FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
De ga jos malo pusi realovcima 
- Felixians4
- Kontakt:
24.7. s Real Madridom, 24.8. s Man Cityem(humanitarni Joan Gamper,moglo bi to i značiti i da je blizu neki deal s Guardiolom po pitanju de Jonga,možda swap)
- HuseinKapetan9
Babuka Kahn je davno rekao svoje,nema od prodaje nista
Bayern - as of today - remain firm in their position regarding Robert Lewandowski.
Bayern - as of today - remain firm in their position regarding Robert Lewandowski.
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Barceloni Lewa, Bayernu Saša Kalajdzic.
Isto kao sto je **** Pedri sa 16-17 godina postao lider pored FDJ - tako sto dodjes na teren pokazes da imas znanje, muda i nametnes se. Promjenilo se 5 trenera i niti jedan ali bas niti jedan trener nije vidio to umjece i to liderstvo, sposobnos kod FDJ - svi su treneri u fazonu jeste bolji je FDJ bolje igra, strasan je ali necu ga koristiti na toj poziciji jer zasto bi ja napravio da mi ekipa bude bolja. Znaci da je FDJ 1% bolji od Buskeca i da moze 1% bolje odigrati on bi igrao - isto kao sto je Xavi svoje zadnje sezone bio igrac koji ulazi s klupe - jer je u tom trenutku dosao igrac koji moze makar 1% vise doprinijeti od Xavija.JoeBleck je napisao/la: ↑20 jun 2022, 11:06Ma nema sta , pridonosi to nije normalno.Ne mozes ga dzaba upakovati i pokloniti nekome sa 19godina.Sport90 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 19:37Jes da je odigrao 20tak utakmica ali u tih 20 se više istakao, pokazao i pridonio nego FDJ u 3 godine - to je najbolnija činjenica u svemu tom. FDJ je doveden da bude lider i vodja veznog reda shodno tome je i plaćen, a on može samo biti solidan igrač i to je njegov plafon. Možda da i hoće prodati Fatia zbog problema sa povredama ne bi ovo ljeto mogli ni naći kupca a Barci očajnicki treba lova - da bi klub uopšte mogao funkcionirati i logična odluka je pala na FDJ i opet ponavljam njegov uticaj na igru će se lahko nadoknaditi i odlazak preboliti.
Kako ce Frenkie biti lider kad imas Buskeca u ekipi koji prvo sto je kapiten , drugo igra njegovu primarnu ulogu.Na koji nacin on moze biti lider kad svaka lopta mora ici na Buskeca jer je on taj osigurac a trebao bi biti Frenkie.
Samo mi nemoj govoriti da je bolji igrao bi on , on igra isturenije jer Buskec ne moze igrati naprijed .I to sto je igrao na Buskecovoj poziciji bile su 4 utakmice u 3 godine i ja sad treba da kazem nije se snasao u ulozi koji igra 0.2% karijere u Barci.
Kako se snasao na poziciji libera ? Bio fantazija , daleko najbolji igrac tima.Zasto ? Zato sto je uvezao 10 utakmica na toj poziciji i pohvatao konce.Ako je u stanju igrati libera i biti pokretac napada i stub odbrane u isto vrijeme , onda je itekako kadar igrati 4ku samo sto onda nema mjesta za Buskeca jer on naprijed ne moze igrati.
Ovo su cinjenice , yebe me se ko ce igrati klub je svakako pogubio apsolutno sve moguce konce i osjecaj za realnoscu.Produzujes Robertu ugovor , molis Dembelea da ostanes.Roberta bi iz Valladolida otjerali a u Barci ga cuvaju.Ne znam na sta lici lik , ne znam kada je zadnji put kopacke obukao.
dal ce crni podviti rep
obzirom da je prica oko raphinhe splasnula i da se pise o di mariji, te da je ansu fati kurate srece, ostanak crnog bio bi kao jackpot
obzirom da je prica oko raphinhe splasnula i da se pise o di mariji, te da je ansu fati kurate srece, ostanak crnog bio bi kao jackpot
- HuseinKapetan9
Koliki postotak mi imamo od Moribine prodaje? Izgleda da ide u Ajax, spominje se cifra od 22 miliona.
Mediji prenose kako je Dembouz imao razgovor sa šefom u ponedjeljak i kako mu je rekao da proba nagovoriti upravu još jednom da još malo pojačaju ponudu, navodno je Xavi to izričito odbio i rekao kako je stara ujedno i finalna ponuda na stolu i da je prihvati ili odbije, to je to što je klub ponudio i nije spreman ići više preko toga.
