HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

KpbKaka22
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la KpbKaka22 » 06 apr 2017, 19:19

koje ovacije na pocetku tekme Stevi Nikolicu,zasluzio je to babo ,najbolji detalj meca uz ono yebavanje Crnovu kad je ulazio na teren pri kraju tekme :D :tokralju:

od igraca najvise su me odusevili graovac i katanec, koja osovina u obrani covjece,doktorski odradeno..sto ne mogu reci za onog barica,koji je plivo i koji je propuh u obrani ,neznam kakav je bio onaj colic ali sumnjam da moze bit gori od ovoga ..od bilbije i tomica sam svakako vise ocekivo,posebno od bilbije koji se vuko u zadnjih 30 metara gola ko prebijena macka,njegovi zadnji pasovi prema mesanovicu su nedostajali definitivno ,neznam sta je s tomicem bilo zasto je izaso..todorovic je letio ono je po meni cist prekrsaj i trebo je svirati ,nije penal jer je vani ali trebo je svirati ono vise nego ono nad mesanovicem..inace u tekmu su usli bojazljivo i ukoceno,nadam se da ovo zeljino defanzivno ne odluci prvaka jer oni ce gore jurisati na pobjedu i to ce ja msm bit odluka o prvaku..fino je raje bilo unatoc kisi koja je pocela oko 70 min ,ljudi su ostali jos 20 min i bodrili unatoc da nije bila neka tekma .. :salut:

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 06 apr 2017, 20:40

Sramota u režiji Valjića. Zaslužio je suspenziju do kraja sezone
HNK Branitelj Mostar 1992

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 06 apr 2017, 22:04

HNKBranitelj je napisao/la:Sramota u režiji Valjića. Zaslužio je suspenziju do kraja sezone

Kad citam postove na temi Zelje malo ima objektivnih,npr isti penal im je sudjen protiv Metalegha kad je Lendric promasio jos igrac nije bio u gol sansi kao Mesanovic i normalno to je cisti penal ono jucer nije na Mesanovicu...shvacam ljubav prema klubu ali realno ono je kardinalna greska sudije ,vrijeme se ne moze vratiti bitno je samo da nasi ne pisu priopcenja sluzbena jer to ne pije vode.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 06 apr 2017, 22:07

hskzmostar je napisao/la:
HNKBranitelj je napisao/la:Sramota u režiji Valjića. Zaslužio je suspenziju do kraja sezone

Kad citam postove na temi Zelje malo ima objektivnih,npr isti penal im je sudjen protiv Metalegha kad je Lendric promasio jos igrac nije bio u gol sansi kao Mesanovic i normalno to je cisti penal ono jucer nije na Mesanovicu...shvacam ljubav prema klubu ali realno ono je kardinalna greska sudije ,vrijeme se ne moze vratiti bitno je samo da nasi ne pisu priopcenja sluzbena jer to ne pije vode.
Izvini na upadu na temu ali da li smatras da je ono nad Bekricem bio penal u prvoj utakmici na Grbavici ove sezone?

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 06 apr 2017, 22:09

Mogao se suditi realno,po meni jeste kao i onaj jucer na Mesanovicu i crveni za Kerlu kad je Todorovica kao zadnji igrac sapleo.
:salut:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 06 apr 2017, 22:29

KpbKaka22 je napisao/la:koje ovacije na pocetku tekme Stevi Nikolicu,zasluzio je to babo ,najbolji detalj meca uz ono yebavanje Crnovu kad je ulazio na teren pri kraju tekme :D :tokralju:

