FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 02 nov 2016, 10:14

Evo para od UEFE, a zato izjave da kao imaju sad nekih para, možda su stigle ali gdje će završtiti? :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 02 nov 2016, 11:48

Šta je sa nasim protivnikom,zna li neko kakav im je bilten za utakmicu sa nama,to je suspendovan ko povrijedjen?
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 nov 2016, 12:35

:hmmmm:
ledesma je napisao/la:Evo para od UEFE, a zato izjave da kao imaju sad nekih para, možda su stigle ali gdje će završtiti? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 nov 2016, 12:59

Za razliku od ostalih klubova Sarajevo svaki dodatni prihod može uložiti u šta želi, dok ostali klubovi prihode UEFE i od transfera uvrštavaju u budžete najnormalnije kao sastavni dio bez kojeg ne bi mogli funkcionisati, nama je to dodatni prihod.

Normalno je bilo da nećemo imati budžet ko prošle godine, 2+2 = 4, ne igraš Europu šta će ti dodatni budžet, nemaš potrebu. Ipak dobili su dovoljno novca da dovedu jako solidne igrače sa više nego solidnim primanjima. Nije se sve to posložilo kako treba, naravno fali nam dva tri izbadprosječna igrača da bi sve leglo na svoje mjesto. Ali ja sam zadnjim rokom više nego zadovoljan za razliku od svih prije toga. Zadnji rok ko god je doveden standardan je i opravdao je očekivanja. Biće još bolji sa boljom ekipom kad se kristsliše da nam nosioci nisu Rustemović Bekić i tako dalje nego da budu ili prinudna izmjena ili nešto deseto.

A pare koje će dobit klub pred transfer rok nisu od Europe nego od investitora, da se dodatno osnaži igrački kadar, međutim to neće biti 10 igrača i nemojte se tome nadati. Tri četiri najviše pet.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 nov 2016, 14:08

Nedžad Ajnadžić: Bayern Munchen dolazi da pregovara oko investiranja u stadion Koševo

http://aa.com.tr/ba/balkan/ned%C5%BEad- ... evo/677062

:lol:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 nov 2016, 14:15

Lik je napisao/la:Nedžad Ajnadžić: Bayern Munchen dolazi da pregovara oko investiranja u stadion Koševo

Ne znam kako ovim nasim politicarima ne dosade ove lazi vise, pred svake izbore neka obecanja, a stoti dio od toga ispune, kakav Bayern, Arapi ili ko vec, od toga nema nista svjesni smo svi toga. Ako nasa opstina ne renovira postojeci objekat nece niko, a znamo opstina nema novca za to i ostajemo na istom. Mislim zalosno je da glavni grad drzave nema bar jedan stadion po uefa standardima, ali tako je kako je, a vjerovati u ove budalastine im nece niko, ali eto oni i dalje po svom.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 02 nov 2016, 14:30

"Edin Jakupović glavni sudija susreta Krupa - Sarajevo"

Izgleda da nemamo razloga ni pojaviti se tamo.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 02 nov 2016, 14:36

Osttribine je napisao/la:
Lik je napisao/la:Nedžad Ajnadžić: Bayern Munchen dolazi da pregovara oko investiranja u stadion Koševo

Ne znam kako ovim nasim politicarima ne dosade ove lazi vise, pred svake izbore neka obecanja, a stoti dio od toga ispune, kakav Bayern, Arapi ili ko vec, od toga nema nista svjesni smo svi toga. Ako nasa opstina ne renovira postojeci objekat nece niko, a znamo opstina nema novca za to i ostajemo na istom. Mislim zalosno je da glavni grad drzave nema bar jedan stadion po uefa standardima, ali tako je kako je, a vjerovati u ove budalastine im nece niko, ali eto oni i dalje po svom.
Opstina Centar je puna ko brod, to je opstina kojoj na kraju godine ostane 20 miliona ne iskoristenog novca, pazi ne iskoristenog, ne znaju ljudi sta ce s njima. Ovo samo da se osvrenem na ovu standardnu "opstina nema para".