Na dva mjesta sam pročitao kako su započeli zvanični pregovori između Barcelone i Seville vezano za Koundéa.
Mediji prenose kako je Dembouz imao razgovor sa šefom u ponedjeljak i kako mu je rekao da proba nagovoriti upravu još jednom da još malo pojačaju ponudu, navodno je Xavi to izričito odbio i rekao kako je stara ujedno i finalna ponuda na stolu i da je prihvati ili odbije, to je to što je klub ponudio i nije spreman ići više preko toga.
Na dva mjesta sam pročitao kako su započeli zvanični pregovori između Barcelone i Seville vezano za Koundéa.
Brko iz druge galaksije!
- HuseinKapetan9
Nova izjava glavnog babuke
Samuel Umtiti has rejected offers from mid-table clubs, as he wants to join a team which preferably plays in the Champions League.

@igrajlopte 🐦
ne otpisujte fatija, njegov pocetak karijere je slican mesijevom, sa 17 18 godine dvije teske povrede i dugotrajne pauze, i mesija su otpisivali, a onda bum i karijera skoro cijela bez ijedne teze povrede
nista tu ne treba otipisivati, mozda bude i po dobru i zlu
gledam price pariz nam nudi nejmara za 50 miliona, a moze se i cjenkat, na sta spade frajer od 222 miliona heh, a ovde mene mnogi ismijavali kad sam skoro jedini bio za njegovu prodaju, jos da su u klubu bili pametni pa i mesija uvalili parizu za 300 miliona sezonu il dvije prije, kakav bi to zaheb seljaka sejhova bio za pola milijarde dva igraca zasicena
nadam, se da ce kobasicari istrajati da ne daju levandovskog i da nas makar jedan starac obiđe, kunde je dobra opcija ako ga uspiju dovesti, cini mi se da on moze i stopera i desnog beka odigrati, sto sam ga gledao ja odigrao je odlicno, pravi pokretljivi stoper za barce, i za igru sa tri stoper cini mi se da je najbolji
nista tu ne treba otipisivati, mozda bude i po dobru i zlu
gledam price pariz nam nudi nejmara za 50 miliona, a moze se i cjenkat, na sta spade frajer od 222 miliona heh, a ovde mene mnogi ismijavali kad sam skoro jedini bio za njegovu prodaju, jos da su u klubu bili pametni pa i mesija uvalili parizu za 300 miliona sezonu il dvije prije, kakav bi to zaheb seljaka sejhova bio za pola milijarde dva igraca zasicena
nadam, se da ce kobasicari istrajati da ne daju levandovskog i da nas makar jedan starac obiđe, kunde je dobra opcija ako ga uspiju dovesti, cini mi se da on moze i stopera i desnog beka odigrati, sto sam ga gledao ja odigrao je odlicno, pravi pokretljivi stoper za barce, i za igru sa tri stoper cini mi se da je najbolji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Mogu vam ga nuditi i djaba,ali valja preuzeti njegovu sumanutu platu,tesko da ce se Pariz njega rijesiti prije 2025.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- HuseinKapetan9
Došao Hasan na Ibizu da obali Robertu. Ako još i Kahn dođe, možda ga i ubijede. Možda neki zajednički blowjob upali, ko zna.
Dembelea naravno niko neće. Još uvijek nisu dobili ponudu bolju od Barcelonine.
Dembelea naravno niko neće. Još uvijek nisu dobili ponudu bolju od Barcelonine.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Centre forward
- Kontakt:
A jes vas i krenulo posle prodaje Nejmara.
Je li mu i sad tepate Ney
Džaba balite za Robertom. Kad Kahn i coBra smire agenta i njegovu ženu, odustaće od te sumanute ideje i otići negdje u perspektivan klub.
Džaba balite za Robertom. Kad Kahn i coBra smire agenta i njegovu ženu, odustaće od te sumanute ideje i otići negdje u perspektivan klub.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ko bali za Robertom? Kakav je osjecaj kad vam najbolji igrac kluba zeli preci u raspalu Barcelonu, za par godina tamo niko nece htjeti igrati.Centre forward je napisao/la: ↑24 jun 2022, 17:26A jes vas i krenulo posle prodaje Nejmara.Je li mu i sad tepate Ney
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.