https://s22.postimg.org/m2owxqigh/i0_TDg_O.png
Prvo avatar na http://www.postimg.org - kopirajte "direct link" i ubacite na forum ispod linkani avatar, ne zaboravite ispod staviti dimenzije avatara.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Doveli su ga ljudi iz kluba slusajuci mahalske price jer su znali da ce tim potezom bar na kratko kupiti navijace ili barem jedan dio njih.ThrillerHz je napisao/la:Bravo, jes mi navijaci smo ga dovelioldtown1990 je napisao/la:Zasto Husejnovic jos uvijek nije potpuno oporavljen? Uostalom ako moze igrati protiv Kozare, prijateljsku protiv Travnika onda bi i danas mogao odigrati 10-15min.
Vi navijaci ste krivi sto ga je klub uopste i doveo, uzima dobru lovu samo trenirajuci a za te pare su se mogla dovesti 2 extra pojacanja.
Nacionalni ključ itekako postoji u našem sportu, od reprezentacije do premijer ligeSabinho je napisao/la:Daj nam teoriju ko sta osvaja po nacionalnom kljucu i je li ove godine bosnjacki klubovi sta uzimaju?ledesma je napisao/la:Nek si ti pametanSabinho je napisao/la:![]()
![]()
Ne brukaj se vise.
![]()
![]()
Posto Srbi do prosle godine dugo vremena nisu nista uzeli, mora li Radnik ponovo osvojiti?
![]()
MCMXLVI je napisao/la:Evo malo i od mene.![]()
Sa 3 boda u Krupi idemo na drugo mjestofico je napisao/la:Ne treba se zavaravati sa ovom pobjedom protiv raspalog celika, ali ipak hvala nasim igracima sto su nam poklonili pobjedu bez srkleta. Ja sam vam rekao bez Rustemovica mi smo Barselona![]()
Nadam se da ce ekipa dobiti na samopouzdanju i uzeti 3 boda protiv Krupe.
Nadam se Beli, izuzetno su jaki ove sezone, niko ih jos nije dobio tamo niti dao gol a mi kako igramo...belosevic28 je napisao/la:Zadnjih par utakmica smo ako nista malo podigli samopouzdanje. Nadam se pobjedi protiv Krupe, koju treba napasti sa ovim timom:
Pavlovic
Kadusic,Novakovic,Mihojevic,Al.Bekic
Saric,Ivetic
Duljevic
Crnkic,Hodzic
Fersudin !!!
Ajdin Redzic, Marin Popovic, Mladen Veselinovic, Ivan Peko, Damir Peco... Onda nekog od free agenta u januaru kalibra Benke ili Jajala...FrancescoTotti je napisao/la:Dovesti Obradovica i Ordagica i cijeli tim rijesen.
Nek neko prenese ihtijarevicu levatu.
Posudim ovaj jedan na neodredjenoMCMXLVI je napisao/la:Evo malo i od mene.![]()
Trenutno korisnika/ca: plisek, rimljanin90 i 28 gostiju.