Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ljudi..malo trebamo biti realni..United je super ekipa sa super trenerom..Eriksen,Varan,Casemiro,onaj drugi Španac..ljudi igraju odličan fudbal..nema tu ništa pichkasto..naprosto nismo mogli bolje..a čuj..greške se dešavaju ,da nema grešaka onda nebi bilo golova ..
Napad nista ne pokazuje,Poter iskljucivo se brani,nije ovo Brajton gdje je bod ravan pobjedi.. jos kad vidim Loftusa u prvoj postavi ne bi ni gledao mec..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Ti niti si gledao Brighton biti imas pojma koji fudbal igra Potter.
Sterling je ispao iz forme nazalost ovo ostalo je toliko smotano cim pridjemo golu da je to nevjerovatno.
Potter pogrijesio sto Kova nije poceo i sto nismo startali sa 3 na sredini. Ispravio Se na vrijeme mogli smo sva 3 boda ukrasti na kraju. Nesretno i Preglupo smo gol primili. Ocekivao sam pad u igri to je to nije covjek imao vremena sa ekipom uletio u nezgodan momenat u gust raspored. Imat ce on posla ovdje bas.
Sterling je ispao iz forme nazalost ovo ostalo je toliko smotano cim pridjemo golu da je to nevjerovatno.
Potter pogrijesio sto Kova nije poceo i sto nismo startali sa 3 na sredini. Ispravio Se na vrijeme mogli smo sva 3 boda ukrasti na kraju. Nesretno i Preglupo smo gol primili. Ocekivao sam pad u igri to je to nije covjek imao vremena sa ekipom uletio u nezgodan momenat u gust raspored. Imat ce on posla ovdje bas.
Samo mu skidam kapu sto je izbacio kukurelju koji pojma nema,i ubacio kovacica treba imati petlju za to da uradis u 30min.Sve ostalo lose bas lose,mada kada pogledamo nasih prvih 11 ja ne znam gde su te sve pare otisle posto nemamo 2-3 igraca da valjaju.
- wadethegreat
- Kontakt:
I ja to gledam. Najbolji igraci su nam nasi iz akademije.
Sterling totalno van forme Auba meh. Ako nista nije bilo Haverzta da Se setka po terenu.
Cuckuris komotno moze poceti umjesto jorgana.
- Pensioner26
- Kontakt:
Smrdljiva igra dvije loše ekipe. Toliko.
Sterling ima isti problem kao i Pulisic recimo. Precesto se covjek stavlja na desnu stranu, a vrlo lako je vidit da je najbolje utakmice ove sezone imao kada je igrao po lijevoj strani. Isto naravno vrijedi i za Pulisica.
Elem Potter je nastavio u Tuchelovom fazonu igranja ljudi van pozicija i to dugorocno moze donijet samo probleme.Ovaj ko ni onaj pojma nema ko mu je pocetnih 11,niti ima pojma o tome koja postavka mu je najbolja.
Kako god, dosta je vec utakmica odigrano ove sezone, a nema vala nijedne da se odigralo kako treba, u ligi pogotovo. LP protiv Milana kuci je i licilo na nesto, mada i tu se na momente u prvom pl dosta visilo
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 22 okt 2022, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Evo opet ovaj strucnjak meni nesto pametuje,a podrzavao propast Celzija sa Lampardom,pa kad je dosao Tuhel psovao mu mater ili je to bio onaj chelsinator koji se izgubi odjednom sa teme,pa ih Tuhel demantovao titulom lige prvaka
Celzi za sad nema igre pod Poterom sve je nazor i dosadno,valjda se popravi u narednom periodu..

Celzi za sad nema igre pod Poterom sve je nazor i dosadno,valjda se popravi u narednom periodu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa pricas gluposti Potter je sve samo ne defanzivan trener.
Kako se ocekuje igra covjek dosao sezona vec pocela i odmah uletio u masinu igramo svaka tri dana. Rotira svaku utakmicu jos gleda koja formacija igraci nam najvise odgovaraju itd.