A da ce ulagati u stadion, naravno da nece, cekati ce da nekom uzmu makar 50% pa da se i oni ukljuce.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 nov 2016, 14:43

pasica je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:

Opstina Centar je puna ko brod, to je opstina kojoj na kraju godine ostane 20 miliona ne iskoristenog novca, pazi ne iskoristenog, ne znaju ljudi sta ce s njima. Ovo samo da se osvrenem na ovu standardnu "opstina nema para".

A da ce ulagati u stadion, naravno da nece, cekati ce da nekom uzmu makar 50% pa da se i oni ukljuce.
Nisam fkt upucen koliko im ostane ili ne ostane novca u nasoj opstini, sigurno je da oni nece poceti sanaciju ili gradnju stadiona, a jos sigurnije da od ovih prica buduceg nacelnika nema nista.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 nov 2016, 14:43

kengur je napisao/la:"Edin Jakupović glavni sudija susreta Krupa - Sarajevo"

Moliti se Bogu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 nov 2016, 14:49

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: pa ovo za bayern bi samo mogle popusiti fukare ko sto su popusile za Palermo, Alfu Romeo, investiciju 250 miliona i ostale Azine mandze. :rol: :rol: :rol:

High

Post Postao/la High » 02 nov 2016, 14:50

Pa ovo je veća ubleha od Luce Tonija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 02 nov 2016, 14:51

Nije ga savez smio staviti na Kosevu, niti ce ga jos dugo vremena poslati na Kosevo. Onaj derbi mu necemo nikad halaliti.
SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 nov 2016, 14:54

Fuj, yebo im on mater!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 nov 2016, 14:54

Joj kako bi sad solinas zbog ove ublehe ajnadzica vedrio i oblacio forumom da je kojim slucajem pitar :rol: :rol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 nov 2016, 15:09

jurisicduska je napisao/la:Za razliku od ostalih klubova Sarajevo svaki dodatni prihod može uložiti u šta želi, dok ostali klubovi prihode UEFE i od transfera uvrštavaju u budžete najnormalnije kao sastavni dio bez kojeg ne bi mogli funkcionisati, nama je to dodatni prihod.

Normalno je bilo da nećemo imati budžet ko prošle godine, 2+2 = 4, ne igraš Europu šta će ti dodatni budžet, nemaš potrebu. Ipak dobili su dovoljno novca da dovedu jako solidne igrače sa više nego solidnim primanjima. Nije se sve to posložilo kako treba, naravno fali nam dva tri izbadprosječna igrača da bi sve leglo na svoje mjesto. Ali ja sam zadnjim rokom više nego zadovoljan za razliku od svih prije toga. Zadnji rok ko god je doveden standardan je i opravdao je očekivanja. Biće još bolji sa boljom ekipom kad se kristsliše da nam nosioci nisu Rustemović Bekić i tako dalje nego da budu ili prinudna izmjena ili nešto deseto.

A pare koje će dobit klub pred transfer rok nisu od Europe nego od investitora, da se dodatno osnaži igrački kadar, međutim to neće biti 10 igrača i nemojte se tome nadati. Tri četiri najviše pet.
ja bi radije jednog špica, eventualno golmana jačeg naći.... :thumbup: ništa 3-4 , 2 plafon ali da su extra
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 nov 2016, 15:22

slika
:think: :think: :think:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 nov 2016, 15:29

Wtf? :roll:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 nov 2016, 15:37

Samo ova Kamericka :ljepota: :beba: :beba: :beba: :beba:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 nov 2016, 15:39

fakat wtf! zasto mi Djokovicke nema na slici??? :nedam: :nedam:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, DoktorXabaras, fks74, Google [Bot], Laganini1986, sekac i 43 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []