FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 26 avg 2015, 08:03

Natakariše se raja jedni na druge. Željo spaja, ali i razdvaja. Treba nam hepek.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2015, 08:45

ovo kako je sad ni dilerima ne odgovara.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 26 avg 2015, 09:01

Treba nekako smiriti situaciju što se tiče navijača, ovako više ne može, svi znamo ko je u svađi i kakva je priča oko svega toga, ali šteta koja se nanosi klubu u ovoj situaciji je ogromna, klub nema podršku koju zaslužuje, garantujem da su neka druga vremena, da bi sada protiv Veleža bilo 7.000 ljudi, što zbog dobrih igara u evropi što zbog saveza.
Veća nam je ovo šteta nego to što su se prestale baklje paliti...

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 26 avg 2015, 09:03

Ja i kad ja kazem da sa popizdio zbog istog tog razloga.. svi na mene mis kloc zlo nema sta nisam.. Nisam ja jedini dosta raje tako misli. Vjerujte volim zelju vise nego ikoga i to pokazujem gdje god stignem. Ali nekako me muci ovaj sizifov posao sto uprava radi, a navijaci ukaljaju.
Kralj price

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 26 avg 2015, 09:13

ZeljoSampioneGo je napisao/la:i, sta ako kupujes clanske i godisnje? mislis da time kupujes pravo na organizaciju utakmice? mislis da mozes odredjivati pravila ponasanja na stadionu? nemozes nijedno od toga, imaju ljudi placeni za to i sve sto mi mozemo je traziti da oni rade svoj posao maks korektno i odgovorno, a ne da kontamo da mozemo sami to odradjivati. vec ti napisah, proberi tribinu i mjesto gdje ces osjecati ugodno i ne seri vise bezveze. siris negativu i nista ti ne valja, a satro kupujes duple clanske i godisnje, te imas bracnih problema! sta ima mazohisto, nisam te prepoznao?

Pa nista sto kupujem kao sto sam i na pisao ranije u postovima koji ne citas. A dokaz za te clanske su ti slike moje koje sam postavio vrati se nazad nekad kad su krenule clanske pa cces vidjeti, niti se krijem iza tastature niti bilo sta drugi. Ja uopste ne sirim negativu ja kazem da je najnegativnije sada trenutno oko Zelje to sto navijaci tj nekolicina njih koristi haos kako bi dobro zgrnuli lovu na tome (dilanje droge i sl. u pp da mu objasnim ko ne vjeruje i nije upucen) Nije mene strah zbog mene, mene je strah zbog dijeteta koji ima 3,5 godine i koji vec godinu dana ide samnom na sve utakmice. Sto ja ne bi imao pravo dovesti dijete na Jug??? A ovako nemam jer se ne osijecam sigurnim zbog dijeteta. Probrao sam ja trbinu i svaku utakmicu sam tamo na istom mjestuu i ne treba mi navigacija majmune ohrndani.[/quote]

imas pozdrav i zavrsavam diskusiju s tobom. nadji nekog drugog za takvo vrijedjanje
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 26 avg 2015, 09:17

Najtuznije je sto se oni na grobare furaju i na one dvije njihove grupe sto se medjusobno marišu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2015, 09:19

pa i oni su se pomirili u međuvremenu.

ceze
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 26 avg 2015, 12:21

I kako će sada izgledati ta omladinska Liga prvaka, grupe, pravila, godišta koja igraju, kad je izvlačenje i slično ?
Ne da mi se tražiti, a znam da su pojedinci upućeni u to (@Virtual mislim)?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 26 avg 2015, 12:24