Ja nisam ni jednog trenera napao cak sam Tuchela branio do kraja do tekme sa Dinamom…
Top 4 I udaranje u guzicu treba biti realan fali ovoj ekipi kvalitete u napadu. Havertzu sve manje vjerujem, Pulisic bljesne povrijedi Se pa ispadne iz forme itd…
Sterling ce doci na svoje uvjeren sam. Auba ne znam zna izgledati dobro ali njemu treba bas dobar service iza a mi to nemamo. U zadnjoj trecini smo uzas vec godinama. Gledam ove neke jace ekipe kako lagano rjesavaju neke situacije kada uzmu loptu visoko kod nas odmah znam neko ce zajebati pas.
Nkunku ce nam leci ko budali Samar ne bih Se ni protivio da Leao dodje.
Fali nam igrac na sredini presing otporan koji ima pas u sebi koji ce otkljucati odbranu nemamo ni to. Kova nam je najbolji zna i on asistireti ali on je tu da povuce loptu da te oslobodi presinga i da salje dalje.
Nema ni neke brz kombinatorike zadnje 3 utakmice obicno pocnemo igrati zadnjih pola sata ubrzamo igru do tada taraba.
Izdurati ovu sezonu bice puno uspona I padova onda donijeti neke odluke sta da Havertzom, Pulisicem itd…
Kako se ocekuje igra covjek dosao sezona vec pocela i odmah uletio u masinu igramo svaka tri dana. Rotira svaku utakmicu jos gleda koja formacija igraci nam najvise odgovaraju itd.
Ja nisam ni jednog trenera napao cak sam Tuchela branio do kraja do tekme sa Dinamom…
Top 4 I udaranje u guzicu treba biti realan fali ovoj ekipi kvalitete u napadu. Havertzu sve manje vjerujem, Pulisic bljesne povrijedi Se pa ispadne iz forme itd…
Sterling ce doci na svoje uvjeren sam. Auba ne znam zna izgledati dobro ali njemu treba bas dobar service iza a mi to nemamo. U zadnjoj trecini smo uzas vec godinama. Gledam ove neke jace ekipe kako lagano rjesavaju neke situacije kada uzmu loptu visoko kod nas odmah znam neko ce zajebati pas.
Nkunku ce nam leci ko budali Samar ne bih Se ni protivio da Leao dodje.
Fali nam igrac na sredini presing otporan koji ima pas u sebi koji ce otkljucati odbranu nemamo ni to. Kova nam je najbolji zna i on asistireti ali on je tu da povuce loptu da te oslobodi presinga i da salje dalje.
Nema ni neke brz kombinatorike zadnje 3 utakmice obicno pocnemo igrati zadnjih pola sata ubrzamo igru do tada taraba.
Izdurati ovu sezonu bice puno uspona I padova onda donijeti neke odluke sta da Havertzom, Pulisicem itd…
- Pensioner26
- Kontakt:
Iskreno ja nisam imao dobar predosjecaj sa Potterom. Dati ce se tu vremena, ali ne na pretek, tako nam je bilo i svakom treneru do sad. Tuchel je vadio maksimum iz ove ekipe, a otjerali su covjeka…
Kad vidim gol i akciju southamptona, povraca mi se na ove nase "igracine i zvijezde" od 300 miliona
Ponosni smogovac!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koji maksimum iz ekipe svaka akcija mu ogranicena da se lopta gura na krila i ubacuje u peterac. a da ne pricam o tome koliko se lopti vrati nazad u toku utakmice.Pensioner26 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 00:34Iskreno ja nisam imao dobar predosjecaj sa Potterom. Dati ce se tu vremena, ali ne na pretek, tako nam je bilo i svakom treneru do sad. Tuchel je vadio maksimum iz ove ekipe, a otjerali su covjeka…
dinamo i cacic ga poducili fudbalu, i eto on kao izvlacio maksimum iz ove ekipe.
poter je tek nedavno dosao, imamo problema sa ozlijedama, jako malo vremena imao da radi sa ekipom, bitno je da uvidja kad nesto ne ide da to mjenja, kad je tuhel mjenjao igraca u 30toj minuti u prvom poluvremenu kad se vidjelo da ocigledno nesto ne funkcionise? nikad.
ocigledno da nisi gledao brighton, s toga nemoj komentarisati bezveze.
