FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 21 avg 2015, 12:16

Upravo to, uprkos svemu mislim da je atmosfera u ekipi super. Sad treba odpocet niz pobjeda da se plava lokomotiva zahukta. Ja bi odmorio ili ogija ili zoku a brazilca od pocetka ili ga ubacit odmah oko 55-60. minute. On i joco bi trebali pocet resetat mreze, sad kad se pocne plesat samba na Grbavici :)
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 21 avg 2015, 12:20

Volio bih samo izmjenu Dzenis-Tiago u odnosu na Siroki. Stvarno ono sto je pokazao Thiago do sada je odlicno.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 21 avg 2015, 12:20

Zaista ne mislim da ćemo lahko uzeti Veleža...Očekujem tešku utakmicu, ali ne i pretešku i naravno pobjedu. Nadam se da će Joco zabiti, čisto da skine taj psihološki teret s leđa. Očekujem da će biti lijepo vrijeme, i da će lokomotiva biti prava atrakcija, svi koji dođu na Jug će napraviti selfi :lol:
Samo ozbiljan pristup utakmici i mislim da Velež neće moći odoliti pritisku i napadima. Kažem ukoliko pobjedimo, to će biti treća utakmica bez poraza i mislim da se plavi voz polahko zahuktava...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 21 avg 2015, 12:25

Ma nama treba samo jedna lakša pobjeda da se skine daj pritisak i započne niz. :cool:
Ne vjerujem da će biti baš lahko protiv Veleža, ali ne vjerujem ni da nam mogu napraviti neke veće probleme trenutno. Samo ozbiljno od prve minute.
Ja kad sam govorila da će Tiago biti dobar neki su se smijali. :tralala: :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 avg 2015, 12:28

Ma i Veležu su bodovi neophodni, ali naša sansa je atmosfera među njima jer su svi navijači ogorčeni na Dželu a uprava ga podržava. A i eto nadam se da će nas Dželo ispoštovati sa nekom svojom "ekstra" trenerskom vizijom :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 21 avg 2015, 12:42

ZZtop10 je napisao/la:Volio bih samo izmjenu Dzenis-Tiago u odnosu na Siroki. Stvarno ono sto je pokazao Thiago do sada je odlicno.
I ja takodje , mislim da je Dzenis u krizi jer od onog gola u Budimpesti nije odigrao nista, a Tiago bi "grizao" da se nametne.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 21 avg 2015, 12:50

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 21 avg 2015, 12:57

ZZtop10 je napisao/la:Volio bih samo izmjenu Dzenis-Tiago u odnosu na Siroki. Stvarno ono sto je pokazao Thiago do sada je odlicno.
Ne možeš to...Dzenis ti je igrao sa Blagojevicem veznog...
Ako bi brazilca stavljao od početka, a neće, može samo umjesto.Kokota ili Djelmica.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2015, 12:59

pirlo10 je napisao/la:
I ja takodje , mislim da je Dzenis u krizi jer od onog gola u Budimpesti nije odigrao nista, a Tiago bi "grizao" da se nametne.
dženis ne može igrati krilo, naročito ne lijevo i tu je zavaljen-zavaljen. on je devetka, čista, a ako već ne može tu može iza na polušpica, tu je pružio i sve dobre partije iz prošle sezone. za krilo on nema brzinu i nema driblinge, nije takav igrač, on uzima loptu i daje gol.

po dosad viđenom, da sam ja trener ja bi tiaga na lijevo krilo a koku malo odmorio jer je stvarno dosad podnio jedan od najvećih tereta. ako se amir vraća u vezni red, dženis može sa klupe na špica ili polušpica, ali nikako na krilo.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 21 avg 2015, 13:17

Prema sinosnjem treningu mozemo ocekivati sastav: Kjosevski, Memija, Bogdanovic, Kosoric, Mladenovic, Blagojevic, Hadziahmetovic, Sadikovic Dado, Kokot, Djelmic i u spicu Stokic.. Sve to u standardnoj formaciji u kojoj smo i do sada igrali..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2015, 13:18

očekivano mada bih ja stvarno volio brazilca...

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 21 avg 2015, 13:25

Ma ne voli Odović da eksperimentiše previše, ne možemo očekivati odmah promjene u početnom sastavu. Ali treba bar izmjene ranije praviti kad nam ne ide.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2015, 13:29

ma nema se šta kokotu reći na lijevom krilu, namjestio je zadnja dva priznata gola. al' da malo ohane :D

sportskilaik
Kontakt:

Post Postao/la sportskilaik » 21 avg 2015, 13:30

Tiago može igrati 20 minuta maksimalno više od toga ne može. Zbog komunikacije i taktike.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 21 avg 2015, 13:32

A da se malo odmore on il ogi, a brazilac da pokaze sta zna neka udje u 60. i prvijenac
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 21 avg 2015, 13:32

Imam neki osjećaj da će nam pravo valjat Brazilac a njegov najveći problem koji ga koči je komunikacija ;)
Joco 3 gola da nadoknadi prethodne utakmice :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2015, 13:34

frajer i umije i trči k'o navijen. to se nema šta razglabati već se vidi iz aviona. samo da savlada osnove ili engleskog ili bosanskog :D

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 21 avg 2015, 13:35

Ne vjerujem da će Tiago u skorije vrijeme da počinje utakmice, pogotove ne na krilo. Prvenstveno zbog nemogućnosti kvalitetne komunikacije. Njegovih su zadnjih 20 minuta u vrhu napada.
Nekako od Diate ne očekujem mnogo, nadao sam se da će se izboriti za prvi sastav, ali ono što sam imao priliku da vidim ne ulijeva mi nadu.

Ja se nadam da ćemo u skrorije vrijeme vidjeti Memiju na krilu, da imamo Kerim-Djelmić duet po krilima. Ovako od Memije u napadu nemamo puno kada je na beku. Riskirao bih i sa Livajom na beku, pa možda se i on popravi po uzoru na štoperski par po Odovićevom palicom. Ili možda će i Šehić u skorije vrijeme da se izbori za minutazu. Drag mi je Kokot, ali se nadam Ognjenu na lijevom krilu a Memiji desno, pa i po cijenu da Livaja igra.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 21 avg 2015, 13:36

Pregrmilo se najgore sto se fizicke spreme tice.. Sad imaju 7 dana od tekme do tekme i mogu se fino odmoriti.. Bilo bi lijepo kada bi bilo laksih tekmi pa da svi dobiju sansu ali ove sezone ce biti malo takvih utakmica.. Mozda u pocetnoj fazi kupa kada dobijemo ove nizeligase gurnuti ove sa klupe.. Volio bih i ja vidjeti brazilca od pocetka ili da dobije malo vise vremena ali Kokot je u ovom trenutku bez obzira na sve svoje nedostatke jedan od nosilaca nase igre..
BUDI ŽELJO !!!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 21 avg 2015, 14:25

mi do pitara nemamo tesku utakmicu, i ako nas sudije ne otkinu, trebali bi uzeti 18 bodova iz narednih 6 utakmica... za nadati se da ne bude malverzacija na nasu stetu ili koristi, jer je to sto nam najmanje treba...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, ristagrad i 39 gostiju.