FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Upravu si da ne idemo u off 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nedelja,duel starih rivala,odličan termin,dođite braćo,podržite Želju.Trgnite se malo,zaslužuje Željo više ljudi na tribinama,ovo je loše do sad',al' baš loše.Možemo mi bolje,dokazali smo to hiljadu puta,zato SVI sutra aBd! 
Do groba uz plave,volim te Željo!
Do groba uz plave,volim te Željo!
Volim te Željo !
Ma bile je samo jedna utakmica kuci a sad ce druga, prije toga su bile tri evropske utakmice ljudi su se psihicki istroseni bili
Kako sezona bude odmicila bice posjeta sve bolja.
Zadnja izmjena: salamanca, dana/u 23 avg 2015, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
- plavanacija
- Kontakt:
Druga domaca tekmaacab je napisao/la:5-to je kolo već![]()
Ne kontate,nema veze 
Kad' je izvlačenje parova za kup zna li neko?
Kad' je izvlačenje parova za kup zna li neko?
Volim te Željo !
Pa kako si ti zakljucio da je do sad losa posjeta (i to pravo losa
) a igrali samo jednu utakmicu na Grbavici a 5 kolo, bas me zanima? 
Ferencvaros preko 15.000
Standard preko 20.000
Radnik 4-5 hiljada i to pravo lose. De brate odvadi
U cetiri utakmice nas pratilo oko 50.000 ljudi.
Ferencvaros preko 15.000
Standard preko 20.000
Rek'o sam "podržite Želju,loše je ovo do sad",pa ti skontaj ako možeš,vozdrica 
na stranu evropa,na stranu liga,ako je tebi dobra posjeta 3,4 hiljade onda nemamo šta pričati,meni nije,možemo bolje!
na stranu evropa,na stranu liga,ako je tebi dobra posjeta 3,4 hiljade onda nemamo šta pričati,meni nije,možemo bolje!
Zadnja izmjena: acab, dana/u 23 avg 2015, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Željo !
Ma ti nemas blage veze sta pises, nemoj da se ljutis 
Edit: Brate, tek drugu utakmicu igramo kuci, odakle ti znas kakva ce biti posjeta. Jedino ako si vidovit. Hajd da ne idemo off, valjda je fazon napisati bilo sta onako, kako masa pise.
Edit: Brate, tek drugu utakmicu igramo kuci, odakle ti znas kakva ce biti posjeta. Jedino ako si vidovit. Hajd da ne idemo off, valjda je fazon napisati bilo sta onako, kako masa pise.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Jel misliš na momka I.K. ? 95 godište iz Visokog je i navija za Milan a i Manijaak je?likusa je napisao/la:![]()
Samo jednog lika znam koji je lud za Milanom , navija za Želju i iz Visokog je![]()
I hocel vise tih 17:00
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Saberi posjetu sa ova 4.kola pa onda reci ima li veze ovo što pričam,ne igra Željo samo domaće utakmice 
skrenuli smo sa tebe,vozdra brate,živ bio!
skrenuli smo sa tebe,vozdra brate,živ bio!
Volim te Željo !
Neka si mu rekao po meni sve je bilo savršeno standard i onu atmosferu još uvijek ne mogu da zaboravimsalamanca je napisao/la:Pa kako si ti zakljucio da je do sad losa posjeta (i to pravo losa) a igrali samo jednu utakmicu na Grbavici a 5 kolo, bas me zanima?
Ferencvaros preko 15.000
Standard preko 20.000
Ma koliko simpatisao taj Velež, tj. 'onaj' Velež, sutra bih volio da im zabijemo minimalno petardu, kao jednom prije 15-ak godina kad smo im zabili šest komada... red je da sve ono što se stihijski dešavalo sa njima dođe na naplatu, a posebno ono slavlje na proljeće kad je spiker na stadionu javio da Sarajevo vodi, to mi je baš ostalo u sjećanju, plus Dželo Muharemović na klupi... sasvim dovoljan motiv da ostave srce na terenu i da ih napune do vrha....
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kladim se da bi veći poraz za navijače Veleža a i za klub bio kad bi ih pustili da pobjede, jer bi Dželo ostao na klupi
.
Šalim se, po pobjedu sutra idemo !!!!
Šalim se, po pobjedu sutra idemo !!!!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ko sutra/danas ne dodje, a može bolje da se ne naziva navijacem zelje!!!
SVI NA GRBAVICU!!!!!!!
SVI NA GRBAVICU!!!!!!!
ahahahaVirtu4l je napisao/la:Ma koliko simpatisao taj Velež, tj. 'onaj' Velež, sutra bih volio da im zabijemo minimalno petardu, kao jednom prije 15-ak godina kad smo im zabili šest komada... red je da sve ono što se stihijski dešavalo sa njima dođe na naplatu, a posebno ono slavlje na proljeće kad je spiker na stadionu javio da Sarajevo vodi, to mi je baš ostalo u sjećanju, plus Dželo Muharemović na klupi... sasvim dovoljan motiv da ostave srce na terenu i da ih napune do vrha....
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Hercegovko, hercegovko... 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- plavanacija
- Kontakt:
Danas lijep dan, fin termin, sto ne bi bilo minimalno 5000 gledalaca, danas 2 sata odvojimo za zelju, malo druzenje, malo pjevanje i zeljo nek upise nova 3 boda...
Nego ko danas pravi link za nas nesretnike koji nismo u mogucnosti danas biti u Dolini?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: KorisnickoImeDE, Mocvara1991 i 14 gostiju.