FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Brcko87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brcko87 » 23 nov 2012, 20:02

Probisvjet je napisao/la:Gracić dobiva klub u velikom sredistu sa zapocetom izgradnjom stadiona, navijacima...
Sloboda se rjesava dugova, dolaze igraci, Olimpic se integrise u Slobodu, SLoboda ostaje, samo dobiva dodatni naziv i automatski igra PL. Nije to losa zamisao, to su uradili neki klubovi na zapadu.
Evropa ne bi bila daleko, a posjeta bi bila sigurno dobra. :idea:
Nemojte se sušit s ovim izjavama.. :lol: Čovjek je napustio Sarajevo sa boljim stadionom i navijačima..lakše je takvim radit sa manjim ekipamama gdje nema ko šta puno pametovat..Ko će uzet klub sa tolikim dugovima..Vidim ti proturi ovu priču i narod povjerova,pravo se uživiše.. :lol:
Mogli bi vas pojačat Tosunovic,Zoletić,Mikelini..trenutno nemaju klubove pa najvjerovatnije da vama dolaze.. ;) Nebi vam loše bilo da dovedete Amira Hamzića..I on je trenutno bez kluba,jest da je u godinama al moje mišljenje da bi razvaljivo federalku..
OFK Gradina Srebrenik

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 nov 2012, 20:02

Ovaj grad zaslužuje jak klub i jaku Slobodu!!!!
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 nov 2012, 20:05

Brcko87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Gracić dobiva klub u velikom sredistu sa zapocetom izgradnjom stadiona, navijacima...
Sloboda se rjesava dugova, dolaze igraci, Olimpic se integrise u Slobodu, SLoboda ostaje, samo dobiva dodatni naziv i automatski igra PL. Nije to losa zamisao, to su uradili neki klubovi na zapadu.
Nemojte se sušit s ovim izjavama.. :lol: Čovjek je napustio Sarajevo sa boljim stadionom i navijačima..lakše je takvim radit sa manjim ekipamama gdje nema ko šta puno pametovat..Ko će uzet klub sa tolikim dugovima..Vidim ti proturi ovu priču i narod povjerova,pravo se uživiše.. :lol:
Mogli bi vas pojačat Tosunovic,Zoletić,Mikelini..trenutno nemaju klubove pa najvjerovatnije da vama dolaze.. ;) Nebi vam loše bilo da dovedete Amira Hamzića..I on je trenutno bez kluba,jest da je u godinama al moje mišljenje da bi razvaljivo federalku..
Nisi u toku ko je proturio ovu pricu! :lol: :lol: Idi na komentare prije. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 23 nov 2012, 20:07

Probisvjet je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Nisi u toku ko je proturio ovu pricu! :lol: :lol: Idi na komentare prije. ;)
Al ti si nadodo da narod povjeruje :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 nov 2012, 20:11

Samo sam napisao arugmente kako bi to bilo, kad' bi bilo. Uostalom Gracic se jos nije izjasnio da to nije nemoguce. :mrgreen:
Ma nema od toga nista, moramo se mi uzdati u naseg Mesketa :mrgreen: i njegovu strucnost. Hajde Meske obraduj Tuzlu!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 23 nov 2012, 20:25

Probisvjet je napisao/la:Samo sam napisao argmente kako bi to bilo, kad' bi bilo. Uostalom Gracic se jos nije izjasnio da to nije nemoguce. :mrgreen:
U ovom gradu se sve zna i od danas do sada već se priča da to stvarno nije nemoguće. Navodno vam je i danas bio neki razgovor Gracića s nekim ljudima iz TZ. I sada dođe ovaj fan Gradine i loži vas. Jasno da mu nije drago da Slobodi ide dobro, kao što ni meni nije da ide dobro Olimpicu :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 nov 2012, 20:40

ma moze biti svast ko zna..jer kad smo bili u teskoj situaicji kad je Gracic primjetio koliko su vi digli ruke od nas i koliko se stelilo Slaviji i ostalim jedini je reagovao pricao koliko se nepravde cini prema Slobodi..koja i onako nije imala upravu, a posebno jos kad se pridoda nije imala nikog iz lige da joj pomogne kad se borilo za opstanak..dok je Slavija tu imala najvise..za njih se znalo da ce ostati ebiga..i Darko nam je otisao samo zato sto je dobijao one pretece poruke od kojekakvih ljudi prepostavlja se ljudi koji su bili povezani sa Slavijom..Gracic je tad reagovao kada su pokradeni protiv Slavije, ali su uzeli opet bod..taj bod Slavija niej zalsuzila i Gracic je izjavio koliko se nepravde cini samo da bi se Sloboda izbacila, a ostavila Slavija i drugi ....uglavnom nas su nabili u tuzli posteno odigrali mozda ko niko do sad..Zrinjski je jos samo znao onako dobro odigrati protiv nas..neracunajuci to da nas je i Zeljo nabio..uglavnom daj boze da to bude....ovom Brcaku samo da kazem da probisvjet je vec objasnio da to nisu nicij price vec prepostavke kako bi to izgledalo ako bi se desil..jer sigurno da nebi ni gracic tek tako dosao...trebao bi imati podrsku opstine koja je obecala kako kazu dati Slobodi oko 400.000km za 2013 godinu sto ce nam mnogo valjat..jos molit boga da Huseinovic ode iz Sarajeva da i tu sta klepimo eto nas tu smo :)

Hajmo gracicu, Kovacevicu pozde materine smislite nesto :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 23 nov 2012, 21:05

bilo bi dobro kaa bi gracic dosao, pa vratio mujkica, tosunovica, okanovica i sl a zasto ne reci i huseinovica ako mu propadne angazman jer mu graca moze dati platu kao sto ima u fks i uz njegovu ljubav prema slobodi, ako je ima eto ga nama.

jooooj jesam optimista :lol:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2012, 21:08

Kada bi nam Gracic dosao bili bi na konju,a ovako kao sto neko rece mnogo je se prica o Slobodi i boljim danima pricalo,ali nije nista bilo od toga,tako da vjerujem da je i ovo suplja prica.. moramo gledat na Mesketa i ostale oko kluba jer jedino nam oni mogu pomoci ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

eno
Kontakt:

Post Postao/la eno » 23 nov 2012, 21:33

100% provjerena informacija , ceka se odgovor Nacelnika za desetak dana.Gospodin Gracic ima jos jedan klub,samo on zna koji je. :o :o :o :D :D :D

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 23 nov 2012, 23:32

eno je napisao/la:100% provjerena informacija , ceka se odgovor Nacelnika za desetak dana.Gospodin Gracic ima jos jedan klub,samo on zna koji je. :o :o :o :D :D :D

Reci nam vise o tome :mrgreen:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

refree
Kontakt:

Post Postao/la refree » 24 nov 2012, 00:57

Jest da je off topic ali sta bi ovi ljudi trebali reci s obzirom koju ligu igraju?
"Navijači škotskog Rendžersa očitali su još jednu lekciju iz ljubavi prema klubu - celom svetu. Pristalice "policajaca" su u meču drugog kola četvrte škotske lige ostvarile rekordnu posećenost jednog meča iz četvrte lige.
Njih je na "Ajbroksu" protiv Ist Stirlinga bilo 49.411, sto je najveca cifra jos od 1961. godine. " onclick="window.open(this.href);return false;

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 nov 2012, 09:11

Kapellen je napisao/la:
eno je napisao/la:100% provjerena informacija , ceka se odgovor Nacelnika za desetak dana.Gospodin Gracic ima jos jedan klub,samo on zna koji je. :o :o :o :D :D :D

Reci nam vise o tome :mrgreen:
Sinoc sam malo istrazivao o novonastaloj prici o Gracicu i Slobodi. Pitao sam neke ljude, inace moje dobre poznanike, bliske prostorima tuzlanskih kancelarija. Nesto se krije od javnosi. Mislim da po onome sto sam cuo nekog dima ima. Ja prvi nisam vjerovao u takvo nesto, pa sam napisao "kako bi bilo kad bi bilo".
Medjutim sada su mi jasne neke stvari kretanja poduzimanja. :mrgreen:
Sve u svemu i danas moram neke ljude kontaktirati, iz stranaka, inace mojih dobrih prijatelja. :mrgreen:
Ako sta saznam javim.
Mislim da nam o novim saznanjima mogu pomoci i ljudi bliski Olimpicu. Ako neko sta zna neka dojavljuje!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 nov 2012, 09:13

Ja sam pročitao da je Gracić viđen s Mesketom, u Tuzli naravno. A danas bi kao trebao imati sastanak sa Džasminom. Koliko je istina, nemam pojma :D Sve je to rekla-kazala.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 nov 2012, 10:05

Ja mislim da ako dodje do vidjenja sa Imamovicem,da ce Imamovic prihvatit fuziju Slobode i Olimpica,odmah bi i njemu spao ogroman teret sa ledja kojeg vuce godinama :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 nov 2012, 10:12

Kakva crna fuzija,zasto je onda dzaba Olimpik gradio onaj stadion i ulagao velike pare u klub.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 24 nov 2012, 10:14

Ne vjerujem ja u te price ni sekunde.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 24 nov 2012, 10:38

Nama samo treba:

slika

slika

Samo koji milion da pošalje našoj Slobodi i to je to,mada može je i kupiti :mrgreen:

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 24 nov 2012, 13:35

JTS je napisao/la:Ja sam pročitao da je Gracić viđen s Mesketom, u Tuzli naravno. A danas bi kao trebao imati sastanak sa Džasminom. Koliko je istina, nemam pojma :D Sve je to rekla-kazala.
Znam i ja to da je Gracic vidjen sa Mesketom, al znam da je vidjen iz drugih razloga 100%, znam i zbog cega i to nema veze sa preuzimanjem Slobode :)

Al opet i ja se nadam da ta prica oko preuzimanja slobode bude tacna.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 nov 2012, 15:42

Sloboda-Woolverhempton 3-1
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.