Cala izvlaci max. maximuma,i svaka cast na tome. Na proljece mnogo jaci aBd.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
socrates je napisao/la:Halo ba,sta vam je koji qrac. Do juce daj samo da se pobijedi,sad kad smo u mini seriji i s naznakom da mozemo do pauze nastaviti niz odmah pocela neka proljev prica. Libo me racku ko je dao gol,i cim..3 bobe gdje niko nije zabio gola,pa i taj strasni svinjski odigra nulu..
Cala izvlaci max. maximuma,i svaka cast na tome. Na proljece mnogo jaci aBd.
Ahmetović očajanThrillerHz je napisao/la:Realno je ovaj Ahmetovic ocajan... Da nije autogola, mi ga nikad zabili ne bi, a nakon gola ona akcija, ja nmg da vjerujem kako je Ahmet Dulji loptu skinuo sa suta... Ivetic maksimalno glup crveni, znaci ne razumijem. Sudija Balicu cist drugi zuti nije dao. Sve u svemu velikih 1:0 i nezasluzena pobjeda, ako ne primimo do kraja. Rustem kapitenski i smireno
Zrinjski 34 boda, Sarajevo 25. To je jedini omjer i statisticki podatak koji me zanima.Memara je napisao/la:Prvi poraz Krupe na domacem terenu, nije lose i to je nesto.
Krupa 0-0 Zrinjski
Krupa 3-0 Sloboda
Ahmetovic najgori danas, imao je dvije 100% prilike, jos je upropastio Duljevicu sansu za 0-2! Ivetic i Mihojevic nemaju sta traziti u sredini Cala! Balic trenutno sa najvise kartona u ligu, danas je trebao dobiti i svoj drugi crveni, smijesan igrac.
Napisi sljedecu tekmu 0:3 molim te.High je napisao/la:Da svaki put ovako utrefim.franklampard8 je napisao/la:High je napisao/la:2:0 za Krupu.
belosevic28 je napisao/la:Sagledao sam cijelu tekmu, i nije ni crno toliko obzirom ko nam igra. Bek i stoper u vezi pored Radovca, Hrustemovica i Sarica, valjda dovoljno govori da Cala od vanago pravi pitu (citaj, osvaja tri boda). Saric prvi kontakt sa loptom, istu gubi, kontra za njih, Ivetic pravi faul i dobija crveni. Po meni ako veca krivica Sarica nego Pere, koji je sprijecio kontru. Hrustemovic bolid, kod 1:0 za nas, i igraca manje, dribla u 16... Samo izgurati do kraja, sto vise bodova i dovesti (najmanje) dva DOBRA veznjaka...
I onda u nadoknadi na 70m od naseg gola ima loptu i slobodne igrace a uzme loptu i nabije na parking. Zaista debilno i za novcanu kaznu na platijurisicduska je napisao/la:Zamisli koliko moraš biti glup da u 86 minuti držiš loptu u 16 ne nabijaš a imaš igrača manje i napraviš kajkutu šansu iz koje jedino mogu gol dat.
Za ispisnice.
I to sto kazes.franklampard8 je napisao/la:Joj ne kenjajte neg' uzivajte..
DenchiNL je napisao/la:Fenomenalno!
Nastaviti ove humanitarne akcije sto klub radi, pomozi.ba, kuhinje itd. Ima tu nesto![]()
![]()
Prenjelo LakijaMortemHz je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Super tri boda![]()
Drugo mjesto
Trenutno trece a Radnik sutra igra