Nisu ih mogli stići da im vrate. Izgleda da su ovi stvarno mislili da zbog pjesme mogu šetati kako hoće...

Znaci, navijaci CZ postale lovina bh navijackih skupina.Maradona10 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 13:33Nisu ih mogli stići da im vrate. Izgleda da su ovi stvarno mislili da zbog pjesme mogu šetati kako hoće...kao što je i sam Pedja Panić rekao, "Ovdje samo Borac Banjaluka"!
![]()
Rece osmadolazi i poleti odmah na forum da pise sta se desilo glumeci PROsmaDolazi je napisao/la: ↑20 mar 2024, 10:34Forum je tvoj maximum![]()
Ja se nadam što prije da će se vratiti tri glavne grupe a ujedno i najbrojnije.....vratiće se Lešinari a uz jake Lešinare biće jače i ostale grupe...Trt je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:59Jesi ti majstore svjestan šta si napisao? Pa lešinari su grupa koja je trn u oku svima, od cigana koji nikad nisu imali banja luku kao svoju do ostalih grupa u Bosni, jedno vrijeme najjača grupa u bh ti to priznao ili ne,NoDi80 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 00:09Sreca vama pa ste zaseban entitet i sto ste dalje i jedina grupa u okruzenju
Inace ne bi vi tako glatko prolazili nigdje
Da ste iz federacije strijepili bi svako gostovanje
Ra , ultrasi, hz, robijasi, fukare, skripari pored svih bi morali prolaziti
Ovako jedina ste grupa do Zenice i ono sto ima oko vas ne akcijate se vec se ulizujete jedni drugima
Kakva ulizivanja? Jel ti znas da su lešinari 8 h prije tuče zvali čitav kopre nedri 8 sati im pustili da se svi mogu stići na tuču? Od tada lešinari imaju poštovanja od cigana , ajde jado ne prosipaj se vise
Vratice se glavne ekipe kad tad , do tada ako ih ko ugasi ugasio ih je
Pa i vaše akcije su spale na neko šoranje s komšijama, istina da je došao jednom popara pred jug Bilinog s kabrioletom pa ga zagasao
Jer ja znam a ti ne znas. Koliko puta cu to jos to dokazati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:47Rece osmadolazi i poleti odmah na forum da pise sta se desilo glumeci PR![]()
Moram ti odgovoriti na ovo. Nije to neko soranje sa komsijama nego nikada jacim i organizovanijim Manijacima. Zajebano vrijeme biti Hordas ali drze se dobro
Nisi upoznat koje godine su hz napravili svoj prvi trans i ti mislis da nesto znasOsmaDolazi je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:54Jer ja znam a ti ne znas. Koliko puta cu to jos to dokazati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:47Rece osmadolazi i poleti odmah na forum da pise sta se desilo glumeci PR![]()
![]()
Dje su ti izvjestajicattivemaniere je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:15Jedni te isti ljudi pisu na ovim prepucavanjima, kao i na navijackim izvjestajima, ne znam jel vama a i ostalima jasno, da su 90% vas neostvareni likovi, retardi, koji su 1 ili max 2 sezone proveli na tribini, misle da su su najpametniji, a izvor informacija su vam kafe na kojim nacujete neku mahalsku pricu, pa jedva cekate kuci da dodjete da pisete o tome, ostalih 10% su djeca koja tribine vidjeli nisu, sve u svemu jadnici ste i ne treba se primat na neobjektivne gluposti koje se ovdje pisu, da ista valjate ne bi ovdje visili
Selam
Samo udri!Maradona10 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 13:33Nisu ih mogli stići da im vrate. Izgleda da su ovi stvarno mislili da zbog pjesme mogu šetati kako hoće...kao što je i sam Pedja Panić rekao, "Ovdje samo Borac Banjaluka"!
![]()
Zato predstavnici na forumu navijacke skupine koja je ugasena skoro iste godine kada se i pojavila na ultra sceni zna kada su Hz napravile trans.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:43Nisi upoznat koje godine su hz napravili svoj prvi trans i ti mislis da nesto znasOsmaDolazi je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:54Jer ja znam a ti ne znas. Koliko puta cu to jos to dokazati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:47
Rece osmadolazi i poleti odmah na forum da pise sta se desilo glumeci PR![]()
![]()
![]()
Sve je tacno sto si rekao(nikad jaci, organizovaniji u vecem kriminalu TM), a sad ti meni nesto reci. Kada je nama sta palo od njih ili od bilo koje ultra ekipe na sceni? Eto Horde su se izvukle iz stanja u kojem su bile (evo kazem nikad jaci TM ih natjerao na to), pa se sada imaju ljudi za svasta nesto.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:42Moram ti odgovoriti na ovo. Nije to neko soranje sa komsijama nego nikada jacim i organizovanijim Manijacima. Zajebano vrijeme biti Hordas ali drze se dobro
Pa zaradjujes li ti kralju?OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 mar 2024, 00:16Zato predstavnici na forumu navijacke skupine koja je ugasena skoro iste godine kada se i pojavila na ultra sceni zna kada su Hz napravile trans.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:43Nisi upoznat koje godine su hz napravili svoj prvi trans i ti mislis da nesto znasOsmaDolazi je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:54
Jer ja znam a ti ne znas. Koliko puta cu to jos to dokazati.![]()
![]()
Kontam, sta mislis da te gurnemo da mases barjakom ili pravis koreo kad si tako dobro upucen u historijat nase grupe? Razmisli dobra opcija, jeste da neces zaraditi kao kod amidje ali i ovdje je ok.![]()
Bespotrebno srljas u propast pricajuci o necemu sto pojma nemas. Bolje ti je brini se o tome kako vas Delije cekaju na kecu. To vam je trenutno najveca okupacija. Po Grbavici hodaju i smekaju vas a znaju to i vasi. Lazem li i to?
Nemoj da sve stvari pricamo Bgti eto?![]()
Imam svoj posao, naravno da zaradjujem kraljice.Kamaga11 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 00:27Pa zaradjujes li ti kralju?OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 mar 2024, 00:16Zato predstavnici na forumu navijacke skupine koja je ugasena skoro iste godine kada se i pojavila na ultra sceni zna kada su Hz napravile trans.
Kontam, sta mislis da te gurnemo da mases barjakom ili pravis koreo kad si tako dobro upucen u historijat nase grupe? Razmisli dobra opcija, jeste da neces zaraditi kao kod amidje ali i ovdje je ok.![]()
Bespotrebno srljas u propast pricajuci o necemu sto pojma nemas. Bolje ti je brini se o tome kako vas Delije cekaju na kecu. To vam je trenutno najveca okupacija. Po Grbavici hodaju i smekaju vas a znaju to i vasi. Lazem li i to?
Uredu kraljice zla da znamo da za mahanjem barjaka dobijes cvaju.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 mar 2024, 00:29Imam svoj posao, naravno da zaradjujem kraljice.Kamaga11 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 00:27Pa zaradjujes li ti kralju?OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 mar 2024, 00:16Zato predstavnici na forumu navijacke skupine koja je ugasena skoro iste godine kada se i pojavila na ultra sceni zna kada su Hz napravile trans.
Zar zoves poslom mahanjem barjaka? Pa vi bas otisli u pm?