Nisam imao namjeru bilo šta reći nakon ovog PAMFLETA.Ali čitajući komantare HIJENA po raznim portalimabagrcavi je napisao/la:Upravo tako.bistrikboy je napisao/la:Drugacije su to dvije ljubavi.Reprezentacija je svetinja na nju gledam kao na na netso sto treba paziti i na nju gledam sa nekim postovanjem,distancom,kao na neku bas lijepu curu.Željo mi je kao familija,od rođenja je tu.Kad je los volio bih ga prebit' a kad je dobar izljubiti i grliti kao da mi je sin,rod neki.I oboje ih volim podjednako,samo drugacije.MuhamedTM je napisao/la:Svaka cast repki volim repku ono bas ali nikad se nece porediti sa Zeljom
Generalno ova prica nema veze sa repkom.Saopstenje saveza je stvarno bespotreban autogol.
ne mogu a da se ne osvrnem na prozivanje imena ŽIVUĆE LEGENDE IVANA OSIMA.
DA VAM,vi šljameri s raznih strana, koji ga čak bez imalo srama nazivate i pogrdnim imenima,PORUČIM DA
NIJE BILO NJEGA I NJEGOVIH POZNANSTAVA SA PRVIM LJUDIMA UEFA-A K...C BI VI DANAS MOGLI ŠTITITI
BAGRU PO N/FSBiH.
Sag je jasno zašto nema Barbareza,Bolića,Šabića,Salihamidžića,Glavaša i ostale GOSPODE KOJA SU ZADUŽILA
BH loptanje.Propast ćete ali ono što je najbolnije za šljamere je TO DA ĆE VAS ŽELJO NADŽIVJETI.
MI SMO INSTITUCIJA ZA VAS.FUJ BAGRO