Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
najljepsi interovi dresovi, pa i od viola, mada nisu losi ni gostujuci od lopova 

Znaci Juvea poderati na njihovom pasnjaku u 12 kolu taman ce da nadodju da se ne zale sezona tek pocelaAndrej je napisao/la:Open new tab![]()

Forza Napoli
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
- IlCapitano
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Budite sretni ako centar pređete.
[youtube][/youtube]
Budite sretni ako centar pređete.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
DonV ili LosBlanos2 je banovan. Ne obazirite se na njegove postove i ne citirajte ih, a moderacija (konkretno ja) ce ih izbrisati cim ugrabi malo vremena. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Grazie mille, dakako da ćemo ukazati na njegovo eventualno ponovno dizanje iz pepela. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ocemo igrat ove godine fantasy? Prosle se igralo ali po meni je greska bila sta se tema postavila na krivi topic pa se manje pratilo, bilo bi bolje da je bila na Serie A topicu...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
to se odnosi samo na mec protiv veroneJTS je napisao/la:evo jedna vijest, za koju nisam znao do maloprije i koja me uopšte ne raduje .. 'Derby della Capitale' će se igrati u 4 kolu, a Roma je kažnjena sa prva dva meča na domaćem terenu bez Curve Sud .. to će pokvariti ugođaj derbyja, no dobro
http://www.football-italia.net/36946/ro ... -crowd-ban" onclick="window.open(this.href);return false;
sve to stoji al za majicuIlCapitano je napisao/la:Mjeri otkucaje srca igracu,od ove sezone se redovito koristi na treninzima i slicno.

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- IlCapitano
- Kontakt:
da, vidio sam poslije, pisali su da će biti bez Curve Sud .. ovako je bolje, da gledaju još jedan poraz svog klubaEvil Genius II je napisao/la:to se odnosi samo na mec protiv veroneJTS je napisao/la:evo jedna vijest, za koju nisam znao do maloprije i koja me uopšte ne raduje .. 'Derby della Capitale' će se igrati u 4 kolu, a Roma je kažnjena sa prva dva meča na domaćem terenu bez Curve Sud .. to će pokvariti ugođaj derbyja, no dobro
http://www.football-italia.net/36946/ro ... -crowd-ban" onclick="window.open(this.href);return false;

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
za bokserice*IlCapitano je napisao/la:Šta sa majicom?

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ja sam prošle godine vodio, neda admin da takve teme budu na ovom dijelu foruma, moraju ići na pdf virtuelni sport. Tako je za sve lige. Ima tema ona od prošle godine, samo treba napraviti ligu i postaviti kod na forumu.Tritolone je napisao/la:Ocemo igrat ove godine fantasy? Prosle se igralo ali po meni je greska bila sta se tema postavila na krivi topic pa se manje pratilo, bilo bi bolje da je bila na Serie A topicu...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
vPbWghE57vtI
Evo sportsportba h2h liga
Kako se budete prijavljivali, pisite ime kluba na temi Seria A Fantasy u pdf Virtuelni Sportovi
http://www.fantasyseriea.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sportsportba h2h liga
Kako se budete prijavljivali, pisite ime kluba na temi Seria A Fantasy u pdf Virtuelni Sportovi
http://www.fantasyseriea.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja te volim, volim Željo..
- IlCapitano
- Kontakt:
Šta sa boksericama?adointer je napisao/la:za bokserice*IlCapitano je napisao/la:Šta sa majicom?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Interista02
- Kontakt:
Ljubitelji Seria A pocinjemo sa igranjem Fantasy Serie A na temi Virtualni sport napravili smo novu ligu upadajte

Ma kakvi, evo igram menadžera. Doveo Messija i C.RonaldaYucca je napisao/la:Ljubitelji Seria A pocinjemo sa igranjem Fantasy Serie A na temi Virtualni sport napravili smo novu ligu upadajte![]()

Allegri je gospodin!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Reakcija Gattusa nakon gola Abela
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Interista02
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:Reakcija Gattusa nakon gola Abela![]()
[youtube][/youtube]

Ekspresni povratak Palerma u Serie A
Nema zajebancije kod njega

Za kladionicare je sigurica igrati Palermo na kartone u ovoj sezoni 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.