FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 nov 2016, 11:59

E ako nam oni mogu uzimat igrace tek tako onda komotno mozemo posadit rizu u butmiru i odyebat fudbal!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 nov 2016, 12:00

Cisto da se podsjetimo kako je nekada bilo, u ne tako dalekoj proslosti..

U 64. minuti Hadžić je propustio priliku koja je Sarajevo mogla odvesti u grupnu fazu Evropske lige. Nakon dobre akcije, Hadžić je sam izašao pred golmana Cluja koji uspjeva odbraniti prvi udarac, ali se lopta vraća do Hadžića koji pogađa stativu sa dva metra.

:plac:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 04 nov 2016, 12:00

FrancescoTotti je napisao/la:E ako nam oni mogu uzimat igrace tek tako onda komotno mozemo posadit rizu u butmiru i odyebat fudbal!!!
+1

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 nov 2016, 12:29

FrancescoTotti je napisao/la:E ako nam oni mogu uzimat igrace tek tako onda komotno mozemo posadit rizu u butmiru i odyebat fudbal!!!
Ne mozemo, rizi ne pase Butmirska klima, bezveze bi propalo, jedino dat Senaidu da proda arapima zemlju ?
1946~

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 04 nov 2016, 12:57

Ne mogu nam ni u snu uzeti igraca, stvar je u tome sto ga ni ne uzimaju niti su nam ikad ikog uzeli. Jer da jesu, to bi znacilo da smo mi pokusali dovesti istog, al nismo. Mi navijaci jesmo prizeljkivali, kao sto i sad prizeljkujemo, al kakve to ima veze sa bilo cim? Uprava je ta koja treba da ostvari kontakt, oni to ne cine. Po njihovom nam izgleda ne treba.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 nov 2016, 13:31

pasica je napisao/la:Ne mogu nam ni u snu uzeti igraca, stvar je u tome sto ga ni ne uzimaju niti su nam ikad ikog uzeli. Jer da jesu, to bi znacilo da smo mi pokusali dovesti istog, al nismo. Mi navijaci jesmo prizeljkivali, kao sto i sad prizeljkujemo, al kakve to ima veze sa bilo cim? Uprava je ta koja treba da ostvari kontakt, oni to ne cine. Po njihovom nam izgleda ne treba.
Ja koliko se sjecam uzeli su nam Zahirovica.
Ovdje se radi o tome da odredene igrace mi generalno ne mozemo dovesti jer nam je takva politika i sistem odlucivanja,njima je sa te strane lakse.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 04 nov 2016, 13:37

Transfer politike dva sarajevska kluba se vidno razlikuju.

Sarajevo je u ovom zadnjem prelaznom roku imalo drugačiji pristup. Svi novi igrači imaju zadovoljavajuću minutažu sukladno iskustvu, kvalitetu i zdravstvenom biltenu. Neki od njih su nosioci igre (Ahmetović, Novaković, Crnkić) a neki su tu radi širine (Anđušić). Može se reći da su planski dovođeni igrači i to najprije oni koji valjaju iz domaće lige. Tom logikom je Ordagić već meta. Također, način dovođenja igrača uslovljen je konsenzusom Komiteta za sportska pitanja koji se kod nas prevodi kao "da aminuje Choo iz Belgije".

S druge strane imate promet kao na autobuskoj stanici uz apsolutnu autonomiju rukovodilaca po principu "ustaljene procedure" i bez nekog plana. To već Željezničar stavlja u blagu prednost ali takav način poslovanja je poprilično rizičan.

Za oba sarajevska kluba bi Ordagić i Obradović nesumnjivo bili pojačanja. Veselinović bi bio višak jer na toj poziciji su već Duljević, Crnkić i Anđušić. Nema potrebe za gomilanjem. Samo nastaviti kako se krenulo na ljeto i nadati se da je bolja komunikacija na relaciji Ihtijarević-Čala-Choo nego na relaciji Kusturica-Choo.

Kovačević, Čataković i Gljiva se vraćaju i vjerujem da će Čala računati na njih.
Zadnja izmjena: Septerra, dana/u 04 nov 2016, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 04 nov 2016, 13:37

zagorski je napisao/la:
pasica je napisao/la:Ne mogu nam ni u snu uzeti igraca, stvar je u tome sto ga ni ne uzimaju niti su nam ikad ikog uzeli. Jer da jesu, to bi znacilo da smo mi pokusali dovesti istog, al nismo. Mi navijaci jesmo prizeljkivali, kao sto i sad prizeljkujemo, al kakve to ima veze sa bilo cim? Uprava je ta koja treba da ostvari kontakt, oni to ne cine. Po njihovom nam izgleda ne treba.
Ovdje se radi o tome da odredene igrace mi generalno ne mozemo dovesti jer nam je takva politika i sistem odlucivanja,njima je sa te strane lakse.
Dabogda nam i dalje uzimali kao što su Zahirovića uzeli :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 nov 2016, 13:38

Za Ordagica smo definitivno u igri sa njima, pa cemo vidjeti mogu li nam uzeti igraca. Njihova forumska masinerija koja viri iz Misimovicevog prkna vec pise da je nas, ne bi li na kraju ispala jos veca pobjeda ako ode na rusevinu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 04 nov 2016, 13:41

Ko je Ordagić?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 04 nov 2016, 13:46

High je napisao/la:Ko je Ordagić?
:thumbup:
nadam se da ce nam komsije uciniti uslugu i doticnog nogometasa dovesti u svoj klub.
sto se tice rustemovica taj ce za sezonu, dvije biti glavni igrac zrinjskog.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 nov 2016, 13:47

joker90 je napisao/la:Za Ordagica smo definitivno u igri sa njima, pa cemo vidjeti mogu li nam uzeti igraca. Njihova forumska masinerija koja viri iz Misimovicevog prkna vec pise da je nas, ne bi li na kraju ispala jos veca pobjeda ako ode na rusevinu!
daj ba dovosimo igrace iz slobode kao da je sloboda u najmanju ruku Ajax :damn:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 nov 2016, 13:49

Sarajlijica1946 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Za Ordagica smo definitivno u igri sa njima, pa cemo vidjeti mogu li nam uzeti igraca. Njihova forumska masinerija koja viri iz Misimovicevog prkna vec pise da je nas, ne bi li na kraju ispala jos veca pobjeda ako ode na rusevinu!
Kad je igrac dobar, nije bitno odakle je, a Amer sigurno jeste jedan od najboljih iz lige i najbolji iz Slobodanke..
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 nov 2016, 13:51

Dok kencoo aminuje odose igraci , Jagodic danas spomenu da nije fer sto Ordagica zeljo spominjao u kontekstu da ce ga dovesti. Nesto nisam ubjedjen da ce kencoo nesto pretjerano uloziti u igracki kadar za proljetni dio .al kako god ja vjerujem Janjosu da ce on napraviti dobar tim , al moraju malo i Tanovci pogurat

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 04 nov 2016, 14:02

zagorski je napisao/la:
Nije tacno, nasa tadasnja "struka" nije htjela ni da pregovara s njegovim zastupnikom (E.B.), nakon cega je ponudjen Miskinu. Sad koliko je "struka" bila u pravu, o tome se da diskutovati.
Ja i dalje mislim da su oni njega bezveze potrosili, i da odlican igrac ako se upotrijebi kako treba. Al to je vec druga tema.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 nov 2016, 14:24

slika :tralala:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 04 nov 2016, 16:11

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Svaka cast na komentaru, ovi nasi navalili po tim igracima iz Slobode, rekao bi covjek da su 5 duplih kruna uzastopno osvojili,a ne odigrali jednu za njih nadprosjecnu sezonu (nista osvojili nisu) ima tu par kvalitetnih igraca ali nista posebno, vec smo pisali za ovu njihovu ekipu da su prosle godine dok su rastereceno igrali svi izgledali kao da su bas sto kazes Ajax za nase uslove, medjutim kad se pritisak pojavio pocele su oscilacije u igri i ekipe i pojedinih igraca. Ne bi me cudilo da i dovedemo kojim slucajem ovog Ordagica, a da kod nas se ne bude mogao sa loptom sastaviti ili sto neko napisa da Rustem za par godina bude nosioc igre Zrinjskog :D

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 04 nov 2016, 16:38

Denis Čomor: Emocija prema Sarajevu će uvijek biti, ali ja sam profesionalac

Pročitajte više na: http://****/premijer-liga-bih/deni ... alac/70600

...kad ga Coma sam sebi zabije... :o :o :o

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 nov 2016, 16:44

streetstyle je napisao/la:Denis Čomor: Emocija prema Sarajevu će uvijek biti, ali ja sam profesionalac

Pročitajte više na: http://****/premijer-liga-bih/denis-comor-emocija-prema-sarajevu-ce-uvijek-biti-ali-ja-sam-profesionalac/70600

...kad ga Coma sam sebi zabije... :o :o :o
Taj ce da se pretvori u N'zonzia haha

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 04 nov 2016, 16:59

treba Comu vratiti

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, relativizam i 44 gosta.