čak i da ode u neki bundesligaš na posudbu, al et možda sad bude dobio i više priliku od Juppa.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 okt 2011, 08:00

Valencia je napisao/la:Rado bi Bavarci doveli Ozila, Kediru i Sahina (za onako male pare, pred istek ugovora), al' se nisu htjeli brukati kada su vidjeli da im je konkurencija Real Madrid.
Kedhira je bio Bayernov ali ga LvG nije želio ... što, nezz ni ja valjda što su u timu bili Bommel, Bastian, Pranjić, Alaba, Ottl(XD) a i Kroos je dolazio ...

Drago mi je što Usami dobija minutažu jbg malac je meni extra ali et ... da oće otkupiti mu ugovor i pravac na posudbu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 okt 2011, 12:58

Olić najavljuje odlazak iz kluba ukoliko ne bude igrao , nije bio zadovoljan sinoćnom minutažom ušao u 62 ' umjesto Mullera.
Mislim da bi Ola trebao već početi tražiti novi klub stigle su ga godine a i povrede teško će uspjeti dobiti više od pola sata ko Heynckesa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 okt 2011, 15:41

Nisam gled'o tekmu ( :oops: ), prvu u ovoj sezoni, ali po onom pregledu se dalo primijetiti da je B tim odigrao na visokom nivou i da su upotpunosti nadigrali protivnika.
Jos sam primijetio da je Alaba bio jedan od najagilnijih na terenu, njegovo ime se najvise spominjalo a bome bio je opasan po protivnicki gol u nekoliko navrata.
Ova pobjeda ce podici samopouzdanje igracima koji manje igraju, iako mozda zasluzuju vise prilike, ali otom potom.
Dopao mi se Usami na kojem se vidi da je strasan potencijal i vjerujem da je sinocnji mec ta prekretnica oko njegovog ugovora i da ce na isti staviti potpis. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 28 okt 2011, 12:18

Iako je spreman, Ivica Olić u Bayernu priliku dobiva na kapaljku te ozbiljno razmišlja o odlaasku iz Njemačke. Ako je za vjerovati otočkim medijima, u red za njegove usluge stao se već ugladni Liverpool

Hrvatskom reprezentativcu sljedeće sezone istječe ugovor, a kako pišu neki engleski mediji, Liverpool se ozbiljno zanima za Bayernova napadača.

'Svakim se novim treningom osjećam sve bolje. Uvijek se nadam da ću igrati. Bio sam dugo vremena ozlijeđen i možda bih trebao biti strpljiviji. Ako i dalje ne budem dobivao minutažu, morat ću razmisliti o napuštanju Bayerna. Nikad nisam bio zadovoljan grijanjem klupe, a pogotovo ne mogu biti u jesen svoje karijere. Ako ne mogu igrati u Bayernu, naći ću si drugi klub', kazao je Olić, a a njegove su riječi očito doprle do kluba s Anfielda. Olić prema Transfermarktu vrijedi 5,5 milijuna eura.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 28 okt 2011, 20:54

bambina je napisao/la:Iako je spreman, Ivica Olić u Bayernu priliku dobiva na kapaljku te ozbiljno razmišlja o odlaasku iz Njemačke. Ako je za vjerovati otočkim medijima, u red za njegove usluge stao se već ugladni Liverpool

Hrvatskom reprezentativcu sljedeće sezone istječe ugovor, a kako pišu neki engleski mediji, Liverpool se ozbiljno zanima za Bayernova napadača.

'Svakim se novim treningom osjećam sve bolje. Uvijek se nadam da ću igrati. Bio sam dugo vremena ozlijeđen i možda bih trebao biti strpljiviji. Ako i dalje ne budem dobivao minutažu, morat ću razmisliti o napuštanju Bayerna. Nikad nisam bio zadovoljan grijanjem klupe, a pogotovo ne mogu biti u jesen svoje karijere. Ako ne mogu igrati u Bayernu, naći ću si drugi klub', kazao je Olić, a a njegove su riječi očito doprle do kluba s Anfielda. Olić prema Transfermarktu vrijedi 5,5 milijuna eura.
Cuj Olic u Liverpool :lol: :lol:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 okt 2011, 00:51

Sto se tice Usamia bilo bi jako dobro otkupiti njegov ugovor i poslat ga u neki malo slabiji klub tipa Kelna, Herte i sl.
Dok Olic koliko god mi bio drag mislim da se nece uspjeti ponovo probiti u Bayernu. Mocni Mario je manje vishe zacementirao svoju poziciju iako mi ne godi on kao napadac,al mislim da Jupp tu nece puno mijenjati. Uostalom tu je josh i mali Petersen koji je spreman cekati josh sezonu,pa mozda cak i dvije da dodje do neke bitnije uloge u Bayernovom napadu...

Sto se tice sutrasnje utakmice,lagani hendikep sa moje strane ide!
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 okt 2011, 00:56

Reda radi treba napomenuti da je Usami veceras pogodio dva puta za drugi tim Bayena u pobjedi od 4:1.
Malac se vec okurazio, bas kad su svi pomislili da ni od ovog talenta nema nista.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 okt 2011, 00:56

Shanks je napisao/la:
bambina je napisao/la:Iako je spreman, Ivica Olić u Bayernu priliku dobiva na kapaljku te ozbiljno razmišlja o odlaasku iz Njemačke. Ako je za vjerovati otočkim medijima, u red za njegove usluge stao se već ugladni Liverpool

Cuj Olic u Liverpool :lol: :lol:
Pa i nece to Golić.Nije lijepo da vas 30 milijuna vrijedan Andy grije klupu . ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []