saric mu kopačke ne moze cistiti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pantelija je napisao/la:rustemovic je najbolji igrac sarajeva
![]()
Ja imam takav osjećaj svaku tekmuBordomen je napisao/la:Ja imam osjecaj da cemo sutra dobiti utakmicu lakse nego sto mislimo.![]()
Da Bog da te išijas sutra na terminu uhvatio.Pantelija je napisao/la:rustemovic je najbolji igrac sarajeva
![]()
Ti si ostao pri svome i svaka ti cast na tome!Pantelija je napisao/la:rustemovic je najbolji igrac sarajeva
![]()
Potpis.Pantelija je napisao/la:Sad bez zajebancije, nista Saric nije pokazao vise od rustemovica, cak sta vise, kostao nas je vise bodova od rustemovica.
Rustemovic ima jedan problem, a to je da ne igra jednostavno nego carini i salje bespotrebne pasove. On da igra jednsotavno bio bi hajmo reci poprilicno dobar veznjak, medjutim valdja u glavi je stvorio sliku da mora da svaki pas odigra ekstra i onda svaki drugi mu los, npr protiv mladosti p i protiv celika u gostima obje utakmcie daleko najbolji igrac bio na teerenu. Sto? Zato sto je te dvije utakmice igrao jednostavno, par puta promjenio stranu kad je trebalo, uzimao lopte, borio se.
Saric je pao pod isti uticaj da nesto vise pokaze nego sto zna i treba i zato je napravio par gresaka koje su direktno nas kostale GOLOVA i bodova. Posbno ona na derbiju, a to je kasnije ponovio jos nekoliko puta. Driblati u zadnjoj trecini terena je za zatvora, to je gore od poprecne lopte rustema kada neko igra presing![]()
I zato ne zelim da se pise o rustemu "Klocu" kada je jednak njemu "kloc" saric..
e a vidim i argument je "da je saricu 10-ka i vezni" , da su babi muda, da je rustemu veznjak i 10-ka i on bi samo trcao i predavao loptu, i on bi izgledao 3x bolje.... to je glup argument u raspravi totalno, nije istina da rustem baca lopte u aut kako neko navede i da prodaje ih, to su nonsensi, vise lopti proda saric jer daje riskantnije pasove, samo sto je rustem uzet na zub, a momak je realno ustalio se u prvih 11 kada su otisli svi iole kvalitetni igraci.....
Moramo biti oprezni i strpljivi, nema druge. Golove koje su nam dali na Kosevu, su plod neopreznosti Sarica (donekle i Mihojevica) kod prvog gola, te Adilovica kod drugog. Jasno se tad vidjelo i na koga treba posebno obratiti paznju, Koljic je najmanji problem, Kajkut je duplo opasniji igrac, treba posebnu paznju obratiti i na Ljubenovica. Nesto se pisalo da im skoro cijeli prvi tim nece nastupiti, mislim da su to lazi i da ne treba uzimati ozbiljno.pasica je napisao/la:Svaka vam cast za oprimizam, dajte i meni toga
Sutra zijan, sve drugo je za ovu ekipu uspjeh.
Pusti ženu da odmara u zasluženoj penziji, nađi neku drugu. Evo npr. KhalifaPantelija je napisao/la:sutra pusimo ko lisa ann
ne đasvi mi se ima nosinu ko pinokioDerdiyok je napisao/la:Pusti ženu da odmara u zasluženoj penziji, nađi neku drugu. Evo npr. KhalifaPantelija je napisao/la:sutra pusimo ko lisa ann
ovo ni ko zajebancija ne moze prociThrillerHz je napisao/la:Ja mislim da je Bekic puno bolji igrac od Ahmetovica![]()
![]()
![]()