Rutinski reklo bi se
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
6 utakmica u nizu bez primljenog gola. Od toga 5 pobjeda i 1 remi.
Rutinski reklo bi se
Rutinski reklo bi se
Realno trening odbrana 80 minuta, ali haj dobro da smo i ovo izdrzali da nije usla neka frljoko kao toliko puta do sad.
Najbitnija su tri boda i to velika tri boda iz Firence koju je uvijek tesko osvojiti, a i falilo je prvotimaca.
Najbitnija su tri boda i to velika tri boda iz Firence koju je uvijek tesko osvojiti, a i falilo je prvotimaca.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ja ne znam u kojoj eri i periodu su ovi decki poceli navijati za Juventus. Razumijem ovu mladju ekipu i ove revitalizirane navijace 2010.-2019. koji su uz Allegrija gledati dobar fudbal, ali ovi kofol stariji i nesto se bune
Teska utakmica, ali strasno bitna tri boda.
Odbrana je
Imao sam osjecao da se igralo jos 90 minuta da ovi ne bi zaprijetili iako su imali citav posjed u 2. poluvremenu. Naravno, takva odbrana je zrvovala broj igraca u napadu, ali cilj opravdava sredstvo = 3 boda.
Ovo je sve vise i vise pocinje impresionirati:
Zapocetih utakmica: 10
25/30 bodova
1 primljen gol u 10 utakmica
Btw. 6 utakmica zaredom sa clean sheet, odnosno od onog debakla protiv Sasuola.

Teska utakmica, ali strasno bitna tri boda.
Odbrana je

Ovo je sve vise i vise pocinje impresionirati:
Sada ove cifre zvuce:According to a report from Calciomercato, in the last two seasons, Rugani has started eight games for Juventus, resulting in the team earning 19 points out of a possible 24. Furthermore, in those fixtures, Juventus has only conceded one goal, highlighting how underrated Rugani may be.
Zapocetih utakmica: 10
25/30 bodova
1 primljen gol u 10 utakmica

Btw. 6 utakmica zaredom sa clean sheet, odnosno od onog debakla protiv Sasuola.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kakav partija...grande Allegri poslozio kockice
Bole oci ali se samo pobjeda racuna.

Bole oci ali se samo pobjeda racuna.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Ozbiljna sumnjam da su se Wojo i Gati kladili protiv Juventusa, jer ovo sto pruzaju u zadnjih mjesec dana pogotovo Wojo je za svaku pohvalu! Ovo se veceras moralo ovako dobiti jer su bili totalno bezopasni, suludo bi bilo izaci po drugi gol i stijepiti od kontre. Mireti nagradjen! Idemo dalje.
Max Allegri

