HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Dobro,sad kad se malo sleglo.....Prvo ovo nema veze sa Barbom ni Marinovicem.Pad je poceo nekoliko kola prije kraja jesenjeg djela a kulminirao sa Zeljom.Barbi treba dati vremena da neke njegove zamisli igraci shvate i provedu na terenu.Igraci su posebna prica,ocito nesto ne stima.Trebat ce ih dobro pritisnuti i ne sumnjam da ce Sula i ekipa to uraditi.Trenutno smo u zestokom padu ali to se moze promjeniti u kolo- dva i promjenit ce se jer nit su igraci zaboravili igrati niti su drugi postali Barca.Pa i Barca i Real imaju uspone i padove pa tako i mi.Idalje smo prvi i dalje moramo vjetovati ovoj upravi i igracima jer zadnjih nekoliko godina smo daleko ispred svih ostalih njihovom zaslugom.Nadam se da pad nece predugo trajati.
Usput idumi na neku stvar kvazinavijaci koji znaju samo hakati i psovati a nivo znanja i razumjevanja nogometa je na nivou petogodisnjaka.Lako je biti navijac sa 7-8 bodova prednosti a kad se lose odigra onda treba otici sa tribina u 80 minuti.
Usput idumi na neku stvar kvazinavijaci koji znaju samo hakati i psovati a nivo znanja i razumjevanja nogometa je na nivou petogodisnjaka.Lako je biti navijac sa 7-8 bodova prednosti a kad se lose odigra onda treba otici sa tribina u 80 minuti.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
U Kaknju sutra bez Stojkica(kartoni) i Kukoca(ozljeda?) na lijevome beku,
dobro smo tu hendikepirani, ali opet dovoljno jaki,
nadam se da ce se ekipa trznuti, konacno pokazati ono sto mogu,
ostaviti srce na terenu i vratit se sa sva tri boda uz nasu podrsku na tribinama.
Poslao bi u vatru ovaj sastav:
Piric
Blaic, Jakovljevic, Graovac, Katanec
Jovic, Petrak, Tomic, Todorovic
Kajkut, Mesanovic
ostaviti srce na terenu i vratit se sa sva tri boda uz nasu podrsku na tribinama.
Piric
Kajkut, Mesanovic
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- hskzmostar
- Kontakt:
Mozda bi ti poslao ali Katanec,Jovic,Kajkut autra nece igrati u prvih 11.Taramba je napisao/la:U Kaknju sutra bez Stojkica(kartoni) i Kukoca(ozljeda?) na lijevome beku,
Piric
Kajkut, Mesanovic
Katanec out zbog lose forme,Jakovljevic protiv Sirokog mocan ,nitko ga nije prosao dok je istetovirani ispadao kao amater.
Jovic je dobio sansu nije ju iskoristio,Peko takodjer na hladjenje dok ne podje mislit glavom,Kajkut ce cekat svoju sansu sa klupe.
Sutra tj. Danas po tri boda !
Samo jako
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
@hskz mostar, nisam znao da imaš tako dobru vezu sa klupom, pa znaš tko će danas istrčati na teren od početka. Protiv Širokog nitko nije odigrao moćno, sigurno ni "netetovirani" Jakovljević, koji naprimjer protiv Krupe nije znao gdje udara. Ako ćemo gledati tko je dobio šansu, a nije je iskoristio, ne znam bili mogli danas sastaviti ekipu. Svak ima hvala Bogu svoje mišljenje, jesu li na terenu Jović, Peko, Kajkut, Bilbija, Jakovljević, Katanec, Lučić, Jamak ili neki junior, to za Zrinju trenutno samo može Barbarić odlučiti. Uz našu podršku i dalje im vjerujem da možemo opet do titule...
- hskzmostar
- Kontakt:
Taramba je napisao/la:@hskz mostar, nisam znao da imaš tako dobru vezu sa klupom, pa znaš tko će danas istrčati na teren od početka. Protiv Širokog nitko nije odigrao moćno, sigurno ni "netetovirani" Jakovljević, koji naprimjer protiv Krupe nije znao gdje udara. Ako ćemo gledati tko je dobio šansu, a nije je iskoristio, ne znam bili mogli danas sastaviti ekipu. Svak ima hvala Bogu svoje mišljenje, jesu li na terenu Jović, Peko, Kajkut, Bilbija, Jakovljević, Katanec, Lučić, Jamak ili neki junior, to za Zrinju trenutno samo može Barbarić odlučiti. Uz našu podršku i dalje im vjerujem da možemo opet do titule...
Kao sto vidis nabrojanih zvijezda nema u prvih 11 sto je i dobro da nema nedodirljivih.
- hskzmostar
- Kontakt:
Cestitke momcima a sad u Siroki po pobjedu.
Jeb...ostale
Jeb...ostale
Ova pobjeda nam je baš trebala, svaka čast momcima.. ne znam kakva je igra bila jer nigdje mrtvog linka nije biloo pa nisam mogo pogledati.. Lučić igro lijevo nadam se da je zadovljivo, Katanec zasluženo na klupu, svašta neštoo je pogriješio na utakmici sa Širokim..
U srijedu idemo po pobjedu i prolaz nema šta drugoo, veseli me što se vraća naš najbolji igrač iz prva dva kola Pero kapetan Stojkić.. nadam se da će Barba izaći kao protiv Krupe ona 3-4-3 formacija gdje smo stvorili bruka šansi, jes da je visilo u obrani par puta, ali jbg protiv Širokog moramo zabiti minimun 2 gola, znači nema kalkulacija..
Da napišem i svoj neki sastav za srijedu: Vasilj (ili Bandić svejedno)- Lučić, Graovac, Jakovljević - Peko (iako je na hlađenju koliko vidim pa bi ovdje mogo upasti Blaić), Petrak, Tomić, Stojkić - Todorović, Bilbija, Mešanović.. Klupa: Bandić, Blaić, Katanec, Jović, Jamak, Mrkaić, Filipović
U srijedu idemo po pobjedu i prolaz nema šta drugoo, veseli me što se vraća naš najbolji igrač iz prva dva kola Pero kapetan Stojkić.. nadam se da će Barba izaći kao protiv Krupe ona 3-4-3 formacija gdje smo stvorili bruka šansi, jes da je visilo u obrani par puta, ali jbg protiv Širokog moramo zabiti minimun 2 gola, znači nema kalkulacija..
Da napišem i svoj neki sastav za srijedu: Vasilj (ili Bandić svejedno)- Lučić, Graovac, Jakovljević - Peko (iako je na hlađenju koliko vidim pa bi ovdje mogo upasti Blaić), Petrak, Tomić, Stojkić - Todorović, Bilbija, Mešanović.. Klupa: Bandić, Blaić, Katanec, Jović, Jamak, Mrkaić, Filipović
HŠKZ!
- hskzmostar
- Kontakt:
Ima kolega snimka na bht_u veceras u 23h bas cu sa mirom pogledat.
Protiv Sirokog se nemas cemu nadati njima je jedina mogucnost europa kroz kup ,tu pusimo i okrecemo se samo borbi za titulu,europa je po meni vec izborena!
Protiv Sirokog se nemas cemu nadati njima je jedina mogucnost europa kroz kup ,tu pusimo i okrecemo se samo borbi za titulu,europa je po meni vec izborena!
Znači gledaš Želju večeras ?hskzmostar je napisao/la:Ima kolega snimka na bht_u veceras u 23h bas cu sa mirom pogledat.
Bez primljenog gola u pet posljednjih mečeva, zahuktali „Plavi voz“ stiže na megdan Metallegheu, protiv kojeg će tražiti šestu uzastopnu pobjedu u Premijer ligi. U prilog Željezničaru ide i činjenica da je uvijek pružao dobre partije na Gradskom stadionu u Banjaluci, gdje tim iz Jajca, kojem je svaki bod bitan u borbi za opstanak, igra svoje domaće utakmice. Uz ovaj duel, u snimku pogledajte i ključne detalje sa još jednog zanimljivog meča koji će u Doboju kod Kaknja igrati Mladost i vodeći Zrinjski.
Petrak nas drzi iznad vode.I u onoj sugavoj igri protiv Sirokog je odskakao trkom i borbenoscu ali nije imao s kim.Na pecari ppkusati povesti u prvom poluvremenu a onda sta bude.Sanse su minimalne ali dok postoje treba pokusavati.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Bravo momci, svaka čast na borbenoj pobjedi sa teškog gostovanja 
A jesu se Sarajlije nadale da će im Musemić napraviti uslugu, e ne damo prvo mjesto nikome
Sada svi na usku Pecaru, Široki ima veliku rezultatsku prednost, naša prednost će sigurno biti na tribinama što se tiče navijanja, sa tim vjetrom u leđima, sa pravim pristupom, sa kvalitetom koju imamo, sve je moguće

