Znam sve, zato i pišem. Ko to ima 10 do 15 EU? Pa nema nitko u ligi toliko.Samirko je napisao/la: ↑14 sep 2023, 18:47Raspitaj se malo boljezrinjamo je napisao/la: ↑14 sep 2023, 13:25On je samo Bradarića spomenuo. Ako on dođe i blizu u formu u kakvoj je bio biće pravo pojačanje.
A niti su ti " Jakirovi " 2 - 3, niti su ovi 10 - 15. A ovi od ljetos nisu Krunini sigurno. Kruno se ne izjašnjava, pa mu neselektivno trpaju igrače, što je propast.
Nama su trebali igrači koji mogu odmah upasti, a ne oni koje ćemo čekati i veliko je pitanje hoćemo li ih dočekati.
HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
zrinjamo je napisao/la: ↑14 sep 2023, 19:15Znam sve, zato i pišem. Ko to ima 10 do 15 EU? Pa nema u Zrinjskom niko toliko.Samirko je napisao/la: ↑14 sep 2023, 18:47Raspitaj se malo boljezrinjamo je napisao/la: ↑14 sep 2023, 13:25
On je samo Bradarića spomenuo. Ako on dođe i blizu u formu u kakvoj je bio biće pravo pojačanje.
A niti su ti " Jakirovi " 2 - 3, niti su ovi 10 - 15. A ovi od ljetos nisu Krunini sigurno. Kruno se ne izjašnjava, pa mu neselektivno trpaju igrače, što je propast.
Nama su trebali igrači koji mogu odmah upasti, a ne oni koje ćemo čekati i veliko je pitanje hoćemo li ih dočekati.
Istina ,Ni Bilbija nije s novim ugovorom prešao 10.Ljudi svasta pricaju i izmišljaju a onda to uskoro postane istina.A Istina je da su neki tražili ali nisu dobili.Nekima je plaća vezana za nastupe i učinkovitost daj Boze da zasluže 15 miljazrinjamo je napisao/la: ↑14 sep 2023, 19:15Znam sve, zato i pišem. Ko to ima 10 do 15 EU? Pa nema nitko u ligi toliko.Samirko je napisao/la: ↑14 sep 2023, 18:47Raspitaj se malo boljezrinjamo je napisao/la: ↑14 sep 2023, 13:25
On je samo Bradarića spomenuo. Ako on dođe i blizu u formu u kakvoj je bio biće pravo pojačanje.
Volim Mostar pa makar i vaki
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa samo lud covjek ne bi prihvatio 2M u ovoj mocvari za igraca od 32-3 godine makar to bio i Bilbija..to nam neko garantuje da bi s Nemanjom osvojili ligu i prosli skupinu u europi?
Ali tesko je u to povjerovat..Vjerovatno se radi o nekih 500-600tisuca..i to bih bez razmisljanja odbio ako on ne inzistira na odlasku
Ali tesko je u to povjerovat..Vjerovatno se radi o nekih 500-600tisuca..i to bih bez razmisljanja odbio ako on ne inzistira na odlasku
Ovi su nulu dodali. 200 milja EURA. A to nam je ništa u ovim okolnostima. Bez njega smo BO.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:42Pa samo lud covjek ne bi prihvatio 2M u ovoj mocvari za igraca od 32-3 godine makar to bio i Bilbija..to nam neko garantuje da bi s Nemanjom osvojili ligu i prosli skupinu u europi?
-
- Kontakt:
Jeli upoznat netko postoje li zaista neke trzavice na relacijama uprava-trener i trener-igrači,ili su to samo novinarska nagađanja 

Pa zar nije vidljivo, soldo je suspendiran, jukic moguca posudba u Posusje.supervizor je napisao/la: ↑15 sep 2023, 10:33Jeli upoznat netko postoje li zaista neke trzavice na relacijama uprava-trener i trener-igrači,ili su to samo novinarska nagađanja![]()
Trener je napravio blago reci nered…
-
- Kontakt:
Sto pises neistine kako ce Jukic na posudbu ako je zavrsen rok za transfere?
Prvo malo prokontat sta se pise,pa onda pisat svakakvi mazlumi daju informacije na koje se ljudi lože bez razmišljanja.
