FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Momak hoce da ide u EPL ili La ligu i sretno mu. Necemo sad praviti Zukanovica od njega al bice Bayerna i bez Alabe.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dati Alabi 25 mil na 5g koji je postao kiks igrač je sulud i glup potez.Ovako se oslobodilo mjesto eventualno za Upamecana ili nekog drugog mlađeg igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Trenutno jeste finansijski gubitak jer nam sada treba još jedan štoper ali ako gledamo na duže staze onda neće biti. Trenutni gubitak je jer sada trebaju kupiti igrača i na to mu dati platu. Ali recimo ako kupe Upamecana onda gubitka kroz nekoliko godina neće biti jer će se isplatiti višestruko s obzirom na njegove godine i kvalitet.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Za Upamekanog postoji ogroman interes, nema ko nije na listi interesenata. Ali lista će se bitno reducirati kad se iskristaliziraju uvjeti, npr. transfer 80 milki, plaća 20 pa ko voli nek izvoli. Vi ste naravno uvijek dobrodošli.
Daj ne zafrkajiRajaz je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:32Želi u veći klub,dirkules je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:34Hoće te Real ili Barca posaditi u vezuDavid Alaba sees Barcelona and Real Madrid as preferred destinations and a real new challenge that he would leave Bayern for. One more factor can play a decisive role, the club that offers him the prospect of playing in his favourite midfield position could win the race [Bild]![]()
treba ga pustiti da ispuni svoje snove.

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Neki ce cudno gledati kad Tanguy Nianzou Kouassi zaigra... brzo ce Alaba ispast iz prvih 11 i brzo ce svi zaboraviti na Alabu... imamo nebrušeni dijamant u timu, Upamecano nam nije potreban... jedino sto bi ja uradio u odbrani, je produzenje ugovora Boatengu, dodatno jednu sezonu, uz mogucnost na drugu ako odigra odredjen broj utakmica... Boateng je vise nego zasluzio produzenje ugovora.
Po ovome se vidi da je frajer nula od covjeka..cuj nije mu bila dovoljna sedmica dana da razmisli..a Brazzo nazvao Zahavija, koji nije rekao da mu treba jos vremena nego da ponuda nije zadovoljavajuca i da Bayern treba jos da razmisli..Alaba je ispao obicna ljiga i lazovcina..sretno mu bilo ali sto dalje od Bayerna...
-
- Kontakt:
Nema šanse da neko da te pare u ovoj situaciji sa Korona virusom. Jedino možda PSG ili City, ali ne vjerujem da i oni mogu zbog FFP-a. Ne vjerujem ni da bi mu plata bila 20 miliona, nekih 17-18 max. Izrazio je i zainteresovanost da pređe u Bayern, a bilo je i ozbiljnih kontakata.
Ne slažem se nikako, Boateng nije nikakav zalog za budućnost i treba raskrstiti s njim dok je vrijeme. Kouassi, Sule, Hernandez nije dovoljno za štoperske pozicije, fali još 1 igrač da se mogu fino rotirati. Stavio bih i Pavarda tu ali on je standardan na desnom beku već neko vrijeme.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Angazujes ovog zidova da izvuce lovu iz Kluba ili da te proda za dz u Eng/Spa i onda na pressici pricas neku pricu
Pa nismo ovce.
Povecanje od 10% plate plus bonusi u ovo doba korone...sta bi ti vise? U Spaniji ljudi smanjuju place 30%
Ovo oko igranja u sredini...ma daj. Najbolji si bio kao lijevi bek, tu si i dosegao world class. Igranje na stoperu je bilo prinudno, dok u sredini igra samo u reprezentaciji.

Povecanje od 10% plate plus bonusi u ovo doba korone...sta bi ti vise? U Spaniji ljudi smanjuju place 30%

Ovo oko igranja u sredini...ma daj. Najbolji si bio kao lijevi bek, tu si i dosegao world class. Igranje na stoperu je bilo prinudno, dok u sredini igra samo u reprezentaciji.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne slažem se nikako, Boateng nije nikakav zalog za budućnost i treba raskrstiti s njim dok je vrijeme. Kouassi, Sule, Hernandez nije dovoljno za štoperske pozicije, fali još 1 igrač da se mogu fino rotirati. Stavio bih i Pavarda tu ali on je standardan na desnom beku već neko vrijeme.
[/quote]
Ja sam za, jer Boateng bio bio super back-up, igrac sa iskustvom, ne bi nam pravio probleme ako ne bude prvotimac... nije on za buducnost, vec jednostavno neko na koga bi se moglo racunati, da s vremena na vrijeme zamijeni mladje kod zgusnutog termina... dat mu manju platu, siguran sam da bi boa to objerucke prihvatio... za 5 -6 miliona eura plate, solidan back-up i ikona kluba, koja jos nije za stao gvozdje...
[/quote]
Ja sam za, jer Boateng bio bio super back-up, igrac sa iskustvom, ne bi nam pravio probleme ako ne bude prvotimac... nije on za buducnost, vec jednostavno neko na koga bi se moglo racunati, da s vremena na vrijeme zamijeni mladje kod zgusnutog termina... dat mu manju platu, siguran sam da bi boa to objerucke prihvatio... za 5 -6 miliona eura plate, solidan back-up i ikona kluba, koja jos nije za stao gvozdje...
Upamecano ima klauzulu od 50 miliona eura 

Pa ako je Dias sa market value 35m otišao ljetos u City za 68m (vidim da ih ffp nije tangirao), onda Mekani sa 60m marketa može glat za 80m.Bundesliga je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:45Nema šanse da neko da te pare u ovoj situaciji sa Korona virusom. Jedino možda PSG ili City, ali ne vjerujem da i oni mogu zbog FFP-a. Ne vjerujem ni da bi mu plata bila 20 miliona, nekih 17-18 max. Izrazio je i zainteresovanost da pređe u Bayern, a bilo je i ozbiljnih kontakata.
Plaća de Ligta u Juveu je 16m+ bonusi što može ići do 24m, po tome se 20 za Mekanog čini ok (sa bonusima).
Interesenti su osim ova dva koja si naveo još i Real, Barca, Arsenal, Chelsea, Totać, Milan...
Ucjenjuje kroz medijski pritisak i neshvatanje situacije s Coronom i koje to gubitke izaziva za klub.
Nur der FCB
Nije ni to nemoguće.
-
- Kontakt:
Jest, ali je City dobio pare od Sanea, nisu oni tek tako istresli taj novac. Znam da ima mnogo zainteresovanih, ali malo ih može platiti toliko trenutno. Chelsea se istrošio ovo ljeto nakon pauze upravo zbog kršenja FFP-a, moraju prodavati da bi kupili. U Španiji je velika kriza, jedino ga Real može priuštiti. Arsenal, ne vjerujem. Milan može ali pitanje je bi li išao tamo, Tottenham teško i Balea plaćaju po pola sa Realom čini mi se. Bayo bi itekako mogao to riješiti u svoju korist, ali pitanje je hoće li.ledar je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:03Pa ako je Dias sa market value 35m otišao ljetos u City za 68m (vidim da ih ffp nije tangirao), onda Mekani sa 60m marketa može glat za 80m.
Plaća de Ligta u Juveu je 16m+ bonusi što može ići do 24m, po tome se 20 za Mekanog čini ok (sa bonusima).
Interesenti su osim ova dva koja si naveo još i Real, Barca, Arsenal, Chelsea, Totać, Milan...
Može u Kini bez problema ostvariti zacrtane finansije sigurno.
Moze kroz rap karijeru uzeti puno vise al se meni cini da on hoce drugu ligu i da je ovo samo izgovor.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.