http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... gue-squad-" onclick="window.open(this.href);return false;
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... gue-squad-" onclick="window.open(this.href);return false;
Celik!3,2,2.
Arsenal ili Leeds vs Aston Villa
Ma ja, evo ga na aerodromu samo let čeka.Aldinn1 je napisao/la:Evo stizem vam mladi Visca u Arsenal
Sutra Henry protiv Leedsa! Prisjetimo se kako ih je znao i sam pobjeđivat.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
oo hvala ti glasnogovornice...Aldinn1 je napisao/la:Evo stizem vam mladi Visca u Arsenal
Stize nam i Goetze, Hazard, Podolski... ali svakako ni jedan nije poput jednog i jedinog Visce.
Jedva cekam sutra da vidim Henrya u dresu Arsenala
Profesor Arsene dao je Robinu odmor. Vantastic je otisao u Dubai, gdje se je usput slikao sa Maradonom

Odlican potez Wengera. Treba Robinu odmora.
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 08 jan 2012, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Mogli bi ove godine osvojiti FA cup, osim ako se Wenger ne počne zezati sa sastavom. City je već ispao, a to čeka Uniteda ili Liverpoola, tako da ostajete vi, Tottenham, Chelsea i naravno pobjednik duela na Anfieldu. To su glavna četiri kandidata za trofej.
Treba vam trofej, kao i nama ( Liverpoolu ), radi samopuzdanja
Sutra ili noćas
će biti jako emotivna utakmica.
Treba vam trofej, kao i nama ( Liverpoolu ), radi samopuzdanja
Sutra ili noćas
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Arsenalisation
- Kontakt:
Taiwo-too young for Milan,but too old for Arsenal(26) 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Aaaaaaaaaaaaaaaa čitam na rajvosa-x komentare na članku o tome kako je RvP posjetio Maradonu i pogledajte na šta naletim 
cikcanga
08.01.2012. u 16:34
Ne znam zasto je otisao da upozna ovog narkomana, bolje mu je bilo da ode kod najboljeg igraca svih vremena Dennisa Berkgkampa!
Koji je to kraljBosco je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaa čitam na rajvosa-x komentare na članku o tome kako je RvP posjetio Maradonu i pogledajte na šta naletim
cikcanga
08.01.2012. u 16:34
Ne znam zasto je otisao da upozna ovog narkomana, bolje mu je bilo da ode kod najboljeg igraca svih vremena Dennisa Berkgkampa!
http://www.facebook.com/pages/Cikcanga/ ... 537?ref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne moze odmah od najveceg uciti, mora prvo od slabijeg, pa kad njeg prevazidje onda ide tek Dennisu, tj. Dennis ce tada doci vec u Arsenal... Ja bih najradije volio sutra vidjeti Dennisa,Henrya,Piresa i Adamsa pa makar izgubili sa 15:0

Celik!3,2,2.
Wiltourda,Ljunberga,Jeffersa(salim seAllGunsBlazing je napisao/la:Ne moze odmah od najveceg uciti, mora prvo od slabijeg, pa kad njeg prevazidje onda ide tek Dennisu, tj. Dennis ce tada doci vec u Arsenal... Ja bih najradije volio sutra vidjeti Dennisa,Henrya,Piresa i Adamsa pa makar izgubili sa 15:0![]()
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
hahahah kad smo vec kod Paje, gdje se je on izgubio? Nema ga vec neko vrjeme. Nedostaju mi ti njegovi provokatorski postovi 
Neko mi rece da je banovan trajno jer je trolovao po nekim temama.Profesor je napisao/la:hahahah kad smo vec kod Paje, gdje se je on izgubio? Nema ga vec neko vrjeme. Nedostaju mi ti njegovi provokatorski postovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nadam se da će Henry zaigrati sutra, neću valjda bezveze utakmicu gledati.

- mexy_whites
- Kontakt:
Jesi našao ovo kad smo već bili pred ispadanjemBosco je napisao/la:Ma ja, evo ga na aerodromu samo let čeka.Aldinn1 je napisao/la:Evo stizem vam mladi Visca u Arsenal
Sutra Henry protiv Leedsa! Prisjetimo se kako ih je znao i sam pobjeđivat.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sutra se nadam da nećemo doživjeti katastrofu. U zadnje dvije godine smo igrali sjajne mečeve protiv Scuma na Trashfordu, Tottenhama na Laneu, pa i vas na Emiratesu. Međutim, u ovoj sezoni imamo najviše problema s povredama, a odbrana škripi ko nikad. Barnsley nam je zabio 4 komada prije dva kola i tu se vidjelo kol'ko smo loši. Jedino nas napaljenost zbog protivnika može spasiti.
Side before self
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Steta. Stvarno je imao dobar sut, i dobar zadnji pas, sad jedino sto moze je vratiti golmanu, a osutati ne smije. Stvarno steta.
Edit: I u Arsenalu najbolje je partije imao u zutom dresu

Steta. Stvarno je imao dobar sut, i dobar zadnji pas, sad jedino sto moze je vratiti golmanu, a osutati ne smije. Stvarno steta.
Edit: I u Arsenalu najbolje je partije imao u zutom dresu
Celik!3,2,2.
Ma ta mi je utakmica ostala u sjećanju, tad sam još bio dijete jbg.mexy_whites je napisao/la: Jesi našao ovo kad smo već bili pred ispadanjemPazi ovaj kojim smo scumu nažalost donijeli titulu:
[youtube][/youtube]
Sutra se nadam da nećemo doživjeti katastrofu. U zadnje dvije godine smo igrali sjajne mečeve protiv Scuma na Trashfordu, Tottenhama na Laneu, pa i vas na Emiratesu. Međutim, u ovoj sezoni imamo najviše problema s povredama, a odbrana škripi ko nikad. Barnsley nam je zabio 4 komada prije dva kola i tu se vidjelo kol'ko smo loši. Jedino nas napaljenost zbog protivnika može spasiti.
Ja sumnjam da će Arsenal večeras izbacit Leedsa jer sve će nam levati igrat (osim Kinga) tako da bit cu prezadovoljan sa 1:0. Plus Almunia na golu.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Je l' to Henry igra večeras?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Yup.Thunderstruck je napisao/la:Je l' to Henry igra večeras?
- Thunderstruck
- Kontakt:
Znači vrijedi gledati Arsenal večeras.Bosco je napisao/la:Yup.Thunderstruck je napisao/la:Je l' to Henry igra večeras?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.