Ti se ne javljaj ti si se dokazao kao hronicni lazov.samo sarajevo je napisao/la:Pile nisam htjeo da pisem jer sam znao da ce momak ostati tj znam ga licno,moze da ode samo uz obestecenje,a ti si rekao da ce neke papire da preda na arbitrazu i da ce da dobije spor neki nepostojeci sta je bilo sad?
Uostalom nije mi jasno cemu prepucavanja. Zasto se Zeljini navijaci toliko interesuju za jednoga fudbalera FK Sarajeva. Zar nije zanimljivije da Zeljo, Sarajevo i Borac vode borbu za titulu 3 kluba iz najvecih BH gradova (znam da ce se tuzlaci na ovo naljutiti) nego da je tu neki tim recimo iz Trebinja mada mi je Leotar veoma drag.
Zasto govorim ovo? Iz razloga jer ova 3 tima imaju armije navijaca. Svaka cast Sirokom Brijegu sto je podigao standard domaceg natjecanja i sto ima solidne rezultate u Evropi, ali za koga taj tim igra? Nogomet se igra radi navijaca. A Borac, Zeljo i Sarajevo imaju pojedinacno vise navijaca nego pojedini gradovi stanovnika.
Zdrava konkurencija moze podici bh nogomet na jedan bolji nivo. Radovanje odlaska recimo Kojasevica iz Sarajeva meni nema smisla. Uostalom momak nije nista poseban igrac. Solidan premijerligas. Takvih ima u svakome klubu. Sarajevo ima boljih igraca od njega. Znaci ta rekla-kazala, ode ovaj, tuzi vas onaj zvuci kao hrdjave zene. Kako uopste imate vremena za takve stvari?