FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 05 nov 2016, 15:42

Halo ba,sta vam je koji qrac. Do juce daj samo da se pobijedi,sad kad smo u mini seriji i s naznakom da mozemo do pauze nastaviti niz odmah pocela neka proljev prica. Libo me racku ko je dao gol,i cim..3 bobe gdje niko nije zabio gola,pa i taj strasni svinjski odigra nulu..

Cala izvlaci max. maximuma,i svaka cast na tome. Na proljece mnogo jaci aBd. :kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

High

Post Postao/la High » 05 nov 2016, 15:43

Kad se sjetim da sam 10-ak banova na konformističkom Infu dobio jer sam Rustemovića nazivao kvazifudbalerom, neznalicom i smetalom. :lol: DI-DI-DISIDENT! :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 nov 2016, 15:44

socrates je napisao/la:Halo ba,sta vam je koji qrac. Do juce daj samo da se pobijedi,sad kad smo u mini seriji i s naznakom da mozemo do pauze nastaviti niz odmah pocela neka proljev prica. Libo me racku ko je dao gol,i cim..3 bobe gdje niko nije zabio gola,pa i taj strasni svinjski odigra nulu..

Cala izvlaci max. maximuma,i svaka cast na tome. Na proljece mnogo jaci aBd. :kafa:
:thumbup:

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 05 nov 2016, 15:44

ThrillerHz je napisao/la:Realno je ovaj Ahmetovic ocajan... Da nije autogola, mi ga nikad zabili ne bi, a nakon gola ona akcija, ja nmg da vjerujem kako je Ahmet Dulji loptu skinuo sa suta... Ivetic maksimalno glup crveni, znaci ne razumijem. Sudija Balicu cist drugi zuti nije dao. Sve u svemu velikih 1:0 i nezasluzena pobjeda, ako ne primimo do kraja. Rustem kapitenski i smireno :facepalm:
Ahmetović očajan :hmmmmm: čovjek koji igra za trojicu i gine svaku tekmu, zato :shhh:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 nov 2016, 15:44

:bih: Široki i Sloboda do pozitivnog rezultata.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 nov 2016, 15:45

Memara je napisao/la:Prvi poraz Krupe na domacem terenu, nije lose i to je nesto.

Krupa 0-0 Zrinjski
Krupa 3-0 Sloboda

Ahmetovic najgori danas, imao je dvije 100% prilike, jos je upropastio Duljevicu sansu za 0-2! Ivetic i Mihojevic nemaju sta traziti u sredini Cala! Balic trenutno sa najvise kartona u ligu, danas je trebao dobiti i svoj drugi crveni, smijesan igrac.
Zrinjski 34 boda, Sarajevo 25. To je jedini omjer i statisticki podatak koji me zanima.

Da ne bude da sam dezurni crnjak, naravno da sam i ja presretan zbog 3 boda, ali ta 3 boda su apsolutno nebitna ako cemo i u nastavku sezone ovako da igramo, jer to znaci da cemo sigurno da gubimo bodove. Danas smo imali vise srece nego pameti.
Nakon pauze dolazi jos utakmica, u tim utakmicama trebamo kao i danas, na sve nacine da uzmemo bodove. A onda kada dodje zimska pauza, e na to mislim kad kazem 'Bog nek nam je na pomoci'.

Ta zimska pauza i taj prelazni rok stvarno odlucuju sta to Sarajevo zeli. Da li zeli da gubi navijace iz dana u dan, da li zeli da se pati protiv timova kao krupa, ili zeli da napadne prvo mjesto i bude najbolja ekipa u ligi.

Govorim vam da ne slavite previse jer valjda vam je postalo jasno koliko imamo glupih igraca u ekipi i koliko ih mogu samo podic u nebesa vase rijeci. :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 nov 2016, 15:47

Slazem se Totti.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 05 nov 2016, 15:49

Po cemu smo imali vise srece nego pameti?

