Ćelo je predobar trener samo što je pi.cka jer uvijek počne s bunkerom protiv jače ekipe i onda se otvori kad primi go, a mogu igrati ravnopravno s većinom ekipa iz vrha. Nadam se da će nastaviti s tom praksom i za 7 dana.Chinaglia je napisao/la:Sloboda kada zabije prvi gol u Bijeljini, a zabit' ce ga, tu ce Radniku biti kraj
nece se moci nosit' s time i pogubit' ce se
Kup BiH 2015./2016.
Re: Kup BiH 2015./2016.
Nad tobom sunce najljepše sja
Radnik je izgubio kuci od skoro svih ekipa iz vrha, to ce se pokazat' i naredne sedmice
bolje igraju u gostima
bolje igraju u gostima
Morate vi bolje da odigrate bar jedno 30,40 % jer ovde niste nesto bili puno bolji igrom , Krpica def smirit jer u uzvratnoj moze za 10 minuta dobit crveni ako se nastavi onako udarat , kao i Mehidic on isto ko da u kantonalnoj igra kolko je nervozan i kolko misli da se moze udarat a Radnik je nadigro Širokog kuci u kupu :/ mozda su oni tu nesto nafuraniji kad igraju kup sta li
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi ako u dvije domace utakmice ne mozemo dobit bijeljince totalno su zasluzili da podignu trofej
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
licno sam ocekivao tesku tekmu i rekao sam da ce nam teza tekma biti u Tuzli, nego u Bijeljini i to se pokazalo, a osim toga, dodatna otezavajuca okolnost je bila neigranje Sarica i Veselog, koji su prebitni za nasu igru, a s druge strane, imao je i Radnik neke izostanke, al' je izostanke lakse nadomjestit' kada se branis, nego kada napadas
lakse je unistavat', nego stvarat', to smo svi vidjeli sinoc, al' u revansu ce biti malo drugacija prica
lakse je unistavat', nego stvarat', to smo svi vidjeli sinoc, al' u revansu ce biti malo drugacija prica
- amazon
- Kontakt:
Slazem se. Sloboda je zasluzila da osvoji kup jer ligu igra u najjacem sastavu svaku tekmu, a ovi prodaju bodove. Savez bi trebao kaznjavati klubove jer ne vidim drugi nacin. Da ponovim SLoboda je zasluzila kup.narodniheroj je napisao/la:Sloboda umorana i istrošena, iz aviona se vidi a Radnik svjež, poletan i nabrijan.
Neko će reći dozvoljeno je ovo u fudbalu, one sramne igre bjeljinaca evo 2 mjeseca, ona ofirna puštanja sih protivnika u ligi.A zapitajmo se kakvu bi ligu imali i kako bi se brzo publika vratila na stadione da je bar 5-6 ekipa poput ovogodišnje Slobode.Svaku utakmicu 100%, totalno sportski i fer-plej.
Iako bih volio da trofej dođe u Tuzlu ne vjerujem de će doći do toga, ovo je mala maca šta ih čeka u revanšu.Živi bili pa vidili.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
sreća vaša pa im nije igro Joco Stokić.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Nadam se da su ove nadobudne Sarajlijice kojima je draži neuspjeh Slobode, nego da njihov klub igra u Evropi, pogledali snimak ovog crvenog kartona i da povlače one riječi seljačka Tuzla i seljački igrači Slobode, sa tribina se nijedna pogrdna riječ nije uputila do 89. minute dok Radnikov duo iz Živinica(Šećerović i Beširović) nisu počeli izvodit pizdarije, a igrači su imali opravdane reakcije na sve ono što se desilo pri kraju utakmice...Nije mi jasno kako sam ja s yebene tribine vidio sve, a vi ispred TV-a niste uspjeli u ponovljenom snimku uočit..
Gdje je ovo crveni?Chinaglia je napisao/la: smijesan crveni karton, dobro prodan kontakt od strane igraca Radnika
http://videochart.net/framevideo/1w437. ... height=360

Ja čekam da neko drugi napiše, ležali, provocirali, onaj mali golman se posebno isticao u tome.Sabinho je napisao/la:E Husrefe poserem ti se u usta cuj lezali ovi a sta ste vi na Grbavici radili bgt dragog? Daj sto ne mogu ove price pa budi realan covjece
U 16 padali ko pokoseni nakon naših kornera.
Što ne mogu ovog licemjerja. Krpic tuče li tuče, crvenu je bio i za Salihovića...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Ja bruke u finalu
revanš će biti više nego zanimljiv.

Da vidimo koliko ce dobiti kazne ? Sve ispod 3 utakmice je bruka, onakav primitivizam i psovanje pa ono nema na najgorem terminu.MortemHz je napisao/la:Ma ovo je nigdje veze, ja bi se dvoumio i za zutivedoz je napisao/la:Direktan crveni za Zebu.MortemHz je napisao/la:Je l' ovo direktan crveni bio, ovo sto je Zeba uradio? Ovo ti nije crveni i da je jos duplo goru stvar uradio. Ako je drugi zuti onda ok.ono objektivno, crveni se mora zasluziti **** ga, greska sudije ako je direktan crveni. Nije bitna sad vasa igra i ko je koga nadmudrio, Celo je usao u ovu utakmicu nekako zrelije i pored toga sto mu je slabija ekipa ali sto se tice ovog faula ovo ne moze biti crveni.
Nema udaranja kad je igra zaustavljena. To je jasno valjda, pa Krpic je u prvom poluvremenu dva puta klizao i lomio istog covjeka i prosao bez kartona, pa treci faul dobija zuti i nakon toga opet ostro startuje. Mehidic je uradio slicno kao Zeba, zatim na kraju mislim Efendic. Tuzlaci su sami sebi krivi jer su nekako kukavicki usli u mec, do gola nisu kreirali akcije i zabili su neocekivano bas kao i Radnik. Celo nije htio rizikovati a bilo je prostora za kvalitetne kontre i mozda mu se to obije o glavu u revansu. Opet, Zeba ce faliti a to je najbolji igrac sigurno i mozak ekipe, bice uzbudljivo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Cuj nema, na kakvim li ti terminima igrascruz40 je napisao/la: Da vidimo koliko ce dobiti kazne ? Sve ispod 3 utakmice je bruka, onakav primitivizam i psovanje pa ono nema na najgorem terminu.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nama su evropske utakmice realnost, a vama je ovo prvi uspjeh..........i da seljačka ste ekipa.coelho41 je napisao/la:Nadam se da su ove nadobudne Sarajlijice kojima je draži neuspjeh Slobode, nego da njihov klub igra u Evropi, pogledali snimak ovog crvenog kartona i da povlače one riječi seljačka Tuzla i seljački igrači Slobode, sa tribina se nijedna pogrdna riječ nije uputila do 89. minute dok Radnikov duo iz Živinica(Šećerović i Beširović) nisu počeli izvodit pizdarije, a igrači su imali opravdane reakcije na sve ono što se desilo pri kraju utakmice...Nije mi jasno kako sam ja s yebene tribine vidio sve, a vi ispred TV-a niste uspjeli u ponovljenom snimku uočit..

Sta je onda Zeljo nakon one bruke u Zenici ili krvnickih startova i laktanja u lavoru igraca Sarajeva.....seljacke ekipe i mesari.kompas je napisao/la:Nama su evropske utakmice realnost, a vama je ovo prvi uspjeh..........i da seljačka ste ekipa.coelho41 je napisao/la:Nadam se da su ove nadobudne Sarajlijice kojima je draži neuspjeh Slobode, nego da njihov klub igra u Evropi, pogledali snimak ovog crvenog kartona i da povlače one riječi seljačka Tuzla i seljački igrači Slobode, sa tribina se nijedna pogrdna riječ nije uputila do 89. minute dok Radnikov duo iz Živinica(Šećerović i Beširović) nisu počeli izvodit pizdarije, a igrači su imali opravdane reakcije na sve ono što se desilo pri kraju utakmice...Nije mi jasno kako sam ja s yebene tribine vidio sve, a vi ispred TV-a niste uspjeli u ponovljenom snimku uočit..
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Najjače kad navijaci zelje pišu o seljackim ekipama i udaranju
.... Ekskluziva. ba

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ko o čemu... ha ja.staragarda je napisao/la:Najjače kad navijaci zelje pišu o seljackim ekipama i udaranju![]()
.... Ekskluziva. ba
![]()
Ne znam ni šta se javljaju na ovu temu kad veze sa kupom nemaju.
.ebe ti logosoft. Gledam cijelu tekmu na kojoj nisam imao sta posebno vidjeti i onda kad sudija izvadi crveni karton nestade slike xD
Zasto je Zeba dobio crveni,gledao sam sad i ovaj video sto je neko postavio al fkt nista ne vidim sta je uradio. Da li je nagazio igraca ili ga udario rukom u lice ?
Zasto je Zeba dobio crveni,gledao sam sad i ovaj video sto je neko postavio al fkt nista ne vidim sta je uradio. Da li je nagazio igraca ili ga udario rukom u lice ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.