Prvo malo prokontat sta se pise,pa onda pisat svakakvi mazlumi daju informacije na koje se ljudi lože bez razmišljanja.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Bas me zanima sta znaci to da je Soldo suspendiran. Soldi je na kraju prosle sezone istekao ugovor. Klub je htio dovesti golmana (npr Rogica) i nije nikako planirao produziti Soldu. Tek kad smo vidjeli da necemo uspjet dovesti novog golmana smo potpisali Soldu i to na godinu dana, jer smo morali, tad smo bili samo Maricu i ovim juniorima. Znaci nismo ga produzili prije nego sto mu je istekao ugovor, vec poslije, tek kad nismo uspjeli dovest nikog kao pojacanje. I sad je Soldo na papiru treci golman. Sta on ima bit suspendiran ili ne bit suspendiran.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
-
- Kontakt:
Svako bi bio suspendiran da nakon godina fer i korektno odrađenog posla u klubu, za Europu koju svi sanjaju,kao rezervni golman bude prijavljen onaj panjina Niron, umjesto tebe...TheNoblesMo je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:55Bas me zanima sta znaci to da je Soldo suspendiran. Soldi je na kraju prosle sezone istekao ugovor. Klub je htio dovesti golmana (npr Rogica) i nije nikako planirao produziti Soldu. Tek kad smo vidjeli da necemo uspjet dovesti novog golmana smo potpisali Soldu i to na godinu dana, jer smo morali, tad smo bili samo Maricu i ovim juniorima. Znaci nismo ga produzili prije nego sto mu je istekao ugovor, vec poslije, tek kad nismo uspjeli dovest nikog kao pojacanje. I sad je Soldo na papiru treci golman. Sta on ima bit suspendiran ili ne bit suspendiran.
To je li izraelac panjina ili nije moze se razgovarati ali Soldo je godinama rezerva i gore ti je covjek objasnio zašto je ostao i ove godine u Zrinji.Grgurplinski je napisao/la: ↑15 sep 2023, 14:03Svako bi bio suspendiran da nakon godina fer i korektno odrađenog posla u klubu, za Europu koju svi sanjaju,kao rezervni golman bude prijavljen onaj panjina Niron, umjesto tebe...TheNoblesMo je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:55Bas me zanima sta znaci to da je Soldo suspendiran. Soldi je na kraju prosle sezone istekao ugovor. Klub je htio dovesti golmana (npr Rogica) i nije nikako planirao produziti Soldu. Tek kad smo vidjeli da necemo uspjet dovesti novog golmana smo potpisali Soldu i to na godinu dana, jer smo morali, tad smo bili samo Maricu i ovim juniorima. Znaci nismo ga produzili prije nego sto mu je istekao ugovor, vec poslije, tek kad nismo uspjeli dovest nikog kao pojacanje. I sad je Soldo na papiru treci golman. Sta on ima bit suspendiran ili ne bit suspendiran.
Ljudi opet nasjedamo na fašu i rekla kazala priče.Istina je ,igramo loše ,puno igrača je nespremno ili povrijeđenio ali zar nemozemo skontati da se jedva čekaju ovakve situacije da nam gurnu klipove u točkove.Prošli put piskaralo iz Gazete ,prije toga su objavili da Danko Šulenta odlazi iz kluba a koliko puta je Bilbija dosada prodan za bagatelu da ne spominjem.I šta je od toga bila istina?
-
- Kontakt:
Pustite šuplje priče, ne može sve biti idealno, malo smo se svi razmazili....sutra SVI u Sarajevo, uzet tri boda i onda opušteno dočekati AZ
Nikada te mi ostaviti nećemo, ti si naša ljubav jedina!!
