FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 06 nov 2016, 22:45

joker90 je napisao/la:Mene samo zanima ko i kako odredi da Edin Dino Rustemovic dobije kapitensku traku u FK Sarajevu? Kojom logikom, zaaasto?
On je zamjenik kapitena. Radovac je otpao po tom pitanju, a ovaj poslije Dulje ima najduzi staz u prvom timu uz Mihojevica. Vjerovatno na taj nacin.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 06 nov 2016, 22:49

joker90 je napisao/la:Mene samo zanima ko i kako odredi da Edin Dino Rustemovic dobije kapitensku traku u FK Sarajevu? Kojom logikom, zaaasto?
Ne zna ni on sam.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

High

Post Postao/la High » 06 nov 2016, 22:51

Maloprije sam vidio Hrustemovića. Blijed bijaše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 nov 2016, 22:51

Sabinho je napisao/la:
On je zamjenik kapitena. Radovac je otpao po tom pitanju, a ovaj poslije Dulje ima najduzi staz u prvom timu uz Mihojevica. Vjerovatno na taj nacin.
U timu smo imali Benku, a njemu kapiteni bili Dulja i Rustem.. Bordo logika! :D Da je Rustem tu 10 godina, na traku se pljunulo kad dođe u ruke takvog igraca. Radovac je bio dijete kluba, nada nakon dugo vremena, pa to i nekako mogu shvatiti, ali Rusteeeeem... :(
Bahati, bahati Željkan!
1946

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 06 nov 2016, 23:06

Sabinho je napisao/la:Ovo sto je Rustemovic uradio jucer je Saric slicno uradio u domacem mecu protiv Krupe (3-2) nakon cega su gosti dobili penal i izjednacili rezultat. Hvala za ovo "ekspert". :thumbup: Sabinho ne kaze da je Rustemovic dobar ili los, vec ga je poredio sa Saricem u diskusiji sa drugim forumasima.
Ma ovaj @gangarganel hajca sveznajućeg @bordopirata na tebe, nešto mu ne ležiš? ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 06 nov 2016, 23:10

Potez kola :rol: :rol: :rol: :rol: :kralj:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 nov 2016, 23:14

joker90 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
U timu smo imali Benku, a njemu kapiteni bili Dulja i Rustem.. Bordo logika! :D Da je Rustem tu 10 godina, na traku se pljunulo kad dođe u ruke takvog igraca. Radovac je bio dijete kluba, nada nakon dugo vremena, pa to i nekako mogu shvatiti, ali Rusteeeeem... :(
Leon je zasluzio dok je bio tu da bude kapiten. Dulja hajde jbg moze proci iako...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 nov 2016, 23:16

sasistika je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ovo sto je Rustemovic uradio jucer je Saric slicno uradio u domacem mecu protiv Krupe (3-2) nakon cega su gosti dobili penal i izjednacili rezultat. Hvala za ovo "ekspert". :thumbup: Sabinho ne kaze da je Rustemovic dobar ili los, vec ga je poredio sa Saricem u diskusiji sa drugim forumasima.
Ma ovaj @gangarganel hajca sveznajućeg @bordopirata na tebe, nešto mu ne ležiš? ;)
Sve su to dobri momci. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 nov 2016, 23:16

Volim te Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 nov 2016, 23:19

Potez kola ,tako to radi kapiten velikog kluba :salut: :thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 nov 2016, 23:20

Sta je potez kola?

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 06 nov 2016, 23:22

Sabinho je napisao/la:Sta je potez kola?
Rustemović fer pley izbacuje loptu poslje glume Comora

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 06 nov 2016, 23:24

ZeroStyle je napisao/la:
sasistika je napisao/la:
Zip je napisao/la:Rece forumas jurisic da cemo imati snacajnu finansijsku injekciju..
Onda slijedi onaj Kustin odgovor na 15 pitanja, i pricanje protiv Kena..
Nastavak price protiv Kena..

Mozda je otkaz dobio, mozda Tan odnosno Ken ce imati vise hrabrosti/razloga da ulozi u ekipu,jer su otjerali upravu..
Svasta tu ima, vidjet cemo kako ce biti na zimu...
A zašto mi svi bezrezervno vjerujemo Tanu toliko?? Mislim da je mudro ostaviti neku šansu da su naši ljudi iz uprave bili iskreni i dobronamjerni prema svom klubu za kojeg i navijaju (selimović itd..) Ja lično od početka sumnjam u časne namjere kladioničarskog tajkuna i nikad ga nisam oslovio sa Amidža..
Što se tiće ovog Kena,taj nam ga je zabiberio sa svojim insistiranjem u dovođenju lopova Ješića fudbalske neznalice!!! Ima i do naših al mislim ipak da niko od njih nije zaobilazio,kad se o lovi radi,u odlukama glavnog investitora i većinskog vlasnika ;)
Ken sigurno nije bio za Jesica, jer nebi Dino govorio da je Tan poslao pismo da se Jesic ne smije otpustiti a onda nakom 5 dana noga.Ne pisi gluposti. {Kakva logika i zaključci :? Patolog stayla zero :wtf:

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 06 nov 2016, 23:29

Sabinho je napisao/la:
sasistika je napisao/la:
Sve su to dobri momci. :kafa: [bez rezerve :?: A imal čaja :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 nov 2016, 23:46

Bordomen je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Sta je potez kola?
Rustemović fer pley izbacuje loptu poslje glume Comora
Oslabio ih je. Na Kosevu Comor se povrijedi i ukazuje mu se pomoc ljudi zabise za 2-2, vraca se na teren Kadusic zabija za 3-2. :mrgreen:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 07 nov 2016, 01:11

MortemHz je napisao/la:Volim te Sarajevo
I ja isto :bow:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 07 nov 2016, 08:51

Da kojim slucajem primi smo gol protiv Krupe poslije majstorije glupsona rustemovica. Trebalo ga je odmah objesit za jaja na precku i nalozit malo vatrice ispod njega. Kretencina!!!!!
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 nov 2016, 09:01

kod nas se ta traka oko ruke stavlja onima koje želimo prodati, zbog neke stavke "bio kapiten" koja nosi neki iznos prilikom pregovora.....

eto bar malo dobrih vijesti na sabahu :urnebes: :lol: :thumbup: :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 07 nov 2016, 09:57

robertkosar je napisao/la:Da kojim slucajem primi smo gol protiv Krupe poslije majstorije glupsona rustemovica. Trebalo ga je odmah objesit za jaja na precku i nalozit malo vatrice ispod njega. Kretencina!!!!!
Nemoj tako. On je za Sarica Xabi Alonso. :kafa:

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 07 nov 2016, 11:16

GangEvil je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Da kojim slucajem primi smo gol protiv Krupe poslije majstorije glupsona rustemovica. Trebalo ga je odmah objesit za jaja na precku i nalozit malo vatrice ispod njega. Kretencina!!!!!
Nemoj tako. On je za Sarica Xabi Alonso. :kafa:
Opraste sa njima vise
Rustemovic imao dvije godine da se pokaze 0 od igraca :x
Saric ova 3 mjeseca nije nista pokazao ako ne pokaze do kraja sezone nogirat i jednog i drugog :yawn:
Sad dovesti 2 vezna pa kombinovat da vidimo koji moze a koji ne moze bolje :kafa:

Kakav je Kovacevic da se mogu ocekivati njegove igre na proljece ili nece biti spreman

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, johntravolta123, nedimmmm1337, TETRAPAK i 53 gosta.