Bili smo bolji. Pobijedili smo. To je kraj price.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 05 nov 2016, 15:50

High je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
High je napisao/la:2:0 za Krupu.
:kafa:
Da svaki put ovako utrefim. :kafa:
Napisi sljedecu tekmu 0:3 molim te. :D
1946

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 nov 2016, 15:51

Momci :bow: :bow: :bow:

Odlicna je ovo pobjeda u svakom pogledu, spustili smo ovo selo malo na noge, sada ce i oni posustati ovim porazom vjerovatno, a sa druge strane eto nam odlicne prilike da napokon uvezemo nekoliko pobjeda, tu su vec 2, a sada igramo sa Husrefovom Mladosti pa idemo u Jajce, i to bi trebale biti 2 pobjede, za mirniji nastavak prvenstva i tu borbu za izlazak u Evropu, naravno sve ovo govorim sa cinjenicom da sam se vec pomirio da od titule nema nista, a realno i nema, Zrinjski je i jaca ekipa jos uvijek, a zaostatak je prevelik jbg.

Ja volim volim volim samo tebe.. :opaopa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 nov 2016, 15:55

Sagledao sam cijelu tekmu, i nije ni crno toliko obzirom ko nam igra. Bek i stoper u vezi pored Radovca, Hrustemovica i Sarica, valjda dovoljno govori da Cala od vanago pravi pitu (citaj, osvaja tri boda). Saric prvi kontakt sa loptom, istu gubi, kontra za njih, Ivetic pravi faul i dobija crveni. Po meni ako veca krivica Sarica nego Pere, koji je sprijecio kontru. Hrustemovic bolid, kod 1:0 za nas, i igraca manje, dribla u 16... Samo izgurati do kraja, sto vise bodova i dovesti (najmanje) dva DOBRA veznjaka...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 nov 2016, 15:57

Fenomenalno!

Nastaviti ove humanitarne akcije sto klub radi, pomozi.ba, kuhinje itd. Ima tu nesto :clap: :thumbup: :bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 nov 2016, 15:57

Zamisli koliko moraš biti glup da u 86 minuti držiš loptu u 16 ne nabijaš a imaš igrača manje i napraviš kajkutu šansu iz koje jedino mogu gol dat.

Za ispisnice.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 nov 2016, 15:59

belosevic28 je napisao/la:Sagledao sam cijelu tekmu, i nije ni crno toliko obzirom ko nam igra. Bek i stoper u vezi pored Radovca, Hrustemovica i Sarica, valjda dovoljno govori da Cala od vanago pravi pitu (citaj, osvaja tri boda). Saric prvi kontakt sa loptom, istu gubi, kontra za njih, Ivetic pravi faul i dobija crveni. Po meni ako veca krivica Sarica nego Pere, koji je sprijecio kontru. Hrustemovic bolid, kod 1:0 za nas, i igraca manje, dribla u 16... Samo izgurati do kraja, sto vise bodova i dovesti (najmanje) dva DOBRA veznjaka...
:bow: :clap: :clap: Cvrstinu definitivno imamo, protivnik je jednom osutao na gol. Tesko gosrovanje, Krupa je ipak treceplasirani klub lige nkon 14 kola. Sto kazes, dva DRAMA VEZNA, a Dulji lezi fino i desetka bgm.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 nov 2016, 16:13

jurisicduska je napisao/la:Zamisli koliko moraš biti glup da u 86 minuti držiš loptu u 16 ne nabijaš a imaš igrača manje i napraviš kajkutu šansu iz koje jedino mogu gol dat.

Za ispisnice.
I onda u nadoknadi na 70m od naseg gola ima loptu i slobodne igrace a uzme loptu i nabije na parking. Zaista debilno i za novcanu kaznu na plati

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 05 nov 2016, 16:14

Joj ne kenjajte neg' uzivajte..
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 nov 2016, 16:16

franklampard8 je napisao/la:Joj ne kenjajte neg' uzivajte..
I to sto kazes. :opaopa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 nov 2016, 16:26

:opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 05 nov 2016, 16:26

DenchiNL je napisao/la:Fenomenalno!

Nastaviti ove humanitarne akcije sto klub radi, pomozi.ba, kuhinje itd. Ima tu nesto :clap: :thumbup: :bih:
:urnebes: :urnebes: :bow: :bow:
SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 nov 2016, 16:27

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Super tri boda :njanjanja:

Drugo mjesto :kafa:

Trenutno trece a Radnik sutra igra :mrgreen:
Prenjelo Lakija :damn: Mislio sam da imamo bolju gol razliku od njih,hebajiga dobro je kako god,prije dva kola bili smo sesti :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, mnon46 i 44 gosta.