Mislio sam napisati da nema potrebe da mu obale Kahn i coBra kad je sva moc u rukama Bayerna,prije bih rekao da ce mu obalit uprava barce
Ali nema smisla odgovoriti na ovakvu nekulturu i primitivizam od posta
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Mislio sam napisati da nema potrebe da mu obale Kahn i coBra kad je sva moc u rukama Bayerna,prije bih rekao da ce mu obalit uprava barce
Al koja sramota fakat. Ovdje prosipaju priču kako se Barca raspada a najbolji igrač im se i rukama i nogama bori da pređe u tu istu Barcu.enobarca je napisao/la: ↑24 jun 2022, 17:59Ko bali za Robertom? Kakav je osjecaj kad vam najbolji igrac kluba zeli preci u raspalu Barcelonu, za par godina tamo niko nece htjeti igrati.Centre forward je napisao/la: ↑24 jun 2022, 17:26A jes vas i krenulo posle prodaje Nejmara.Je li mu i sad tepate Ney
![]()
Džaba balite za Robertom. Kad Kahn i coBra smire agenta i njegovu ženu, odustaće od te sumanute ideje i otići negdje u perspektivan klub.
I te sve zelje su se pojavile tek kad mu je bayern odbio dati veci ugovor
mi smo imali retardirabu upravu ali prodaja nejmara za 220 miliona je bio odlican potez, no ni to nije bila zasluga te uprave realno jeer je pariz iskesirao odstetnu klauzulu i to je to, tolika mu bila klauzula, znaci uprava se nista nije ni pitala, i ja ne zelim to njima pripisati kao uspjeh, nego je tu prvenstveno zasluga gluposti sejhova koji nisu skontali da je nejmar vec u zadnjoj sezoni bio zasicen i precijenjen igrac, i poslije mu je igra krenula silaznom putanjom, imo je on normalno i dobrih predstava, al tolike pare jednostavno nije vrijedioCentre forward je napisao/la: ↑24 jun 2022, 17:26A jes vas i krenulo posle prodaje Nejmara.Je li mu i sad tepate Ney
![]()
Džaba balite za Robertom. Kad Kahn i coBra smire agenta i njegovu ženu, odustaće od te sumanute ideje i otići negdje u perspektivan klub.
Ma Messi je otipisivan zbog njegovog načina života, gledanje Argentinske lige u kasne sate, loša ishrana (fast food na max). A i zbog takvog načina života desile su se i one 2-3 povrede mišića koje je imao, uz onu težu povredu metatarzalne kosti. Fati je suprotnost, iz medija vidiš da je veliki profesionalac, ali ima pehova. Imao je ozbiljnih povreda i u mlađim kategorijama. Sada baš muči muku sa koljenom, sve je načeo meniskus kada je odsustvovao mnogo duže nego što je uobičajano, imao komplikacije. A povrede koljena su najgore za svakog sportaša, uz ahilovu tetivu.Romariooo je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:19ne otpisujte fatija, njegov pocetak karijere je slican mesijevom, sa 17 18 godine dvije teske povrede i dugotrajne pauze, i mesija su otpisivali, a onda bum i karijera skoro cijela bez ijedne teze povrede
nista tu ne treba otipisivati, mozda bude i po dobru i zlu
gledam price pariz nam nudi nejmara za 50 miliona, a moze se i cjenkat, na sta spade frajer od 222 miliona heh, a ovde mene mnogi ismijavali kad sam skoro jedini bio za njegovu prodaju, jos da su u klubu bili pametni pa i mesija uvalili parizu za 300 miliona sezonu il dvije prije, kakav bi to zaheb seljaka sejhova bio za pola milijarde dva igraca zasicena
nadam, se da ce kobasicari istrajati da ne daju levandovskog i da nas makar jedan starac obiđe, kunde je dobra opcija ako ga uspiju dovesti, cini mi se da on moze i stopera i desnog beka odigrati, sto sam ga gledao ja odigrao je odlicno, pravi pokretljivi stoper za barce, i za igru sa tri stoper cini mi se da je najbolji
