FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PL BiH -1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PL BiH -1 » 14 jan 2011, 17:10

samo sarajevo je napisao/la:Pile nisam htjeo da pisem jer sam znao da ce momak ostati tj znam ga licno,moze da ode samo uz obestecenje,a ti si rekao da ce neke papire da preda na arbitrazu i da ce da dobije spor neki nepostojeci sta je bilo sad?
Ti se ne javljaj ti si se dokazao kao hronicni lazov.

Uostalom nije mi jasno cemu prepucavanja. Zasto se Zeljini navijaci toliko interesuju za jednoga fudbalera FK Sarajeva. Zar nije zanimljivije da Zeljo, Sarajevo i Borac vode borbu za titulu 3 kluba iz najvecih BH gradova (znam da ce se tuzlaci na ovo naljutiti) nego da je tu neki tim recimo iz Trebinja mada mi je Leotar veoma drag.

Zasto govorim ovo? Iz razloga jer ova 3 tima imaju armije navijaca. Svaka cast Sirokom Brijegu sto je podigao standard domaceg natjecanja i sto ima solidne rezultate u Evropi, ali za koga taj tim igra? Nogomet se igra radi navijaca. A Borac, Zeljo i Sarajevo imaju pojedinacno vise navijaca nego pojedini gradovi stanovnika.

Zdrava konkurencija moze podici bh nogomet na jedan bolji nivo. Radovanje odlaska recimo Kojasevica iz Sarajeva meni nema smisla. Uostalom momak nije nista poseban igrac. Solidan premijerligas. Takvih ima u svakome klubu. Sarajevo ima boljih igraca od njega. Znaci ta rekla-kazala, ode ovaj, tuzi vas onaj zvuci kao hrdjave zene. Kako uopste imate vremena za takve stvari?

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 14 jan 2011, 17:13

PL BiH -1 je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Pile nisam htjeo da pisem jer sam znao da ce momak ostati tj znam ga licno,moze da ode samo uz obestecenje,a ti si rekao da ce neke papire da preda na arbitrazu i da ce da dobije spor neki nepostojeci sta je bilo sad?
Ti se ne javljaj ti si se dokazao kao hronicni lazov.

Uostalom nije mi jasno cemu prepucavanja. Zasto se Zeljini navijaci toliko interesuju za jednoga fudbalera FK Sarajeva. Zar nije zanimljivije da Zeljo, Sarajevo i Borac vode borbu za titulu 3 kluba iz najvecih BH gradova (znam da ce se tuzlaci na ovo naljutiti) nego da je tu neki tim recimo iz Trebinja mada mi je Leotar veoma drag.

Zasto govorim ovo? Iz razloga jer ova 3 tima imaju armije navijaca. Svaka cast Sirokom Brijegu sto je podigao standard domaceg natjecanja i sto ima solidne rezultate u Evropi, ali za koga taj tim igra? Nogomet se igra radi navijaca. A Borac, Zeljo i Sarajevo imaju pojedinacno vise navijaca nego pojedini gradovi stanovnika.

Zdrava konkurencija moze podici bh nogomet na jedan bolji nivo. Radovanje odlaska recimo Kojasevica iz Sarajeva meni nema smisla. Uostalom momak nije nista poseban igrac. Solidan premijerligas. Takvih ima u svakome klubu. Sarajevo ima boljih igraca od njega. Znaci ta rekla-kazala, ode ovaj, tuzi vas onaj zvuci kao hrdjave zene. Kako uopste imate vremena za takve stvari?
frajeru nemoj u isti kos trpat borca sa sarajevom i zeljom 8-) Ipak smo mi za njih izmislili fudbal ;) Volio bih da je tu uvijek neka borba izmedju Sarajevo-Zeljo-Velez to mi nekako budi emocije :D borac je bio vjeciti drugoligas zajedno sa famosom ;) cak je i famos bio jaci :lol:
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 14 jan 2011, 17:15

sta bi sa misimovicem, rahimicem, i ostalim 8-) a misketa ne znam, a rahimic sto da ne, vidite samo kako to rade u srbiji i hrvatskoj ;)
we love United, we do!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 15 jan 2011, 01:09

Kojašević trazi da sarajevo spusti cijenu na sto milja da moze otici..dali ce sarajevo na to pristati vidjet ce se.. to je info od prije 6 sati.....Pozzzzzzz :D

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 jan 2011, 13:06

DaRtAnJaN je napisao/la:sta bi sa misimovicem, rahimicem, i ostalim 8-) a misketa ne znam, a rahimic sto da ne, vidite samo kako to rade u srbiji i hrvatskoj ;)
evo oplakasm'o od tvoje duhovitosti , jel ti prolazis kroz zidove ? :lol:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jan 2011, 13:10

Silkoni je napisao/la: Kojašević trazi da sarajevo spusti cijenu na sto milja da moze otici..dali ce sarajevo na to pristati vidjet ce se.. to je info od prije 6 sati.....Pozzzzzzz :D
Izgleda, il se meni samo čini, da je ova uprava počela raditi već kako treba. Jer nešto nisam siguran da bi prošla uprava sačuvala Crnogorca, jer bi oni odmah za jedno 60-70 hiljada prodali istog. Ne znam, al dobro je što naši postavljaju uslove drugima.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 jan 2011, 13:21

Zagor je napisao/la:
Silkoni je napisao/la: Kojašević trazi da sarajevo spusti cijenu na sto milja da moze otici..dali ce sarajevo na to pristati vidjet ce se.. to je info od prije 6 sati.....Pozzzzzzz :D
Izgleda, il se meni samo čini, da je ova uprava počela raditi već kako treba. Jer nešto nisam siguran da bi prošla uprava sačuvala Crnogorca, jer bi oni odmah za jedno 60-70 hiljada prodali istog. Ne znam, al dobro je što naši postavljaju uslove drugima.
Naravno,to je uvijek dobar pravac...kada se jednom uprava postavi kako treba i kada sami budu u stanju da postavljaju uslove,onda znace da nece po svaku cijenu i da je cilj stabilizacija kluba...ona varijanta,daj sta das,nikada dugorocno nije bila dobra...imate igraca pod ugovorom i samo se uprava pita...koliki ugovor ima Kojasevic,mislim na duzinu trajanja...i tu je zvrcka ako istice na kraju sezone,onda ce otici dzaba vjerovatno...onda bi i to bilo za razmisliti pogotovo sto bi to bar malo pomoglo oko dugova...ako ima duzi ugovor onda je to druga prica,treba ostati ustrajan po pitanju potrazivanja,ako je dobar onda ce neko ko bi dao 100 hiljada,dati jos 50 ,koliko i trazite...i gotova prica
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 13:21

Zagor je napisao/la:
Izvini, koja prošla uprava. Misliš na onu sa Bljakićem na čelu ? Naime, bili ste oduševljeni sa njima. Šta bi odjednom.
Da pogodim, sad vam kažu da je ova nova uprava dobra a ona prošla je loša a Baljak i dalje u klubu :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jan 2011, 13:31

Stani malo, kad kažem prošla uprava prije svega mislim na onu koja je trajala u zadnjih nekoliko godina, taj Blekić je trajao samo 2-3 mjeseca, a i onako nije mogao raditi posao kako je htio baš zbog baljak i co... Al haj više da se ne vraćamo na to, bilo pa prošlo...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 15 jan 2011, 17:27

Sa ekipom Sarajeva treniraju dvojica iz Sask Napredka
Rijec je o Semiru Bajraktarevicu koji je u 1 polusezoni bio najbolji strijelac Prve lige Federacije sa 10 golova
http://www.nsfbih.ba/lista_strijelaca.html
A drugom igracu ne znam kako je ime
Valjda ce nesto biti i od njih pa i Torlak je dosao iz Sask Napredka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jan 2011, 18:19

Prvi strijalac lige iako mu je ekipa tek na 12-tom mjestu a nije napadac nego vezni :) ....valjda prodje probu ,ja sam uvijek bio za to da se prije svake polusezone prodje po ovim nizim ligama i da se nadje kakav talentovan igrac,ima ih sigurno dosta takvih samo nasi to ne handre dok im ovaj sam na noge ne dodje il dok mu neko ne sredi probu,da su pametni svako malo uzimati par tih talentivanih igraca iz ovih klubova iz drugih liga,pogodili bi sa nekim :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 15 jan 2011, 19:40

HZ_ilidzaa je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:sta bi sa misimovicem, rahimicem, i ostalim 8-) a misketa ne znam, a rahimic sto da ne, vidite samo kako to rade u srbiji i hrvatskoj ;)
jesi ti kloc majke mi moje, sto se ogranicavas? pa ako hoces ovakvu ligu, dzabe dajes pare, ovo je ravno 0..sramota ici na tekmu :oops: pa jarane jaca prva liga andore :roll:
we love United, we do!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 jan 2011, 23:21

Dobra vam ova maskota komsije....

slika

:mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 jan 2011, 02:04

DaRtAnJaN je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:
jesi ti kloc majke mi moje, sto se ogranicavas? pa ako hoces ovakvu ligu, dzabe dajes pare, ovo je ravno 0..sramota ici na tekmu :oops: pa jarane jaca prva liga andore :roll:
Mozda jest jaca,ali merak je otici na nase divne pasnjake jer nigdje u svijetu nema toliko humora i seljakluka kao na nasim stadionima :mrgreen:

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 16 jan 2011, 13:48

Mozda jest jaca,ali merak je otici na nase divne pasnjake jer nigdje u svijetu nema toliko humora i seljakluka kao na nasim stadionima :mrgreen:[/quote]

da nije bijedno bilo bi zalosno :cry: :lol:
we love United, we do!

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 16 jan 2011, 15:52

Jutros je u Sarajevo sletio Eric Gawu napadac Gane. 8-) 8-)

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 jan 2011, 15:55

hordeezla je napisao/la:Jutros je u Sarajevo sletio Eric Gawu napadac Gane. 8-) 8-)
Super, a samo jel ide u Zelju il Olimpik?
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 16 jan 2011, 15:58

EdinTM87 je napisao/la:
hordeezla je napisao/la:Jutros je u Sarajevo sletio Eric Gawu napadac Gane. 8-) 8-)
Ide u Sarajevo!!!!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 16 jan 2011, 16:00

hordeezla je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:
Ide u Sarajevo!!!!
Ovaj je meni se cini nekad, prije mozda jedno 4-5 igro za Sarajevo kad je Sarajevo igralo kvalifikacije za Ligu Prvaka ako je to taj Gawu a mislim da jeste...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 16 jan 2011, 16:03

Jeste to je taj Gawu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.