FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fico
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 06 nov 2016, 11:03

Sarajlijica1946 je napisao/la:krupa prva ekipa protiv koje imamo maksimalan ucinak, znaci ivetic, bekic ne igraju, balic je upitan sa zadnjom lozom
to samo kod nas moze da imas tri lijeva beka i da zapocnes tekmu bez iti jednog
Moze Kadusic lijevo. Uostalom, nama ne treba odbrana, mi samo napadamo :mrgreen:
SARAJEVO

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 06 nov 2016, 11:09

fico je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:krupa prva ekipa protiv koje imamo maksimalan ucinak, znaci ivetic, bekic ne igraju, balic je upitan sa zadnjom lozom
to samo kod nas moze da imas tri lijeva beka i da zapocnes tekmu bez iti jednog
Moze Kadusic lijevo. Uostalom, nama ne treba odbrana, mi samo napadamo :mrgreen:
Ko god igra protiv nas samo mu se prije treba rec izvolite se branit i rjesen posao

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 06 nov 2016, 11:51

Svasta ces i procitati ovdje. Kakvo je to opravdanje za rustemovo driblanje u nasem sesnaestercu? Da vodis 5:0 ondje se ne dribla. Jos uvali bekica onim dodavanjem (koji nije nista bolji od njega).

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 nov 2016, 12:23

Gledam u savezu ,onaj gol je jucer i zvanicno pripisan Ahmetovicu :kafa: cojek je Ćaba i kad nepuca on da gol :tokralju:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 nov 2016, 12:24

Ma Rustem je davno dostigao max.,on je prosjecan igrac,i ako mi imamo,a imamo,te neke ambicije,s igracima kakav je On mi mozemo samo igrat ovu ligu za prvaka,to nam je max.,o Europi samo sanjat :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 06 nov 2016, 12:33

Mane drugih igraca, ne cine Rustemovica manjom krampom. Kakve veze jedno ima s drugim? Sta kaze brat treba driblati ispred svog gola? E svaka cast. To sto je Bekic levat, ne cini ovoga manjim?

Znaci i onaj papcic Spahic je bio u pravu kad je Bog zna sta s loptom radio u Parizu, umjesto da je degazira prema naprijed?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 nov 2016, 12:39

RedEvil je napisao/la:Ma Rustem je davno dostigao max.,on je prosjecan igrac,i ako mi imamo,a imamo,te neke ambicije,s igracima kakav je On mi mozemo samo igrat ovu ligu za prvaka,to nam je max.,o Europi samo sanjat :salut:
Mi bi voljeli da je on prosjecan igrac.. :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 nov 2016, 12:40

MortemHz je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma Rustem je davno dostigao max.,on je prosjecan igrac,i ako mi imamo,a imamo,te neke ambicije,s igracima kakav je On mi mozemo samo igrat ovu ligu za prvaka,to nam je max.,o Europi samo sanjat :salut:
Mi bi voljeli da je on prosjecan igrac.. :mrgreen:
:lol: I to sto kazes :lol: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 nov 2016, 13:12

@pantelija ziv bio ne provaljuj se,ja nisam napao Rustemovica da bi abolirao Sarica,naprotiv mislim isto sto i ti,ALI ono driblanje u 16-tercu kad si okruzen protivnickim igracima se ne moze nikako i nicim opravdati.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 nov 2016, 14:00

zagorski je napisao/la:@pantelija ziv bio ne provaljuj se,ja nisam napao Rustemovica da bi abolirao Sarica,naprotiv mislim isto sto i ti,ALI ono driblanje u 16-tercu kad si okruzen protivnickim igracima se ne moze nikako i nicim opravdati.
Da je ispucao 99% su sanse da bi dosla do igraca krupe i da bi oni imali napad i opet bi pljuvanje bilo. Da je u aut nabio, opet bi pljuvanje bilo jer on samo zna nabit loptu. Na kraju je mozda ironicno, ali postupio poput pravog zadnjeg veznog, loptu izvukao iz guzve i proslijedio na beka koji je trebao kontru povuc, ali zbog loseg beka, Rustem je kriv i opet se pljuje.
1946~

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevoj

Post Postao/la zagorski » 06 nov 2016, 14:05

U onoj poziciji nijedan zadnji vezni ili bilo koji normalan igrac ne bi driblao nego bi uradio ono sto je logicno i ispravno,a to je da izbije loptu. Sta bi dalje bilo nakon izbijanja je sasvim druga stvar.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 06 nov 2016, 14:14

Naš De Rossi. :tokralju:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 nov 2016, 14:19

zagorski je napisao/la:U onoj poziciji nijedan zadnji vezni ili bilo koji normalan igrac ne bi driblao nego bi uradio ono sto je logicno i ispravno,a to je da izbije loptu. Sta bi dalje bilo nakon izbijanja je sasvim druga stvar.
Kao sto rekoh, taman i da je zabio go, on opet ne bi valjao i opet bi se pljuvao, tako da nema potrebe nista ni govorit jer je pljuvanje momka postalo tradicija i trend.
1946~

