Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
kasno je sad, mi smo vec vazne bodove izgubili jer nisu dva penala svirana, onaj juce i protiv Siene.Kad Milan bude dizao pehar niko nece pitat niti pricat o onim smijesnim penalima njima sviranim ili ovim nasim ne sviranim.Neka bitno je da smo mi sa najjacom ekipom u Italiji "namjestali", mame im se naj....
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovi barem nešto podizamaju, nema više za'ebancije s nama kao prošlih sezona. Sljedeće sezone odmah na početku izvršiti pritisak na sudije.
Ali opet kad pogledaš kakvo mi suđenje imamo niko ne može da nas dobije, zamisli kako bi tek bilo da imamo isti tretman kao ostali.
Ali opet kad pogledaš kakvo mi suđenje imamo niko ne može da nas dobije, zamisli kako bi tek bilo da imamo isti tretman kao ostali.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zamislite da nam je on u napadu + neki svjetski krilni igrač. Njega Lavezzi hrani loptama, mogao bi i Vučinić to da radi ..
Al šanse da ga Napoli nama proda su ravne nuli ..
Po meni su Ibrahimović i Cavani tu negdje, malo Zlatan bolji ..
Zamislite da nam je on u napadu + neki svjetski krilni igrač. Njega Lavezzi hrani loptama, mogao bi i Vučinić to da radi ..
Al šanse da ga Napoli nama proda su ravne nuli ..
Po meni su Ibrahimović i Cavani tu negdje, malo Zlatan bolji ..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pozz momci i djevojke
...kako ste mi danas...jeste li dosli sebi nakon sinocnjih izjava...
Evo gledam Hulka kako igra protiv Citya...pa ljudi moji on bi povaljao seriu a...brzina...jacina...tehnika...sut...
Ako on kojim slucajem dodje na ljeto castim vas redom...
Evo gledam Hulka kako igra protiv Citya...pa ljudi moji on bi povaljao seriu a...brzina...jacina...tehnika...sut...
Ako on kojim slucajem dodje na ljeto castim vas redom...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Školarci, samo vi fantazirajte, Marotta za takve igrače ne želi ni da čuje.
Dobar je Hulk, ali ono što ga najviše krasi je njegova sebičnost, ionako su nam ovi sada presebični kako bi tek bilo kad bi on došao, a on i nije tip igrača koji nam treba.
Dobar je Hulk, ali ono što ga najviše krasi je njegova sebičnost, ionako su nam ovi sada presebični kako bi tek bilo kad bi on došao, a on i nije tip igrača koji nam treba.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nadam se da cemo sto prije vidjeti ovog Bouy u prvom timu.. ovaj talent se mora iskoristiti... Samo da nebude isto ko s Eliom da nikad nece zaigrati..
Ma pustite te penale, mozemo mi ovdje spekulisati koliko hocemo al to nista nemjena. Nema nam nista nego satrati Cataniu i onda se spremiti pravo za derby. Kako bi volio da i po treci put dobijemo i onda nece imati sta vise pricati..
I da vrijeme je da Alex dobije sansu , barem cemo vidjeti gola. Brine me sto nasi napadaci vec dvije utakmice zaredom nezabijaju:S.. ne kontam nista..
Ne znam ako je vec bilo postavljeno , al evo ipak..
[youtube][/youtube]
Ma pustite te penale, mozemo mi ovdje spekulisati koliko hocemo al to nista nemjena. Nema nam nista nego satrati Cataniu i onda se spremiti pravo za derby. Kako bi volio da i po treci put dobijemo i onda nece imati sta vise pricati..
I da vrijeme je da Alex dobije sansu , barem cemo vidjeti gola. Brine me sto nasi napadaci vec dvije utakmice zaredom nezabijaju:S.. ne kontam nista..
Ne znam ako je vec bilo postavljeno , al evo ipak..
[youtube][/youtube]
Kad bi doveli Pogbu, Marotti bi izdrko kitu, ali veoma teško. Ako bude išao iz MU ode on u Chelsea . 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma nama trebaju pravi igrači koji su baš za Juventusa, valja istrpiti ovu djecu.
Joj, ma samo da je se nekako dočepali Lige šampiona, više mi dosadilo zijevati utorkom i srijedom.
Joj, ma samo da je se nekako dočepali Lige šampiona, više mi dosadilo zijevati utorkom i srijedom.
Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Ranieri: "Conte nije u redu"
Claudio Ranieri ne podržava izjavu Antonija Contea da suci ove sezone ne sude kako bi trebali obavljati svoju dužnost.
Nakon što za njegovu ekipu nisu svirana 2 sumnjiva penala, Conte je izjavio da mu je dosta nepravde i da traže korektno suđenje. Kao i Conte, Andrea Pirlo i Giuseppe Marotta su izjavili slične riječi, a na današnjoj konferenciji za novinare, trener intera, Claudio Ranieri je spomenuo i Contea.
"Onda se Intera užasavaju. Jako me ljuti kada vidim da sudac nema utakmicu pod kontrolom. S nama su puno griješili tako da se ne mogu složiti s Conteom. Nadam se da dizanje glasa neće utjecati na suce".
Koji je ovo cigan.
Claudio Ranieri ne podržava izjavu Antonija Contea da suci ove sezone ne sude kako bi trebali obavljati svoju dužnost.
Nakon što za njegovu ekipu nisu svirana 2 sumnjiva penala, Conte je izjavio da mu je dosta nepravde i da traže korektno suđenje. Kao i Conte, Andrea Pirlo i Giuseppe Marotta su izjavili slične riječi, a na današnjoj konferenciji za novinare, trener intera, Claudio Ranieri je spomenuo i Contea.
"Onda se Intera užasavaju. Jako me ljuti kada vidim da sudac nema utakmicu pod kontrolom. S nama su puno griješili tako da se ne mogu složiti s Conteom. Nadam se da dizanje glasa neće utjecati na suce".
Koji je ovo cigan.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma stipu Ranierija, njegov provincijski klub zijani od Leccea on kaže kako je vidio napredak u igri.

Ž '21!
Ma ne treba se puno osvrtati na izjave senilnog starca i vječitog luzera,mozak ga već odavno napušta.
Diego kaže da je Juve opet veliki i da mu je žao što nisu bili takvi kada je on igrao.
Šteta zaista što je igrao u najgorem Juventusu u zadnjih četrdesetak godina,još uvijek se sjećam kako je on jedini nešto pokušavao,a ostali ga kao mumije gledali i na kraju Diego je za sve kriv,grande Panda.

Diego kaže da je Juve opet veliki i da mu je žao što nisu bili takvi kada je on igrao.
Šteta zaista što je igrao u najgorem Juventusu u zadnjih četrdesetak godina,još uvijek se sjećam kako je on jedini nešto pokušavao,a ostali ga kao mumije gledali i na kraju Diego je za sve kriv,grande Panda.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- harebianconero
- Kontakt:
Nešto slično kao Vučinić sadaOxygen je napisao/la:Diego kaže da je Juve opet veliki i da mu je žao što nisu bili takvi kada je on igrao.
Šteta zaista što je igrao u najgorem Juventusu u zadnjih četrdesetak godina,jš uviej se sjećam kako je on jedini nešto pokušavao,a ostali ga kao mumije gledali i na kraju Diego je za sve kriv,grande Panda.![]()
Ne bih se složio,pa svi igrači kod nas trče sto na sat,a tada su samo šetkali po terenu i čekali da on nešto izmisli.harebianconero je napisao/la:Nešto slično kao Vučinić sadaOxygen je napisao/la:Diego kaže da je Juve opet veliki i da mu je žao što nisu bili takvi kada je on igrao.
Šteta zaista što je igrao u najgorem Juventusu u zadnjih četrdesetak godina,jš uviej se sjećam kako je on jedini nešto pokušavao,a ostali ga kao mumije gledali i na kraju Diego je za sve kriv,grande Panda.![]()
![]()
Vučinić nešto pokušava,ali nema on to znanje.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 17 feb 2012, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ranieri je fakat promašaj od čovjeka.
Sad sam pročitao ono kad su za Napoli svirana dva nepostojeća penala i Blanc i Secco su uputili neko pismo žalbe valja ha-hu, tad je šutio kao zaliven i nije se protivio toj incijativi koju su pokrenuli ova dvojica, a sad je našao nešto da filozofira.
Jedva čekam tekmu u Torinu da im uvalimo poker jedan.
Sad sam pročitao ono kad su za Napoli svirana dva nepostojeća penala i Blanc i Secco su uputili neko pismo žalbe valja ha-hu, tad je šutio kao zaliven i nije se protivio toj incijativi koju su pokrenuli ova dvojica, a sad je našao nešto da filozofira.
