MakeTZ je napisao/la:gostovali su jos predsjednik saveza onog TK i jos neki lik.
Vidim upravljen ti bio opet.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
MakeTZ je napisao/la:gostovali su jos predsjednik saveza onog TK i jos neki lik.
Šta kaže?MakeTZ je napisao/la:Neku noc je na TK u emisiji Sport 7 odlicna tema bila o sportu u TK, Sabovic dao neke odlicne prijedloge vidi se da covjek ima mozga, gostovali su jos predsjednik saveza onog TK i jos neki lik.
Ma nisam gledo od pocetka pa ne znam kako se zove.Casp3r je napisao/la:MakeTZ je napisao/la:gostovali su jos predsjednik saveza onog TK i jos neki lik.
Kontam da nisi gasovao opet pa se ne sjećaš.MakeTZ je napisao/la:Ma nisam gledo od pocetka pa ne znam kako se zove.Casp3r je napisao/la:MakeTZ je napisao/la:gostovali su jos predsjednik saveza onog TK i jos neki lik.

Tadašnja ekipa "Sloge" bila jedna od najboljih ekipa na čelu sa Mujićem, Repčićem, Voćkićem, Raukovićem i drugima, ali pravi trijumf stigao je 11. juna 1983.godine kada je "Sloga" kod kuće pobijedila "Rudara" i osvojila prvo mjesto u Republičkoj ligi, što ju je odvelo u Drugu saveznu ligu. Najbolji igrač dobojlija bio je Slobodan Dijamant, a na stadionu "Luke" zabilježena je rekordna posjeta od 8000 gledalaca.
I ja sam nacuo! Olimpic izgleda hoce da Slobodi ustupi igrace, a da preuzme dug FK Slobode.ekran je napisao/la:Jedno ozbiljno pitanje. Zna li neko nešto od navijača Slobode, vezano za priču oko fuzije FK SLOBODA i FK OLIMPIC. Nije provokacija, nešto sam načuo.
terabajt je napisao/la:Znaci da igrace jos im i dug plati ,nema tu logike ama bas nikakve.
Ne zvuči to loše. Mnogima bi se gaće tresle.Probisvjet je napisao/la:Gracić dobiva klub u velikom sredistu sa zapocetom izgradnjom stadiona, navijacima...
Sloboda se rjesava dugova, dolaze igraci, Olimpic se integrise u Slobodu, SLoboda ostaje, samo dobiva dodatni naziv i automatski igra PL. Nije to losa zamisao, to su uradili neki klubovi na zapadu.
Evropa ne bi bila daleko, a posjeta bi bila sigurno dobra.
Olimpic je dobar klub, jedino sto mu fali podrska sa tribina, a klub bez brojnih navijaca nema buducnost.ekran je napisao/la:Ne zvuči to loše. Mnogima bi se gaće tresle.Probisvjet je napisao/la:Gracić dobiva klub u velikom sredistu sa zapocetom izgradnjom stadiona, navijacima...
Sloboda se rjesava dugova, dolaze igraci, Olimpic se integrise u Slobodu, SLoboda ostaje, samo dobiva dodatni naziv i automatski igra PL. Nije to losa zamisao, to su uradili neki klubovi na zapadu.
Evropa ne bi bila daleko, a posjeta bi bila sigurno dobra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.