FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

HuseinKapetan9

Re: FC Barcelona

Post Postao/la HuseinKapetan9 » 24 jun 2022, 18:07

messilla je napisao/la:
24 jun 2022, 16:07
Došao Hasan na Ibizu da obali Robertu. Ako još i Kahn dođe, možda ga i ubijede. Možda neki zajednički blowjob upali, ko zna.

Mislio sam napisati da nema potrebe da mu obale Kahn i coBra kad je sva moc u rukama Bayerna,prije bih rekao da ce mu obalit uprava barce
Ali nema smisla odgovoriti na ovakvu nekulturu i primitivizam od posta
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 24 jun 2022, 19:35

Prodat će ga i to na rate.
Don't hate what you don't understand.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 24 jun 2022, 20:11

enobarca je napisao/la:
24 jun 2022, 17:59
Centre forward je napisao/la:
24 jun 2022, 17:26
A jes vas i krenulo posle prodaje Nejmara. :rol: Je li mu i sad tepate Ney :hmmmmm:

Džaba balite za Robertom. Kad Kahn i coBra smire agenta i njegovu ženu, odustaće od te sumanute ideje i otići negdje u perspektivan klub.
Ko bali za Robertom? Kakav je osjecaj kad vam najbolji igrac kluba zeli preci u raspalu Barcelonu, za par godina tamo niko nece htjeti igrati.
Al koja sramota fakat. Ovdje prosipaju priču kako se Barca raspada a najbolji igrač im se i rukama i nogama bori da pređe u tu istu Barcu. :rol: Kakvo poniženje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 24 jun 2022, 20:25

U Bayernu kad istrpas onu buraniju i osvojis ligu u 15om kolu , zanimljivo bude 4 godine.Poslije toga zanimljivije bude na treningu nego na utakmicama.

Logicno da je Lewi zelja za Barcom.Hiljadu i jedan razlog je za tim a posebno jer ide na atraktivnu lokaciju i dom najvecih fudbalera u historiji ove igre.
Steta sto mu ranije nije dokurcilo.

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 24 jun 2022, 20:27

Recite mi više o Lengletu :kafa:

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 24 jun 2022, 20:35

Bayern baš ne zna kad je dosta, ako se dobro sjećam i Ballack im je otišao na ružan način.

HuseinKapetan9

Post Postao/la HuseinKapetan9 » 24 jun 2022, 20:36

JoeBleck je napisao/la:
24 jun 2022, 20:25

Logicno da je Lewi zelja za Barcom.Hiljadu i jedan razlog je za tim a posebno jer ide na atraktivnu lokaciju i dom najvecih fudbalera u historiji ove igre.
Steta sto mu ranije nije dokurcilo.
I te sve zelje su se pojavile tek kad mu je bayern odbio dati veci ugovor :urnebes:
Jesi naivan,zbog para hoce da ide
Vece plate i bonusa,vrlo jednostavno

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 jun 2022, 23:48

Centre forward je napisao/la:
24 jun 2022, 17:26
A jes vas i krenulo posle prodaje Nejmara. :rol: Je li mu i sad tepate Ney :hmmmmm:

Džaba balite za Robertom. Kad Kahn i coBra smire agenta i njegovu ženu, odustaće od te sumanute ideje i otići negdje u perspektivan klub.
mi smo imali retardirabu upravu ali prodaja nejmara za 220 miliona je bio odlican potez, no ni to nije bila zasluga te uprave realno jeer je pariz iskesirao odstetnu klauzulu i to je to, tolika mu bila klauzula, znaci uprava se nista nije ni pitala, i ja ne zelim to njima pripisati kao uspjeh, nego je tu prvenstveno zasluga gluposti sejhova koji nisu skontali da je nejmar vec u zadnjoj sezoni bio zasicen i precijenjen igrac, i poslije mu je igra krenula silaznom putanjom, imo je on normalno i dobrih predstava, al tolike pare jednostavno nije vrijedio

e sad, zasto uprava te pare nije iskoristili na pravi nacin, to je drugi par opanaka, i zasto i mesija prije nisu prodali i uzeli i tristo miliona, i to je logicno razmisljanje, za pare od nejmara su se mogla dovesti tri superklasna igraca, a dovedeni su promasaji, dvije godine nakon odlaska nejmara trebalo je prodati i mesija i suareza, napraviti remont totalni, ali eto bi sta bi, nejmar da nije otisao billa bi barca jos i gora i jos u vecem belaju, nekako mi, se cini da je on svoju lezernost i kurcobolju prenio i na mesija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 25 jun 2022, 00:57

Romariooo je napisao/la:
23 jun 2022, 22:19
ne otpisujte fatija, njegov pocetak karijere je slican mesijevom, sa 17 18 godine dvije teske povrede i dugotrajne pauze, i mesija su otpisivali, a onda bum i karijera skoro cijela bez ijedne teze povrede

nista tu ne treba otipisivati, mozda bude i po dobru i zlu

gledam price pariz nam nudi nejmara za 50 miliona, a moze se i cjenkat, na sta spade frajer od 222 miliona heh, a ovde mene mnogi ismijavali kad sam skoro jedini bio za njegovu prodaju, jos da su u klubu bili pametni pa i mesija uvalili parizu za 300 miliona sezonu il dvije prije, kakav bi to zaheb seljaka sejhova bio za pola milijarde dva igraca zasicena

nadam, se da ce kobasicari istrajati da ne daju levandovskog i da nas makar jedan starac obiđe, kunde je dobra opcija ako ga uspiju dovesti, cini mi se da on moze i stopera i desnog beka odigrati, sto sam ga gledao ja odigrao je odlicno, pravi pokretljivi stoper za barce, i za igru sa tri stoper cini mi se da je najbolji
Ma Messi je otipisivan zbog njegovog načina života, gledanje Argentinske lige u kasne sate, loša ishrana (fast food na max). A i zbog takvog načina života desile su se i one 2-3 povrede mišića koje je imao, uz onu težu povredu metatarzalne kosti. Fati je suprotnost, iz medija vidiš da je veliki profesionalac, ali ima pehova. Imao je ozbiljnih povreda i u mlađim kategorijama. Sada baš muči muku sa koljenom, sve je načeo meniskus kada je odsustvovao mnogo duže nego što je uobičajano, imao komplikacije. A povrede koljena su najgore za svakog sportaša, uz ahilovu tetivu.

Ove povrede su sigurno utjecale na njega, vjerovatno su mu smanjile moguću dužinu karijere na velikoj sceni, usporile su napredak, a i vjerojatno je izgubio na skočnosti i eksplozivnosti. Ne treba ga otpisivati, ali ne treba od njega ni očekivati nastavak velike eksplozije. Imamo opcija na njegovoj poziciji Torres, Depay, Abde, mogu pokrpati to i Pedri ili Gavi. Polako uvoditi u igru, mislim da je neki cilj da on bude u formi za Katar.

Bolje ove novce što šalju za Lewu i ne dobijaju odgovor, preusmjeriti u beka ili štopera. Potrebnije su te dvije pozicije od špica. A i na špicu ima mlađih i isplativijih opcija. Kounde je odličan, mislim da bi uz Garicu i Araujo bio odlična trojka koja bi se rotirala, a možda i zaigrala u isto vrijeme na terenu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 25 jun 2022, 07:20

NisamInSajder je napisao/la:
25 jun 2022, 00:57
Romariooo je napisao/la:
23 jun 2022, 22:19
ne otpisujte fatija, njegov pocetak karijere je slican mesijevom, sa 17 18 godine dvije teske povrede i dugotrajne pauze, i mesija su otpisivali, a onda bum i karijera skoro cijela bez ijedne teze povrede

nista tu ne treba otipisivati, mozda bude i po dobru i zlu

gledam price pariz nam nudi nejmara za 50 miliona, a moze se i cjenkat, na sta spade frajer od 222 miliona heh, a ovde mene mnogi ismijavali kad sam skoro jedini bio za njegovu prodaju, jos da su u klubu bili pametni pa i mesija uvalili parizu za 300 miliona sezonu il dvije prije, kakav bi to zaheb seljaka sejhova bio za pola milijarde dva igraca zasicena

nadam, se da ce kobasicari istrajati da ne daju levandovskog i da nas makar jedan starac obiđe, kunde je dobra opcija ako ga uspiju dovesti, cini mi se da on moze i stopera i desnog beka odigrati, sto sam ga gledao ja odigrao je odlicno, pravi pokretljivi stoper za barce, i za igru sa tri stoper cini mi se da je najbolji
Ma Messi je otipisivan zbog njegovog načina života, gledanje Argentinske lige u kasne sate, loša ishrana (fast food na max). A i zbog takvog načina života desile su se i one 2-3 povrede mišića koje je imao, uz onu težu povredu metatarzalne kosti. Fati je suprotnost, iz medija vidiš da je veliki profesionalac, ali ima pehova. Imao je ozbiljnih povreda i u mlađim kategorijama. Sada baš muči muku sa koljenom, sve je načeo meniskus kada je odsustvovao mnogo duže nego što je uobičajano, imao komplikacije. A povrede koljena su najgore za svakog sportaša, uz ahilovu tetivu.