High

Post Postao/la High » 06 nov 2016, 14:20

hapuc je napisao/la:Naš De Rossi. :tokralju:
:lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 nov 2016, 14:39

ThrillerHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:U onoj poziciji nijedan zadnji vezni ili bilo koji normalan igrac ne bi driblao nego bi uradio ono sto je logicno i ispravno,a to je da izbije loptu. Sta bi dalje bilo nakon izbijanja je sasvim druga stvar.
Kao sto rekoh, taman i da je zabio go, on opet ne bi valjao i opet bi se pljuvao, tako da nema potrebe nista ni govorit jer je pljuvanje momka postalo tradicija i trend.
Ne radi se o tome,ja bi taj potez kritikivao i da je neki drugi igrac ono uradio. S druge strane u pravu si da je to postalo trend pa se Rustem kritikuje i kada treba i kada ne treba. Ja sam u nekoliko navrata pokusao na to ukazati,pogotovo kad se krivica za slabost naseg veznog reda svaljuje uglavnom na njega,a Saric npr. nije nimalo bolji i korisniji vec naprotiv.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 nov 2016, 14:52

Pantelija je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Joj Rustemovića danas Allahu dragi.
Mene zamalo herc nije strefio kad lik krenu da dribla u 16-tercu,a ima mogucnost da izbije loptu,jos nakon toga Krupljani dobise slobodan udarac u zoni suta :facepalm:
Pa Boga mi bolje je da bilo koga od akademaca ubace da igra umjeato Rustema. Mi fkt nemamo veznog reda!
ne znam sta je lose uradio?
Izvini, ali on je jako dobro sacuvao loptu i dao loptu slobodnom bekicu, drugi par cipela je bekiceva nosalancija umjesto da je loptu iz prvog ili drugog dodira gurnuo na slobodno krilo. Kada pravis kontru, najbitnije je da jedan igrac drzi loptu dok se drugi otvaraju, ako to nema ko da uradi nikad neces kontru napraviti. Isto tako ako ti se igra svodi na izbijanje onda ces imat 10 nersjesenih u regularnoj sezoni. Rustemovic je jedino pogrijesio sto je loptu predao INVALIDU.

Npr puno ece greske je pravio saric od ulaska, ali hajde pravit cemo se slijepi.
Saric nije pravio greske, jer je jednom dirnuo loptu i osigurao kontru protivniku i popusili smo crvendac. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 nov 2016, 15:59

hapuc je napisao/la:Naš De Rossi. :tokralju:
kuknjava
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 nov 2016, 16:18

Je li neko gledao jucerasnju utakmicu? Ako jest-zanima me jesu li igrali saric i rustemovic, i kakvi su bili? :think:

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 06 nov 2016, 16:23

TobeYarabi je napisao/la:Je li neko gledao jucerasnju utakmicu? Ako jest-zanima me jesu li igrali saric i rustemovic, i kakvi su bili? :think:
10/10
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

General61
Kontakt:

Post Postao/la General61 » 06 nov 2016, 16:27

Nama nikad ništa ne valja. Kad pobijedimo ekipu koju niko nije pobijedio u Krupi onda je to na sreću, gleda se ko je izgubio loptu , ko je napravio faul i sl. NE vidi se da su svi koji su igrali poginuli za pobjedu, da smo imali 8 kornera, tri čiste šanse, posjed lopte preko 60% i opet ne valja. Slažem se da uvijek može bolje ali iako nisam bio oduševljen Calinim dolaskom na klupu, moramo priznati da je sa igračima koje ima napravio maksimum. Imali smo srece protiv Viteza ali nesreće protiv Slobode, Želje, Čelika u Zenici...... U narednih 6 utakmica čak 5 igramo u Sarajevu i gostujemo u Travniku. Ova pobjeda je izuzetno važna i u psihološkom smislu da igrači pružaju više i da igraju sa manje pritiska. Možemo ovakvim pristupom i sa boljom i tecnijom igrom uzeti 18 bodova i mozda smanjimo zaostatak za Zrinjskim koji mora negdje i kiksati..Ne treba pljuvati iigrače jer pljuvani su i Bilbija i Puzigaća i Stojčev i Okić i Baric.....da ne nabrajam. Mislim da su najlošiji rezultati iza nas, da je Cala vidio sa kakvom ekipom raspolaže, ko mu treba a ko ne..SADA JE NAJVAŽNIJE UZETI 18 BODOVA U NAREDNIH 6 UTAKMICA. MI TO MOŽEMO JER OSIM RADNIKA SVE SU TO LOŠIJE EKIPE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Predatod i 22 gosta.