FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Strasno, duboko sam razočaran, čime se sad pravdati nije dva puta potcjenjen Čelik
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
-
- Kontakt:
Samo ću reći, ŠIPOVAC I BOŽIČIĆ, MRŠŠŠŠŠŠŠ IZ BORCA!!!! Najveći krivci, pogotovo Šipovac i Darko naravno, raspustili čitavu ekipu od prošle godine, onda DOVELI IGRAČE SA KOJIMA JE POSTIGNUT DIL I KOJA NISU POJAČANJA (igraćeš u prvoj postavi, a meni toliko od tvoje plate, NEMAM DOKAZA ZA OVO, ALI JE OVO ŽIVA ISTINA)!!!
Šipovac je bio OK dok nije doveo ovog muljatora iz modriče sa kojim je ušao u dil!!! Pa što mislite što nije bilo nikog iz uprave da isprati igrače u Nikšić, eeeeeeee o čemu mi pričamo!!! Velika kriza će nas zadesiti ako se u klubu na vrijeme ne uzme metla i otjeraju ova dva muljatora!!! Nadam se da ide posebna sjednica upravnog odbora, i smjenjivanje odgovornih! Sram vas bilo, stadion se gradi, a vi nam sramotite klub, nadam se da će reagovati i gradonačelnik i kazniti (zna se da je on jedan od vodećih ljudi i spasioc kluba) odgovorne!!!!!!

Šipovac je bio OK dok nije doveo ovog muljatora iz modriče sa kojim je ušao u dil!!! Pa što mislite što nije bilo nikog iz uprave da isprati igrače u Nikšić, eeeeeeee o čemu mi pričamo!!! Velika kriza će nas zadesiti ako se u klubu na vrijeme ne uzme metla i otjeraju ova dva muljatora!!! Nadam se da ide posebna sjednica upravnog odbora, i smjenjivanje odgovornih! Sram vas bilo, stadion se gradi, a vi nam sramotite klub, nadam se da će reagovati i gradonačelnik i kazniti (zna se da je on jedan od vodećih ljudi i spasioc kluba) odgovorne!!!!!!

-
- Kontakt:
Dosta je samo reći Makabi,Hapoel i Liteks.
Ko god se smijao trenutnom stanju našeg kluba neka njegovom bude 5 puta gore.
Boli vas qrac vazno je ucestvovat i da statut se ne usvoji sve ostalo je manje vazno..
- badblueboylivno
- Kontakt:
tetrahidrokanabinol je napisao/la:Dosta je samo reći Makabi,Hapoel i Liteks.

Hayley <3
evo makar je pozornost sa vase bruke u evropi na tren prebacena na drugi klub i njihovu bruku u evropi... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Hajd nemojte majke vam ,ako mi zijanimo onda ce nam dolazit i srat po temi ko navijeni.Gledao sam ih ,ne znam ni sam sto sam im zelio da prodju,jer to svojim ponasanjem ne zasluzuju,valjda sto su iz Bosne,ali me boli **** za njih i nemam ih namjeru provocirati.TeaM87 je napisao/la:Sramota.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nema se sta drugo reci nego sramota !
Ovo nije smelo da se dozvoli.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
moj @devile...izgleda da ti se ovaj Tatomirovic ne snalazi najbolje na stoperu..Devil je napisao/la:Nema se sta drugo reci nego sramota !

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kad si vec tu daj mi stream,da gledam drugo poluvreme.mma_hz je napisao/la:moj @devile...izgleda da ti se ovaj Tatomirovic ne snalazi najbolje na stoperu..Devil je napisao/la:Nema se sta drugo reci nego sramota !

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
e vala necu..Devil je napisao/la:Kad si vec tu daj mi stream,da gledam drugo poluvreme.mma_hz je napisao/la:moj @devile...izgleda da ti se ovaj Tatomirovic ne snalazi najbolje na stoperu..Devil je napisao/la:Nema se sta drugo reci nego sramota !

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Iznenađen sam iskreno. Nevjerujem da nam je loptanje na ovako niskim granama.
Ne pratim bosansku ligu nešto naročito,ni naša nije puno bolja,ali ovakva igra trećeg tima lige je sramna. Jbt na momenat kontam da su igrači Borca u prvoj stekli petaka prednosti. Ne znam ko je glavni krivac,al definitivno očajna utakmica,dva nižerazredna kluba....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
da se smanjila liga onda bi i kvaliteta bila bolja pa bi se ovakve stvari izbjegle...
al kako kad delegati manjeg entiteta odbijaju i traze nebuloze tipa zagarantovanih 6 mjesta cuj to molim te -.-
dok se vi ne dignete i ne .ebete onim vasim majku da usvoje novi sistem ovako cete gubit od nekog kluba drugoligaskog
al kako kad delegati manjeg entiteta odbijaju i traze nebuloze tipa zagarantovanih 6 mjesta cuj to molim te -.-
dok se vi ne dignete i ne .ebete onim vasim majku da usvoje novi sistem ovako cete gubit od nekog kluba drugoligaskog
-
- Kontakt:
Samo ću reći, velikan iz Plutonove a ukupno jednom prošli u naredni krug u Europitetrahidrokanabinol je napisao/la:Dosta je samo reći Makabi,Hapoel i Liteks.

Dva puta ispadali u Europi od drugoligaša

Pametnom dosta.
Smiješna ekipa. Use i u svoje kljuse ( dao bi ti guze da navijaš za klub kao što je Željo )

Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
- ZlatnaDolina
Jako pametno i inteligento sa tvoje strane uporedjivati navedene klubove sa jednim CG. drugligasem koji je iz druge lige uspio se plasirati u Evropsku ligu, čija je vrijednost tima 1.700.000 eura i čiji je budzet 800.000 eura, pametno nema tu sta, jako puno pratis fudbaltetrahidrokanabinol je napisao/la:Dosta je samo reći Makabi,Hapoel i Liteks.

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Sramota brate ispasti od ekipe kakvi su ovi. Imali ste i vi boljih partija u utakmicama što se tiče nastupa u euro utakmicama. Ili nešto mijenjajte, ili ste ispod četvrtog mjesta sljedeće sezone u Premijer ligi BiH.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
osnovni krivac je uprava i radimlo sipovac vodi borac lopet u zivotu nije vidio.borac ispo daleko im ukrajina bezveze da se izblamiraju bolje da ovjde ispadnu u niksicu
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
Zamolio bi admina ako moze da promjeni temu u FK Modriča...
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.