od igraca najvise su me odusevili graovac i katanec, koja osovina u obrani covjece,doktorski odradeno..sto ne mogu reci za onog barica,koji je plivo i koji je propuh u obrani ,neznam kakav je bio onaj colic ali sumnjam da moze bit gori od ovoga ..od bilbije i tomica sam svakako vise ocekivo,posebno od bilbije koji se vuko u zadnjih 30 metara gola ko prebijena macka,njegovi zadnji pasovi prema mesanovicu su nedostajali definitivno ,neznam sta je s tomicem bilo zasto je izaso..todorovic je letio ono je po meni cist prekrsaj i trebo je svirati ,nije penal jer je vani ali trebo je svirati ono vise nego ono nad mesanovicem..inace u tekmu su usli bojazljivo i ukoceno,nadam se da ovo zeljino defanzivno ne odluci prvaka jer oni ce gore jurisati na pobjedu i to ce ja msm bit odluka o prvaku..fino je raje bilo unatoc kisi koja je pocela oko 70 min ,ljudi su ostali jos 20 min i bodrili unatoc da nije bila neka tekma .. :salut:
Slazem se za sve izuzev Barica.Covjek je odigrao vrlo dobru tekmu defanzivno izuzev jedne ,dvije lopte koje su bile neprecizne ili kratke,ostalo sve ok,Napadacki da je bolji bio bi npr. u Dinamu.Zakarica je strpao u dzep a ovaj Zakaric je puno spremniji i bar 5 kila laksi nego kad je bio kod nas.
Tomic je bio upitan za utakmicu zbog povrede koju vuce neko vrijeme.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

keno83
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la keno83 » 06 apr 2017, 22:37

ALOBOLA je napisao/la:
keno83 je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Ma naravno oni samo pjevaju svom Zelji "Gazi ustase" i "Ubij ustase" i to cijeli stadion.Sine moj bio sam nekoliko puta na grbavici i to na onoj sklepanoj vip tribini i neke od uvreda koje sam tada cuo su odvratne ali da se ne lazemo toga ima svugdje a ti malo pogledaj i poslusaj na grbavici pa onda komentiraj.
sto ti smeta ako neko psuje ustase i ti bi trebao, ili se deklarises kao ustasa, pu, pu, pu, problem je kad se psuju Hrvati,a to se rijetko desava.
recimo meni ne smeta kad me neko zove balijom, ne osjecam se tako, pa mi svejedno.
Pa u tom je problem sto nije ni bilo ustasa vec navijaca ali za vecinu sarajlija svi hrvati su ustase.I ultrasi pjevaju klubovima a ne narodu uostalom pjevaju pjesme i o skutorima koji su hrvati kao i mi.
Ja to shvatam kao zayebanciju ali neki ocito ne.
:thumbup:

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 07 apr 2017, 00:24

Do kraja sezone,vrlo lako da vam je lik uzeo titulu

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 07 apr 2017, 10:23

KOLIKO KOŠTA OBRAZE OGNJENEEE? Nema veze idemo dalje, doći će on opet u Mostar..

Protiv Sarajeva nema Todora, Tomić upitan, Blaić upitan
Pošto smo odigrali dobro protiv želje pogotovo obrana promjene će vjv biti samo prinudne (Peko ili Filipović umjesto Todora i Pehar ili Jamak umjesto Tome)
Neka je drugi derbi u par dana, neka smo umorni i fizički i psihički, ali idemo po pobjedu.. SAMO JAKO!!

Džaba im turski avioni (al u curku) i malezijski milioni (isto u curku) hahahah
HŠKZ!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 apr 2017, 15:19

Niste se zadnji put žalili nakon očite pljačke, nama nije sviran penal a vama nepostojeći.

Sreća pregazismo vas 0_4 pa se greške gurnule u drugi plan. :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 07 apr 2017, 15:30

Neandertalac je napisao/la:Niste se zadnji put žalili nakon očite pljačke, nama nije sviran penal a vama nepostojeći.

Šta je sručnjak za moral? Zagađuješ nam temu. Idi prosipaj svoje šupljake tamo gdje i pripadaš.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 apr 2017, 15:35

miki651 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Niste se zadnji put žalili nakon očite pljačke, nama nije sviran penal a vama nepostojeći.

Šta je sručnjak za moral? Zagađuješ nam temu. Idi prosipaj svoje šupljake tamo gdje i pripadaš.
Nebo i zemlja dvije utakmice. U jednoj dvije greške očite, katastrofalne, namjerne.