A jesu se Sarajlije nadale da će im Musemić napraviti uslugu, e ne damo prvo mjesto nikome

Sada svi na usku Pecaru, Široki ima veliku rezultatsku prednost, naša prednost će sigurno biti na tribinama što se tiče navijanja, sa tim vjetrom u leđima, sa pravim pristupom, sa kvalitetom koju imamo, sve je moguće

- HNKBranitelj
- Kontakt:
Zrinjski na Pecari izlazi sa rezervnim sastavom, al 'ko zna možda i rezervni sastav iznenadiTaramba je napisao/la:Bravo momci, svaka čast na borbenoj pobjedi sa teškog gostovanja
Bandić - Barić, Katanec, Jakovljević, Lučić - Jamak, Pehar - Filipović, Kobiljar, Jović - Mrkaić
HNK Branitelj Mostar 1992
i to je ekipa bar za gornju ligu 6...HNKBranitelj je napisao/la:Zrinjski na Pecari izlazi sa rezervnim sastavom, al 'ko zna možda i rezervni sastav iznenadiTaramba je napisao/la:Bravo momci, svaka čast na borbenoj pobjedi sa teškog gostovanja
Bandić - Barić, Katanec, Jakovljević, Lučić - Jamak, Pehar - Filipović, Kobiljar, Jović - Mrkaić

- hskzmostar
- Kontakt:
Iduce tri utakmice igramo kuci ako ovakva tabela ostane znaci Metalaghe ,Krupa opet pa Sarajevo moglo bi se dosta toga rijesiti .
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jel istina da dolazite s rezervama?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Naravno da ne, to što smo prošlu srijedu imali loš dan ne znači da smo se predaliKingJamesMVP je napisao/la:Jel istina da dolazite s rezervama?
IGRAJ DO KRAJAA

HŠKZ!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dašta nego igra se do kraja. Nema nikakva opuštanja
LeBron James
Prodali ste vi kupmara1905 je napisao/la:Naravno da ne, to što smo prošlu srijedu imali loš dan ne znači da smo se predaliKingJamesMVP je napisao/la:Jel istina da dolazite s rezervama?
IGRAJ DO KRAJAA![]()

...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Možda sad zaigraju pošteno jer naši neće u Ligu za ostanak
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.