Safet Sušić - Pape

DonCorleone
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DonCorleone » 09 feb 2014, 17:56

ZutiMrav je napisao/la:Tankovic vs MU :? imali ko video.r, kasetu da snima..
Kada predje u Hajduk i izjavi da je krenuo u promjenu drzavljanstva bez razgovora i da je Safet Susic kralj i BiH ono sto zeli, onda mozemo pricati o tom Tankovicu, koji je do juce bio nepoznat, i ne znam zasto se sada odjednom spominje, kada do sada niko za njega nije cuo. Prvo papire neka sredi, pa onda sve ostalo. Ne ulazi se u reprezentaciju tek tako, a jos teze iz nje se ispada, rece Ibricic juce.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 09 feb 2014, 20:00

Soš'o i Fulham će vjerovatno ispast iz lige,tako da nema potrebe da zovemo Tankovića i Prcića,ionako igraju u lošim klubovima... Hajduk se ipak bori za titulu :D

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 09 feb 2014, 20:50

19risha88 je napisao/la:Soš'o i Fulham će vjerovatno ispast iz lige,tako da nema potrebe da zovemo Tankovića i Prcića,ionako igraju u lošim klubovima... Hajduk se ipak bori za titulu :D

Takvu sramotnu i pokvarenu izjavu nisam ocekivo od nekog ko sto je safet... :oops:

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 09 feb 2014, 22:41

Edviin je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Soš'o i Fulham će vjerovatno ispast iz lige,tako da nema potrebe da zovemo Tankovića i Prcića,ionako igraju u lošim klubovima... Hajduk se ipak bori za titulu :D

Takvu sramotnu i pokvarenu izjavu nisam ocekivo od nekog ko sto je safet... :oops:
Ovo sam ja izmislio... A u Avazu je pisalo za Prcića da ga neće zvat... Pa tako se onda vjerovatno piše i Tankoviću :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 feb 2014, 23:33

Principatus je napisao/la:
Head je napisao/la:Al vi pjenite,Pape vas zajebaje kako hoce a vi ne mozete nista osim da damu grickate. :D
Izuzetno pametan post.
Da li si bar razmislio jednu minutu o tome sto si napisao, prije nego sto si ga poslao? Definitvno ne.

Svoj nickname bi trebao pojacati sa rijeci "empty".
Ja bi prije rek'o da je rezultat vase price i kukanja empty

Jer

slika

+

slika

=

slika
1946

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 10 feb 2014, 01:28

:mrgreen:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 10 feb 2014, 01:38

19risha88 je napisao/la:
Edviin je napisao/la:

Ovo sam ja izmislio... A u Avazu je pisalo za Prcića da ga neće zvat... Pa tako se onda vjerovatno piše i Tankoviću :D
Za malog iz sošoja sam procito sta je izjavio, mene je stvarno sramota da takvno nesto izjavi u javnim novinama... cudna mu kultura...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 feb 2014, 01:41

@ Head te polusmjesne pokusaje provokacije mozes sebi strpati gdje zelis. Pisi sa drugima na tvom nivou, ja te lijepo na ignore i odmah ovaj forum dobije debelo % vise kvaliteta. Nadjes se u "dobrom drustvu", sa Mr. CopyPaste aka Elegant i drugima. :mrgreen: To se u zargonu zove enhancement of user experience. :lol:

A za Susica, sta reci.

- Tankovic igra protiv Manchester United.
- Arslanagic vodi Standard do titule, i igra u mocnoj U21 drzave koja producira talente na traci.
- Gudelj igrac mjeseca.
- Salatic najbolje placeni igrace Svicarske lige i igra nam potrebnu poziciju.

A Susic zove:

- Germanija Sportagentura, Austrija.
- Germanija Sportagentura kooperacija, Rijeka.
- Germanija Sportagentura kooperacija, Ajduk.
- Bratic, Ajduk.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 feb 2014, 01:47

Principatus je napisao/la:@ Head te polusmjesne pokusaje provokacije mozes sebi strpati gdje zelis. Pisi sa drugima na tvom nivou, ja te lijepo na ignore i odmah ovaj forum dobije debelo % vise kvaliteta. Nadjes se u "dobrom drustvu", sa Mr. CopyPaste aka Elegant i drugima. :mrgreen: To se u zargonu zove enhancement of user experience. :lol:

A za Susica, sta reci.

- Tankovic igra protiv Manchester United.
- Arslanagic vodi Standard do titule, i igra u mocnoj U21 drzave koja producira talente na traci.
- Gudelj igrac mjeseca.
- Salatic najbolje placeni igrace Svicarske lige i igra nam potrebnu poziciju.

A Susic zove:

- Germanija Sportagentura, Austraija.
- Germanija Sportagentura kooperacija, Rijeka.
- Germanija Sportagentura kooperacija, Ajduk.
- Bratic, Ajduk.
Izvini druze ali igra i Damir Vrancic protiv Bayerna pa ga niko ne priziva nit' mu to navodi kao argument, Muamer jos treba da stasa ali ga treba kaparisati. Covjek igra u EPL i to je velika stvar, pogotovo u njegovim godinama, medjutim dajmo malo realnije argumente.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 10 feb 2014, 01:53

Damir Vrancic protiv Bayerna

[youtube][/youtube]

Pozivan i dobio sanse.