Ove povrede su sigurno utjecale na njega, vjerovatno su mu smanjile moguću dužinu karijere na velikoj sceni, usporile su napredak, a i vjerojatno je izgubio na skočnosti i eksplozivnosti. Ne treba ga otpisivati, ali ne treba od njega ni očekivati nastavak velike eksplozije. Imamo opcija na njegovoj poziciji Torres, Depay, Abde, mogu pokrpati to i Pedri ili Gavi. Polako uvoditi u igru, mislim da je neki cilj da on bude u formi za Katar.

Bolje ove novce što šalju za Lewu i ne dobijaju odgovor, preusmjeriti u beka ili štopera. Potrebnije su te dvije pozicije od špica. A i na špicu ima mlađih i isplativijih opcija. Kounde je odličan, mislim da bi uz Garicu i Araujo bio odlična trojka koja bi se rotirala, a možda i zaigrala u isto vrijeme na terenu.
100% si u pravu za kupovinu Roberta. U finansijskih krizi izdvaja 100+ Mil na igrača od 34-35 godina i to na poziciji gdje si realno najbolje pokriven, dok odbrana puca po šavovima i treba pojačanje na svakoj poziciji - budalaština i dolazak Roberta na ovu trenutnu ekipu ne povećava bas puno šanse za titulu i onda se pitaš zašto - možda da feran završi u kanalu totalno - nešto slično kao što je United dobio kad su Ronalda uzeli - miljama daleko od titule + u kanalu završio i rasford i grinvus i bruno

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 jun 2022, 10:42

Cipiripiblicblic je napisao/la:
24 jun 2022, 20:27
Slavicemo kad ode, toliko je los. Cim je dosao i nije bio tako los se ali sve poslije toga je smijesno, kad panjina garcia ima prednost to sve govori.

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 25 jun 2022, 14:15

enobarca je napisao/la:
25 jun 2022, 10:42
Cipiripiblicblic je napisao/la:
24 jun 2022, 20:27
Slavicemo kad ode, toliko je los. Cim je dosao i nije bio tako los se ali sve poslije toga je smijesno, kad panjina garcia ima prednost to sve govori.
Čitam da je Tottenham zainteresiran, ali zna Paratici voditi razgovore s dosta igrača istovremeno, tako da to ništa ne treba značiti.

A ništa onda, nadam se da ćete ga prodati nekom drugom. :D

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 26 jun 2022, 13:50

Handball:
- 5 trophies (🇪🇺&🇪🇸)

Futsal:
- 4 trophies (🇪🇺&🇪🇸)

Women’s football:
- 3 trophies
- 🇪🇺finalists

Basketball:
- Cup champions
- League finalists
- Final Four🇪🇺

Hockey:
- Cup champions

Men’s Football:
- No trophies

FCB: More than a (football) club.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 26 jun 2022, 17:42

Mi zvanicno nismo nikoga doveli ?

Ni olupine iz Chelskija ? Ni sta slicno ?
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 26 jun 2022, 17:46

Odyebat kobasičare za sva vremena.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 jun 2022, 18:19

Cek malo, zar nije bila prica kako kobasicarima ne trebaju pare, oni toga imaju koji ce im qrc pare, vec im treba Lewa i njegovih 40 golova po sezoni :lol:

Kakva je sad ovo promjena mišljenja :rol:

1921boy

Post Postao/la 1921boy » 26 jun 2022, 21:48

United izgleda ponudio 80 miliona + bonusi.
Brko iz druge galaksije!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 jun 2022, 22:02

1921boy je napisao/la:
26 jun 2022, 21:48
United izgleda ponudio 80 miliona + bonusi.
Odakle ti to? Ja čitam poboljšali onu od 60 miliona na 65 miliona.
Don't hate what you don't understand.

1921boy

Post Postao/la 1921boy » 26 jun 2022, 22:06

xaviesta je napisao/la:
26 jun 2022, 22:02
Odakle ti to? Ja čitam poboljšali onu od 60 miliona na 65 miliona.
Romero tako tvrdi.
Manchester United’s offer for Frenkie de Jong is almost around €80M fixed + variables.
Brko iz druge galaksije!

HuseinKapetan9

Post Postao/la HuseinKapetan9 » 26 jun 2022, 22:11

Vesela sveska je bolji izvor od Romera

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.