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 26 avg 2015, 12:29

Jakupović sudija zadatka. E sad šta mu je zadatak. Da nas pogura da se smirimo ili da nastavi gdje je stao. Ovo regularno može završiti jedino da im odmah dva komada uvalimo.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 avg 2015, 12:41

rodom s Mejtaša je napisao/la:Jakupović sudija zadatka. E sad šta mu je zadatak. Da nas pogura da se smirimo ili da nastavi gdje je stao. Ovo regularno može završiti jedino da im odmah dva komada uvalimo.
Ma ne mozes vise biti pametan oko ovih stvari. Sumnjam da ce ici na stetu u narednih nekoliko kola, jer je javnost svjesna prepucavanja kluba i saveza. Ako bi slucajno isao u nasu korist, treba opet javno istupiti. Da recimo svira penal za nas, a da nije postojao, ja bi, da sam igrac, namjerno fulio i to da se vidi da je namjerno. A sutra opet kao klub poslao sve u javnost. Ako smo poceli da se igramo na ovaj nacin, trebamo to odraditi u kost. Da papci malo vide neke stvari, iako cemo u startu mnogo izgubiti. Ako istrajemo, onda cemo kao klub natjerati "organe" :mrgreen: , da postupaju korektno prema nama.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 avg 2015, 12:43

Ma samo da smo 100% fokusirani na utakmicu i ne bi smijelo biti problema protiv Mladosti bez ozbira na sudije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 avg 2015, 12:52

boccaccio je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Jakupović sudija zadatka. E sad šta mu je zadatak. Da nas pogura da se smirimo ili da nastavi gdje je stao. Ovo regularno može završiti jedino da im odmah dva komada uvalimo.
Ma ne mozes vise biti pametan oko ovih stvari. Sumnjam da ce ici na stetu u narednih nekoliko kola, jer je javnost svjesna prepucavanja kluba i saveza. Ako bi slucajno isao u nasu korist, treba opet javno istupiti. Da recimo svira penal za nas, a da nije postojao, ja bi, da sam igrac, namjerno fulio i to da se vidi da je namjerno. A sutra opet kao klub poslao sve u javnost. Ako smo poceli da se igramo na ovaj nacin, trebamo to odraditi u kost. Da papci malo vide neke stvari, iako cemo u startu mnogo izgubiti. Ako istrajemo, onda cemo kao klub natjerati "organe" :mrgreen: , da postupaju korektno prema nama.
Ovi organi(Salem i co) ne mogu više ni mrdnuti, cak ni u bukvalnom smislu "organa" i organa... :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 26 avg 2015, 12:53

ceze je napisao/la:I kako će sada izgledati ta omladinska Liga prvaka, grupe, pravila, godišta koja igraju, kad je izvlačenje i slično ?
Ne da mi se tražiti, a znam da su pojedinci upućeni u to (@Virtual mislim)?
I ono što mene skoro najviše zanima, ima li tu kakve zarade :D

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 26 avg 2015, 12:55

Niko nas haveru neće gurati.. Papci u savezu su se osilili i možemo očekivati još studijskih lakrdija u budućnosti..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2015, 12:56

nema zarade osim od ulaznica. ali plaćaju troškove puteva i smještaja za goste tako da nema ni minusa.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 26 avg 2015, 13:04

DooVe je napisao/la:slika
Ja imam osjecaj da u Premijer ligi BiH sude samo Jakupovic, Bjelica i Paradzik... :x
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 26 avg 2015, 13:08

BlueIsTheColor je napisao/la:
DooVe je napisao/la:[img]http://i.imgur.com/vaxAEqo.png[/img]
Ja imam osjecaj da u Premijer ligi BiH sude samo Jakupovic, Bjelica i Paradzik... :x
I Skakic haha.. Nisi fulio.. Bar nama ovi poprojani sude 90% tekmi.. To su nam i najbolje rangirane sudije, gluho bilo..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 26 avg 2015, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2015, 13:09

fakat rekao bi čovjek ima 5 glavnih i 20ak pomoćnih...

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 26 avg 2015, 13:18

Još dodaj Burekovica, Valjica i Ibrisimbegovica i to je to.. Zato ih i ne suspenduju, nema ko suditi..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”