--1905--
--1905--
Soldo je pred svima na treningu nabijao lopte, pokazao nedisciplinu i zato je suspendiran.Grgurplinski je napisao/la: ↑15 sep 2023, 14:03Svako bi bio suspendiran da nakon godina fer i korektno odrađenog posla u klubu, za Europu koju svi sanjaju,kao rezervni golman bude prijavljen onaj panjina Niron, umjesto tebe...TheNoblesMo je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:55Bas me zanima sta znaci to da je Soldo suspendiran. Soldi je na kraju prosle sezone istekao ugovor. Klub je htio dovesti golmana (npr Rogica) i nije nikako planirao produziti Soldu. Tek kad smo vidjeli da necemo uspjet dovesti novog golmana smo potpisali Soldu i to na godinu dana, jer smo morali, tad smo bili samo Maricu i ovim juniorima. Znaci nismo ga produzili prije nego sto mu je istekao ugovor, vec poslije, tek kad nismo uspjeli dovest nikog kao pojacanje. I sad je Soldo na papiru treci golman. Sta on ima bit suspendiran ili ne bit suspendiran.
Čovjek nikada nije bio prvi golman, često je bio i treći, sa tim se bio pomirio i sad odjednom problem.
A je li Niron panj ili nije ne znam. Hvale ga da je na treningu jako dobar, onaj prvi gol primi bezveze i ode ukrivo sve.
-
- Kontakt:
Ma malo mi je to smiješna priča. Vidilo se točno da od nirona iz publike možeš izvući 5 boljih golmana.zrinjamo je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:04Soldo je pred svima na treningu nabijao lopte, pokazao nedisciplinu i zato je suspendiran.Grgurplinski je napisao/la: ↑15 sep 2023, 14:03Svako bi bio suspendiran da nakon godina fer i korektno odrađenog posla u klubu, za Europu koju svi sanjaju,kao rezervni golman bude prijavljen onaj panjina Niron, umjesto tebe...TheNoblesMo je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:55Bas me zanima sta znaci to da je Soldo suspendiran. Soldi je na kraju prosle sezone istekao ugovor. Klub je htio dovesti golmana (npr Rogica) i nije nikako planirao produziti Soldu. Tek kad smo vidjeli da necemo uspjet dovesti novog golmana smo potpisali Soldu i to na godinu dana, jer smo morali, tad smo bili samo Maricu i ovim juniorima. Znaci nismo ga produzili prije nego sto mu je istekao ugovor, vec poslije, tek kad nismo uspjeli dovest nikog kao pojacanje. I sad je Soldo na papiru treci golman. Sta on ima bit suspendiran ili ne bit suspendiran.
Čovjek nikada nije bio prvi golman, često je bio i treći, sa tim se bio pomirio i sad odjednom problem.
A je li Niron panj ili nije ne znam. Hvale ga da je na treningu jako dobar, onaj prvi gol primi bezveze i ode ukrivo sve.
Ja ti provjereno kažem da je sve kako sam napisao. E sada, o dovođenju Nirona, ko ga je doveo, kako i zbog čega bi se dalo diskutirati.Grgurplinski je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:39Ma malo mi je to smiješna priča. Vidilo se točno da od nirona iz publike možeš izvući 5 boljih golmana.zrinjamo je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:04Soldo je pred svima na treningu nabijao lopte, pokazao nedisciplinu i zato je suspendiran.Grgurplinski je napisao/la: ↑15 sep 2023, 14:03
Svako bi bio suspendiran da nakon godina fer i korektno odrađenog posla u klubu, za Europu koju svi sanjaju,kao rezervni golman bude prijavljen onaj panjina Niron, umjesto tebe...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta pisu mediji danas? Jesu otisli Bilbija i Rendulic i gasimo li se uskoro?
Evo čitam da nam je Dino Ćorić novi trener od srijede i da 3-4 igrača idu na posudbu pa onda da smo mi toliko nezadovoljni cjenama ulaznica da ćemo bojkotirati utakmicu protiv AZ-a.Yebiga ja već kupio paket pa sad ne znam hoću li bojkotirati ili da ipak odemtutankamon1905 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 15:01Sta pisu mediji danas? Jesu otisli Bilbija i Rendulic i gasimo li se uskoro?
-
Zrinjski je droga!
Ovisni o Zrinji 24/365!
Ovisni o Zrinji 24/365!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Franko kontinuirano izgubljen rendulic zlomislica uvodi u 70oj bez komentara
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Bing [Bot], Fudo, galia95, Hrammm1921, laznokrilo, MostarNeretva, Venom, worchester i 105 gostiju.