Stojan :? na koja je on vrata dosao, kvalitete.
[youtube][/youtube]

I dan danas bi dobivao pozive od Papeta da nije ovo uradio..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 feb 2014, 01:56

ZutiMrav je napisao/la:
Damir Vrancic protiv Bayerna

[youtube][/youtube]

Pozivan i dobio sanse.

Stojan :? na koja je on vrata dosao, kvalitete.
[youtube][/youtube]

I dan danas bi dobivao pozive od Papeta da nije ovo uradio..
Momak inace sam protiv Safeta ali ti i neznalice poput tebe pretjerujete. Prvo, Pape nije prvi selektor koji je pozivao Damira Vrancica.
Drugo, S.Vranjes je dobio poziv na osnovu svojih igrara u prvaku Rumunije Cluju i maticnom klubu Pandurii. Covjek je pogrijesio i svi su ga odmah otpisali pa sad Papetu nabijaju na nos, a da ga nije isprobao onda bi mu to nabijali.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 feb 2014, 02:02

Damira Vrancica niko ne priziva jer nema kvalitet, svezi mi jednu nogu, ja cu brze od njega trcati. Isto tako mu je Susic vec dao sansu. Rijesena stvar. Tankovic jos nije dobio sansu, moramo ga ugrabiti. Damir Vrancic koliko mu je godina, koliko Tankovicu? Koliko jedan, a koliko drugi moze napredovati? To se nemoze porediti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 10 feb 2014, 02:03

Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da Susic pozove npr. Arslanagica i ovaj napravi neku slicnu gresku kao Stojan i izgubimo zbog toga npr. protiv Nigerije. Pa pos.rali bi ga ovdje sve i jedan lik koji ga je ovdje prizivao u reprezentaciju i onda bi ga nabili na nos Susicu, kao sto pozva ovog levata.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 feb 2014, 02:05

Principatus je napisao/la:Damira Vrancica niko ne priziva jer nema kvalitet, svezi mi jednu nogu, ja cu brze od njega trcati. Isto tako mu je Susic vec dao sansu. Rijesena stvar. Tankovic jos nije dobio sansu, moramo ga ugrabiti. Damir Vrancic koliko mu je godina, koliko Tankovicu? Koliko jedan, a koliko drugi moze napredovati? To se nemoze porediti.
Ja ti druze samo govorim da je to velika stvar ali nije to sad razlog da se Susic nasadi na glavu. Kazem treba ga kaparisati, perspektivan je.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 feb 2014, 02:05

Stojan Vranjes je odmah poslije toga ostao bez kluba, nisam ga pratio u Pandurii (oprostite nema se vremena), no cudi me zasto mu ne produzise ugovor. Zbog njegovih tako dobrih utakmica u tom klubu?

A stavljati Arslanagica u jednu recenicu sa S. Vranjesom...molim vas. :lol:

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 10 feb 2014, 02:07

Vrancic i Stojce nemaju kvaliteta i dobili sansu, zaglavili da ne mogu dobiti drugu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 feb 2014, 02:15

Principatus je napisao/la:Stojan Vranjes je odmah poslije toga ostao bez kluba, nisam ga pratio u Pandurii (oprostite nema se vremena), no cudi me zasto mu ne produzise ugovor. Zbog njegovih tako dobrih utakmica u tom klubu?

A stavljati Arslanagica u jednu recenicu sa S. Vranjesom...molim vas. :lol:
Sprdaj se a imao si standardnog reprezentativca, nezamjenjivog do prije par godina iz tog istog rumunskog kluba. Vozdra dokazao si svoja shvatanja kada si kao najveci argument Veri naveo da je "najplaceniji igrac u Svicarskoj".

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 feb 2014, 02:23

Citaj bolje prije nego sto ides na "posalji". S. Vranjesu nije produzen ugovor u tom klubu. Ostao je bez kluba.

Liku klub nije produzio ugovor, a ti kazes kako je dobio poziv u A reprezentaciju na osnovi njegovih utakmica za klub. Ko tu koga? :mrgreen:

Ko prica o drugim reprezentativcima? Pricamo o S. Vranjesu.
Toliko o shvacanju i zdravo i tebi. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2014, 02:28

suhakrpa je napisao/la:Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da Susic pozove npr. Arslanagica i ovaj napravi neku slicnu gresku kao Stojan i izgubimo zbog toga npr. protiv Nigerije. Pa pos.rali bi ga ovdje sve i jedan lik koji ga je ovdje prizivao u reprezentaciju i onda bi ga nabili na nos Susicu, kao sto pozva ovog levata.
I naravno odjednom bi se sjetili da je i sa Arslanagicem u rodbinskoj vezi,ako ne vec prilikom samog poziva.
Jer,znas ti nas ,,,yebo.......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 feb 2014, 02:31

Principatus je napisao/la:Citaj bolje prije nego sto ides na "posalji". S. Vranjesu nije produzen i ponudjen ugovor u tom klubu. Ostao je bez kluba.

Liku klub nije produzio ugovor, a ti kazes kako je dobio poziv u A reprezentaciju na osnovi njegovih utakmica za klub. Ko tu koga? :mrgreen:

Ko prica o drugim reprezentativcima? Pricamo o S. Vranjesu.
Toliko o shvacanju i zdravo i tebi. ;)
Malo ti pogledaj pasa gdje su igraci koji su generacija sa Vranjesom u Cluju i jel ikome produzen ugovor, i pogledaj sad na sta Cluj lici mozda da malo pocnes pratiti i ostale nogometne lige ;) Vranjes je solidan igrac i ne branim ga, ali ej u tom trenutku zasluzio poziv.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.