FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma nije to poenta, poenta da mi nemamo englesku kulturu, i pored toga nemamo adekvatne stadione za neko numerisanje. Nema veze ovo samo sa Zeljom i to ne treba podvesti pod amaterizam jer sjeti se reprezentacije protiv Danske, sjeti se u Zenici, sve je to isto.
Ali da je neko drugi napisao da amaterizmu nema kraja, bio bi objesen ovdje. Vjesan.
Naš čovjek razumije samo pendrek po leđima, po tome znaš na kakvoj smo intelektualnoj svijesti. Baš sam pratio protiv Ferenca kako ovi iz osiguranja hodaju gore dole uza stepenice i upozoravaju ljude da ne sjede tamo, čim krenu dalje, ovi se opet vrate. Protiv Standarda nije ni bilo pokušaja, sve se nabilo po stepenicama. Za ulazak novinara je kriv klub koji nije imao neko nadređeno lice koje će koordinirati sa osiguranjem ko smije, a ko ne smije biti blizu terena. Još smo mi zeleni i kao klub i kao navijači za te evropske načine organizovanja utakmica. Greške se plaćaju, pitanje je jesmo li pametni da ih ne ponavljamo ili smo ono drugo.
-
- Kontakt:
nisu je imali ni engleski navijaci. njih je Margaret naucila kulturi koristeci represivne metode.salamanca je napisao/la:Ma nije to poenta, poenta da mi nemamo englesku kulturu, i pored toga nemamo adekvatne stadione za neko numerisanje. Nema veze ovo samo sa Zeljom i to ne treba podvesti pod amaterizam jer sjeti se reprezentacije protiv Danske, sjeti se u Zenici, sve je to isto.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Nas ce Bakir nauciti, velicanstveni Bake.
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Hadzijalagic je napisao/la:Fino račun proslijediti onoj debilnoj agenciji koja je osiguravala utakmicu.. Na svim stepenicama je stajao po jedan kloc i jedini zadatak mu je bio da drži stepenice čistim.. A i mi vala seljaci teški.. Nikako da naučimo pravila.. Ako ništa treba uraditi sve da se to više ne ponavlja.. Ako ne može drugačije onda štampati 10-15% manje karata za tribine..
Fino zatvoriti JUG jedno pola godine tj dok en skupe pare na kazne koje su oni skrivili samo za ovo u ovim kvalifikacijama. K.. bi meni gledali. Jos jkaze samo jedna baklja malo pa ne mogu da vjerujem prosto nikako da vjerujem, i jedan blic zaboga.. Blicnem im mami u pa... sto puta. Pa dokle vise **** te . Tjeraju normalnu raju sa utakmica. Dokle **** vas baklje.. stvarno mi nije to jasno niti ce mi ikad biti.
Kralj price
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Poslije utakmice sa Veležom slušam momka kako govori da treba,gdje god se može, nanositi štetu klubu. Na gostovanjima paliti baklje, lomiti stolice.... Gledam, kontam dečko ima uvrnut smisao za humor. KAD ON OZBILJAN?!!!!
Razlog, nekakvu dvojicu nisu pustili bez karte na jug.
Eto, takav jedan ti izbije hiljade maraka iz klupske kase.
Opomenuh ga, nije moglo ostati u meni.
Pa onda neko kaže nešto za sjever.
Razlog, nekakvu dvojicu nisu pustili bez karte na jug.
Eto, takav jedan ti izbije hiljade maraka iz klupske kase.
Opomenuh ga, nije moglo ostati u meni.
Pa onda neko kaže nešto za sjever.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Ma zatvoriti JUG. nek kurcu navijaju .. mene su otjerali.. Ono je vise postala rasturacina marihuana od strane delalica i komapnija neg ozbiljna navijacka skupina.
Kralj price
Ma zatvoriti ovaj forum, ovo ovdje je tolko leglo zla i pacenika da ovo vise nije normalno..ZeljoSampioneGo je napisao/la:Ma zatvoriti JUG. nek kurcu navijaju .. mene su otjerali.. Ono je vise postala rasturacina marihuana od strane delalica i komapnija neg ozbiljna navijacka skupina.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Minjore kume ti se palis kao da si potparol manijaka jbt.
ako se ovako nastavi, neće ni travu imati kome.
ali za ovo od uefe je obična raja kriva bar koliko i ultra navijači. a organizacija, zaštitari i novinari više i od jednih i drugih.
ali za ovo od uefe je obična raja kriva bar koliko i ultra navijači. a organizacija, zaštitari i novinari više i od jednih i drugih.
Ma naša nekultura najviše, ni prvi ni zadnji put. Ovo se isto dešava i na tekmama repke.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Upravu je za sve...salamanca je napisao/la:Minjore kume ti se palis kao da si potparol manijaka jbt.
Dok je grupa bila ok, svrsavalo se na koreografije i bakljade a sad kad je teze na svakom koraku se pljuje i za sitnice i za ozbiljne stvari. Samo se sere...
-
- Kontakt:
ma kod nas raji nije ništa dobro. Uvijek traže negativu. Ne mislim samo na naše naijače već za društvo generalno. Evo sad **** mater mogao je TUka i prvi biti. Nagradna igra n apoluvremenu, kaže neki frajer pa mogli su za zapad dati godišnje škutori a ne za jug. Stvarno nema smisla ništa raditi u ovoj zemlji. Kad ne radiš ništa pravo si dobar jer ništa ne radiš. Šta god da uradiš kažu mogao si bolje.
Ma ne pisem o tome, nego kako neki to licne shvate kao da im neko licno govori. I drugi su na jugu, isto manijaci, pa se ne pale na svaku recenicu.
Klub je kriv napravi ista takva pravila na svim domacim utakmicama tokom godine onoga trena kada budes igrao evropske utakmice imaces edukovanu masu i sigurno ces manje novca potrositi nego sto bi kazne platio.ChWilla je napisao/la:ako se ovako nastavi, neće ni travu imati kome.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Za ovo od UEFA-e je kriv klub. Iskljucivo. Organizator si utakmice i organizuj je po propisima organizacije u kojoj se takmicis.
Propusti:-stepenice nisu slobodne za prolaz...postavi kordon zastitara na stepenicama jer znas da imas posla sa ljudima koji ne znaju za red i pravila...
-novinari usli na teren...apsurd nad apsurdima...
I desi ti se to protiv Ferencvarosa,delegat UEFA-e ti napise zapisnik u prisustvu predstavnika kluba i ukaze ti na propuste...A ti i pored toga, ponovis potpuno iste propuste u sljedecoj domacoj utakmici.
Jedino sta klub nije mogao sprijeciti je tih par debila koji su upalili par baklji.
Nadam se da ce u klubu napraviti ozbiljnu analizu organizacije ovih evropskih utakmica i utvrditi ko je i u kojoj mjri odgovoran za propuste.
Propusti:-stepenice nisu slobodne za prolaz...postavi kordon zastitara na stepenicama jer znas da imas posla sa ljudima koji ne znaju za red i pravila...
-novinari usli na teren...apsurd nad apsurdima...
I desi ti se to protiv Ferencvarosa,delegat UEFA-e ti napise zapisnik u prisustvu predstavnika kluba i ukaze ti na propuste...A ti i pored toga, ponovis potpuno iste propuste u sljedecoj domacoj utakmici.
Jedino sta klub nije mogao sprijeciti je tih par debila koji su upalili par baklji.
Nadam se da ce u klubu napraviti ozbiljnu analizu organizacije ovih evropskih utakmica i utvrditi ko je i u kojoj mjri odgovoran za propuste.
na ove utakmice ne dolazi masa.pile87 je napisao/la:Klub je kriv napravi ista takva pravila na svim domacim utakmicama tokom godine onoga trena kada budes igrao evropske utakmice imaces edukovanu masu i sigurno ces manje novca potrositi nego sto bi kazne platio.ChWilla je napisao/la:ako se ovako nastavi, neće ni travu imati kome.
- SarajlijaTM
Pile,mi koji smo stalno tu,nismo sigurno stajali na stepenicama,vec vikend navijaci i simpatizeri i dijaspora.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, Lokomotifa, SamoDaKazeem, sebalos, svemalim1, ŠTA_JE i 58 gostiju.