Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

dinoze
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la dinoze » 16 jul 2014, 15:32

Mozambik je napisao/la:
dinoze je napisao/la: Upravo tako kako si na pisao igrao je! Igrao je i Stojan Vranjes nekada. Neznam po cemu moras biti ekspert da vidi da momak igra drugu ligu i da do sada nije bio standardan. Nije se prodao u neki klub u prvoj ligi i to je to. Ja za buducnost nisam nista govorio to si sam napisao. Kada se vrati u prvu ligu i kada postande standardan onda naravno se moze i vise racunati na njega. Do tada Besic, Salatic i Vrancic, ali Prcica treba lagano privoditi u A repku i ubacivati ga naravno zadnjih 15 min da osjeti utakmice na visem nivou.
Kad je igrao u drugoj ligi?
Gdje sam napisao da je igrao?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 jul 2014, 15:43

Pa gdje igra, kad je igrao, kako igra?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 jul 2014, 15:51

dinoze je napisao/la:Sta ima Natasa Bukvalac? Pa covjek trenira u klubu koji igra drugu francusku ligu,ne trenira sa nekim klubom iz prve lige.
Za tacno 15 dana pocinje Ligue 2 i eto onda ce zaigrati u drugoj ligi, nadam se da vam je sada srce na mjestu.
Do sada se nije prodao, znaci igrac je iz druge lige.

Evo prekosutra igra sa Dijonom isto iz druge lige pa cemo ga vidjeti.
Ne znam zasto ovo pises i koja je poruka tvojih postova u vezi sa Prcicem. Jesi li ga gledao proslu sezonu i jesi li iz gledanja utakmica izgradio svoj stav o njemu. Ako jesi svaka cast. Ja Sanjina vidim kao vec izgradjenog igraca koji ce jos i napredovati. Tocnije po meni je trenutno bolji od Ibra i Medunjanina i ima mjesta cak i u prvih 11 repke. Usporedjivati ga sa Hadzicem je neukusno. Biti cu razocaran ako ne promjeni klub, ali pitanje je da li bi i Besic promjenio klub da nije igrao SP. Vjerujem da ovakav igrac nece igrati drugu ligu i da ce koji Francuski prvoligas dovesti ovog momka i pruzit mu neophodnu sansu za igru i napredak.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 16 jul 2014, 15:52

Mozambik je napisao/la:Pa gdje igra, kad je igrao, kako igra?

Pa covjek je zaposlen kod kluba koji je u drugoj ligi, u subotu igra utakmicu protiv kluba iz druge lige. 01.08 pocinje Ligue 2 i igrati ce utakmicu u drugoj ligi.

Neznam onda u kojem stanju se po tebi on sada nalazi ako nije igrac iz druge lige? Eto de mi objasni molim te kako ti to vidis?

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 16 jul 2014, 15:59

dubrovnik je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Sta ima Natasa Bukvalac? Pa covjek trenira u klubu koji igra drugu francusku ligu,ne trenira sa nekim klubom iz prve lige.
Za tacno 15 dana pocinje Ligue 2 i eto onda ce zaigrati u drugoj ligi, nadam se da vam je sada srce na mjestu.
Do sada se nije prodao, znaci igrac je iz druge lige.

Evo prekosutra igra sa Dijonom isto iz druge lige pa cemo ga vidjeti.
Ne znam zasto ovo pises i koja je poruka tvojih postova u vezi sa Prcicem. Jesi li ga gledao proslu sezonu i jesi li iz gledanja utakmica izgradio svoj stav o njemu. Ako jesi svaka cast. Ja Sanjina vidim kao vec izgradjenog igraca koji ce jos i napredovati. Tocnije po meni je trenutno bolji od Ibra i Medunjanina i ima mjesta cak i u prvih 11 repke. Usporedjivati ga sa Hadzicem je neukusno. Biti cu razocaran ako ne promjeni klub, ali pitanje je da li bi i Besic promjenio klub da nije igrao SP. Vjerujem da ovakav igrac nece igrati drugu ligu i da ce koji Francuski prvoligas dovesti ovog momka i pruzit mu neophodnu sansu za igru i napredak.
Pa naravno da sam gledao, gledalo ga je vecina nas u pregledu Francuske lige, sto vise momak se i nije bas naigrao u drugom djelu sezone. A gledali smo ga svi i u U21.
Momak je clan kluba u drugoj ligi i to je to. Pisem to zato sto neki momka ovdije dizu kao da je Pogba a realno nije kvalitetniji ni od Besica ni od Salatica TRENUTNO. ( posto ga planiraju na toj poziciji) Sta ce buducnost donjeti nezna se i treba vidjeti. Ali fakt je taj da do sada nema oficijelnih ponuda iz prve lige i to je to. Ponavljam treba ga zavati, ali polako uvoditi u igru. Jedan Mario Vrancic je bolji i prije zasluzuje poziv. Vidjeli ste sami kakav pregled igre Mario ima i koliko moze trcati, naravno i on se tek treba dokazati u Bundesligi, ali nije dzaba bio kapiten mlade njemacke repke.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 jul 2014, 16:15