U drugoj dvije diskutabilne koje više naginju da je sudija dobro postupio.

Ishod znamo. Kratka vam pamet pojedincima.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 07 apr 2017, 15:41

Neandertalac je napisao/la:
miki651 je napisao/la:

Nebo i zemlja dvije utakmice. U jednoj dvije greške očite, katastrofalne, namjerne.

U drugoj dvije diskutabilne koje više naginju da je sudija dobro postupio.

Ishod znamo. Kratka vam pamet pojedincima.
Ti bi već tražio intervenciju sfora, visokog predstavnika , turske da vam ne dosude dva očigledna penala na grbavici. I opet govorim zagađuješ nam temu..Idi svojima naporan si svakome na forumu, nebitno ko koga simpatizira.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 apr 2017, 15:42

Navijaci ostalih klubova imaju temu Opste diskusije HSK Zrinjski.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 07 apr 2017, 19:25

Nek i vi vidite kako je nama bilo u 2 hercegovacka derbija ;)

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 07 apr 2017, 19:36

sb1996 je napisao/la:Nek i vi vidite kako je nama bilo u 2 hercegovacka derbija ;)
misliš na penal za Zrinjski u zadnjoj minuti protiv vas? A nije dosuđen. A ne sazivamo presice ne plačemo ko vi. Ili misliš na vâšu publiku sa nekim naljenicama od političara..ti isti političari i ta ista stranka sve vam je izgradila i stadion i dvoranu, sad vam ne valja?

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 07 apr 2017, 20:10

misliš na penal za Zrinjski u zadnjoj minuti protiv vas? A nije dosuđen. A ne sazivamo presice ne plačemo ko vi. Ili misliš na vâšu publiku sa nekim naljenicama od političara..ti isti političari i ta ista stranka sve vam je izgradila i stadion i dvoranu, sad vam ne valja?[/quote]
Nabijem te na ku*** 5 penala u 6 utakmica vam svirano,od tog 3 ili 4 nisu bila..nemoj te vi pricat o sucima samo,od Pecare prosle godine,Travnika i ostalih da ne pricam kad vam je se davalo da na silu osvojite titulu
Samo jedno ime

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 07 apr 2017, 20:16

penke je napisao/la:misliš na penal za Zrinjski u zadnjoj minuti protiv vas? A nije dosuđen. A ne sazivamo presice ne plačemo ko vi. Ili misliš na vâšu publiku sa nekim naljenicama od političara..ti isti političari i ta ista stranka sve vam je izgradila i stadion i dvoranu, sad vam ne valja?
Nabijem te na ku*** 5 penala u 6 utakmica vam svirano,od tog 3 ili 4 nisu bila..nemoj te vi pricat o sucima samo,od Pecare prosle godine,Travnika i ostalih da ne pricam kad vam je se davalo da na silu osvojite titulu[/quote]
**** ga nismo mi režimski klub kao što je široki od početka.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 07 apr 2017, 20:38

miki651 je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:Nek i vi vidite kako je nama bilo u 2 hercegovacka derbija ;)
misliš na penal za Zrinjski u zadnjoj minuti protiv vas? A nije dosuđen. A ne sazivamo presice ne plačemo ko vi. Ili misliš na vâšu publiku sa nekim naljenicama od političara..ti isti političari i ta ista stranka sve vam je izgradila i stadion i dvoranu, sad vam ne valja?
Kako ne plačeš kada sada kmečiš na ovog Valjica...

Misliš na one penale: prvi koji je zabio vaš ljubimac Crnov
i onaj u 3:4 utakmici? ;) Tako je, sve nam izgradila, naši poduzetnici nisu zasluzni ni za NK ni HKK ni stadion ni dvoranu?

Hahah smiješan si brate ;)

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 07 apr 2017, 20:55

miki651 je napisao/la:
Bi li ti smetalo da na naljepnicama​ nije bio vaš predsjednik, nego neki drugi politicar?
...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []