Odgodjena je već na zahtjev oba kluba zbog evropskih utakmica, mi igramo u četvrtak a zrinjski utorak i nema termina koji odgovara a da oba kluba imaju 48 sati izmedju utakmica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Objektivac1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- luckystrike
- Kontakt:
Odgođeno davno. Prva prvenstvena utakmica je kući protiv Radnika iz Bijeljine 3.8.
Smije li se ko usuditi i prejudicirati sastav za Rumune
?
Smije li se ko usuditi i prejudicirati sastav za Rumune

- Objektivac1946
- Kontakt:
Nek Duška pokuša, možda će nakon toga juniore izvesti na terenluckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:32Odgođeno davno. Prva prvenstvena utakmica je kući protiv Radnika iz Bijeljine 3.8.
Smije li se ko usuditi i prejudicirati sastav za Rumune?

Ako ima neko ili poznajete nekog da je voljan ići na utakmicu a možda nije u mogućnosti kupiti ulaznicu u fan shopu sam ostavio dvije ulaznice za sjevernu tribinu pa slobodno bez ikakvog ustručavanja može preuzeti.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Znači Duška je uzrok svih povreda, kod naših igrača ? Nemoj Duška hvaliti naše igrače.Objektivac1946 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:37Nek Duška pokuša, možda će nakon toga juniore izvesti na terenluckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:32Odgođeno davno. Prva prvenstvena utakmica je kući protiv Radnika iz Bijeljine 3.8.
![]()

-
- Kontakt:
Idem u coravo na slijepoluckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:32Odgođeno davno. Prva prvenstvena utakmica je kući protiv Radnika iz Bijeljine 3.8.

Banic
Ristovski-Turda-Jovic
Beganovic-Mamas-Jatta-Kupresak
Mlinaric
Guli-Renan
@avnoj svaka cast,gospodski

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
@NajvecaRadosti, super sastav, na prvu. Na drugu, novi golman, nova zadnja linija, novi vezni red. Bil hajr.
luckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:53@NajvecaRadosti, super sastav, na prvu. Na drugu, novi golman, nova zadnja linija, novi vezni red. Bil hajr.
Ma previse su oni iskusni i profesionalni, ne mora to uopste da znaci, njima je mozda dosta dvije tekme tri da kliknu, mozda ce prije paskalev umjesto turde u zadnju liniju.cisto sumnjam da ce keremeha da ne stavi umjesto renana..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Biće tu mjesta za Elezija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:44Idem u coravo na slijepoluckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:32Odgođeno davno. Prva prvenstvena utakmica je kući protiv Radnika iz Bijeljine 3.8.
![]()
Banic
Ristovski-Turda-Jovic
Mlinaric
Guli-Renan
@avnoj svaka cast,gospodski![]()
- Varijantas8
- Kontakt:
Jel mogu razdvojiti dovođenje žene i djevojke, ili ipak sve zajedno da dovedem?Objektivac1946 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 08:52Dobro jutro, još 4 dana do utakmice
Danas će biti jako lijep i topao dan, savršen dan za izvesti ženu, djevojku, djecu, roditelje, roditelje od žene i jarane do shopa u Ferhadiji po karte.![]()
Ako si CEO mogu te i snimiti pa objaviti na zvanični Instagram kluba.Varijantas8 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 10:07Jel mogu razdvojiti dovođenje žene i djevojke, ili ipak sve zajedno da dovedem?Objektivac1946 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 08:52Dobro jutro, još 4 dana do utakmice
Danas će biti jako lijep i topao dan, savršen dan za izvesti ženu, djevojku, djecu, roditelje, roditelje od žene i jarane do shopa u Ferhadiji po karte.![]()

- Objektivac1946
- Kontakt:
Ako se znaju, onda ih razdvoji. Ako se ne znaju, povedi ih skupa za eventualni porodični popustVarijantas8 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 10:07Jel mogu razdvojiti dovođenje žene i djevojke, ili ipak sve zajedno da dovedem?Objektivac1946 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 08:52Dobro jutro, još 4 dana do utakmice
-
- Kontakt:
Neko napisa da se Mamas povredio i to ozbiljno ???NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:44Idem u coravo na slijepoluckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:32Odgođeno davno. Prva prvenstvena utakmica je kući protiv Radnika iz Bijeljine 3.8.
![]()
Banic
Ristovski-Turda-Jovic
Mlinaric
Guli-Renan
Izlazi ono što se i uigravaloNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:44Idem u coravo na slijepoluckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:32Odgođeno davno. Prva prvenstvena utakmica je kući protiv Radnika iz Bijeljine 3.8.
![]()
Banic
Ristovski-Turda-Jovic
Mlinaric
Guli-Renan
Banić
Ristovski - Turda - Jović
Beganović - Jatta - Kuprešak
Mlinarić - Kyeremeh
Renan - Guli
Na ove dvije utakmice Craiove jasno se vidi sljedeće:
Dva napadača ne sudjeluju u igri tj. ne dolaze po lopte. Ako lopta dodje do njih spremni su igrati 1 na 1.
Vezni red poprilično loše kreira.
Bekovi defanzivno nisu Bog zna što.
Štoperi su odlični kada je lopta u zraku i panični kada im se sa loptom u nogama prilazi 16.
Jatta će biti taj koji će držati sredinu, a kroz iskakanja će mu pomagati Turda. Duplat ćemo njihove bekove i Mlinarić će konstantno biti na ivici 16m čekajući povratne lopte.
To je nešto što sam ja migao pročitati kod Craiove i naših akcija protiv Zorye.
- luckystrike
- Kontakt:
Ja bih sa svojim laičkim znanjem, Kyeremeha čuvao za drugi dio utakmice i to u zavisnosti od rezultata i situacije, ubacio na poziciju gdje škripi da li je to RWB ili SS a nije mu strano ni na LWB odigrati.Rule_hz je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:58luckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:53@NajvecaRadosti, super sastav, na prvu. Na drugu, novi golman, nova zadnja linija, novi vezni red. Bil hajr.
Ma previse su oni iskusni i profesionalni, ne mora to uopste da znaci, njima je mozda dosta dvije tekme tri da kliknu, mozda ce prije paskalev umjesto turde u zadnju liniju.cisto sumnjam da ce keremeha da ne stavi umjesto renana..
Slažem se za Paskaleva, mislim da je agilniji i brži od Turde. Također, prije Mlinarića na ovoj AMF poziciji volio bih vidjeti Saleta - što nije realno, barem ne od početka, pa shodno tome Anesa.
Banićluckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:32Odgođeno davno. Prva prvenstvena utakmica je kući protiv Radnika iz Bijeljine 3.8.
Ristovski Turda Jović
Beganović Mamas Elezi Kuprešak
Mlinarić
XX
Napad nisam siguran, ako Guliashvili bude u formi kao protiv Ukrajinaca nema smisla da igra od prve. Pored toga imamo Turkeša, Butića, Renana. Zavisi šta i kako planiramo, ako ćemo duge lopte onda bih Butića postavio da igra od prve, možda čak Mlinarić napad a Elezi malo više naprijed kao što je igrao u Varaždinu. Tako da Mlinarić i Butić od prve.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Džabe krečiš.luckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 10:40Ja bih sa svojim laičkim znanjem, Kyeremeha čuvao za drugi dio utakmice i to u zavisnosti od rezultata i situacije, ubacio na poziciju gdje škripi da li je to RWB ili SS a nije mu strano ni na LWB odigrati.Rule_hz je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:58luckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:53@NajvecaRadosti, super sastav, na prvu. Na drugu, novi golman, nova zadnja linija, novi vezni red. Bil hajr.
Slažem se za Paskaleva, mislim da je agilniji i brži od Turde. Također, prije Mlinarića na ovoj AMF poziciji volio bih vidjeti Saleta - što nije realno, barem ne od početka, pa shodno tome Anesa.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Jeste meni ovo glupo, bice ovoliko onoliko, bice onoliko koliko bude, klub moze radit presjek kad dodjes na jos 1000 karti po trbini, OSTALO JE JOS 1000 istoka npr itd da ljude koji hoce da idu a hoce da kupe ulaznicu u kontejneru(smatraju da ce bit ulaznica i 3 minute prije utakmice) malo alarmira.
FK SARAJEVO je brend evropski manira i nesmijemo se spustat na nivo klubova kao sto je zeljo rijeka mi smo mnogo veci klub po svim parametrima.. to cemo dokaz i protiv univerziteta i u 3cem i play offu i grupnoj fazi, kao sto smo to dokazali dosad milion puta..
2x prvaci juge
Manchester United liga dampiona
5x prvaci bh
8x kup
Sartid genk kruz atromitis borusija dinamo kijev bazel atlanta
Kupovina igraca kamp prodaja igraca
25-30 k ljudi dodje protiv sartida zelje oktobeta
Jedini stadion je NAS ( gdje mi igramo) gdje protivnik dodje osjeti da to nije skuceno siromasno cumezli..
To sto esteski (bez krova) to je nesto sto ce se abd rijesit i to ce bit bas nivo poljske lige minimum, I GARANTUJEM vec danas nijednoj ekipi iz bugarske rumunije slovenije srbije hrvaske nije bas svedno jesul dobili FK SARAJEVO i da kazu super..
FK SARAJEVO je brend evropski manira i nesmijemo se spustat na nivo klubova kao sto je zeljo rijeka mi smo mnogo veci klub po svim parametrima.. to cemo dokaz i protiv univerziteta i u 3cem i play offu i grupnoj fazi, kao sto smo to dokazali dosad milion puta..
2x prvaci juge
Manchester United liga dampiona
5x prvaci bh
8x kup
Sartid genk kruz atromitis borusija dinamo kijev bazel atlanta
Kupovina igraca kamp prodaja igraca
25-30 k ljudi dodje protiv sartida zelje oktobeta
Jedini stadion je NAS ( gdje mi igramo) gdje protivnik dodje osjeti da to nije skuceno siromasno cumezli..
To sto esteski (bez krova) to je nesto sto ce se abd rijesit i to ce bit bas nivo poljske lige minimum, I GARANTUJEM vec danas nijednoj ekipi iz bugarske rumunije slovenije srbije hrvaske nije bas svedno jesul dobili FK SARAJEVO i da kazu super..
Ja se zayebavo, duska napisao da ocekuje da bude dobar. Kako duska kaze bude suprotnobordobijeli je napisao/la: ↑20 jul 2025, 10:36Neko napisa da se Mamas povredio i to ozbiljno ???NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:44Idem u coravo na slijepoluckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:32Odgođeno davno. Prva prvenstvena utakmica je kući protiv Radnika iz Bijeljine 3.8.
![]()
Banic
Ristovski-Turda-Jovic
Mlinaric
Guli-Renan
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, GradKamena2, nedimmmm1337, riki46, Tarapi i 49 gostiju.