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ispod svake casti Juventusa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ovakva Fiorentina se trebala dobiti sa barem 4:0...slabo skroz... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Dobra utakmica, ako si crno-bijeli iz Ascolia ili Siene.
Zaista neprijatno za gledati, ne postoji nikakav argument tipa samo pobjeda je bitna i slicne pizdarije za ovo, biti 90 minuta sabijen, 69 pasova na poluvremenu, 25 udaraca rivala itd itd, da se ne ponavljam, svi mogu pronaci statse.
Razumijem da je City na drugoj strani, ali da te vezni red Arthur- Mandragora-Barak sabije i da imas hrabrosti to braniti nekvalitetom rostera Juventusa- za to bas treba hrabrost.
Iz ekipe se ne izvlaci maksimum, to je evidentno, ko misli da Juventus ovako treba igrati i da od ovoga ne moze bolje ima neki problem. Sve ok, kacite se za trenutno bodovno stanje, ali valjda je indikacija napretka i nesto u sto čovjek moze da se uzda fudbal na terenu, sistem, a ne ovakve pobjede koje kako su dosle tako ce i otici jer ne moze se dugorocno na ovo osloniti niti ce se tako cesto desavati kao večeras.
Sto se tice utakmice, nema se sta puno reci, odbrana jeste solidna i bez ekscesa sa klasom na golu koja je x puta nezasluženo pljuvana i koji vec 3-4 tekme brani ciste zicere (Giroud, Biraghiev slobodnjak itd), ali sve nakon toga je očajno sto i jeste tipični Allegri, konsolidiraj odbranu, a dalje je sve random.
Highlight noci i ono sto mi je okrenulo želudac je uvodjenje Milika i Dusana i onda igranje na kontre gdje Dusan vuce loptu 50 m i trci kontru umjesto da je uveo 2 najbrza igraca u timu (Yildiz i Illing) i ostavio 1 spicu i tako igrao i garantujem da bi to licilo na nesto, pogotovo kad je viola napala u nastavku).
Od pozitivnog je gol Mirettia koji ce ga nadam podici te konstantna igra Bremera, Rugania pa i Gattia nakon onog horora u Sassuolou te Woj na visokom nivou.
Zaista neprijatno za gledati, ne postoji nikakav argument tipa samo pobjeda je bitna i slicne pizdarije za ovo, biti 90 minuta sabijen, 69 pasova na poluvremenu, 25 udaraca rivala itd itd, da se ne ponavljam, svi mogu pronaci statse.
Razumijem da je City na drugoj strani, ali da te vezni red Arthur- Mandragora-Barak sabije i da imas hrabrosti to braniti nekvalitetom rostera Juventusa- za to bas treba hrabrost.
Iz ekipe se ne izvlaci maksimum, to je evidentno, ko misli da Juventus ovako treba igrati i da od ovoga ne moze bolje ima neki problem. Sve ok, kacite se za trenutno bodovno stanje, ali valjda je indikacija napretka i nesto u sto čovjek moze da se uzda fudbal na terenu, sistem, a ne ovakve pobjede koje kako su dosle tako ce i otici jer ne moze se dugorocno na ovo osloniti niti ce se tako cesto desavati kao večeras.
Sto se tice utakmice, nema se sta puno reci, odbrana jeste solidna i bez ekscesa sa klasom na golu koja je x puta nezasluženo pljuvana i koji vec 3-4 tekme brani ciste zicere (Giroud, Biraghiev slobodnjak itd), ali sve nakon toga je očajno sto i jeste tipični Allegri, konsolidiraj odbranu, a dalje je sve random.
Highlight noci i ono sto mi je okrenulo želudac je uvodjenje Milika i Dusana i onda igranje na kontre gdje Dusan vuce loptu 50 m i trci kontru umjesto da je uveo 2 najbrza igraca u timu (Yildiz i Illing) i ostavio 1 spicu i tako igrao i garantujem da bi to licilo na nesto, pogotovo kad je viola napala u nastavku).
Od pozitivnog je gol Mirettia koji ce ga nadam podici te konstantna igra Bremera, Rugania pa i Gattia nakon onog horora u Sassuolou te Woj na visokom nivou.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma ja ba, ide opet teza da ni bodovi nisu vise bitni koliko vizija. Ushiceno docekujem i onu da titule nisu bitne i da bi ih svaki trener mogao osvajati
Dusan i milik nisu usli da trce kontre, to je bila nuspojava, usli su da se na njih nabijaju golmanski degazmani sto je, realno, i uspjevalo, barem 10 puta smo tako presli centar.
Istini za volju, nama za ovo sto igramo ne trebaju chiesa i dusan, enormno smo ih platili da igraju. Mnogo korisnije bi bilo ih prodati dok jos ista vrijede i te pare ulozito u igrace tipa casemiro i slicno. Ojacali bi tu sponu izmedju stopera i veznof reda, a u napadu nam je milik vise nego dovoljan za ovaj stil igre.
Ne salim se, ne trolam.
Istini za volju, nama za ovo sto igramo ne trebaju chiesa i dusan, enormno smo ih platili da igraju. Mnogo korisnije bi bilo ih prodati dok jos ista vrijede i te pare ulozito u igrace tipa casemiro i slicno. Ojacali bi tu sponu izmedju stopera i veznof reda, a u napadu nam je milik vise nego dovoljan za ovaj stil igre.
Ne salim se, ne trolam.
Slazem se s tim, bio sam i i dalje sam za Dusana kao igrača, ali Juventus ovakav ce ga uništiti, a nama ne treba, to sam u zadnje 3-4 tekme koje je igrao se uvjerio. Od onih prvih kola gdje su obojica dali po 4 gola vise gola nisu vidjeli, bilo je i povreda, ali evo zadnje 2-3 tekme ništa, dodaj na to nula golova Keana i Milik koji je dao 1-2 i dolazimo do očajnih brojki napadaca. Ponovo.
Juventus bi bio isti da sad ima kvartet Soule-Yildiz-Kean i Kaio. Ne bi tu bilo prevelike razlike.
Tito, uvijek iskren i s prefinjenim sarkazmom.
Juventus bi bio isti da sad ima kvartet Soule-Yildiz-Kean i Kaio. Ne bi tu bilo prevelike razlike.
Tito, uvijek iskren i s prefinjenim sarkazmom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Tacno..25 suteva na gol...10 blokirano, 11 pored gola, i cetiri u okvir...u drugom poluvremenu imali 1 u okvir, a mi 2..
Inace, mi 7 bodova vise od 5 mjesta...
not bad so far...

