FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RichmanBiH
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RichmanBiH » 30 okt 2016, 21:59

Danas najgori mihojevic a ovaj bi ga unistavao u sredini hahaha
UPRAVA NAPOLJE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 okt 2016, 22:01

RichmanBiH je napisao/la:Danas najgori mihojevic a ovaj bi ga unistavao u sredini hahaha
Na stoperu odlican, perfektan, u veznom redu prosjecan u najboljem slucaju. Definitivno ga samo na stoperu koristiti, jer tu ubija! :thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 okt 2016, 22:02

:D dajte ljudi nemojte se zalijetati i uzdisati nakon pobjede nad celikom kojem je poraz sasvim normalna stvar ;)
prije njih imamo 3 ewmijai poraz.... 3 REMIJA I PORAZ!
dakle, sa 3 boda u krupi, e to bi vec mozda i bilo nesto, ovako smijesno je da se prica o nekoj igri i slicno protiv CELIKA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 okt 2016, 22:03

ledesma je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Stojan Vranjes prekrizen u Legiji. Ne postoji bolji slobodan veznjak u nasem dometu, iako mislim da ce ga opet Vojvodina dovesti.

Vodi ga sebi kući neznalico hahahha, imaš jedino njuha za ovakve i rustemoviće hehehehhehe
Saberi se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 30 okt 2016, 22:03

ledesma je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Stojan Vranjes prekrizen u Legiji. Ne postoji bolji slobodan veznjak u nasem dometu, iako mislim da ce ga opet Vojvodina dovesti.

Vodi ga sebi kući neznalico hahahha, imaš jedino njuha za ovakve i rustemoviće hehehehhehe

Ovo je bilo za Hag-a
:rol: :rol:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 okt 2016, 22:05

Pantelija je napisao/la::D dajte ljudi nemojte se zalijetati i uzdisati nakon pobjede nad celikom kojem je poraz sasvim normalna stvar ;)
prije njih imamo 3 ewmijai poraz.... 3 REMIJA I PORAZ!
dakle, sa 3 boda u krupi, e to bi vec mozda i bilo nesto, ovako smijesno je da se prica o nekoj igri i slicno protiv CELIKA
Ma raja docekala da konacno u miru i rahatluku prokomentarise tekmu. Krupa ce nam reci sve. ;)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 okt 2016, 22:13

Ma dobro al evo i meni kao vjecitom pesimisti je nevjerovatno drago zbog ove pobjede jer ne sjecam se fakat kad smo zadnji put uvezali dvije visoke pobjede bez srkleta ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 okt 2016, 22:18

:opaopa:

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 30 okt 2016, 22:20

joker90 je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Danas najgori mihojevic a ovaj bi ga unistavao u sredini hahaha
Na stoperu odlican, perfektan, u veznom redu prosjecan u najboljem slucaju. Definitivno ga samo na stoperu koristiti, jer tu ubija! :thumbup:
Slazem se sa vama u potpunosti ali ako bih birao izmedju njega i Rustemovica u veznom redu, mislim da bih prije izabrao Mihojevica! :wave:
IDEMO PONOVO!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 okt 2016, 22:24

Kad bih birao lopatu Alije Sirotanovića ili rustemovića u veznom redu izabrao bih lopatu. Nije to dobar primjer.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 okt 2016, 22:30

Treba nam @hilmo postaviti anketu jednu oko Rustema, da vidimo koliko ga raje zeli u prvoj postavi, a koliko na zapdanoj tribini da gleda kao navijac. Ali opet, i kone mogu glasati tako da ce ga oni gurnuti u prvu postavu.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2016, 22:31

joker90 je napisao/la:Treba nam @hilmo postaviti anketu jednu oko Rustema, da vidimo koliko ga raje zeli u prvoj postavi, a koliko na zapdanoj tribini da gleda kao navijac. Ali opet, i kone mogu glasati tako da ce ga oni gurnuti u prvu postavu.. :lol:
Pisi mu, mene ignorise :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 okt 2016, 22:36

Hilmo, napravi anketu za najboljeg igraca utakmice da vidimo sta raja misli. Crnkic, Ahmetovic, Hebibovic ili Duljevic...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 okt 2016, 22:40

Eto ga.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 okt 2016, 22:42

hilmo je napisao/la:Eto ga.
A za rustema anketa ? :geek:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 okt 2016, 23:08

Sarajevo ugostilo dječake Borca iz Jelaha na Koševu i u Trening centru Bordo kluba
:clap: :clap:
slika

Sarajevo ugostilo dječake Borca iz Jelaha na Koševu i u Trening centru Bordo kluba
Podršku sa porodične tribine “Zapad Galerija” igrači Fudbalskog kluba Sarajevo na utakmici protiv Čelika, imali su od strane 140 članova FK Borac iz Jelaha. Mališani pomenutog kluba, zajedno sa svojim trenerima i roditeljima, bili su gosti Fudbalskog kluba Sarajevo na pomenutom premijerligaškom susretu, a svojim navijanjem bili su zasigurno od pomoći igračima Bordo kluba na terenu, koji su došli do sigurne i ubjedljive pobjede rezultatom 4:0.

slika

Nakon utakmice, druženje sa mališanima iz Jelaha se nastavilo u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru, gdje su odigrali i prijateljske utakmice protiv vršnjaka Škole fudbala “Asim Ferhatović-Hase”, a od strane FK Sarajevo, dobili su i prigodne poklone, kako bi imali trajne uspomene na druženje u Trening centru FK Sarajevo, te na posjetu najvećem bosanskohercegovačkom stadionu.

slika

Dječaci Borca su se zahvalili današnjom podrškom FK Sarajevo na lijepom druženju, a Fudbalski klub Sarajevo tokom čitave sezone na porodičnoj tribini “Zapad Galerija” u goste prima veliki broj škola fudbala, osnovnih škola i drugih sportskih klubova iz čitave Bosne i Hercegovine, a Bordo klub nastavlja sa tim i u nastavku takmičarskog dijela.
slika

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 okt 2016, 23:09

Ko bi rekao da cemo bukvalno derbi igrati sa Krupom. :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 okt 2016, 23:13

Spavas li mirno, na Vrbasu Krupo?? :kafa: Oni Bgm vec najavljuju kako im dolazi veliko Sarajevo u njihvo selo, naostrit ce se i ginuti, a mi u pet deka s njima po kvalitetu sto je najgore. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 30 okt 2016, 23:13

Bosniacum Lilium je napisao/la:
husE je napisao/la:Moje zelja je Obradovic iz Radnika, vjerujem da ce ga kontaktirati i komsije ali vrijedi se izboriti za ovakvog igraca.

Ako nam Ihtijarevic bude dovodio igrace, mi se nemamo nicem pozitivnom nadati.
Moze Obradovic, kao rezerva Ahmetu :kafa:
Ma bio rezerva ili igrao uz njega, nama je potreban napadac od Bekica nema nista ..

Uz njega Ordagic i Redzic su sigurno igraci koji bi nama valjali.

Ja ne vjerujem ovim ljudima nista, kada su bili u stanju otjerati najboljeg igraca i strijelca oni ne misle dobro ovom klubu.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 okt 2016, 23:16

Saša Novaković najbolji igrač FK Sarajevo u septembru. :kafa:
Završena je anketa za izbor najboljeg igrača FK Sarajevo za mjesec septembar, koju bordo klub tradicionalno organizuje sa višegodišnjim partnerom, Optikom Salihbegović. Više od 200 navijača FK Sarajevo, svoj glas je dalo Saši Novakoviću, sjajnom defanzivcu Bordo kluba, koji je svakako jedan od najzaslužnijih, zbog čega Sarajevo u sezoni 2016/17 ima drugu najbolju odbranu u čitavom takmičenju, sa svega 10 primljenih pogodaka.

Novaković je ukupno dobio 212 glasova, a odmah iza njega su Nermin Crnkić sa 135 i Marko Mihojević sa 86. U narednim danima, posjetit ćemo sa Sašom jedno od filijala Optike Salihbegović, kako bi on mogao preuzeti svoju vrijednu nagradu, sunčane naočale iz bogate ponude koju svojim kupcima pruža Optika Salihebović, a pozivamo vas da glasate i u anketi za naredni mjesec, u kojoj tražimo najboljeg igrača u oktobru.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []