Ja sam iskreno mislio da se zajebaje za Fenana i Krpica ...jurisicduska je napisao/la:Tačno se vidi nepoznavanje lige i igrača koji igraju u njoj od strane pojedinaca. Jednom ga vidio na pregledu kola kako trči i odmah bi u Sarajevo dovodili.
Oprostio bih ti Marina, Veselinovića, Koljića koji su ispodprosječni igrači ali kad si napisao da treba dovesti Krpića tu sam se nasekirao, al Fenan Salčinović je definitivno pobijedio.
Ps. Ordagić nema ama baš nikakve veze sa Husarom čak naprotiv. Lik ne voli Husaru srest na ulici.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Danas spiker na stadionu procita Sasa Balic, ja kontam koji qrac, kako je on igrac mjeseca? Valjda nije skontao da imamo jos jednog Sasu..Memara je napisao/la:Saša Novaković najbolji igrač FK Sarajevo u septembru.![]()
Završena je anketa za izbor najboljeg igrača FK Sarajevo za mjesec septembar, koju bordo klub tradicionalno organizuje sa višegodišnjim partnerom, Optikom Salihbegović. Više od 200 navijača FK Sarajevo, svoj glas je dalo Saši Novakoviću, sjajnom defanzivcu Bordo kluba, koji je svakako jedan od najzaslužnijih, zbog čega Sarajevo u sezoni 2016/17 ima drugu najbolju odbranu u čitavom takmičenju, sa svega 10 primljenih pogodaka.
Novaković je ukupno dobio 212 glasova, a odmah iza njega su Nermin Crnkić sa 135 i Marko Mihojević sa 86. U narednim danima, posjetit ćemo sa Sašom jedno od filijala Optike Salihbegović, kako bi on mogao preuzeti svoju vrijednu nagradu, sunčane naočale iz bogate ponude koju svojim kupcima pruža Optika Salihebović, a pozivamo vas da glasate i u anketi za naredni mjesec, u kojoj tražimo najboljeg igrača u oktobru.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta kaze Joker, Novakovic kikser, nije ni za kantonalne lige

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: FK Sarajevo
joker90 je napisao/la: Danas spiker na stadionu procita Sasa Balic, ja kontam koji qrac, kako je on igrac mjeseca? Valjda nije skontao da imamo jos jednog Sasu..
šteta...
Kad Novakovic ostavi covjeka samog u 16 i primimo gol, onda niko nista, kad odigra dobro, onda hajmo Jokera prozivat.Mokes je napisao/la:Sta kaze Joker, Novakovic kikser, nije ni za kantonalne lige![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Moram te prozivati, jer si momka popljuvao tek kad je dosao, prijenego sto je upisao i 1 minut u Fks dresu.joker90 je napisao/la:Kad Novakovic ostavi covjeka samog u 16 i primimo gol, onda niko nista, kad odigra dobro, onda hajmo Jokera prozivat.Mokes je napisao/la:Sta kaze Joker, Novakovic kikser, nije ni za kantonalne lige![]()
![]()
Solidan stoper za nase lige i to je to, nista vise. Mihojevic sa 20 godina je profesor za Balica i Novakovica. Tacno cu zbog ove provokacije naruciti skup rucak kad me budes castio zbog one opklade!
Jos su 54 boda u igri
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Niđe veze, čuj Novaković igračina, a koji smo mi na tabeli? Koliko smo golova primili, od kojih ekipa? Za šta se borimo? Koliko nam bježi prva ekipa?joker90 je napisao/la:Kad Novakovic ostavi covjeka samog u 16 i primimo gol, onda niko nista, kad odigra dobro, onda hajmo Jokera prozivat.Mokes je napisao/la:Sta kaze Joker, Novakovic kikser, nije ni za kantonalne lige![]()
![]()
Solidan stoper za nase lige i to je to, nista vise. Mihojevic sa 20 godina je profesor za Balica i Novakovica. Tacno cu zbog ove provokacije naruciti skup rucak kad me budes castio zbog one opklade!
Svima ''kante''treba dijeliti, sve dok ne budu na prvom mjestu ili eventualno drugom
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Danas se, u Beogradu, u nekoj mejhani prepunoj Draškovićevih romana i tamnih točenih, gledalo Sarajevo i slavila pobjeda. Selam za bordo-bijeli džemat!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovako je Joker pisao polovinom Jula..Mokes je napisao/la:Moram te prozivati, jer si momka popljuvao tek kad je dosao, prijenego sto je upisao i 1 minut u Fks dresu.joker90 je napisao/la:Kad Novakovic ostavi covjeka samog u 16 i primimo gol, onda niko nista, kad odigra dobro, onda hajmo Jokera prozivat.Mokes je napisao/la:Sta kaze Joker, Novakovic kikser, nije ni za kantonalne lige![]()
![]()
Jos su 54 boda u igri
Jesmo li blizu titule? Za Novakovica rekoh da je kloc, osim ako sta drasticno ne promijeni. Popravio se jeste, solidan je stoper sad, ali nista posebno i nikakva klasa. Tjesi se ti ko Pape bodovima u igri. Evo ja sam spreman i uslove opklade da ti jos povoljnije ponudim, ako si spreman, cisto da vidis koliko sam siguran oko titule.joker90 je napisao/la:Opet pokusavaju da nas budalama naprave, poziva da sacekamo pocetak prvenstva, kao da se vec sad ne vidi da smo qrcina. Golove primamo cim ljudi odigraju poluozbiljan napad. Novakovic je kloc, jedino sto pocetkom prvenstva mozemo vidjeti je potvrda ovog, osim ako lik nesto drasticno ne promijeni u svojoj igri i ne dogodi se kakvo cudo. Ovako je bilo i prosli put kad smo govorili da nemamo sanse za titulu, pored nasih ociju ovakvi su nas ubjeđivali da smo dovoljno dobri, da mozemo, da smo mi dusmani kluba. Na kraju ode i evropa, a pozitivci nestadose s foruma...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Odavno nisam igrao Sarajevo na kladionici ali cu to protiv Krupe definitivno uradit. Evo Starcevic skida gace ko Celo onomad pa im bez problema uvalismo tricu u Bijeljini ako se dobro sjecam. Par puta je napomenuo da ce igrati rasterećeno stoga sam nakon duzeg vremena optimista da možemo do punog plijena u malo jacoj utakmici.
ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:Danas se, u Beogradu, u nekoj mejhani prepunoj Draškovićevih romana i tamnih točenih, gledalo Sarajevo i slavila pobjeda. Selam za bordo-bijeli džemat!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da li bi vi bili zadovoljni sa 8 bodova u ove 4 utakmice pred pauzu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne osvojimo li 10 bodova (minimalno) ranicu se.MortemHz je napisao/la:Da li bi vi bili zadovoljni sa 8 bodova u ove 4 utakmice pred pauzu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
belosevic28
- Kontakt:
Spavaš li mirno saša kajkuČe :kaHva:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Onda ćeš se sigurno raniti.Sabinho je napisao/la:Ne osvojimo li 10 bodova (minimalno) ranicu se.MortemHz je napisao/la:Da li bi vi bili zadovoljni sa 8 bodova u ove 4 utakmice pred pauzu?
SRETAN BROJ - 1725
Koliko ti bodova ocekujes?pitic je napisao/la:Onda ćeš se sigurno raniti.Sabinho je napisao/la:Ne osvojimo li 10 bodova (minimalno) ranicu se.MortemHz je napisao/la:Da li bi vi bili zadovoljni sa 8 bodova u ove 4 utakmice pred pauzu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Prezadovoljan bih bio! Mislim da cemo osvojiti 7 bodova plafon..MortemHz je napisao/la:Da li bi vi bili zadovoljni sa 8 bodova u ove 4 utakmice pred pauzu?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
nadam se da se zajebavas.. pa mi smo FK SARAJEVO, i naravno da sve osim maksimalnog broja bodova ne zadovoljava nase kriterije. znace odgovor je NE!!!MortemHz je napisao/la:Da li bi vi bili zadovoljni sa 8 bodova u ove 4 utakmice pred pauzu?
12/12MortemHz je napisao/la:Da li bi vi bili zadovoljni sa 8 bodova u ove 4 utakmice pred pauzu?
SARAJEVO
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Da je rustem odigrao ko marko jucer bilo bi orgijanje
I tjeranje. Marko na stopera I ne dirat djete. Sumnjao sam u ovog novakovica ali se pokazao kao pojacanje. Duljevic na ovoj novoj poziciji pravo dobar. Mada celik nije mjerilo.
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordospartanac, Burberry46 i 19 gostiju.