100% si u pravu za kupovinu Roberta. U finansijskih krizi izdvaja 100+ Mil na igrača od 34-35 godina i to na poziciji gdje si realno najbolje pokriven, dok odbrana puca po šavovima i treba pojačanje na svakoj poziciji - budalaština i dolazak Roberta na ovu trenutnu ekipu ne povećava bas puno šanse za titulu i onda se pitaš zašto - možda da feran završi u kanalu totalno - nešto slično kao što je United dobio kad su Ronalda uzeli - miljama daleko od titule + u kanalu završio i rasford i grinvus i brunoNisamInSajder je napisao/la: ↑25 jun 2022, 00:57Ma Messi je otipisivan zbog njegovog načina života, gledanje Argentinske lige u kasne sate, loša ishrana (fast food na max). A i zbog takvog načina života desile su se i one 2-3 povrede mišića koje je imao, uz onu težu povredu metatarzalne kosti. Fati je suprotnost, iz medija vidiš da je veliki profesionalac, ali ima pehova. Imao je ozbiljnih povreda i u mlađim kategorijama. Sada baš muči muku sa koljenom, sve je načeo meniskus kada je odsustvovao mnogo duže nego što je uobičajano, imao komplikacije. A povrede koljena su najgore za svakog sportaša, uz ahilovu tetivu.Romariooo je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:19ne otpisujte fatija, njegov pocetak karijere je slican mesijevom, sa 17 18 godine dvije teske povrede i dugotrajne pauze, i mesija su otpisivali, a onda bum i karijera skoro cijela bez ijedne teze povrede
nista tu ne treba otipisivati, mozda bude i po dobru i zlu
gledam price pariz nam nudi nejmara za 50 miliona, a moze se i cjenkat, na sta spade frajer od 222 miliona heh, a ovde mene mnogi ismijavali kad sam skoro jedini bio za njegovu prodaju, jos da su u klubu bili pametni pa i mesija uvalili parizu za 300 miliona sezonu il dvije prije, kakav bi to zaheb seljaka sejhova bio za pola milijarde dva igraca zasicena
nadam, se da ce kobasicari istrajati da ne daju levandovskog i da nas makar jedan starac obiđe, kunde je dobra opcija ako ga uspiju dovesti, cini mi se da on moze i stopera i desnog beka odigrati, sto sam ga gledao ja odigrao je odlicno, pravi pokretljivi stoper za barce, i za igru sa tri stoper cini mi se da je najbolji
Ove povrede su sigurno utjecale na njega, vjerovatno su mu smanjile moguću dužinu karijere na velikoj sceni, usporile su napredak, a i vjerojatno je izgubio na skočnosti i eksplozivnosti. Ne treba ga otpisivati, ali ne treba od njega ni očekivati nastavak velike eksplozije. Imamo opcija na njegovoj poziciji Torres, Depay, Abde, mogu pokrpati to i Pedri ili Gavi. Polako uvoditi u igru, mislim da je neki cilj da on bude u formi za Katar.
Bolje ove novce što šalju za Lewu i ne dobijaju odgovor, preusmjeriti u beka ili štopera. Potrebnije su te dvije pozicije od špica. A i na špicu ima mlađih i isplativijih opcija. Kounde je odličan, mislim da bi uz Garicu i Araujo bio odlična trojka koja bi se rotirala, a možda i zaigrala u isto vrijeme na terenu.
Slavicemo kad ode, toliko je los. Cim je dosao i nije bio tako los se ali sve poslije toga je smijesno, kad panjina garcia ima prednost to sve govori.
Čitam da je Tottenham zainteresiran, ali zna Paratici voditi razgovore s dosta igrača istovremeno, tako da to ništa ne treba značiti.
Odakle ti to? Ja čitam poboljšali onu od 60 miliona na 65 miliona.
Romero tako tvrdi.
Manchester United’s offer for Frenkie de Jong is almost around €80M fixed + variables.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.