Inace, mi 7 bodova vise od 5 mjesta...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Preživjeli i donijeli tri boda.
Ružno, negledljivo možda je moglo bolje sa izmjenama. Gledao sam doduše drugo poluvrijeme. Prvi put kad ne donese plod ova igra razapeti ćemo Allegrija i tako u krug.
Mislim da je on potpuno istrošen kao trener, na stranu slabiji roster od 2014-2019 ali frajer je jednoobrazan potpuno.
Ružno, negledljivo možda je moglo bolje sa izmjenama. Gledao sam doduše drugo poluvrijeme. Prvi put kad ne donese plod ova igra razapeti ćemo Allegrija i tako u krug.
Mislim da je on potpuno istrošen kao trener, na stranu slabiji roster od 2014-2019 ali frajer je jednoobrazan potpuno.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ma nece ovo dugo trajati ovoliko srece bez igre. Naravno da nekad ekipa moze podbaciti, Ali nije okej da svaka utakmica izgleda isto i da se dobiva na srecu.(1-0 0-1 1-0 0-1) i tako dalje .
Kao sto sam ranije rekao, mi se vise bojimo izgubiti nego pobjediti. Zato i igramo povuceno i cekamo priliku skim god igrali..
Ipak imamo ekipu da se nadigravamo skim god u ligi..
Kao sto sam ranije rekao, mi se vise bojimo izgubiti nego pobjediti. Zato i igramo povuceno i cekamo priliku skim god igrali..
Gati, Rugani, Sandro, Locateli, Mireti, Mekeni, Kostic, Cambiaso, Yildiz, Illing, Weah, Milik, Kean. Ja mislim da sa ovom ekipom mozemo i svjecko prvenstvo osvojiti jednog danaJ1897 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:04Ma nece ovo dugo trajati ovoliko srece bez igre. Naravno da nekad ekipa moze podbaciti, Ali nije okej da svaka utakmica izgleda isto i da se dobiva na srecu.(1-0 0-1 1-0 0-1) i tako dalje .

Sjecam se vremena kada smo govorili da nijedan igrac Milana i Inter ne bi mogli ni igrati u prvih 11 Juventusa, eventualno Icardi kada je bio u svojoj formi. Danas sa odgovornoscu mozemo reci da bi mozda samo Chiesa (i to ne u ovoj formi, vec onaj kojeg se prisjecamo) mogao igrati u Interu.
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 06 nov 2023, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
Inter ima Lautara koji je postigao vise golova nego citava nasa ekipa

Edit: lapsus, ipak sam misljenja da mi imamo najjacu ekipu u zapadnoj evropi. Pregrst kvaliteta i potencijala sa kojim raspolazemo, te jednim covjekom koji to sve unistava. Kakvi botovi majko draga

Edit 2: Sjetio sam se puno bolje replike @Pogba, moze li ova: ekipa nije krojena po mjeri Allegrija ? haha
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 06 nov 2023, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Burberry46
- Kontakt:
Gledao drugo poluvrijeme, jeste Fiorentina imala loptu ali nista to nije bilo opasno po gol, kruzili i nisu znali kako da dodju do gola. Odbrana pokupila sve centarsuteve.
Dobro to ide i fino se nakupilo bodova ali pitanje je kad stane sta cemo onda.
Pohvalio bi Ruganija koji uvijek uskoci kad treba i odigra korektno.
Dobro to ide i fino se nakupilo bodova ali pitanje je kad stane sta cemo onda.
Pohvalio bi Ruganija koji uvijek uskoci kad treba i odigra korektno.
1946
U serie A jedino Inter ima jaci roster radi Barelle i Lautara .Italia je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:39Gati, Rugani, Sandro, Locateli, Mireti, Mekeni, Kostic, Cambiaso, Yildiz, Illing, Weah, Milik, Kean. Ja mislim da sa ovom ekipom mozemo i svjecko prvenstvo osvojiti jednog danaJ1897 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:04Ma nece ovo dugo trajati ovoliko srece bez igre. Naravno da nekad ekipa moze podbaciti, Ali nije okej da svaka utakmica izgleda isto i da se dobiva na srecu.(1-0 0-1 1-0 0-1) i tako dalje .
Sjecam se vremena kada smo govorili da nijedan igrac Milana i Inter ne bi mogli ni igrati u prvih 11 Juventusa, eventualno Icardi kada je bio u svojoj formi. Danas sa odgovornoscu mozemo reci da bi mozda samo Chiesa (i to ne u ovoj formi, vec onaj kojeg se prisjecamo) mogao igrati u Interu.
Ovo ostalo smo tu negdje nista manje..
U Napoli imas Osimhen i Kvarskhalala il Kako se zove ..
Nemamo mi toliko losu ekipu koliko neki uzdizu Ove rezultate. Samo sto igramo kao da smo siena .
Brani se i cekaj rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.