Saznat cemo sat uoci utakmice

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja se samo nadam, ustvari siguran sam u to, da u Klubu niko ne razmišlja kao što se ovdje piše.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:22Pustite ljude da maštaju, ne znam šta je loše u tome, koji vam je qurac? Neko napiše da bi se opet radovao eventualnoj Trnavi jer je prošle godine bilo lijepo gostovanje (a i blizu), odmah ga dočekaju. Ne treba se kurciti i govoriti kako ćemo nekoga razbiti, jer mi nismo neka uspješna ekipa u Evropi, niti treba nekoga podcjenjivati.
Svakog treba shvatiti ozbiljno i odigrati maksimalno ozbiljno i borbeno, nebitno da li je Craiova, Trnava ili neka ekipa iz liga petice. Boli me qurac jel jaka Craiova, jel jak ovaj onaj, jel imaju ovog igrača ili ne, sa svima se može igrati. Dosađujete čitavu godinu sa Evropom, dođe Evropa i onda se svi nešto prepadnu i vagaju kakve smo protivnike dobili. Hoćete veće stvari, treba guzzicu oznojiti i zaslužiti to.
99%
Isto mi je receno pisao sam nekima.I za B tim se dovode stvarno dobri talenti i domaci i strani.
Idemo pregazit ligu-vicu i sudije uhljupe aBdNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jul 2025, 16:57Isto mi je receno pisao sam nekima.I za B tim se dovode stvarno dobri talenti i domaci i strani.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], Grbavica786 i 28 gostiju.