FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bogami preozbiljna ekipa, pogledajte samo kako se kreču sa ili bez lopte, 8 od 10 igrača je konstantno u pokretu stoperi svi 1,90.
Valjda zekić skonta nešto ali naš prolazak će više zavisit od toga koliko će oni biti loši nego koliko ćemo mi biti dobri.
Valjda zekić skonta nešto ali naš prolazak će više zavisit od toga koliko će oni biti loši nego koliko ćemo mi biti dobri.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Raja moze li neko reci kavog su kvaliteta ovi novi dresovi?
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci
Može se igrati protiv njih ali greške moramo svesti na minimum. Ne smijemo im ostavljati im puno prostora jer svaku šansu koriste.
Naša šansa je u njihovoj sredini terena gdje često prave greške koje dobrom tranzicijom možemo kazniti.
Naša šansa je u njihovoj sredini terena gdje često prave greške koje dobrom tranzicijom možemo kazniti.
Svaku grešku koriste, što nam ne ide u prilog.
-
- Kontakt:
Da li bi ja možda trebao napisati da neće doći pa da dođe ?
Ps kako je zajeban ovaj Baiaram boze sačuvaj
Ono sto me raduje da su iz ogromnog posjeda opet dopustili 10 udaraca na go. Nisu dobri dole.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Cekamo sta ce Duska reci i onda kontra toga je realnost...

-
- Kontakt:
Ja najavio Kovačika 2023.
Nista me to ne cudi, ti koga najavis on jedino u penziju kad ode moze doci u Sarajevo i to na cevape...jurisicduska je napisao/la: ↑18 jul 2025, 22:13Ja najavio Kovačika 2023.

Treba biti realan, ovi ce nas ubiti ko Kuduz Bademu, ali nase je da napunimo Koševo i da se pofajtamo do zadnje kapi znoja
-
- Kontakt:
Umijesao nam se Como. HahahagaVanja8 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 22:16Nista me to ne cudi, ti koga najavis on jedino u penziju kad ode moze doci u Sarajevo i to na cevape...![]()
- MokraKifla
- Kontakt:
Stisnut ih na koševu podložni su greskama nisu uvezani jos, ni slucajno se povlaciti
Aha, dobro, nego reci ti nama, kakva je sad situacija, a mi cemo donijeti naknadno zakljucke oko transfera...jurisicduska je napisao/la: ↑18 jul 2025, 22:21Umijesao nam se Como. Hahahaga

-
- Kontakt:
Ono sto sam vidio i oni igraju s 3 nazad i dosta okomito . Tesko je procijeniti kvalitet i nas a kamo li njihov . Zabili su 6 komada u prva dva kola al i primili su 4 . Borba pa sta Bog da
Vamos Rajvosa.
Vamos Rajvosa.
-
- Kontakt:
Potpisuje u ponedjeljak.Vanja8 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 22:30Aha, dobro, nego reci ti nama, kakva je sad situacija, a mi cemo donijeti naknadno zakljucke oko transfera...![]()
E hebi ga, steta, valjo bi nam ovaj tip igraca para, ali sta se moze, neka mu je sretno...jurisicduska je napisao/la: ↑18 jul 2025, 22:31Potpisuje u ponedjeljak.

njima skripi odbrana, siguran sam da cemo napraviti dovoljan broj sansi sve ovisi hocel nasi napadaci pogadjati.
samo da ne krenemo zatvoreno i cekamo kontre, treba se pofajtat pa ko bude imao vise golova n kraju.
bit ce tesko za proci ali treba odgrati borbene utakmice, ne smijemo biti mlohavi pa da to prenesmo na prvenstvo
samo da ne krenemo zatvoreno i cekamo kontre, treba se pofajtat pa ko bude imao vise golova n kraju.
bit ce tesko za proci ali treba odgrati borbene utakmice, ne smijemo biti mlohavi pa da to prenesmo na prvenstvo
- luckystrike
- Kontakt:
Samo da staloženo i čvrsto počnemo, vrijeme će ići u našu korist, akoBogda.Rule_hz je napisao/la: ↑18 jul 2025, 21:06Igraju protiv jedne od najlošijih ekipa u ligi a igrali sa aradom i ovimluckystrike je napisao/la: ↑18 jul 2025, 21:00Ovi shupci su u 3 od zadnje 4 utakmice, pogađali u prvih 15 minuta. Isto tako u 2 od 4 su primali po 2-3 gola u posljednjih 10-15 minuta.
Gledao sam upravo hajlajtse dvije pomenute utakmice, na momente izgledaju kao da je video speed x2.
Ja mislim da ce ovo biti efikasna utakmica,odbrane su porozne jos neuigrane,moja prognoza 3 2 za nas. 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.