Jedva čekam tekmu u Torinu da im uvalimo poker jedan.
Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Mogu oni trčat do sutra, ako neće niko pokušat nešto sa loptom .. Vučinić jedini ..Oxygen je napisao/la:Ne bih se složio,pa svi igrači kod nas trče sto na sat,a tada su samo šetkali po terenu i čekali da on nešto izmisli.harebianconero je napisao/la:Nešto slično kao Vučinić sadaOxygen je napisao/la:Diego kaže da je Juve opet veliki i da mu je žao što nisu bili takvi kada je on igrao.
![]()
Ne smijem o Vučiniću,ponovo ću osuti paljbu po njemu,stat ću ovdje.

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A i mi moramo malo ohladiti. Nekako su nam s dobrim rezultatima narasli i apetiti, ponekad i očekujemo previše od igrača koji su uglavnom limitirani, tj. nijedan nema konstantu iz utakmicu u utakmicu, skoro svakom igraču pada pa raste forma, tako je sa Matrijam, Vučinićem, Marchisiom, Lichtom itd. Jedini koji imaju konstantu su Gigi i Barzagli, zahvaljujući samo njima dvojica nemamo poraza, da barem u napadu dvojica igrača igraju svaku utakmicu kao što Barzagli igra odbranu sigurno bi imali više bodova. Treba stati na loptu i shvatiti da mi imamo sasvim prosječan tim i da smo tu gdje jesmo samo zahvaljujući Conteu, od nas se pravi rezultati očekuju tek sljedeće sezone.
Ž '21!
Davno sam ja ovo pisao samo sto smo imali dobre rezultate pa je vecina govorila da nam niko ne treba i mozemo sa ovim timom daleko dogurati u LP a kako nemamo tih pobjeda vide se ti nedostaci.Bianconeri1988 je napisao/la:A i mi moramo malo ohladiti. Nekako su nam s dobrim rezultatima narasli i apetiti, ponekad i očekujemo previše od igrača koji su uglavnom limitirani, tj. nijedan nema konstantu iz utakmicu u utakmicu, skoro svakom igraču pada pa raste forma, tako je sa Matrijam, Vučinićem, Marchisiom, Lichtom itd. Jedini koji imaju konstantu su Gigi i Barzagli, zahvaljujući samo njima dvojica nemamo poraza, da barem u napadu dvojica igrača igraju svaku utakmicu kao što Barzagli igra odbranu sigurno bi imali više bodova. Treba stati na loptu i shvatiti da mi imamo sasvim prosječan tim i da smo tu gdje jesmo samo zahvaljujući Conteu, od nas se pravi rezultati očekuju tek sljedeće sezone.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Ima zanimljiv članak na juvefans stranici, ali na ovaj dio sam oplakaoPredlažem vam 19.02.12 u 15.00 na Stadio Dino Manuzzi biće sjajna predstava. Žanr KOMEDIJA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Osvetit će nas Iaquinta!
To što se ponekad nakon pobjede i dobre utakmice kaže kako nam niko ne treba je taj navijački optimizam koji obuzme skoro svakog čovjeka pa on u delirijumu od sreće i zadovljstva i nije svjestan ponekad svojih riječi, međutim nakon prespavane noći dođe tobe.
Ja prvi sam takav, sinoć sam grmio, a danas kad sam skontao onaj bod i nije loš, ko može garantovati da će Milan dobiti Parmu u gostima!? Niko osim dragog Boga.
Pa realno mi i sad imamo dobre rezultate, mi smo prošlih sezona gubili redovno utakmice kao što je ova sad protiv Parme, naš cilj je CL, a ne Scudetto, a za direktan plasman u CL trenutno rezultati su i više nego odlični.Glupost je napisao/la:
Davno sam ja ovo pisao samo sto smo imali dobre rezultate pa je vecina govorila da nam niko ne treba i mozemo sa ovim timom daleko dogurati u LP a kako nemamo tih pobjeda vide se ti nedostaci.
To što se ponekad nakon pobjede i dobre utakmice kaže kako nam niko ne treba je taj navijački optimizam koji obuzme skoro svakog čovjeka pa on u delirijumu od sreće i zadovljstva i nije svjestan ponekad svojih riječi, međutim nakon prespavane noći dođe tobe.
Ja prvi sam takav, sinoć sam grmio, a danas kad sam skontao onaj bod i nije loš, ko može garantovati da će Milan dobiti Parmu u gostima!? Niko osim dragog Boga.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.