Ni ja ne shvatam ovu priču, ljudi bi preko noći da igramo kao Manchester City...
- Pensioner26
- Kontakt:
A što su onda otjerali Tuchela? Jel upravo zbog tog što preko noći nismo igrali kao City?
@quaresma18 ne pretjeruj sad da je sve bilo ograničeno. Kada je došao čovjek, igra je bila top. Borba, trka, presing, neznanje u kreaciji su tim nadomjestili. Drugo je što su igrači jajare i osjetljivi pič.ići. Je li vidite vi da niko od Jorginha, Pušilića, Loftusa, starog Cezara ne može napraviti igrače…Ono je bio maksimum ove limitirane ekipe.
Zakrpe koje su sada došle su samo dodatak sivilu.
@quaresma18 ne pretjeruj sad da je sve bilo ograničeno. Kada je došao čovjek, igra je bila top. Borba, trka, presing, neznanje u kreaciji su tim nadomjestili. Drugo je što su igrači jajare i osjetljivi pič.ići. Je li vidite vi da niko od Jorginha, Pušilića, Loftusa, starog Cezara ne može napraviti igrače…Ono je bio maksimum ove limitirane ekipe.
Zakrpe koje su sada došle su samo dodatak sivilu.
@Pensioner donekle je tacno to sto kazes za igrace,ali sto onda nije reagovao tuhel na trzistu i kupio sta mu treba sto je duplirao beka kada imas cilvela i solidnog emersona,cak i alonso deluje mnogo bolje od kukurelje,a tuhel je otisao samo zato sto je izbor prethodne uprave,boli je hteo njegov izbor celu novu garnituru ljudi,tuhel bi dobio otkaz kad tad,a pomoglo je to sto smo igrali mnogo lose.
- wadethegreat
- Kontakt:
Cucurella meni za sada solidan.
Defanzivno konstantno pritisce u zadnje tri tekme par zicera skinuo.
U napadu loose za sada ali nije bas ni Chilly nesto bolji.
Cucurella malo igra I stopera malo beka ima I do toga.
Zamijenjen je zbog taktike.
Nije odusevio ali nije ni toliko los.
Bez Jamesa sve izgleda losije. Samo da ostane zdrav I dati mu kapitensku.
Defanzivno konstantno pritisce u zadnje tri tekme par zicera skinuo.
U napadu loose za sada ali nije bas ni Chilly nesto bolji.
Cucurella malo igra I stopera malo beka ima I do toga.
Zamijenjen je zbog taktike.
Nije odusevio ali nije ni toliko los.
Bez Jamesa sve izgleda losije. Samo da ostane zdrav I dati mu kapitensku.
- Pensioner26
- Kontakt:
Mi dok budemo ovisili o Jamesu kao glavnom pokretaču, teško nama. Mislim, frajer je igračina nema šta, ali je sklon i povredama. Nema njega, igra odmah pada 50%, šta to govori o našem veznom redu i uigranosti.
Bas tako,najvise zavisimo od igraca koji su stalno povredjeni kante i james,treba gurati galagera ne znam zasto nema vise mesta za njega,kovacic,galager ispred maunt ili haverz moze lepo da izgleda na terenu sa 4 pozadi pa sta bude.
- wadethegreat
- Kontakt:
Joj ovih Potterovih eksperimenata sa sastavom i formacijom. Ovo je katastrofa, ne zna se kome je šta zadatak.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.