@Dinoze

Dobro ako ti tako mislis, ali lani sam Prcica gledao makar u 6-7 utakmica drugog dijela prvenstva. Momak je cak bio i u timovima kola, a u to vrijeme je Vrancic igrao drugu ligu. Salatic hvata godine i iako nisam protiv njegovog poziva mislim da je bio potrebniji na proslom SP nego sto je sada. A i Susic je pitao prije par mjeseci otkud ovaj sad iskoci, pa mislim da je njegov poziv nemoguca misija. Prcic nije razlog Vrancicevom nepozivanju, nego po meni obadvojica moraju obuci dres BIH u sto skorijem vremenu. Mislim da je bolje gledati cijele utakmice a ne preglede, ovo je onako usput.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 16 jul 2014, 16:22

dubrovnik je napisao/la:@Dinoze

Dobro ako ti tako mislis, ali lani sam Prcica gledao makar u 6-7 utakmica drugog dijela prvenstva. Momak je cak bio i u timovima kola, a u to vrijeme je Vrancic igrao drugu ligu. Salatic hvata godine i iako nisam protiv njegovog poziva mislim da je bio potrebniji na proslom SP nego sto je sada. A i Susic je pitao prije par mjeseci otkud ovaj sad iskoci, pa mislim da je njegov poziv nemoguca misija. Prcic nije razlog Vrancicevom nepozivanju, nego po meni obadvojica moraju obuci dres BIH u sto skorijem vremenu. Mislim da je bolje gledati cijele utakmice a ne preglede, ovo je onako usput.

Pa eto dobro sto nisam ja gledao citave utakmice od klubova koji se bore za opstanak ali izgleda da nisu gledali ni menadzeri klubova koji su ostali u prvoj ligi pa zato nema ponuda. Mislis li da je Vrancicev klub slabiji od Prcicevog, ja mislim da su po kvalitetu isti. Nema veze sto Salatic hvata godine ali na toj poziciji je tata i bila bi greska da se ne pozove za kvalifikacije.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 jul 2014, 16:29

dinoze je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:@Dinoze

Pa eto dobro sto nisam ja gledao citave utakmice od klubova koji se bore za opstanak ali izgleda da nisu gledali ni menadzeri klubova koji su ostali u prvoj ligi pa zato nema ponuda. Mislis li da je Vrancicev klub slabiji od Prcicevog, ja mislim da su po kvalitetu isti. Nema veze sto Salatic hvata godine ali na toj poziciji je tata i bila bi greska da se ne pozove za kvalifikacije.
Vrancic nije uvjet Prcicu niti obratno. Obojica. Salatic bi valjao, ali ja bi prije gledao Grahovca, Zolotica ili Cimerota. Ako ne zaigraju na nivou. Onda Salatic.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jul 2014, 16:33

Real Valladolid i Recreativo Huleva zainteresovani za Eldina Hadzica. On broji posljednje dane kao igrac kluba iz Alicantea, a osim ovih ponuda ima nekih ponuda i iz Primere.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 16 jul 2014, 16:40

Adi_Zepce je napisao/la:Real Valladolid i Recreativo Huleva zainteresovani za Eldina Hadzica. On broji posljednje dane kao igrac kluba iz Alicantea, a osim ovih ponuda ima nekih ponuda i iz Primere.
:thumbup: :kafa:

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 16 jul 2014, 16:47

MB7 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Real Valladolid i Recreativo Huleva zainteresovani za Eldina Hadzica. On broji posljednje dane kao igrac kluba iz Alicantea, a osim ovih ponuda ima nekih ponuda i iz Primere.
:thumbup: :kafa:
Ako nije u Germaniji,zaboravi na poziv :oops: :oops:
StarMo nije skutorija...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jul 2014, 18:55

Modic igra prijateljsku i mali kida. Koja mirnoca i preciznost pasova.
Bit ce nesto od njega, samo nastavi ovako. :thumbup:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2014, 18:59

Stvarno me iznenadilo kad je zamijenio ovog Picco-nešto, jel' ovo imamo igračinu?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jul 2014, 19:04

I mene je iznenadilo jer ga nikad nisam gledao, vecinom sam se osvrtao na pozitivne komentare.
Talenta i to velikog definitivno ima, ali ima da se dooobro potrudi i trenira jer goru ligu nije mogao izabrati. Da je u Njemackoj, ne bi bilo brige, ali kako Italija zna "pojesti" mlade igrace, to niko ne zna. :mrgreen:

FORZA MILAN !

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 jul 2014, 19:09

Kako ćete se samo razočarati u budućnosti!!!!

Sent from Angelina's bed

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2014, 19:13

Ne bih se ja kockao sa njim, jer uvijek postoji rizik da zaigra za komšije.

[youtube][/youtube]

Ne bi valjalo da nam se desi još jedan Marić, a i Špikić mi je sumnjiv.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jul 2014, 19:16

Drago mi je da ga je i Jagodic u zadnjih par utakmica pozivao i za U21 repku, iako moze jos igrati za U19. Treba ga sto prije ugraditi u U21.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 jul 2014, 19:20

Modic je Inzhagijev igrac i ne sumnjam da ce ostati u prvom timu Milana.

On je nas kapiten, i nema potrebe brinuti za njim (familija mu je svakako izmjesana, bar po tome se nebi trebali brinuti :) )

Mladji brat Mihael je zaigrao za komsije , jer ga niko od nasih nije htio da zove. Cesto sam se dopisivao sa momkom, kod njeg nije bilo problema.

Uglavnom neko mora naslijediti u buducnosti Misketa ;)

slika
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 jul 2014, 19:20

Svaka cast da pratis toliko lige u Spaniji i da nas informises. Jer vecina nas prati najvise ENG, NJEM i ITA ligu.
Jos jednom :thumbup: :thumbup:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jul 2014, 19:22

Trebalo bi i onog mladog dovuci u reprezentaciju, vjerujem da ce ga stariji braco preobratiti. :P

Niko ne garantuje da ce postati klasa, ali talenta ima i vrlo moguce da ce ostvariti dobru karijeru. Ne treba rizikovati i izgubiti ga.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09, random11 i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []